Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 735
  • 736
  • 737
  • 738
  • 739
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14721 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 01 March 2012 - 10:03 PM

Vezi postarea2ut, la 01 March 2012 - 12:38 PM, a spus:

Aseara, dupa ce am bagat fetele in pat m-au chemat sa le dau pupic si m-au asteptat strangand amandoua in mana un pliculet cu un martisor...m-am topit toata.

Astea sunt cele mai frumoase momente din viata!
Pupici la fetitele frumoase!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#14722 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 01 March 2012 - 10:06 PM

Vezi postareazerda, la 01 March 2012 - 05:51 PM, a spus:

Uite si martisoarele mele superbe!

Imagine postata

foarte frumoase!! Vreau si eu!!
ReteteFamilie.com

#14723 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 01 March 2012 - 10:13 PM

Vezi postareaGelutza, la 01 March 2012 - 09:41 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 01 March 2012 - 09:23 PM, a spus:

Danny, eu sunt in club asa, ca zici tu! Pe mine nici nu ma mai deranjeaza! Vrea-mananca, nu vrea- iarasi bine! Eu nu mananc morcov, mazare, fasole-boabe si-ar mai fi.El nu mananca ceapa!De nici un fel!
Deci, o dam la pace! Vrea cartofi prajiti, aia fac, vrea mazare-isi cumpara la conserva.La fel si fasole-boabe! Fac sarmale si vrea sa manance-bine, nu-iarasi bine!
Si da, are multe-multe alte calitati pentru care-l iubesc tare-tare si pentru care suntem de 9 ani impreuna!
Si azi, ca de obicei, am avut parte si de-o surpriza placuta: SI-A AMINTIT DE 1 MARTIE! Tare-l iubesc!
Ia, ce-am primit:

Atasament elefant.jpg

Imi place mult si-o voi purta si peste an, ca-i o brosa frumoasa!

Si mie-mi place brosa ta, sa o porti sanatoasa, zozorico!
Si-mi place si ca va iubiti...
Si nici nu ma gandeam ca nu isi aminteste...adica eu nu concep asta, stiind ca legitimul nu a uitat niciodata o zi de genul...si martisorul meu e frumos si la fel il voi purta si peste an cand ma imbrac in verde...eu am ochii verzi, culoarea mea preferata e verde si el mi-a cumparat un pandantiv de argint cu pietricele semipretioase verzi, abia astept sa il port!

Zoazo,foarte frumos martisor/brosa!! Sa va iubiti mult!!
Geluta, si culoarea mea preferata, si eu am ochii verzi :tongue3:

Sa va bucurati de cadouri

Va pup!!
ReteteFamilie.com

#14724 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 01 March 2012 - 10:40 PM

Astazi tot am cautat bilete de avion spre RO ,directie Iasi de data asta, ca nu vreau sa mai fac cele 8 ore cu offtobuzul din Bucuresti pana in Botosani, mai bine ma opresc la sorela mea si apoi ma duc la Bt.
Dar...of viata mea!! dupa ce sunt atat de scumpe, imi vine romani cu niste planuri de zbor de inebunesc!! americanii au scos 16 ore cu 2 stopuri, ceea ce este acceptabil ca mai astept si in Franta 2 ore si apoi in Bucuresti iarasi 2 ore...etc dar, romani mi-au dat 31 de ore la intoarcere spre Miami, sa inebunesc nu alta!! si cel mai putine ore am gasit 25 si trebuie sa platesc 2000$ wow!! :tongue3: :scratch:
Voi unde mai cautati pe net pt zboruri? ca eu inebunesc cautand si greu ...
ReteteFamilie.com

#14725 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 01 March 2012 - 11:05 PM

Vezi postareaOana S, la 01 March 2012 - 10:40 PM, a spus:

Voi unde mai cautati pe net pt zboruri? ca eu inebunesc cautand si greu ...

Expedia.ca

Am gasit inclusiv bilete mai bune pentru bilet Bucuresti -Madrid decat de pe site-uri romanesti.
A cat is a friend fur-ever !

#14726 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 March 2012 - 11:50 PM

Oana , eu ma mai uit si la astia...

http://www.edreams.i...rySearch/search

Gela si Anutza, va astept la claca :tongue3:

#14727 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 01 March 2012 - 11:58 PM

Vezi postareastella, la 01 March 2012 - 11:50 PM, a spus:

Gela si Anutza, va astept la claca :scratch:

Ce fain ar fi sa fim impreuna la oale :tongue3: , sa trebaluim, sa chitcaim toate acolo printre rasete si povesti!

#14728 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 02 March 2012 - 12:53 AM

Fox, am terminat sarmalele de-acum tura viitoare.
Uite o poza de acum 2 ani, facute de mama aici, cum imi plac mie scazute asa, nu uleioase.

Fisier atasat  DSCN3650 (Medium).jpg (57.32K)
Number of downloads: 0

#14729 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 02 March 2012 - 07:45 AM

Vezi postareastella, la 01 March 2012 - 11:50 PM, a spus:

Gela si Anutza, va astept la claca :occasion15:

Buna
Stella au cu nea astia de la edream ce mi vorbeau cu accent arabesc am terminat o!
mi au cerut fotocopie dupa carte fata verso si dupa buletin!
Adica ce le ar mai fi trebuit inca???

#14730 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 02 March 2012 - 08:18 AM

Vezi postareastella, la 24 February 2012 - 06:38 PM, a spus:

Heiiiiiiiiiiiiii , azi de Dragobete , dau de baut la toata lumea :)....mi-am regasit bijuteriile :).
asa-s de happy :) , nu de alta dar vreau sa i le las fatucii,mai ales vreo doua ce vin de pe la oameni dragi , disparuti azi.
deci sampanie la tot hanul :), si bere pentru cine nu agreeaza (ca mine) sampania.

Io le agreez pe toate! Asa ca, multam de tratatiune si bravo pentru regasirea bijuteriilor. Apropo.... unde erau ascunse, cum au ajuns acolo si cum le-ai gasit? :toothy9;

Vezi postareaOana S, la 24 February 2012 - 08:29 PM, a spus:

Multe fete nu le-am mai vazut pe aici la Han... Lili, Angel, Foxy, Cerulina...

Aici sunt. :D

Vezi postareamoatza, la 24 February 2012 - 09:03 PM, a spus:

ha, ha, accept provocarea! :occasion15:

+1! :thumleft:

Vezi postareaEataly, la 26 February 2012 - 02:34 PM, a spus:

Ma duc sa-mi fac o cafea si eu si "Blonda ca zapada" plecam la carnaval.15 grade afara.

Superba printesa ta! :thumleft:

#14731 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 02 March 2012 - 08:19 AM

Fetele neata va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un link din care pot afla care sint chiriile la caminele studentesti
Voi avea garsoniera goala(e in BUC) are 40M totul nou pregatita pt 2 studenti si ma gindesc s o inchiriez la cineva care va sta pe perioada facultatii
Am albit cu inchirierile astea!!
:occasion15: :thumleft: :thumleft:

#14732 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 02 March 2012 - 08:21 AM

Vezi postareaMaya, la 26 February 2012 - 05:56 PM, a spus:

Bia, Lili si Daniella, va pup domnisoarele!
A mea domnisoara a împlinit azi 15 ani, si va invitam la o dulcegarie!
Ca de obicei, pentru ca nu am voie sa ies din "rutina" cînd e vorba de tortul Denisei, ciocolata la greu.
Tot ca de obicei, nu e foarte aratos, dar va jur ca este delicios la maxim.
3 blaturi de ciocolata, 2 straturi de crema din fructe de padure, acoperit cu ganache(nebatut) de ciocolata.

Decorat cu perle roz si diamante lila :P
(bai, dar sînt anti-talent si la înfipt lumînari!!!)

La multi ani copilei! :occasion15: si multumiri pentru tratatie!!! :thumleft:

Vezi postareaany_annette, la 26 February 2012 - 06:16 PM, a spus:

Aduc si la han

:thumleft: :toothy9; :)

Vezi postareaMaya, la 26 February 2012 - 06:33 PM, a spus:

Multumesc de uraturi! Si voi sa fiti sanatoase si fericite! :D

[center]Am uitat sectiunea.
Crema e doar cu fructe de padure(750g), 250 g mascarpone si zahar dupa gust.
Am montat tortul în inel. Crema am lasat-o asa molcuta, ca sa se însiropeze putin blaturile.[center]

Ma vad nevoita sa ma repet: :) :) :)

#14733 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 02 March 2012 - 08:23 AM

Vezi postareacarmaw, la 02 March 2012 - 08:19 AM, a spus:

Fetele neata va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un link din care pot afla care sint chiriile la caminele studentesti
Voi avea garsoniera goala(e in BUC) are 40M totul nou pregatita pt 2 studenti si ma gindesc s o inchiriez la cineva care va sta pe perioada facultatii

Ce treaba au chiriile din camine cu garsoniera ta? Tu inchiriezi o garsoniera, nu o camera intr-un camin.....
Depinde mult de zona, de aranjare.... Cauta site-uri imobiliare pe Bucuresti. Sunt atatea.... numai timp sa te uiti iti trebuie.

#14734 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 02 March 2012 - 08:41 AM

Vezi postareaFoxyy, la 02 March 2012 - 08:23 AM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 02 March 2012 - 08:19 AM, a spus:

Ce treaba au chiriile din camine cu garsoniera ta? Tu inchiriezi o garsoniera, nu o camera intr-un camin.....
Depinde mult de zona, de aranjare.... Cauta site-uri imobiliare pe Bucuresti. Sunt atatea.... numai timp sa te uiti iti trebuie.

Draga mea stiu ca exista diferente, dar din varii motive trebuie sa am si aceasta informatie
Cit costa inchirierile normale stiu... eu si acum o dau ceva sub pretul zonei(garsoniera e f mare la parter cu toate,toate noi electromenajer maobila sie preg pt2 pers...blocul e ff curat si civilizat iar zona e str Reconstructiei baba novac)In plus se pare ca vor face mallul vis a vis in parc.
Daca nu si nu o s o inchiriez la niste studenti greci
ai carui parinti pot gira caci asta ma intereseaza SA AM INCREDERE CACI CHIAR DACA SUNT IN INTIRZIERE CU PLATILE ...ISI VOR PLATI...NU SA PLECE CA NISTE HOTI LASIND CHIRIA NEPLATITA ,ENELUL SI INTRETINEREA
Mi am cam facut planul la chiriasi neseriosi.

#14735 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 02 March 2012 - 08:47 AM

Vezi postareacarmaw, la 02 March 2012 - 08:41 AM, a spus:

Draga mea stiu ca exista diferente, dar din varii motive trebuie sa am si aceasta informatie
Cit costa inchirierile normale stiu... eu si acum o dau ceva sub pretul zonei(garsoniera e f mare la parter cu toate,toate noi electromenajer maobila sie preg pt2 pers...blocul e ff curat si civilizat iar zona e str Reconstructiei baba novac)In plus se pare ca vor face mallul vis a vis in parc.
Daca nu si nu o s o inchiriez la niste studenti greci
ai carui parinti pot gira caci asta ma intereseaza SA AM INCREDERE CACI CHIAR DACA SUNT IN INTIRZIERE CU PLATILE ...ISI VOR PLATI...NU SA PLECE CA NISTE HOTI LASIND CHIRIA NEPLATITA ,ENELUL SI INTRETINEREA
Mi am cam facut planul la chiriasi neseriosi.

Din cate stiu eu, in camine nu sunt camere de inchiriat. La asta ma refeream eu cand te intrebam ce treaba ai cu acele camere. Doar se "vand" locurile, pe-o suma fixa (se da o suma la inceput si apoi gata), iar persoana care sta in camin plateste lunar "intretinerea", nu mai da si bani de chirie.
M-as mira sa existe vreun site cu preturile cu care se vand locurile din camine.... Dar, o sa ma uit pe net, de curiozitate.

#14736 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 02 March 2012 - 09:25 AM

Buna dimineata! Ca in fiecare zi incep cu buletinul meteo :occasion15: , la noi e urat, noros si ploua, nu-mi place, bine ca macar e vineri.
Foxy, ma bucur sa te vad iar activa pe aici, mi-a fost dor de tine.
Gela, nu mai zic nimic de pregatelile tale, daca n-o sa apari intr-o zi cu zeci de feluri si bunatati, atunci o sa ma intreb oare ce s-a intamplat!
Apropos de bucatarit, aseara am facut o tarta cu ciuperci, ou batut, smantana si cascaval, am lasat un pic tava cu aluatul in cuptor, apoi am adaugat maglavaisul, am lasat pana s-a rumenit frumos deasupra si....surpriza, blatul nu era copt! Oare cum ar trebui sa fac, sa las mai mult doar blatul in cuptor, sau sa-l setez sa arda doar jos nu si sus? Mi-a fost tare ciuda...

#14737 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 02 March 2012 - 09:38 AM

Vezi postareaFoxyy, la 02 March 2012 - 08:47 AM, a spus:

[...]Doar se "vand" locurile, pe-o suma fixa (se da o suma la inceput si apoi gata)[...]

Nu zic ca nu se-ntampla asta, dar e ilegal. :occasion15: In mod normal nu se "cumpara" locul in camin, ci se primeste, in baza performantelor scolare, a situatiei sociale sau materiale. Apoi se plateste lunar o suma infima, care sa acopere utilitatile, cheltuielile cu personalul etc. Cred c-acum incepe de pe la 100 ron/luna, in camere de 3-4-5 persoane (si preturile urca mult, in functie de conditii.)
Carmaw, te sfatuiesc sa faci contract de inchiriere, oricui ai inchiria. Nu stii ce surprize poti avea.

#14738 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 02 March 2012 - 09:50 AM

Buna dimi'!

La noi e cenusiu si inorat e o intunericeala in casa ,blee!! :occasion15:

Ca sa-l duc pe bub' la gradi' a fost o adevarata aventura ca e un polei e sticla pe jos,cand am ajuns nu mergea nici liftul asa ca pe scari,imi tremura genunchii de numa :thumleft:

Azi am zi de relax :thumleft:

#14739 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 02 March 2012 - 10:12 AM

Vezi postareaMyra, la 02 March 2012 - 09:38 AM, a spus:

[...]Doar se "vand" locurile, pe-o suma fixa (se da o suma la inceput si apoi gata)[...]

Nu zic ca nu se-ntampla asta, dar e ilegal. :thumleft: In mod normal nu se "cumpara" locul in camin, ci se primeste, in baza performantelor scolare, a situatiei sociale sau materiale. Apoi se plateste lunar o suma infima, care sa acopere utilitatile, cheltuielile cu personalul etc. Cred c-acum incepe de pe la 100 ron/luna, in camere de 3-4-5 persoane (si preturile urca mult, in functie de conditii.)
Carmaw, te sfatuiesc sa faci contract de inchiriere, oricui ai inchiria. Nu stii ce surprize poti avea.

N-a zis nimeni c-ar fi legal. Dar astea-s practicile. Din pacate, se intampla. :occasion15:
Iar suma aia infima..... mda....... numa' infima nu e.... suta de lei nu stiu daca se atinge nici vara, iar acum inca e iarna..... :thumleft:

#14740 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 02 March 2012 - 10:23 AM

Vezi postareaMyra, la 02 March 2012 - 09:38 AM, a spus:

Nu zic ca nu se-ntampla asta, dar e ilegal. :occasion15: In mod normal nu se "cumpara" locul in camin, ci se primeste, in baza performantelor scolare, a situatiei sociale sau materiale. Apoi se plateste lunar o suma infima, care sa acopere utilitatile, cheltuielile cu personalul etc. Cred c-acum incepe de pe la 100 ron/luna, in camere de 3-4-5 persoane (si preturile urca mult, in functie de conditii.)

Buna am contract dar nu ma satisface...imi trebuie un avocat care sa stie sa faca un contract bun
Oricum garsoniera e de inchiriat dar si apartamentul....M am saturat....nu au stat nici 6 luni(unu vrea sa plece ca asa sa razgindit pipita...dar are o suma enorma la intretinere....altul ca emigreaza)
Imi trebuie o inchiriere prin cunostinte ,prieteni dar ouff de unde in RO e greu cu multe chiar si cu increderea si seriozitatea!
o zi buna!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 735
  • 736
  • 737
  • 738
  • 739
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic