Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 720
  • 721
  • 722
  • 723
  • 724
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14421 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 February 2012 - 08:43 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 08:40 PM, a spus:

Dani, asta e Novi amara

Atasament Immagine 6630.jpg

nu am mancat, daca o vad o iau! :angry:
Vannucci si Domori nu va plac?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#14422 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 27 February 2012 - 08:44 PM

Zozo, ai pus tara la cale cu ai tai? mai aveti zapada in curte? cat e Dunarea de mare?

Motzulino, am ajuns vineri seara la 20:30 in oras, si pe la 21:00 acasa la mine.Seara am vorbit-n-am vorbit cu ei, dar sambata ma tineam dupa ei, ca mielul dupa oaie! Doar la buda-i mai lasam singuri.N-am iesit DELOC in oras, asa ca nu stiu cat e Dunarea.Da, au zapada in curte.Nu mai e ff mare, ca s-a topit si pamantul fiind foarte uscat, a supt-o de nu se poate, dar m-au ingrozit nametii de la voi, din Buzau (la C.A Rosetti).La bariera erau mai inalti ca microbuzul!
Duminica la 12:30 am plecat.Nici n-am zis ca vin acasa, ca sa pot si eu sta cu parintii mai mult! Ce bine-a fost! Mai ajung dupa 15 martie!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#14423 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 27 February 2012 - 08:46 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 27 February 2012 - 07:11 PM, a spus:

Noi azi, noi azi am avut-o pe Mara acasa... un virus intestinal. Asa ca azi ne-am jucat cu ciocolata impreuna.
Maine dimineata mergem la spital tot familionul sa facem exudatul faringian. A trebuit sa-l 'gadil' pe pediatru ca nu vroia sa-i dea trimitere Marei. Bine ca mi-am obtinut hartia.

S-aveti doar vesti bune de la spital!Noi am alungat microbii cat mai departe,sper.Am schimbat lengeriile de pat,spalat,dat cu aspiratorul,aerisit camera.Asa ca nu mai avem loc de altii.
Dar maine totusi trebuie sa-l duc pe vecin la control. :angry:

#14424 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2012 - 08:48 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 08:43 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 08:40 PM, a spus:

Dani, asta e Novi amara

Atasament Immagine 6630.jpg

nu am mancat, daca o vad o iau! :angry:
Vannucci si Domori nu va plac?

N-am mancat si nici n-am auzit, probabil nu sunt comerciale si se gasesc doar in magazinele de specialitate.

#14425 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:49 PM

Vezi postareaEllani, la 27 February 2012 - 08:46 PM, a spus:

Dar maine totusi trebuie sa-l duc pe vecin la control. :hug:

dar stiu ca ai suflet mare! :angry:

#14426 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:53 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 08:26 PM, a spus:

Eu tot timpul mananc putin cand am musafiri, dar nu pentru ca asa vreau, ci pentru ca sunt prea atenta la ceilalti.
A doua zi as manca din toate!!!

Eu am un musafir constant care ma-ntreaba tot constant de ce mananc asa de putin la masa.Pai cand sa mai reusesc sa mananc daca e un 'du-te,vino' constant si 'pune farfuriile,ia farfuriile'.

Eu ciocolata o am mereu in casa,dar o mananc destul de rar si tot din aia neagra si cat mai amara,chiar si cu 80% cacao nu strica.

#14427 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:55 PM

uite, doar maxi gianduia asta (250 grame) mi-a ramas si ma gandeam sa fac ganache, dar e gros rau, nu stiu cum il bucatesc...cred ca stric rasnita cu el ...

Fisier atasat  GIAND_MAXI.jpg (84.32K)
Number of downloads: 0

In rest am avut o cutie cu multe feluri pachet de Craciun de la firma, nu stiu de unde se iau, dar daca le vedeti nu le ocoliti, sunt fine de tot. La fel si Vannucci am avut un pachetoi mare cu din toate felurile anul trecut de Craciun de la firma. Bune, bune, bune. Nu ma pot decide care au fost mai bune ...

#14428 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:56 PM

Vezi postareaEllani, la 27 February 2012 - 08:53 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 08:26 PM, a spus:

Eu tot timpul mananc putin cand am musafiri, dar nu pentru ca asa vreau, ci pentru ca sunt prea atenta la ceilalti.
A doua zi as manca din toate!!!

Eu am un musafir constant care ma-ntreaba tot constant de ce mananc asa de putin la masa.Pai cand sa mai reusesc sa mananc daca e un 'du-te,vino' constant si 'pune farfuriile,ia farfuriile'.

Eu ciocolata o am mereu in casa,dar o mananc destul de rar si tot din aia neagra si cat mai amara,chiar si cu 80% cacao nu strica.

Si eu am tot timpul in casa cioco, o data am luat chiar cu procent mare 90 parca, n-am putut s-o mananc asa de amara era.
Asa ca mai mult de 72% nu iau.

#14429 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:57 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 08:56 PM, a spus:

Si eu am tot timpul in casa cioco, o data am luat chiar cu procent mare 90 parca, n-am putut s-o mananc asa de amara era.

de la Vannucci am avut una cu 99% parca... teroare... juma de an m-am luptat cu ea ... mai ales ca pana acum 1 an cand am primit astea nu imi placea deloc cioco amara! :angry:

#14430 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:58 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 08:55 PM, a spus:

uite, doar maxi gianduia asta (250 grame) mi-a ramas si ma gandeam sa fac ganache, dar e gros rau, nu stiu cum il bucatesc...cred ca stric rasnita cu el ...

In rest am avut o cutie cu multe feluri pachet de Craciun de la firma, nu stiu de unde se iau, dar daca le vedeti nu le ocoliti, sunt fine de tot. La fel si Vannucci am avut un pachetoi mare cu din toate felurile anul trecut de Craciun de la firma. Bune, bune, bune. Nu ma pot decide care au fost mai bune ...

Asa e cum ziceam atunci, sunt din alea care costa si mult, mai vad pe la enoteca cand merg marci din astea de n-am auzit niciodata.
Bune tre' sa fie :angry: !

Tai-o bucati, n-o baga in rasnita asa, tai-o cu cutitul ca gianduia nu e tare.

#14431 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:59 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 08:49 PM, a spus:

E, :71: nu-i chiar atat de mare :hug: Multumesc, insa, de incredere :71:

De data asta m-am oferit eu.Omul mi-a spus atunci ca l-au reprogramat pe saptamana asta,dar ca va incerca sa conduca singur.La 80 de ani si cu gripa\tusea in spate.Asa ca am zis ca eu oricum voi trece mai usor chiar si peste o gripa severa,decat el,care numai de condus nu e in stare acum la drumul mare.

#14432 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 09:00 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 08:57 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 08:56 PM, a spus:

de la Vannucci am avut una cu 99% parca... teroare... juma de an m-am luptat cu ea ... mai ales ca pana acum 1 an cand am primit astea nu imi placea deloc cioco amara! :hug:

Deci teroare era aia de 90%. Nici sa inghit nu am putut.
Cioco cred ca a mancat-o dl. Any ca el e topit dupa ciocolata amara. Stie ce-i bun :angry: pentru ca dupa parerea mea adevarata ciocolata e asta amara!
Amara in limitele normalului, adica s-o pot manca :71: .

#14433 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 09:05 PM

Vezi postareaEllani, la 27 February 2012 - 08:59 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 08:49 PM, a spus:

E, :hug: nu-i chiar atat de mare :71: Multumesc, insa, de incredere :71:

De data asta m-am oferit eu.Omul mi-a spus atunci ca l-au reprogramat pe saptamana asta,dar ca va incerca sa conduca singur.La 80 de ani si cu gripa\tusea in spate.Asa ca am zis ca eu oricum voi trece mai usor chiar si peste o gripa severa,decat el,care numai de condus nu e in stare acum la drumul mare.

Ellani :71: !

#14434 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 09:17 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 09:05 PM, a spus:

Ellani :angry: !

Any, :71: :hug:

Eu nu ma bag la denumiri de ciocolata,pentru ca nu tin minte sa-mi fi trecut prin mana ce ziceti si aratati voi aici si nici nu le bag in seama prea mult.Mai bine zis,nu ma cumpar constant doar o marca,doar orice trece sub mana si are minim 70 % cacao :71:

#14435 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 27 February 2012 - 09:20 PM

Mie imi mai place ciocolata Venchi, doar ca si asta e scumpa. Eu iau mai multa cand o gasesc in oferta. Ca sa va faceti o idee, oferta inseamna 20euro/kg. Sunt moarta dupa Venchi. Locul doi in absolut e Novi, ieftina si al naibii de buna. Am in permanenta 5-6 ciocolate Novi in casa.
Na, ca mi-ati facut pofta...
Sorina

#14436 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 27 February 2012 - 09:46 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 27 February 2012 - 12:33 PM, a spus:

A fost foarte frumos la Sinaia, ca vreme, ca atmosfera, ca discutii la Seminar, ca tot, pe ansamblu.

bravo, Giorgiana, chiar ma bucur ca ai avut ocazia asta!

Vezi postareaEataly, la 27 February 2012 - 01:31 PM, a spus:

Ori dentista ori notar. :hug:

mie mi se pare ca dentistii muncesc chiar greu: prelungite pozitii dificile, atentie si precizie, chiar forta fizica, fel de fel de mirosuri, expusi la bacterii, germeni...io zic ca-i mai bine notar!

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 03:15 PM, a spus:

Motzulino si eu la fel ma gandesc: sa ma abtinez, sa ma abtinez, sa nu gatesc decat dietetic, dar ce caut aici atunci ? :angry:

nu zic ca nu ma intereseaza retetele culinare, dar am invatat atatea si-atatea de la fetele talentate, am aflat fel de fel de informatii nonculinare, informatii despre locurile in care traiesc, tot felul de noutati, in multe domenii, de care aici nu ai cum afla. in plus am intalnit persoane de calitate, pe care ma mandresc ca le cunosc, virtual macar.

Vezi postareasorinadaniela, la 27 February 2012 - 07:11 PM, a spus:

Fara dulce, ca nu am avut chef... au ramas surprinsi,

da' si eu, chiar f surprinsa!
sanatate piticutei!

Vezi postareaEllani, la 27 February 2012 - 08:41 PM, a spus:

Bine ca are si cine sa consume.

e consumator de nadejde, dar imi face si meniul, tot el.
eu rar mai am pofte de ceva, zau! si de-asta a preluat el fraiele: imi scoate pachetele cu carne la dezghetat, cumpara ce crede el si-apoi zice c-ar manca nustiuce. daca mi se pare mie ca n-a sarit calul prea tare, ii fac, dar de multe ori trage singur de ele. tu ai vrut!
al meu stie mereu ce e in frigider, in congelator, ce provizii s-au terminat si ce-ar mai tb cumparat...ma exaspereaza! as fi vrut unul care sa fie afon in bucatarie, sa manance ce consider eu si ce-i pun in fatza. da, da, in my dreams!

Vezi postareazoazorel, la 27 February 2012 - 08:44 PM, a spus:

dar m-au ingrozit nametii de la voi, din Buzau (la C.A Rosetti).La bariera erau mai inalti ca microbuzul!

acolo a stat omu' inzapezit o zi si -o noapte in locomotiva. si-acum mai au niste vagoane blocate. a inghetat asa de tare zapada, incat nici plugul de zapada, o hardughie imensa, n-a putut face fata. ieri n-a reusit sa toace decat 1,5m. nu intra morisca aia mare in zapada si nu poate inainta. zic meseriasii vechi ca n-au vazut asa ceva in 40 de ani de munca.

Vezi postareasorinadaniela, la 27 February 2012 - 09:20 PM, a spus:

Am in permanenta 5-6 ciocolate Novi in casa.

asta masochism! mie mi-ar sta numai pe creier.
Sorina, eu Venchi am luat cand am fost la Roma, da' cred ca nu era asa de scumpa de mi-am permis-o. era posibil sa fi fost la oferta?

#14437 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 09:54 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 27 February 2012 - 09:20 PM, a spus:

Mie imi mai place ciocolata Venchi, doar ca si asta e scumpa. Eu iau mai multa cand o gasesc in oferta. Ca sa va faceti o idee, oferta inseamna 20euro/kg. Sunt moarta dupa Venchi. Locul doi in absolut e Novi, ieftina si al naibii de buna. Am in permanenta 5-6 ciocolate Novi in casa.
Na, ca mi-ati facut pofta...

De Venchi nu stiu ... care e ? :angry: o fi buna si asta :hug:
20eur/kg inseamna 2 eur / tableta de 100g. Pai nu e asa mult, aia de la Perugina costa aici in jur de 3.7 eur/96 g, iar din aeroport Duty Free am luat-o cu 2.7 eur /96 g, deci scump. Cand mai ajung data viitoare o sa ma uit si la Coop, precis e mai ieftina. Imi place maxim :71: Mai ales bobonicile alea aptrate cu crema black inauntru :71:

#14438 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 09:58 PM

Vezi postareamoatza, la 27 February 2012 - 09:46 PM, a spus:

mie mi se pare ca dentistii muncesc chiar greu: prelungite pozitii dificile, atentie si precizie, chiar forta fizica, fel de fel de mirosuri, expusi la bacterii, germeni...io zic ca-i mai bine notar!

si daca dau vreun rateu sau iti scapa vreo scula in gat ...platesc nu se incurca ... Sunt multi pusi pe reclamatii, care cer despagubiri pt orice. Si eu m.am gandit pt Bea caar fi bine dentist, avocat sau arhitect ... dar cine stie ce o vrea ea. Tat'su vrea artista. Eu as vrea si eu dar arte frumoase, nu dans/cantat. :angry:

#14439 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 27 February 2012 - 10:00 PM

da, stiu c-a fost unul la Focsani care-a scapat freza in gingia si buza pacientului si n-a fost prea bine. oricum toti au asigurare de malpraxis.

#14440 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 10:04 PM

Vezi postareamoatza, la 27 February 2012 - 09:46 PM, a spus:

nu zic ca nu ma intereseaza retetele culinare, dar am invatat atatea si-atatea de la fetele talentate, am aflat fel de fel de informatii nonculinare, informatii despre locurile in care traiesc, tot felul de noutati, in multe domenii, de care aici nu ai cum afla. in plus am intalnit persoane de calitate, pe care ma mandresc ca le cunosc, virtual macar.

al tau si al meu sunt la poluri opuse. In schimb eu stiu inventarul ingredientelor din casa , ca de altfel inventar complet la orice. El ciu-ciu ... habar nu are ... Si nu doar ca nu pofteste si nu cere nimic, dar refuza orice i se prezinta, sau mananca doar cat sa nu moara de inanitie ... :angry: Dansam cu extremele ...
Mama-sa mi s-a plans ca la ea nu a mancat niciodata salata de vinete. La mine o mananca de numa ... Deci se schimba omul... , dar mi.a scos deja 2 peri albi :hug:

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 720
  • 721
  • 722
  • 723
  • 724
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic