Oana S, la 29 February 2012 - 07:45 PM, a spus:
Eu astazi m-am jucat sa fac un fel de fursecuri martisor, mi-a venit mie idei aseara si astazi nu am putut sta pana sa-mi vad operele..
Ce frumoase sunt! Iti multumesc pt frumosul martisor... ca unul e al meu, fie ca vrei, fie ca nu vrei.
Ma bucur ca nu te mai doare degetul.
zoazorel, la 29 February 2012 - 08:29 PM, a spus:
Stop! Mananci ce vrei! Si face: pilaf-buun, spaghetti, cartofi prajiti, friptura, supa la plic...
Io-s o doamna!Daaaca fac, o data la..hahahat cate ceva, dupa cum ati vazut!Bate tot pe dulciuri! Si mi-e drag tare de el, ca astea-i plac si ma pune sa-i mai fac: 4 clatite, 6 briose, etc.
Acum il incerc cu trandafiri cu salam si cu palmierii.Palmierii i-au placut si el a zis sa-i mai fac!
Imi place ca esti o doamna! Brava! Cu jumatati de tipul asta se vede treaba ca e mai bine asa.
Pe mine ma oftica al meu, tocmai ca nu le are prea tare cu dulciurile. Are cateva chestii care ii plac si e destul de conservator in privinta asta. Ma enerveaza ca dupa aia trebuie sa ma lupt eu cu ele...
La mancare nu avem probleme. Mananca ce-i pun in farfurie. Daca nu-i place sau nu se satura deschide frumos frigiderul si gaseste el ceva.
Spre exemplu, aseara, le-am facut tortellini si cum fetele parca o luasera razna aseara au intrat si-n portia lui tati. Asa ca bietul de el nu prea a avut cu ce sa se sature... urmarea normala, a inceput sa cotrobaie prin frigobaur. Mi se facu mila de el si i-am zis ca am deja la cuptor cornurile pufoase cu branza si mortadella.
Nu prea era el convins. Zic, alea bune. A, da? Am mai mancat? Da, ametitule, alea care atunci cand ai inceput sa le gusti te-ai oprit dupa vreo 4. Aaaaaaaa, da, sunt bune...
Asa ca a mai basculat cateva cornuri.
Asa ca stati linistite, nu mor ei de foame.
Ca mi-am adus aminte imi plac de numai pot trandafirii tai cu salam... am sa-ti fur idea.
Gelutza, la 29 February 2012 - 09:06 PM, a spus:
...m-a asteptat cu martisor si flori,sa vad daca mi-or tine si de foame, ca de cald, da, mi-a tinut omu un spici, pupa-l-as inca o data!
Ce-mi place de voi... al meu nici macar nu stia ca (maine) azi e 1 martie...
Asa e el, m-am impacat de mult cu idea. Da' imi place sa vad ca alte jumatati nu sunt ca a mea.
Moato, omului de cand ma stiu i-am facut dulciurele pentru colege pe langa ghiocei si alte alea, asa, ca sa-i indulcesc sederea alaturi de ele, iar eu daca pe 8 Martie nu ma duc cu tortul la munca, stric ziua fetelor,
Bravo tie!
...am avut un pachet de servicii facute cadou de fiica mea.
Frumos cadou! Felicitari!
Nataly, la 29 February 2012 - 09:15 PM, a spus:
Va doresc un 1 Martie calduros si cat mai fericit!
Multumim la fel, si domniei voastre!
moatza, la 29 February 2012 - 09:48 PM, a spus:
al meu, fi-miu, m-a sunat sa-mi spuna ca a castigat un frigider la o promotie pepsi

. mai mic, da'i bun, ca se cam stricase ala de la camin.
mama, si cat il bat eu la cap sa nu mai bea suculente de-astea!
Daca tot le bea macar sa castige ceva... asa ca tot are un avantaj.
Sa-l foloseasca sanatos!
alimocanu, la 29 February 2012 - 10:06 PM, a spus:
Buna seara la toate lumile. Am zis ca e timpul sa mai zic si eu cate ceva, sa va urez tuturor o primavara nemaipomenita... mie faptul ca maine e intai martie, imi schimba deja moralul, am planuri mari pentru anul asta asa ca orice zi frumoasa... ma face sa vad totul mai roz.
Vad ca vorbiti de moftorosi... stiti ca eu candva am aparut pe forum si vorbeam despre casnicia mea, esuata din multe puncte de vedere, situatia nu s-a schimbat prea mult, doar ca eu nu mai sunt asa supusa, lucrurile s-au schimbat din punctul meu de vedere, nu mai sufar din cauza asta si imi doresc ca totul sa se termine, insa situatia nu e prielnica asa ca ma inarmez cu rabdare. Daaar, sotul meu este un moftoros... moftoros. Sau era... in fine, sincer acum nu mai are curaj sa faca ce facea inainte... la mamaica lui acasa ii dadeau zarzavaturile prin masina pentru ciorba, sa nu le vada bucati ca nu mai manca... la inceput incercam sa ma supun, pana m-am plictisit. Nu ma mai intereseaza ca nu ii place, ii pun in fata, daca mananca bine, daca nu sa-i fie de bine... ori face foamea... ori isi face singur ceva. A fost o perioada cand la orice gasea cusur.... pana intr-o zi, cand a strmbat din nas la ce gatisem, i-am luat farfuria din fata si am aruncat la gunoi(a fost un gest extrem... dar nu ma mai tineau nervii)... acu zice ca, nu se pune cu nebuna.. si mananca tot fara sa comenteze.
Iar cupilu... cupilu copie ce vede, asa e regula, eu de exemplu nu beau lapte ca nu-l suport si am scuipat o data laptele in fata lui... nu va zic ca imediat la prima gura de lapte a facut aceeasi treaba... asa ca mi-am dat doua palme si am zis ca nu o sa se mai intample asta. Si el ca si alti copii, are 2-3 feluri de mancare pe care le accepta oricand... dar, din nou, cand nu m-au mai tinut nervii la mofturi , am fortat putin nota si pe el, asa ca fara voia lui mai scheunand mai lamentandu-se.... mananca, nu are incotro.
M-am tot intrebat zilele astea tot citindu-va ce se intampla cu Foxy de nu mai scrie?.. si ma bucur ca a revenit Maya.
Brava, brava, de mii de ori brava... si ma bucur ca a functionat.
Nimeni si repet nimeni pe lumea asta are dreptul de a te face sa suferi, mai ales daca esti nevinovat. Ma bucur ca ai inceput sa reactionezi.
Iti doresc sa ai o viata frumoasa!
Iar daca e vorba de copii, sa stii ca asa este. Ai mare dreptate! Si eu tot pe pielea mea am invatat... ca de altfel toate mamele...