Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 730
  • 731
  • 732
  • 733
  • 734
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14621 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 February 2012 - 11:29 PM

Vezi postareaGeany, la 29 February 2012 - 11:19 PM, a spus:

Dany pe Bea o mananc toata :) oricat de mofturoasa si carcotasa sunt la mancare ,recunosc,recunosc :P fapta recunoscuta e pe jumate iertata ,nu?! :P

este iertata! complet de la mine! bine sa nu faci mofturi la masa cu mine, ca intelegi dumneata ca in chiar acest moment am o sensibilitate accentuata. Dar ma tratez eu sa vedeti ce baiet scot din el. De nu o manca el si marar :) Cand fugea dupa mine, asa a zis ca face orice: mananca si marar! si acu? :P
Daca si peste 10 ani tot ma plang pe forum inseamna ca ori nu a fost buna de nimic cartea ... :P , ori nu mi-am facut timp sa fac practica! :P
Am uitat sa va zic, nu am mai facut farfalle cu sos de ciuperci azi, ca mi.am adus aminte pe drum ca nu am smantana. Am stat un pic in cumpana si m-am apucat de cucakes. Cand vine iubi cu picea, aduce plocon si o cratita cu 5 ardei umpluti de la mamaie. Uoaleu ce buni, la fix! Cand incepe dumnealui sa se tanguiasca, cum? nu avem smantana? doar eu am luat smantana? unde e smantana!? I-o pusesem duminica in budinca de macaroane cu branza sarata, dar in momentele alea cand ma chestiona, mi se blocase mintea, nu mai stiam la ce am pus-o credeam ca la paturica mea in sos de vin, asa ca am tacut chitic. I-am oferit niste smantana pentru frisca. Eh, a sarit in sus ca el nu mananca asa ceva, ca nu stie ce-i. Suparat bombanea ca el nu mananca ardeiul fara smantana. I-am dat foarfeca, i-am zis ca aia e smantana pe care daca o bati cu zahar se face frisca. A pus in farfurie si a mancat tot ... :P Iuhuuu :P

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#14622 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 February 2012 - 11:42 PM

Hi hi hi! Ca sa vezi coincidenta,si eu la fundite am vazut ca ceneva' atentase rau la smantana (sotul a recunoscut vina :P ) m-am descurcat cu ce am avut ,dar sotul meu e mai rau ca un motan,orice e lactat e in mare pericol :) :)

#14623 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 01 March 2012 - 12:03 AM

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 11:26 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 29 February 2012 - 11:09 PM, a spus:

Daniella, 47 kg? vorbesti serios? wow!! si eu aveam 47 kg la pana la 26 ani dar nu cred ca o sa mai arat atat de bine daca voi fii iarasi 47kg, nu o sa mai am sanii deloc, si culmea ca atunci ii avea destul de dotatii, se chimba corpul comic dupa ce ai copii si slabesti si mai comic :) Eu sa fiu unn 54 as fii mult mai fericita, dar nu 47!!!!!!!!!!!

Vorbesc cel mai serios posibil: eu as fi cea mai fericita sa ma intorc la 47 (le-am avut pana pe la 33 ani). Sunt femei care slabesc si mai mult ca inainte dupa sarcina, cunosc... Nu stiu daca domnului i-as placea la 47, ca el m-a cunoscut cam la 52kg si m-a gasit perfecta (lui ii plac astea mai durdulii), dar nici cat sunt io acum la 63kg nu se mai poate. Eu insa m-as placea maxim!!! Eu sunt genul care imi impun un target greu de atins ca sa fiu motivata sa lupt din greu. Intr-adevar cred ca si la 51-52 kg as fi multumita. Tu esti mai inalta, Oana.
Ma doare la tenisi de marimea sanilor, sunt sutiene push-up, iar eu vreau sa pot purta orice rochie/fusta/pantaloni/camasuta/bluza si sa arat super (Adica sa ma simt eu super!), acum arat cu colaci si caltabosi ... Eu sunt pufoasa, nu arat osoasa nici la 47kg. Am avut 45-47kg pana pe la 27 ani.

Atunci bafta!! Daca crezi ca 47 kg e tinta ta, de ce nu!?
Eu nu sunt inalta, am 1,64 parca asa...nici nu mai stiu, ha,ha!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#14624 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 01 March 2012 - 12:07 AM

Daniella, am ras de m-am prapadit de cele zise de tine : Cand fugea dupa mine, asa a zis ca face orice: mananca si marar! :)
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#14625 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 01 March 2012 - 12:08 AM

Am vazut pe aici o gramada de martisoare,comestibile sau nu,dar dulci toate!

Dani,bafta atunci sa reusesti schimbarea omului,iar tie,Alina,sa schimbi\imbunatatesti ce ti-ai propus.

S-aveti cu toatele si toti o primavara asa cum o visati!

#14626 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2012 - 12:20 AM

Vezi postareaOana S, la 01 March 2012 - 12:07 AM, a spus:

Daniella, am ras de m-am prapadit de cele zise de tine : Cand fugea dupa mine, asa a zis ca face orice: mananca si marar! :love7:

Pai credeati ca noi nu am avut istorie? Asa a fost! Ii aduc si acum aminte cateodata ..., dar zice ca atunci cand fugea si vroia sa faca orice nu-l iubeam, ci fugeam de el, asa ca nu mai face ce a zis sau facea atunci :floare:

#14627 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2012 - 12:21 AM

Vezi postareaOana S, la 01 March 2012 - 12:03 AM, a spus:

Atunci bafta!! Daca crezi ca 47 kg e tinta ta, de ce nu!?
Eu nu sunt inalta, am 1,64 parca asa...nici nu mai stiu, ha,ha!!

nici inalta, nici bondoaca! la 1,64m vrei 54 kg. Bun deci eu la 1,60m trebe max 50 kg, vezi ?

#14628 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 01 March 2012 - 07:31 AM

Buna dimineata, de 1 MARTIE!
Va doresc o primavara cum nu a mai fost alta;cu soare-n suflet si-n priviri, cu sanatate, pentru a va putea bucura de toate lucrurile frumoase pe care le-a pus Dumnezeu in toata creatia sa!

http://www.youtube.c...feature=related

Fisier atasat  5 (2).jpg (24.45K)
Number of downloads: 0

#14629 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 01 March 2012 - 09:07 AM

Vezi postareaOana S, la 29 February 2012 - 07:45 PM, a spus:

Eu astazi m-am jucat sa fac un fel de fursecuri martisor, mi-a venit mie idei aseara si astazi nu am putut sta pana sa-mi vad operele..

Ce frumoase sunt! Iti multumesc pt frumosul martisor... ca unul e al meu, fie ca vrei, fie ca nu vrei.
Ma bucur ca nu te mai doare degetul. :love7:

Vezi postareazoazorel, la 29 February 2012 - 08:29 PM, a spus:

Stop! Mananci ce vrei! Si face: pilaf-buun, spaghetti, cartofi prajiti, friptura, supa la plic...
Io-s o doamna!Daaaca fac, o data la..hahahat cate ceva, dupa cum ati vazut!Bate tot pe dulciuri! Si mi-e drag tare de el, ca astea-i plac si ma pune sa-i mai fac: 4 clatite, 6 briose, etc.
Acum il incerc cu trandafiri cu salam si cu palmierii.Palmierii i-au placut si el a zis sa-i mai fac!

Imi place ca esti o doamna! Brava! Cu jumatati de tipul asta se vede treaba ca e mai bine asa.
Pe mine ma oftica al meu, tocmai ca nu le are prea tare cu dulciurile. Are cateva chestii care ii plac si e destul de conservator in privinta asta. Ma enerveaza ca dupa aia trebuie sa ma lupt eu cu ele...
La mancare nu avem probleme. Mananca ce-i pun in farfurie. Daca nu-i place sau nu se satura deschide frumos frigiderul si gaseste el ceva.
Spre exemplu, aseara, le-am facut tortellini si cum fetele parca o luasera razna aseara au intrat si-n portia lui tati. Asa ca bietul de el nu prea a avut cu ce sa se sature... urmarea normala, a inceput sa cotrobaie prin frigobaur. Mi se facu mila de el si i-am zis ca am deja la cuptor cornurile pufoase cu branza si mortadella.
Nu prea era el convins. Zic, alea bune. A, da? Am mai mancat? Da, ametitule, alea care atunci cand ai inceput sa le gusti te-ai oprit dupa vreo 4. Aaaaaaaa, da, sunt bune...
Asa ca a mai basculat cateva cornuri.
Asa ca stati linistite, nu mor ei de foame.

Ca mi-am adus aminte imi plac de numai pot trandafirii tai cu salam... am sa-ti fur idea.

Vezi postareaGelutza, la 29 February 2012 - 09:06 PM, a spus:

...m-a asteptat cu martisor si flori,sa vad daca mi-or tine si de foame, ca de cald, da, mi-a tinut omu un spici, pupa-l-as inca o data! :-*

Ce-mi place de voi... al meu nici macar nu stia ca (maine) azi e 1 martie...
Asa e el, m-am impacat de mult cu idea. Da' imi place sa vad ca alte jumatati nu sunt ca a mea.

Moato, omului de cand ma stiu i-am facut dulciurele pentru colege pe langa ghiocei si alte alea, asa, ca sa-i indulcesc sederea alaturi de ele, iar eu daca pe 8 Martie nu ma duc cu tortul la munca, stric ziua fetelor, ;)

Bravo tie!

...am avut un pachet de servicii facute cadou de fiica mea.

Frumos cadou! Felicitari!

Vezi postareaNataly, la 29 February 2012 - 09:15 PM, a spus:

Va doresc un 1 Martie calduros si cat mai fericit!

Multumim la fel, si domniei voastre!

Vezi postareamoatza, la 29 February 2012 - 09:48 PM, a spus:

al meu, fi-miu, m-a sunat sa-mi spuna ca a castigat un frigider la o promotie pepsi :floare: . mai mic, da'i bun, ca se cam stricase ala de la camin.
mama, si cat il bat eu la cap sa nu mai bea suculente de-astea!

Daca tot le bea macar sa castige ceva... asa ca tot are un avantaj.
Sa-l foloseasca sanatos!

Vezi postareaalimocanu, la 29 February 2012 - 10:06 PM, a spus:

Buna seara la toate lumile. Am zis ca e timpul sa mai zic si eu cate ceva, sa va urez tuturor o primavara nemaipomenita... mie faptul ca maine e intai martie, imi schimba deja moralul, am planuri mari pentru anul asta asa ca orice zi frumoasa... ma face sa vad totul mai roz.
Vad ca vorbiti de moftorosi... stiti ca eu candva am aparut pe forum si vorbeam despre casnicia mea, esuata din multe puncte de vedere, situatia nu s-a schimbat prea mult, doar ca eu nu mai sunt asa supusa, lucrurile s-au schimbat din punctul meu de vedere, nu mai sufar din cauza asta si imi doresc ca totul sa se termine, insa situatia nu e prielnica asa ca ma inarmez cu rabdare. Daaar, sotul meu este un moftoros... moftoros. Sau era... in fine, sincer acum nu mai are curaj sa faca ce facea inainte... la mamaica lui acasa ii dadeau zarzavaturile prin masina pentru ciorba, sa nu le vada bucati ca nu mai manca... la inceput incercam sa ma supun, pana m-am plictisit. Nu ma mai intereseaza ca nu ii place, ii pun in fata, daca mananca bine, daca nu sa-i fie de bine... ori face foamea... ori isi face singur ceva. A fost o perioada cand la orice gasea cusur.... pana intr-o zi, cand a strmbat din nas la ce gatisem, i-am luat farfuria din fata si am aruncat la gunoi(a fost un gest extrem... dar nu ma mai tineau nervii)... acu zice ca, nu se pune cu nebuna.. si mananca tot fara sa comenteze.
Iar cupilu... cupilu copie ce vede, asa e regula, eu de exemplu nu beau lapte ca nu-l suport si am scuipat o data laptele in fata lui... nu va zic ca imediat la prima gura de lapte a facut aceeasi treaba... asa ca mi-am dat doua palme si am zis ca nu o sa se mai intample asta. Si el ca si alti copii, are 2-3 feluri de mancare pe care le accepta oricand... dar, din nou, cand nu m-au mai tinut nervii la mofturi , am fortat putin nota si pe el, asa ca fara voia lui mai scheunand mai lamentandu-se.... mananca, nu are incotro.
M-am tot intrebat zilele astea tot citindu-va ce se intampla cu Foxy de nu mai scrie?.. si ma bucur ca a revenit Maya.

Brava, brava, de mii de ori brava... si ma bucur ca a functionat.
Nimeni si repet nimeni pe lumea asta are dreptul de a te face sa suferi, mai ales daca esti nevinovat. Ma bucur ca ai inceput sa reactionezi.
Iti doresc sa ai o viata frumoasa!

Iar daca e vorba de copii, sa stii ca asa este. Ai mare dreptate! Si eu tot pe pielea mea am invatat... ca de altfel toate mamele...
Sorina

#14630 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 01 March 2012 - 09:23 AM

Buna dimineatza , fete cucuiete!

Da' mult atzi mai scris!!!!!!!!!

Ma duc inapoi sa va citesc. Oare de cate zile am nevoie? :love7: :floare:

Un martisor de la mine:

Fisiere atasate

#14631 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 01 March 2012 - 09:24 AM

Pe poiana amortita,
Soarele vaslea usor
Si din iarba vestejita
A iesit un martisor!

Am trimis la voi-n zbor
Un mesaj de martisor
Sanatate, fericire
La Multi Ani si numai bine!…

Fisier atasat  1%20martie%20martisor%20flori%20viorele%20de%20colorat.jpg (44.75K)
Number of downloads: 2

Si niste martisoare din aur!

Fisier atasat  IMG_1420.JPG (155.06K)
GEORGIA

#14632 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 01 March 2012 - 09:27 AM

Oana, mi-au placut tare mult martisoarele-fursecuri si sigur sunt si delicioase!

Si mi-a placut si poza cu Vale si martzanul, Stella sa-ti traiasca si fata si blanosul!
GEORGIA

#14633 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 01 March 2012 - 09:33 AM

Buna dimineata .

Stella , superba fata ai si matzul e frumos foc.

Ce de martisoare frumoase , mi-e dor de ele . Azi i-am zis sotului sa nu vina acasa fara ghiocei :floare: deci am scapat de el , ca n-are de unde sa-i scoata .

#14634 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 01 March 2012 - 09:40 AM

O primavara fericita, si tot ce va doriti sa se implineasca!

Vale seamana cu tine stella, nu-i asa?

Bea e numai buna de mancat, ce atatea cupcakes :floare:

Alimocanu, acum inteleg cu cine seamana frumosul blond!

Fisiere atasate

Imagine postata

#14635 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 March 2012 - 09:47 AM

@Denny, pot sa ma joc vreo saptamana cu martisorul tau?Imagine postata
@Stellina, tu ai doua martisoare fantastice!Frumoase si dulci!

Da' imi place sa vad ca alte jumatati nu sunt ca a mea. Ba a mea e!Nici el nu-si aminteste NICIODATA de 1 MARTIE! Poate azi?....Imagine postata

Fetelor, si eu va multumesc pentru martisoare si urari! Sa avem toti primaveri multe si frumoase si senine!

Fisier atasat  4M.jpg (129.05K)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#14636 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2012 - 09:56 AM

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 10:48 PM, a spus:

Si acum, doar pe astea 2 le-am "putut" poza, restul erau prea revarsate in tava ... rateul:
ta-da-daaaa. Dar e bun!

Important e ca sunt bune... daca le-ai putut manca, chiar si cu lingurita.

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 10:50 PM, a spus:

si, lasand rateurile, asta e martisorul meu cel mai reusit:

Sa stii ca asa e! Frumos martisor mai ai!

Vezi postareaOana S, la 29 February 2012 - 10:56 PM, a spus:

Zoazo[/b], daca tu ii intelegi pe mofturosi, eu una nu! Eu sunt o mancacioasa convinsa :P

Si eu, si eu... asta m-a bagat pe mine in belele.

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 10:57 PM, a spus:

Io nu, nu am intrat la detox. Acum ma lupt cu tigarile, si dupa ce trec alea 3 sapt de nefumezeala, sa ma apuc si de dieta, ca am ascultat-o pe Stella sa le iau pe rand.

Si cum te descurci in lupta cu tigarile, ca nu ne-ai mai zis nimic?

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 11:01 PM, a spus:

Repet experimentul ca doar o praji asa simpla sa nu imi iasa, ma oftic.
Sper sa nu ma traga ata la KA! ;) Mai bine stau cuminte de dulciuri o perioada, pana ajung la 47 kg si dupa aia poate merit si un KA. :-*
Culmea e ca le facusem monti, cu faina de migdale si fructoza ;)

Repeta, repeta...
KA, nu mai pomeni de el, ca ma apuca si pe mine 'gripa'... nu stii ca se ia? Asta-i boala grea!
Ma bucur ca ai vrut sa le faci monti, da' sa stii ca cocosul nu prea are ce sa caute in ecuatia asta. Mai ales la tine care vrei sa slabesti. Nu aveai cacao? Nimic mai simplu, o inlocuiai tot cu faina de migdale. Nu mai erau ciocolatoase, dar iti ieseau migdaloase superbune.

Vezi postareastella, la 29 February 2012 - 11:03 PM, a spus:

ia rapid o poza cu mandra mea, pe care am s-o sterg dupa, ca nu-i place sa pun poze cu ea...e recenta de acum cateva zile...ea si matzul kkcios ;)...

Ce frumosi sunt amandoi!!! Vale zici ca e o copila (mica)... daca nu ziceai ca pozele sunt de acum, nu-mi dadeam seama.

Vezi postareaOana S, la 29 February 2012 - 11:09 PM, a spus:

Daniella, 47 kg? vorbesti serios? wow!! si eu aveam 47 kg la pana la 26 ani dar nu cred ca o sa mai arat atat de bine daca voi fii iarasi 47kg, nu o sa mai am sanii deloc, si culmea ca atunci ii avea destul de dotatii, se chimba corpul comic dupa ce ai copii si slabesti si mai comic :floare: Eu sa fiu unn 54 as fii mult mai fericita, dar nu 47!!!!!!!!!!!

Repet si eu, DANYYYYYYYY, mai citeste inca o data ce a scris Oana... ca are mare dreptate.

Vezi postareaany_annette, la 29 February 2012 - 11:15 PM, a spus:

... in schimb sunt pofticioasa.
... Si i-a zis si soacramii in fata acealsi lucru, mama ce rusine mi-a fost :-* .
Da' ea stie ca-i adevarat ;) .

Si eu acum sunt pofticioasa... eram mofturoasa-pofticioasa de mica.
La noi nu zice soata nimic, in schimb ma innebuneste soacra-mea ca-i buna aia, ca-i buna ailalta... nu-i dau si ei reteta? Tata la fel, iar tata chiar bucatareste bine.
Normal ca-mi creste pipotica-n mine...

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 11:19 PM, a spus:

Ba da, poti sa schimbi vantul,
... Imaginea cu temenelele pe care mi le face la ce papa bun, din seara asta mi-am conturat-o deja in minte ;) Urmariti-ma, o sa fac miracole! :love7:

Daca reusesti ai tot respectul meu... nu ca nu l-ai avea deja.
Ai reusit sa ma amuzi la faza cu temenelele... bafta! Ca ai nevoie.
Sorina

#14637 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 March 2012 - 09:56 AM

Buna dimineata. Merci de complimente . Vale de mititica semana tare cu tatal ei care la randu-i seamana cu maicasa...dar fata buna, a reusit in timp sa semene si cu mine, ca la inceput parca facusem o fotocopie a socrellei :floare:.
Daniella, fata babii, asculta la mine ca am multi ani si multe kile mai mult ca tine, si din experienta proprie, si din ce am vazut in jur...omul il iei asa cum este, constienta de calitatile si *defectele* din dotare...nu incerca sa-l schimbi, ca e misiune imposibila.
nu reusesti decat sa te *nervezi* si sa te frustrezi(?? e corect), si nu se schimba nenica...ca promit luna de pe cer cand te vor ...e normal , nici macar nu cred ca e minciuna, poate ca se gandesc ei ca vor reusi asta...dar cum zice frantuzul..*“chassez le naturel, il revient au galop”/aka , alungati naturalul, revine la galop....* mai bine aditionezi calitatile si avantajele ( mai putin timp la cratite, mai putine ispite pentru tine) si lasa deoparte ideea ca-l vei schimba...va face eforturi, va incerca ...dar baza e adanc infipta si i se pare ca el e *normal* si ca tu vrei sa-l schimbi...si nu e bine sa te macini...ca au incercat mii si sute inaintea ta, si nu au reusit....parerea mea, pe care o impart cu mine insumi, avand eu in batatura barbat capos , care daca a decis ceva, nici bomba atomica nu-l clatina din convingerile lui...asa ca pentru echilibrul si linistea mea...il las in apele lui, si e bine pentru toti :love7:.
Merci de martisoare, un 1 Martie minunat va doresc tuturor...cu ghiocei din batatura...proaspeti de duminica :-*

Fisiere atasate

#14638 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2012 - 10:07 AM

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 11:29 PM, a spus:

Cand fugea dupa mine, asa a zis ca face orice: mananca si marar! si acu? :floare:

Simpatica faza, doar ca atunci ar fi zis orice ca sa puna mana pe tine. Acum ca esti a lui, a rezolvat problema. Tu nu stii ca barbatii ar promite orice numai ca sa-si atinga scopul?
El a rezolvat 'problema' care o avea... acum se vede treaba ca ai tu una... :love7:

Vezi postareaGelutza, la 01 March 2012 - 07:31 AM, a spus:

Buna dimineata, de 1 MARTIE!
Va doresc o primavara cum nu a mai fost alta;cu soare-n suflet si-n priviri, cu sanatate, pentru a va putea bucura de toate lucrurile frumoase pe care le-a pus Dumnezeu in toata creatia sa!

Multumim la fel!

Vezi postareaMutti, la 01 March 2012 - 09:23 AM, a spus:

Ma duc inapoi sa va citesc. Oare de cate zile am nevoie? ;) :-*

Un martisor de la mine:

Muuuulteeee zileeeee!

Multumim de martisor!

Vezi postareaGiorgiana, la 01 March 2012 - 09:24 AM, a spus:

Pe poiana amortita,
Soarele vaslea usor
Si din iarba vestejita
A iesit un martisor!

Am trimis la voi-n zbor
Un mesaj de martisor
Sanatate, fericire
La Multi Ani si numai bine!…

Ce de martisoare... am si eu de unde sa-mi aleg unul, ca aici nu sunt...
Multumim si de poezie!

Vezi postareaizuk, la 01 March 2012 - 09:33 AM, a spus:

... Azi i-am zis sotului sa nu vina acasa fara ghiocei ;) deci am scapat de el , ca n-are de unde sa-i scoata .

;) ;) :-* Problema rezolvata!

Vezi postareaHazel, la 01 March 2012 - 09:40 AM, a spus:

O primavara fericita, si tot ce va doriti sa se implineasca!

Multumim la fel si domniei dumneavoastra!

Vezi postareazoazorel, la 01 March 2012 - 09:47 AM, a spus:

Da' imi place sa vad ca alte jumatati nu sunt ca a mea. Ba a mea e!Nici el nu-si aminteste NICIODATA de 1 MARTIE! Poate azi?....Imagine postata

E bine ca mai am ceva colege de suferinta... macar stiu ca nu sunt singura pe lume...
Sorina

#14639 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2012 - 10:12 AM

Vezi postareastella, la 01 March 2012 - 09:56 AM, a spus:

Daniella, fata babii, asculta la mine ca am multi ani si multe kile mai mult ca tine, si din experienta proprie, si din ce am vazut in jur...omul il iei asa cum este, constienta de calitatile si *defectele* din dotare...nu incerca sa-l schimbi, ca e misiune imposibila.
nu reusesti decat sa te *nervezi* si sa te frustrezi(?? e corect), si nu se schimba nenica...ca promit luna de pe cer cand te vor ...e normal , nici macar nu cred ca e minciuna, poate ca se gandesc ei ca vor reusi asta...dar cum zice frantuzul..*“chassez le naturel, il revient au galop”/aka , alungati naturalul, revine la galop....* mai bine aditionezi calitatile si avantajele ( mai putin timp la cratite, mai putine ispite pentru tine) si lasa deoparte ideea ca-l vei schimba...va face eforturi, va incerca ...dar baza e adanc infipta si i se pare ca el e *normal* si ca tu vrei sa-l schimbi...si nu e bine sa te macini...ca au incercat mii si sute inaintea ta, si nu au reusit....parerea mea, pe care o impart cu mine insumi, avand eu in batatura barbat capos , care daca a decis ceva, nici bomba atomica nu-l clatina din convingerile lui...asa ca pentru echilibrul si linistea mea...il las in apele lui, si e bine pentru toti :love7:.
Merci de martisoare, un 1 Martie minunat va doresc tuturor...cu ghiocei din batatura...proaspeti de duminica :-*

Cuvinte intelepte! :floare:
Am si eu unul asa acasa... si am ajuns la aceeasi concluzie cu tine.
Ce frumosi sunt ghioceii... Mie mi-au iseit lalelele. Nici nu stiu cate cuiburi sunt. Le avem mostenire de la vechia proprietara. Sunt o multime si continua sa iasa. Cand vor inflori vi le voi arata si voua... chiar sunt curioasa sa vad ce culori au.
Sorina

#14640 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 March 2012 - 10:16 AM

Buna dimineata!Fisier atasat  ea13c9ddbd445a49cec90ee199af7d18.gif (33.7K)

O primavara minunata va urez doamnelor! :floare: :-*

Eu va parfumez cu niste toporasi azi (ca-mi plac mie mult)iaca un camp intreg pt. voi! :love7:

Fisier atasat  georgiana-negru-toporasi-cat-vezi-cu-ochii_7f68c748bfaa72.jpg (94.09K)

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 730
  • 731
  • 732
  • 733
  • 734
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic