moatza, la 03 March 2012 - 09:35 PM, a spus:
any_annette, la 03 March 2012 - 09:29 PM, a spus:
Sfinti/mucenici am prestat o data anul trecut. Nu faceam, dar de 8 martie mi-am sunat si eu cumnata sa-i zic la multi ani. Facea sfinti! Asa o pofta mi-a facut ca n-am rezistat si am facut.
asa-ti trebuie, daca ai cumnate facatoare. eu stau f bine cu-ale mele, ambele! cred ca daca le zic de sfinti nici nu stiu ce-s aia. daca le si arat, s-ar putea sa-si aduca aminte.
Acum va-ntreb pe voi. In Ro, se fac peste tot? Sau sunt regiuni unde nu se fac?
in Moldova se fac din astia copti, de patiserie.
in Regat - Muntenia - se fac de-aia tip paste, in forma de 8, fierti intr-o zeama lunga. arata intr-un fel care pe mine nu m-a convins niciodata sa-i gust. in rest nu stiu.
Mie imi plac ai mei, adica moldovenesti

.
Cumnata-mea (sotia fratiorului) n-am ce sa zic, face de toate e super super gospodina!
Intrebam pentru ca anul trecut cand am facut sfinti, lui dl.Any i-au placut foarte mult si s-a laudat la o prietena de-a noastra de la Constanta ca eu i-am facut sfinti si ce buni erau.
Tipa a intrebat cum se fac, etc, etc, nu stia ce sunt, nu auzise de asa ceva.
stella, la 03 March 2012 - 09:48 PM, a spus:
moatza, la 03 March 2012 - 09:35 PM, a spus:
in Moldova se fac din astia copti, de patiserie.
in Regat - Muntenia - se fac de-aia tip paste, in forma de 8, fierti intr-o zeama lunga. arata intr-un fel care pe mine nu m-a convins niciodata sa-i gust. in rest nu stiu.
+1...si mie-mi plac sfintzisorii soldoveni, aia muntenesti, zau ca nicicum nu-mi place zama aia lunga ...si fara alte comentarii

, ca ma bat muntencele.
Pai nu suntem noi moldovence

?
Daniella, la 03 March 2012 - 10:02 PM, a spus:
O inghetata de fistic pe a carei cutie zice ca e artigianala facuta in Italia. E buna, dar chiar artigianala ... am dubii
Hai la clatite, le-am impartit frateste: tati 4, picea 1 si eu 2. Mai sunt 3 pentru voi
Koral, a zis tati ca i.au placut, sa mai fac

Incet, incet ... dar vreau sa vad temenele

, cu d-alea: vai ce bun e asta mmm, yammy

Dani, n-are cum sa fie artizanala, o vad dupa culoare. Ai incredere-n ce-ti spune Any.