Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 740
  • 741
  • 742
  • 743
  • 744
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14821 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 03 March 2012 - 12:15 AM

Vezi postareaany_annette, la 03 March 2012 - 12:13 AM, a spus:

Dani, nu e mare tava, e aia in forma de inima si are cam 24, 22 de cm.

woaw ce inima mare ai pt d-l Any! :lol:
esti eroina, termini saptamana 2? cat o sa tii? ai rezultatul la ora asta? :lol:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#14822 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 March 2012 - 12:22 AM

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 12:15 AM, a spus:

woaw ce inima mare ai pt d-l Any! :lol:
esti eroina, termini saptamana 2? cat o sa tii? ai rezultatul la ora asta? :lol:

O saptamana, pentru ca am mai cazut in abatere saptamana trecuta. Deci nu se tine.
Nici nu vreau sa ma cantaresc, dar vad ca burta e mai dezumflata.

Dl.Any merita :lol: !

#14823 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 12:25 AM

Vezi postareaany_annette, la 03 March 2012 - 12:22 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 12:15 AM, a spus:

woaw ce inima mare ai pt d-l Any! :o

O saptamana, pentru ca am mai cazut in abatere saptamana trecuta. Deci nu se tine.
Nici nu vreau sa ma cantaresc, dar vad ca burta e mai dezumflata.

Dl.Any merita :lol: !

daca nu merita nu coceai tu la ora asta! :o
am vrut sa te intreb, ca m-am jenat sa intreb la postul cu pricina: am vazut ca ai facut briosele alea negre. De ce au culoarea aia de zgura, nefireasca pt o prajitura? de cate ori ma uit imi inspira ceva carbonizat... , dar toate repetati ce bune sunt ... Ma intriga culoarea-aspectul si incerc sa-mi imaginez gustul, dar nu reusesc ... :lol:

#14824 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 12:38 AM

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 12:25 AM, a spus:

daca nu merita nu coceai tu la ora asta! :lol:
am vrut sa te intreb, ca m-am jenat sa intreb la postul cu pricina: am vazut ca ai facut briosele alea negre. De ce au culoarea aia de zgura, nefireasca pt o prajitura? de cate ori ma uit imi inspira ceva carbonizat... , dar toate repetati ce bune sunt ... Ma intriga culoarea-aspectul si incerc sa-mi imaginez gustul, dar nu reusesc ... :lol:

:lol:
Sunt asa negre pentru ca au cafea in compozitie. Parca 200 sau 250 ml.
Gustul e super, noua ne-au placut foarte mult.

#14825 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 03 March 2012 - 01:54 AM

Heleu...deci invitatia mea a fost in seara asta :lol::m-am trezit la 6h si am mai facut una alta,printre care crema de cremsnit, fuga la repetitie...inte timp au oprit apa, ca sunt mari lucarari de canalizare in zona. am venit rapid intre cele 2 sedinte de inregistrare...copt foile de cremsnit si facut salata de portocale cu scortisoara...fugit la inregistrari :lol:, venit la 17h30, intrat in priza, pus totul pe masa...enit lume , halit ca la praznic ....acum au plecat ultimii ...poze n-am avut timp dar va enumar asa rapid....icre de manciuria, somon afumat, marmoratele lui Bolo, un chec de dovlecei delicios de pe un blog italienesc...am sa va pun intr-o zi reteta ...seamana cumva cu marmoratele...zacusca, anghinare inimi, facute intai pe gril, si apoi puse cu ulei de masline...un deliciu, flanul de dovlecei si sosul de rosii, salata de vinete, salata de ardei copti, shuba salata , salata de morcovi marocana, salata de sfecla cu maioneza si usturoi plus nuci...deliciu, o prietena a adus un platou de carne seaca ( un fel de bresaola...( poza de pe net),alta prietena o mousse de pastrav afumat...un deliciu. alt prieten un platou cu salam de rata, o tarta cu branza adusa de alta prietena...apoi sarmale de porc cu varza murata si afumatura, sarmale in foi de vita...branzeturi...si la desert...eu facut cremes, orez cu lapte egiptean, salata de prtocale si praji de cioco a casei,altii au adus : o tarta cu prune, una de lamaie, una cu lamaie si migdale, alta praji de cioco, cu crema, mousse de ciocolata, si vinuri albe, rosii, sampanie etc etc etc....
acum sunt ko total :lol: ...noapte buna

Fisiere atasate

#14826 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 02:02 AM

Stella, toata stima si respectul!
M-am pierdut printre cate ai enumerat acolo.
Or fi adus ei oaspetii cate ceva, dar tu ai muncit ca un erou, avand in vedere ca ai avut si repetitii.
Brava de o mie de ori :lol: !

#14827 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 03 March 2012 - 04:39 AM

Stella, esti mai harnica decat o albinuta !!!
A cat is a friend fur-ever !

#14828 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 03 March 2012 - 06:02 AM

Vezi postarealili, la 02 March 2012 - 12:48 PM, a spus:

, ma rog beau cafea vreo 3 pe zi cu mult lapte ,dar tot zic ca o sa ma pun sa beau macar un litru de apa dar tot aman :occasion15:

lILI renunta progresiv la laptele din vafea
Cit zahar pui in ea....SORRY NU AM SEMNUL EXCLAMARIII
Si incearca sa faci mars fortat cel putin 2 km
o sa vezi surprize.....mai ales daca maninc usor seara si nu dupa ora 18
pup

#14829 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 March 2012 - 06:10 AM

Vezi postareaDaniella, la 02 March 2012 - 02:17 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 02 March 2012 - 02:00 PM, a spus:

Dani, cighirul e drob.

Eu cred ca tu incerci sa compensezi lipsa tigarilor cu mancarea.
Asa e?
Bine, in afara ca esti pofticioasa si-ti place sa mananci, doar esti taur si stiu cum e!

Deci esti la soacra diseara. Oare cu ce te asteapta?

ohhh! drob! my favourite! :drool:
nuuu si fumatoare si nefumatoare mereu am mancat mult, pofticioasa si gurmanda! cre'k ma aseman si cu sotul Moatzei ... somalezi! :occasion15: Cred ca asa cum ai zis, am ramas cu buba la cap dupa ce am fost in vizite prea lungi la prietena din Bergamo :lol:
a fost ieri ziua de nastere a nepoatei, doamne are 60 kg la 9 ani! :o Si a facut mutle si marunte (piftie de curcan, diverse salate cu maio, snitele si o gramada de altele, am trecut doar pe acolo, dar nu am mancat la ea ca aveam o alta treaba, azi ne ducem insa ca tb onorata prezenta la ziua cupilei... B)

Stelluta sa ai spor!

Daniella 60 KILE LA 9 ANI.....DDumnezeule
vezi ca doctorul munteanu de la sf ioan face niste vacante colonii pt copiii obezi f reusite
Parintii realizeaza ca trebuie facut ceva...sau nu....
dACA VREI DETALII ZI MI
PUP

#14830 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 March 2012 - 06:13 AM

[. Tocmai de aia am totdeauna in portbagaj cate un bax de apa uitat acolo, daca mi se face sete opresc si ma racoresc :occasion15: !
[/quote]
ANNY vezi ca e mare pericol cu apa asta....uitata in masina...am citit ca K Minongue a scris ceva despre asta...... ca bea apa uitata in masina ..apa in sticla de plastic uitata deseori la soare
Deci macar ia apa in sticla de sticla
ai grija.
pup

#14831 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 March 2012 - 06:31 AM

[]
Nepoata mea plateste pe luna 350 de roni...
E o intreaga poveste cu spaga la inceput de an, apoi daca se cumpara locul de la un "merituos" ce nu are restante, alta plata, pe urma alta spaga la administrator, care stie ca nu stai legal s.a.m.d o nebunie curata si conditii Yoc!
Mai bine la particular!
[/quote]
Geluta mama plateste deci 350 roni chirie si se adauga electricitat caldura astea......sau 350 cu totul
pe mine m au capiat problemele ....nu mai sunt in stare sa gestionez stressul....atita hotie pe fata....
Nu numai ca nu platesc dar sa vedeti ce datorii lasa si cum lasa casa...
ps fetita vezi ca nu am semnul de intrebare...sunt la buc ma plimb asa de 2 ori pe sapt cu dentistul
Am uitat sa va zic al descoperit cind am luat vaucherul ala cu reducere ca la clinica Ramiris se lucreaza impecabil
In plus imi fac dantura ceramica pe zyrconiu la 150e per dinte ceea ce e de neintilnit
gelutza pup :occasion15:

#14832 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 March 2012 - 06:38 AM

Vezi postareaGelutza, la 02 March 2012 - 08:32 PM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 02 March 2012 - 08:19 AM, a spus:

Fetele neata va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un link din care pot afla care sint chiriile la caminele studentesti
Voi avea garsoniera goala(e in BUC) are 40M totul nou pregatita pt 2 studenti si ma gindesc s o inchiriez la cineva care va sta pe perioada facultatii
Am albit cu inchirierile astea!!
:occasion15: :drool: :lol:

Eu am sa dau sfoara-n tara pe aici...problema e ca nu prea e sezon de mutat, mai la vara, da!

sarutmina draga mea....asa e acum mu e sezon.....daca ma ajuti nu te uit...
Intotdeauna am facut asa pt ca e normal ca daca inchiriez prin cunostinte sa fiu recunoscatoare
Nenea actorul asta care ma ia de proasta mi a scos peri albi....cit despre cel de la garsoniera vai si amar
DA nu va mai umplu capul.
pupici multi la o fata draga.

#14833 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 March 2012 - 06:52 AM

Vezi postareamoatza, la 02 March 2012 - 08:42 PM, a spus:

Fetele neata va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un link din care pot afla care sint chiriile la caminele studentesti

la camin la fi-miu e 120lei/locul in camera de 4 pers + 20 lei electricitatea. si plateste un fond de rulment de 120lei anual.
fata unei prietene plateste chirie 1000 lei/2pers/garsoniera mobilata. cu contract.

Vezi postareaFoxyy, la 02 March 2012 - 03:46 PM, a spus:

Care-i faza cu ouale??? :drool:

ouale lu' Ciupa.

pai Pusica asa am vrut si eu mai ales ca garsoniera are 40 mp vis a vis de restaurantul rucar baba novac sect 3 BUC.......mobilata pt 2 persoane adica 2 birouri etc si cu tot electromenajerul nou nout
iN FINE ....noroc ca ma vopsesc...si apropos de asta trebuie sa ai niste minute maiestrite ca sa ti faci coafura singurica...ca am vazut cum arati :occasion15:

#14834 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 March 2012 - 06:57 AM

Vezi postareaGelutza, la 02 March 2012 - 08:48 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 02 March 2012 - 08:42 PM, a spus:

la camin la fi-miu e 120lei/locul in camera de 4 pers + 20 lei electricitatea. si plateste un fond de rulment de 120lei anual.
fata unei prietene plateste chirie 1000 lei/2pers/garsoniera mobilata. cu contract.

Vezi postareaFoxyy, la 02 March 2012 - 03:46 PM, a spus:

Care-i faza cu ouale??? :occasion15:

ouale lu' Ciupa.

Ce putin,Motza, scapi usor!
Eu stiu o famile care sta cu chirie la apartament de 2 camere, conditii super, mobilat si super utilat, 230 euro/luna, plus utilitatile, normal in functie de consum!
Mi se pare mult la fata prietenei...

gELUTZA MAMA asa e moda garsonierele mai scumpe

Da asa sa decretat ca garsonierele sunt de fite deci sunt mai scumpe
pup

#14835 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 March 2012 - 07:05 AM

Stelissima chapeau :occasion15:
Daniella any m am gindit la voi ieri cind inainte de a pleca i am facut omului paste cu ciuperci smimntina lalala
Eu am mincat in goana 2 gnochii
A uitat sa mi spuna ca am mincat mult :drool:

#14836 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 03 March 2012 - 07:30 AM

Hei!

Azi e "Baba" mea!
(totdeauna in 3 martie de ... 34 de ani)

si a inceput cu Imagine postata
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#14837 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 08:32 AM

Stella, esti absolut extraordinara! Nu stiu cum si cand ai reusit sa faci atatea, mai ales ca au fost cantitati mari, pentru 35-40 persoane. Eu nu m-as descurca sa fac nesearul de cantitati pt 40 persoane/preparat. Felicitari de mii de ori! Ai pus pe cineva responsabil cu fotografiatul mancarii?

Carmen, mult succes la coafor si la inchiriat. Sa gasesti un chirias pentru fiecare casa, care sa plateasca la timp, sa aiba grija si sa imbunatateasca, nu sa strice si sa nu plateasca. treci pe la fantana!

Vezi postareacarmaw, la 03 March 2012 - 06:10 AM, a spus:

Daniella 60 KILE LA 9 ANI.....DDumnezeule
vezi ca doctorul munteanu de la sf ioan face niste vacante colonii pt copiii obezi f reusite
Parintii realizeaza ca trebuie facut ceva...sau nu....
dACA VREI DETALII ZI MI PUP

Carmen, te rog spune.mi toate detaliile pe care le cunosti. La momentul potrivit am sa incerc sa le sugerez, dar intai sa fiu eu cat de cat in cunostinta de cauza.
Nu, nu accepta si nu fac nimic, pentru ca intr.una repeta ca nu au ce sa faca, asa e ea (si maica-sa, sora d-lui Daniella e identica). Si daca tot nu pot sa faca nimic, gatesc in draci! Nu am pomenit asa ceva. Frigiderul plin de mancare (piftie, salata de nu stiu care etc) si aseara vin cumnata si cumnatul de la servici si cer lui mamaie sa le faca friptura, ca ei ce mananca?

Any,
cum e ciocolatosul ? :occasion15: Aaaa, edit: ca acum am fost si vzt topicul! dci nu ai facut-o pe Hannei?! asa credeam ...

Azi e baba picei si a tatalui ei. A mea e maine :lol:

Va doresc tuturor un weekend supercalifragelistic, sa realizati tot ce v-ati propus si in plus sa va relaxati si simtiti bine! :drool:

#14838 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 08:56 AM

Sorina, am vzt ca ai facut si tu cupcakes si din cauza fainei de migdale nu s-a tinut coca de cacao si nu a sustinut crema de branza ... Deci, yess! nu a fost complet vina mea ! :occasion15:

#14839 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 03 March 2012 - 08:59 AM

Neatza la han...mai eu am facut o tentativa, dar la cate erau de facut ...mai bine am renuntat...in plus...s-au repezit toti in bucate :occasion15: , deci nu am poze...in schimb am pozat in dimineata asta niste splendide buchete de flori de le-am primit :lol:.
in orice caz, toata lumea a fost multumita, s-au delectat cu cele bucate romano-ruso-italo-irlandezeo-frantzuzesti.
Branzeturile erau si ele...wow...oi face azi si maine o razzie prin ele, ca aseara mare lucru n-am mancat...doar 4 minuscule sarmalute in foi de vita, si cateva felii de carne uscata :o...si deserturi :drool:
o zi faina.

#14840 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 03 March 2012 - 09:07 AM

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 08:56 AM, a spus:

Sorina, am vzt ca ai facut si tu cupcakes si din cauza fainei de migdale nu s-a tinut coca de cacao si nu a sustinut crema de branza ... Deci, yess! nu a fost complet vina mea ! :occasion15:

Da, asa e. Cred ca la aceasta reteta ar fi mai bine sa nu inlocuim cu faina de migdale... doar ca acum nu stiu daca a fost de vina faina de migdale sau pur si simplu faptul ca nu am macinat-o eu bine. Tu ai cumparat-o, nu? Atunci a ta a fost fina... bine ai pus si cocosul ala care nu avea ce cauta acolo.
Asta e, mai incercam o data si vedem ce va iesi... ca asa imi aduc aminte ca ai zis, nu?

Vezi postareastella, la 03 March 2012 - 08:59 AM, a spus:

Neatza la han...mai eu am facut o tentativa, dar la cate erau de facut ...mai bine am renuntat...in plus...s-au repezit toti in bucate :drool: , deci nu am poze...in schimb am pozat in dimineata asta niste splendide buchete de flori de le-am primit :o.
in orice caz, toata lumea a fost multumita, s-au delectat cu cele bucate romano-ruso-italo-irlandezeo-frantzuzesti.
Branzeturile erau si ele...wow...oi face azi si maine o razzie prin ele, ca aseara mare lucru n-am mancat...doar 4 minuscule sarmalute in foi de vita, si cateva felii de carne uscata B)...si deserturi :lol:
o zi faina.

Waw, Stella... acum te poti relaxa. Si la curatenie cine te ajuta? Venim noi?
Sorina

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 740
  • 741
  • 742
  • 743
  • 744
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic