zerda, la 29 February 2012 - 03:28 PM, a spus:
Pai Dany, o fi el incapatanat, dar eu sunt domnisoara NU, asa-mi ziceau cand eram mica- nu conta ca era de plimbat, de mancat , de orice, raspunsul invariabil era NU.
Normal,ca acum mananc aproape tot ce-mi bagau ei sub nas cand cu Nu, ca imi place sa ma plimb zici ca m-a facut mama pe drumuri, dar atunci era clar, NU!
Domnul are 56 de kile cu cureaua de la pantaloni cu tot, mananca de 5-6 ori pe zi si nu a mancat: creveti, scoici, icre de manciuria, varza a la cluj,ciorba de cartofi cu tarhon, musaca de dovlecei, pui cu masline, sa nu va plictisesc, pana m-a intalnit pe mine!
Deci mie daca-mi zici Nu tot te bat, pana la urma!
El nu a mancat mai nimic! Nu stia de existenta legumelor cu exceptia cartofului! Tot ce e verde e otravitor! etc etc... ! Asta pt ca asa a fost obisnuit, daca NU vrea sa faca aia ii face mamitza, daca nu vrea sa manance dintr-o paleta de 7 feluri, imediat face mamitza altceva! Macar de ar spune ce vrea, dar nu se expirma niciodata nici la magazin, nici inainte de a purcede la bucatareala si la fel ca si coconii de Geany cand vede preparatul spune: asta? nu stii ca mie nu-mi plac ciupercile in mancare ? sau de ce contine supa ceapa, sau ciorba morcov ... , legumele sunt taiate ori prea mare, ori prea mic .... se scoala de la masa si nu se mai atinge! normal imi piere si mie tot cheful. Asta acum, la inceput sarea ca ars de pe scaun. Doamne ce ma mai enervam! Imi crestea tensiunea brusc!
Degeaba ii zic ca la mine sa nu faca mofturi, mai ales in fata copilei, nu am cu cine ma intelege, 35 ani de supt tatza de la mami nu se dezvata asa usor!
Deci da si mie batzul ala cu care batzi tu!