Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 733
  • 734
  • 735
  • 736
  • 737
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14681 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 March 2012 - 02:27 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 March 2012 - 12:48 PM, a spus:

Lili, deci si tu faci parte din Club :scratch: . Se pare ca suntem 4: eu cap de lista, Carmen, Boni si tu.
Felicitari ca ai rezistat 24 ani! oare cum ai procedat sa nu te enervezi?! Sa stii ca bagasem de seama ca gatesti preponderent fripturi/mici :appl: cu cartofi prajiti ...ca si mine fripturi cu cartof copt sau cu ciuperci gratinate ... O ciorba de vacuta, de perisoare, de galuste imi mananca cu carcoteala 1 castronel, 2 (Asta daca nu i se pare prea mult morcov, ceapa sau taiate prea mari, sau per mici). Dar nu am reusit as gatesc numai 4 castronele inca ... :appl: Iahnie de fasole am facut o bunatate primul lucru a carcotit, abia dupa o vreme cand a mai mancat facuta de mamitza si coana mitza a zis ca iahnia facuta de mine a fost cea mai buna! bine si mai tarziu ...
cred ca trebuie sa-mi iau curaj sa gatesc mai diversificat, bine inteles avand grija sa nu contina dovlecei, conopida, spanac sau alte frunze, alte legume in afara de clasicele de la supa exclus, carne de vitel mai nou i se pare horror ... , legumele sa nu fie taiate nici prea mare, nici prea mic si nici sa nu fie fierte ... deci cam ce as putea sa fac? ceva idei?

M-ai sarit pe mine! Tot asta 'gatesc" si eu!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#14682 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 01 March 2012 - 02:36 PM

Vezi postareaany_annette, la 19 February 2012 - 11:39 PM, a spus:

Si eu mai am da-s de cate 30 pungile mele si mai am 8 :appl:.
Tre' sa chem niste ajutoare sa ne ajute sa le mancam =)).

Pai da de veste cand le pui la fiert, sa stie tot satu' sa se pregateasca de plecare.... =))

Vezi postarea2ut, la 20 February 2012 - 08:54 AM, a spus:

Buna dimineata tuturor! N-am apucat sa citesc nimic din urma, dar am zis sa va salut mai intai si-apoi. Noi am avut un sfarsit de saptamana groazanic, care a inceput de miercuri seara cand a inceput pitica mea cu diaree, varsaturi, febra, 2 zile si ceva n-a mancat nimic, nu s-a ridicat din pat, iar de vineri a inceput si Ale, cea mare....nici acum nu-s chiar bine, sunt acasa cu mama, dar sper ca ce-a fost mai rau a trecut.
N-am mai patit niciodata cu ele chiar asa, mi-a fost tare mila de ele sa le vad asa.
No, v-am salutat, mi-am spus naduful, ma duc sa citesc ce-am ratat pana acum.

Uffffffff, imi pare rau sa aud de probleme de sanatate. Totul e bine acum, sper!
Multa sanatate tuturor!

Vezi postareastella, la 20 February 2012 - 10:03 PM, a spus:

Lorica aiasta chapka ruseasca nu-mi apartine, eu am luat *niagra* fata babii...de la sankt petersburg, "mai precis" de la castelul "Pavlovsk",
http://pierre.delacr...k/pavlovsk.html
iaca si poza cu chapka mea :), la maskva pe ninsoare .

Ce ma bucur sa te re-vad!!! :appl:

Vezi postareaMutti, la 21 February 2012 - 10:26 AM, a spus:

lumeeeeeeeeeeee , luuuuuuuuuuumeeeeeeeeeee!!!!

Am vandut carutzu' fetii , ala mare :).
Moama , ce loc s-o facut in hol!!!!!!

Asa ca dau de beut!
E prea frig pt bere? Ia luatzi de va-ncalzitzi :D
sau , pt pretentziosi ;) :
o atentzie , o maslina?

Oooooooooooo, buna tratatia! Si bravo pentru reusita! :scratch:

#14683 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 March 2012 - 02:52 PM

Foxulinule! Ai pupoi di la bub'.... =)) ;)

Ci' tanti' Cuieta ci tanti' Stelina (ca atat cunoaste el)

Aventura lui maman' la italieni a fo' bine''...nu prea se plange de cumnatel ca stie ca-i vom spune :''TI-AM ZIS IO'!'' dar a zis ca nu s-a dezmintit cumnatelu' oricum :D fara amanunte :appl: ,apoi a facut o alergie de la fructe de mare a stat cu ochi ca la melc :appl:(sa nu mai vada ca nu i-au placut de nici o culoare,nici tatii nu i-au placut cand a fost) in rest a avut noroc ca nu prea a avut sor-mea de munca si a stat acasa cu ea destul ca altfel ar fi stat singura cuc' de dimineata pana seara,dar in concluzie e incantata si a fost o excursie frumoasa pt. ea :)

Si sorica a stat acasa cu mama dar neplatita si bolnavioara saracuta cu febra 40 de la gripa =)) dar tot multumita si ea ca mama a gatit a ghighilit-o si doftoricito deci :) Mna! :scratch: mi-a adus de toate,o tona de dulciuri,jucarii lui bub,hainute si incaltaminte,paste ,branze (pecorino,parmigiano,grana) tonno ,crema pt. je si machiaj,wiski'la sot etc,etc,etc... B)
'

#14684 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 01 March 2012 - 03:24 PM

Vezi postareaany_annette, la 21 February 2012 - 11:21 AM, a spus:

Am inteles ca face carne de porc in sos, cu soric, etc, ceva de genul asta.
De dieta :lol: .

Da' de ce nu le zici oamenilor ca esti la dieta? :scratch: Si ca nu poti manca toate felurile pregatite?

Vezi postareaDexter, la 21 February 2012 - 06:23 PM, a spus:

să nu credeţi că Dexter doarme..

Asta-i din ciclul: Chuck Norris nu doarme, el asteapta.

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 February 2012 - 06:44 PM, a spus:

ma termina stomacul si mai multe nu.
Stiu ca Angel sufera la fel ca mine, eu una nu mai stiu ce sa mai fac. Imi urasc stomacul. :thumleft:

Si eu am probleme, dar tin plicul de bicarbonat (de sodiu) in geanta. Cand e nevoie, dau atacul... Cateodata duc un plic pe saptamana, altadata ma tine si cateva luni... La tine / voi (Angel?) nu merge?

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 08:31 PM, a spus:

In alta ordine de idei, ma tot gandesc la un inlocuitor pentru zmeura uscata de la ciocolata ta afrodisiaca :P si nu gasesc deloc; am niste trandafiri rosii uscati si cred ca ei vor fi solutia naturala...artificiale as gasi eu, dar nu vreau defel sa recurg la o astfel de solutie.

Si io vreau sa stiu!!!!!!

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 08:36 PM, a spus:

Acum am vazut minunea asta si nu stiu cum sa o rezolv, imi cer scuze, cine ma ajuta, help! B)

Am sters postarea dubla (si goala). S-a rezolvat!

Vezi postareaDaniella, la 21 February 2012 - 10:52 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 10:49 PM, a spus:

M-am linistit atunci, bine ca a ajuns cu bine!
Ma gandesc sa-ti trimit si tie lista aia...nu Lista lui Schindler, :P a lu' Dragobete, poate-asa te molipsesc!
Ea cuprinde cuvinte cheie precum:ocheade,cine romantice, plimbari brass en brass, afrodisiace, sampanie, imbratisari...si la final chef de chef,scoatem scula din dotare, o cantare si gata! =))

trimite-mi si mie lista :71:

+1! :violent6:

#14685 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 01 March 2012 - 03:32 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 06:09 PM, a spus:

zice ma duc in oras sa iau o shaorma. Sau cine stie ce tampenie ...

Vezi postareaDaniella, la 01 March 2012 - 01:43 PM, a spus:

Astfel, azi nu vrea sa auda de cartofi prajiti, sau alte prajeli, de fast food si multe altele de care inainte habar nu avea ca ar fi nocive sanatatii.

Sa inteleg ca shaorma nu intra in categoria fast-food ...

Eu , sa zicem , ca am reusit sa-l pun la punct cat de cat pe mofturosul meu cel mare . E buna si zgarcenia lui la ceva ...cand i-am spus ca daca nu vrea /nu-i place ce fac eu , sa manance in oras , a inceput sa calce pe drumul cel bun . Mofturi rar. Bun , acum ca orice om , are si feluri de mancare pe care nu le suporta si-l inteleg pt ca si eu am cateva pe care nu pun gura nici de mor de foame .
Cu pitica e alta poveste , da' o pun eu si pe ea la respect :thumleft:

In alta ordine de idei , azi am o stare aiurea , nu stiu de ce . Aseara aveam niste friguri de zici ca erau -20 grade in casa , in timp ce sotul statea in tricou .

#14686 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 01 March 2012 - 03:32 PM

Lili, deci si tu faci parte din Club :violent6: . Se pare ca suntem 4: eu cap de lista, Carmen, Boni si tu.
Felicitari ca ai rezistat 24 ani! oare cum ai procedat sa nu te enervezi?! Sa stii ca bagasem de seama ca gatesti preponderent fripturi/mici :lol: cu cartofi prajiti ...ca si mine fripturi cu cartof copt sau cu ciuperci gratinate ... O ciorba de vacuta, de perisoare, de galuste imi mananca cu carcoteala 1 castronel, 2 (Asta daca nu i se pare prea mult morcov, ceapa sau taiate prea mari, sau per mici). Dar nu am reusit as gatesc numai 4 castronele inca ... :scratch: Iahnie de fasole am facut o bunatate primul lucru a carcotit, abia dupa o vreme cand a mai mancat facuta de mamitza si coana mitza a zis ca iahnia facuta de mine a fost cea mai buna! bine si mai tarziu ...
cred ca trebuie sa-mi iau curaj sa gatesc mai diversificat, bine inteles avand grija sa nu contina dovlecei, conopida, spanac sau alte frunze, alte legume in afara de clasicele de la supa exclus, carne de vitel mai nou i se pare horror ... , legumele sa nu fie taiate nici prea mare, nici prea mic si nici sa nu fie fierte ... deci cam ce as putea sa fac? ceva idei?

Daniella la inceput ma enervam rau dar dupa vreo 2 ani de casnicie m-am resemnat si ii gatesc ce ii place si punct.
Pentru mine si copii gatesc si altceva si la masa pun pentru toti .
Din pacate nu apuc intotdeauna sa fac si poze.
Nu are o problema cu taiatul legumelor sau cum arata mancarea ca aspect dar exclus ca si la tine dovlecei, conopida , marar ,vai mai ales mararul nu ii place deloc si eu fac varza calita si mazare si astea fara marar parca n-au savoare deci pun marar ,ca oricum nu mananca .In schimb si sotul meu mananca dulciuri la greu , nu conteaza de care , prajituri,ciocolata ,biscuiti,bomboane.Am un cos pe masa intotdeauna cu ceva dulce si fructe in el ,il umplu constant sa fie ceva dulce + ca fac si eu in fiecare sambata ceva dulce .
Si culmea e ca la maica-sa nu mananca deloc ,ca nu ii place cum gateste.
Eu daca as manca cum mananca el cred ca as vea 100 de kg si asa la cele 68 de kg.ale mele e destul
Pana la 35 de ani aveam 52kg.dar dupa 35 ani m-am ingrasat :thumleft:
Asa ca asta e el si cu el defilez , are alte calitatii ,

#14687 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 01 March 2012 - 03:39 PM

Vezi postareaizuk, la 01 March 2012 - 03:32 PM, a spus:

In alta ordine de idei , azi am o stare aiurea , nu stiu de ce . Aseara aveam niste friguri de zici ca erau -20 grade in casa , in timp ce sotul statea in tricou .

Sa stii ca si mie mi s-a intamplat chestia asta aseara. Tremuram de frig si toti mureau de cald in casa...

Vezi postarealili, la 01 March 2012 - 03:32 PM, a spus:

Asa ca asta e el si cu el defilez , are alte calitatii ,

Asa e bine-n viata, sa vezi jumatatea plina a paharului. Brava! :thumleft:
Sorina

#14688 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 March 2012 - 03:41 PM

Moamaaaa, cat ati scris iar. Foxulina, se poate face cu orice aluat tarta aia..eu aveam din asta in frigi, si cu asta am facut.
Daniella, deja ai facut progrese ca stie ce e sanatos...sotul meu din batatura, si care cum spusei e capos...jaba imi bateam gura sa-i zic alea alea...ca facea cum stia el...pana a facut diabet de gradul 2...si de atunci a invatat sa se disciplineze cat de cat...dae vara la talieni tot baga gelato la greu in el .......intr-o zi atat m-a 'nervat, ca i-am zis sa-mi dea in scris ca daca ajunge rau de tot cu sanatatea, nu tre sa am grija de el, ca nu ma asculta ....
e muuuult mai disciplinat acum...da deh , ca matzu...pana n-a dat cu nasu-n rahat...n-a inteles.si oricum e mult mai bine si cu partea de diabet...ia doar medicamente, nu mai face insulina zilnic ...offffff barbatii astia, un rau necesar.

#14689 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 01 March 2012 - 03:48 PM

Sorina , asa e ,toti avem pasarelele noastre mai mari sau mai mici.
Si eu m-am saturat sa fac cartofi prajiti 6 zile din 7 dar daca asta ii place ma conformez :thumleft:

P.S mersi de incurajari si de pupici , tare bine mi-au prins :scratch: :violent6:

#14690 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 01 March 2012 - 03:59 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 01 March 2012 - 03:39 PM, a spus:

Sa stii ca si mie mi s-a intamplat chestia asta aseara. Tremuram de frig si toti mureau de cald in casa...

a fost ceva in aer :thumleft:
si eu am stat ieri cu paturi pe mine in timp ce ne uitam la film. am crezut ca e de vina vremea de afara (ieri era intunecat si umezeala). acum stiu ca voi erati de vina :violent6:

#14691 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 01 March 2012 - 04:04 PM

Vezi postarealili, la 01 March 2012 - 03:48 PM, a spus:

P.S mersi de incurajari si de pupici , tare bine mi-au prins :lol: :scratch:

Ma bucur... :thumleft:

Vezi postareaboni, la 01 March 2012 - 03:59 PM, a spus:

a fost ceva in aer :71:
si eu am stat ieri cu paturi pe mine in timp ce ne uitam la film. am crezut ca e de vina vremea de afara (ieri era intunecat si umezeala). acum stiu ca voi erati de vina =))

Aha, acum dai vina pe noi. De unde stiu eu ca nu a fost vina ta? Da, da, mai degraba de la tine a plecat, ca in ultimul timp frigul doar din partea aia a venit...
Ia uite ma, ce repede a sarit sa dea vina... brava Boni! :violent6:
Sorina

#14692 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 01 March 2012 - 04:07 PM

Vezi postareaGelutza, la 22 February 2012 - 03:42 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 22 February 2012 - 01:41 PM, a spus:

Gelutza? Ai gasit azi-noapte ce cautai? :P

Am gasit multe cu "p"...dar io nu stiu ce cautam, :lol: asa ca m-am multumit cu ceea ce am gasit! :71:

Si ce anume ar fi ceea ce-ai gasit??? :violent6:

Vezi postareaMutti, la 22 February 2012 - 04:38 PM, a spus:

V-am promis poze :P
Grupa Elenei de la cresa in ziua de luni :

E superba!!! :scratch:

Vezi postareastella, la 22 February 2012 - 05:24 PM, a spus:

Sanatate Ellani; Annamaria, ce dragalasi si caraghiosi sunt in costumatiile de carnaval B).Faina poza.
Gela, astept pozele de la bairamul tau, ca eu o sa am mai multi invitati ( fac bufet, nu ma pierd cu firea la 35-40 =)) ) pe
2 martie...pana atunci mai *fur* idei de ici de colo.

Ce-as veni si eu la bufetul tau.... :thumleft:

Vezi postareaizuk, la 23 February 2012 - 10:31 AM, a spus:

Buna dimineata si de la mine .
Eu nu am prea fost in chef de vorba in ultimul timp . Noutati de bine nu prea am , doar de rau . Iza a zacut lata in pat 2 zile , fara febra , fara dureri , efectiv a vegetat. A vomat intr-o dimineata de doua ori , doar apa , pentru ca nu mancase nimic . A treia zi s-a trezit vesela si pusa pe prostii ca de obicei . De ieri a inceput sa-i curga nasul si sa tuseasca . Si de azi imi curge nasul si mie . Misto . Iar bolim .
Aici ieri a fost foarte frumos , cald in prima parte a zilei , ziceai ca vine primavara , pentru ca dupa amiaza sa se puna o ninsoare de toata "frumusetea". Acum ninge in continuare .

Sper ca sunteti mai bine acum! Multa sanatate!

Vezi postareaGeany, la 23 February 2012 - 02:30 PM, a spus:

Fox pe unde o mai fi?!

Pe-aici, pe dincolo.... mai umbla fleaura, mai sta-n conted... B)

#14693 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 01 March 2012 - 04:10 PM

Vezi postarealili, la 01 March 2012 - 03:48 PM, a spus:

Sorina , asa e ,toti avem pasarelele noastre mai mari sau mai mici.

he, he, eu am si mai mari si mai mici :thumleft:

Vezi postareaboni, la 01 March 2012 - 03:59 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 01 March 2012 - 03:39 PM, a spus:

a fost ceva in aer :violent6:
si eu am stat ieri cu paturi pe mine in timp ce ne uitam la film. am crezut ca e de vina vremea de afara (ieri era intunecat si umezeala). acum stiu ca voi erati de vina :scratch:

o fi fost ceva! si eu am suferit de friguri ieri.

#14694 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2012 - 04:15 PM

Foxyy , merci , Iza e bine , eu ma mai lupt cu nasul infundat . In rest , toate bune.

#14695 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 01 March 2012 - 04:26 PM

Vezi postareamoatza, la 23 February 2012 - 05:17 PM, a spus:

toba care vreti, care doriti?

Eu, eu!!!!! Eu vreau!!!!! :violent6: :lol:

Vezi postareaGelutza, la 23 February 2012 - 08:38 PM, a spus:

Si eu m-am tot gandit ce e cu foxxy, mi-e dor de ea, sper ca e bine, o salut cu drag!

Primim salutarile si le-ntoarcem! :71: Mai dam si pupaturi! :scratch:

Vezi postareaMutti, la 23 February 2012 - 09:34 PM, a spus:

Principesa-i bolnavioara , tuseste rau de cateva zile...de fapt , mai mult noaptea. A dus-o tat'su la dr , cica n-are nik, doar racita.Dar sa o lasam acasa , sa nu o ducem la cresa ,pt ca acum e organismul slabit si poate mai ia nush ce boli de la ceilaltzi. Asa ca a stat acasa cu tat'su . Fata-i FIT , l-o TERORIZAT pe sarmanu' om....ii lipseste cresa , ii lipsesc copii ....cica , dimineatza , in drum spre dr tot canta OAC OAC OAC....credea ca merge la cresa =))
Mai sta si maine acasa....sa speram ca e OK. La cresa au un caz grav de bronsita si de asta ne facem ganduri....

Multa sanatate picei! Desi, de-acu' cred ca s-a inzdravenit.... :thumleft:

#14696 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 01 March 2012 - 04:30 PM

Vezi postareaFoxyy, la 01 March 2012 - 04:26 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 23 February 2012 - 05:17 PM, a spus:

toba care vreti, care doriti?

Eu, eu!!!!! Eu vreau!!!!! :thumleft: :violent6:

too late!
data aviatoare, ca mai fac! decat sa mananc salamaraia lor!

#14697 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 March 2012 - 05:05 PM

Vezi postareazoazorel, la 01 March 2012 - 02:27 PM, a spus:

Lili, deci si tu faci parte din Club :thumleft: . Se pare ca suntem 4: eu cap de lista, Carmen, Boni si tu.
Felicitari ca ai rezistat 24 ani! oare cum ai procedat sa nu te enervezi?! Sa stii ca bagasem de seama ca gatesti preponderent fripturi/mici :scratch: cu cartofi prajiti ...ca si mine fripturi cu cartof copt sau cu ciuperci gratinate ... O ciorba de vacuta, de perisoare, de galuste imi mananca cu carcoteala 1 castronel, 2 (Asta daca nu i se pare prea mult morcov, ceapa sau taiate prea mari, sau per mici). Dar nu am reusit as gatesc numai 4 castronele inca ... :violent6: Iahnie de fasole am facut o bunatate primul lucru a carcotit, abia dupa o vreme cand a mai mancat facuta de mamitza si coana mitza a zis ca iahnia facuta de mine a fost cea mai buna! bine si mai tarziu ...

M-ai sarit pe mine! Tot asta 'gatesc" si eu!

offf, iarta-ma! deci clubul e format tot din 4 femei ce au de indurat cu stoicism mofturile partenerilor: zozo, carmen, lili si eu. Sa restrangem clubul ...adica sa-i domesticim la food!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#14698 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 March 2012 - 05:51 PM

Uite si martisoarele mele superbe!

Imagine postata
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#14699 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2012 - 06:13 PM

Chiar sunt superbe :hug:

#14700 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 01 March 2012 - 06:31 PM

Vezi postareazerda, la 01 March 2012 - 05:51 PM, a spus:

Uite si martisoarele mele superbe!

f frumoase! am vazut si eu la K, oare le tb conditii speciale?

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 733
  • 734
  • 735
  • 736
  • 737
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul