valeu! ce-i aici! intoarce omul capul si va faceti de cap!
Maya, sa-ti traiasca fetita! La Multi Ani fericiti, cu sanatate si noroc, Denise!
Maya, tortul este woaw! si eu sunt tot ciocolatoasa. De cand astept o combinatie cu mascarpone!!! Merge si cu ananas de la conserva?

ca nu am fructe de padure chiar acum ... ufff ma cacai si de cand nu am facut nici un dulce... Ma tin tare, dar ma inspirati/momiti voi
rau di tat!
Cristina, sa-ti traiasca Annabelle si the husband! Sa fie sanatosi si sa te bucure. Am vazut si pozuta undeva, e o blonda baietoasa. Ai tuns-o? Vreau sa o tund si eu pe picea la zero, ca are 3 fire si alea subtiri precum pisoiul.
Gela, ma duc sa ma uit la topic, desi e 12 jum noaptea, sper sa nu ma sinucid la ora asta in frigider! Cum se face crema de sampanie? suna bine!
Any, nu merita sa iti mai bati capul. Cum ai spus, misiunea voastra s-a incheiat!
raportez: eu am indeplinit toate misiunile pe azi, adicatelea blacheta de vitel in sos de vin, cu ciuperci si cepsoare, supa crema de sfecla, salata de vinete, salata de ardei copti (+ dormit o ora dupa amiaza, + 1 tava de macaroane cu branza tati+Bea), desi sunt racita cobza: nas infundat si curgator, stranuturi la minut!
Hazel, m-am apucat sa citesc cartea de la tine

Aveam mare nevoie, asa ca nimic nu e intamplator ...