Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#1501 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 06 February 2011 - 05:30 PM

Vezi postareazoazorel, la 06 February 2011 - 05:19 PM, a spus:

Dau eu, Daniello!
Atasament cafelutza.jpg
Ia, ca merge dupa tort!
Imagine postata Imagine postata

Buna cafeaua, dar da si o felie de tort cu trandafiras =))
A cat is a friend fur-ever !

#1502 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 06 February 2011 - 08:20 PM

La multi ani fericit Zorzorica nebunicaaaaa! :P :P B) :) B) :P B)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1503 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 February 2011 - 08:24 PM

Multumesc de cafea! Ia spune cum ai sarbatorit si cum a iesit tortul la gust?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1504 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 February 2011 - 08:44 PM

Azorel e plecata mai vine vineri cred,dar tortul,pare delicios,o sa o punem sa ne povesteasca ea cand vine ,cum s-a destrabalat de ziua ei... :)

Eu rezist eroic unei tentatii de paste aglio,olio peperoncino,picante rau,da' nu stiu cat mai rezist... :P

Danello tu ce mai faci? B)

#1505 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 06 February 2011 - 09:03 PM

Eu mi-am facut azi o supa din praz, morcov, telina , cartofi, sare, apa...
si mult patrunjel la final. mancat cu cuburi de gruyere, a fost un deliciu
( asta aveam nevoie)si mi-a picat foatrte bine. sotului un castron de salata de vinete
( ca am fost gospodina ast toamna :) ), si niste peste filet ( sole ii zice in franceza, sogliola in italiana, in ro nu stiu )
si la desert o placinta cu mere "impletita " :P adica

Fisiere atasate

#1506 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2011 - 10:04 PM

Vezi postareaGeany, la 06 February 2011 - 08:44 PM, a spus:

Azorel e plecata mai vine vineri cred,dar tortul,pare delicios,o sa o punem sa ne povesteasca ea cand vine ,cum s-a destrabalat de ziua ei... :P

Eu rezist eroic unei tentatii de paste aglio,olio peperoncino,picante rau,da' nu stiu cat mai rezist... B)

Danello tu ce mai faci? :P

Facui nefacute! Ieri dimineata iubindu-ma cu bebelusha, mi-a dat cu manuta in ochi, probabil cu unghiuta, m-a durut jum de ora de am zis ca mi-a taiat ochiul cu lama. Apoi incet, incet mi-am revenit ...fortandu-ma sa imi continui treburile zilnice. De la 14 pana pe la 19 am fost la cumparaturi, ca nu mai aveam de nici unele pe acasa... si nu am simtit nimic...sau am uitat de ochi ... Apoi cand am venit acasa si m-am demachiat de somn (Adica doar de praf, ca nu eram fardata) am inceput sa simt ca si cum as fi avut nisip in ochi- intepaturi si am inceput sa lacrimez. Ei bine, nu am dormit toata noaptea pt ca nu am putut inchide ochiul de niste intepaturi si dureri de parca aveam cioburi pisate in ochi si lacrimat la greu. Dimineata cand m-am trezit ochiul rosu, pleoapa umflata si lacrimand intr-una, zici ca-s Rocky! :P Se uita si bebelusa uimita la mine, am un ochi de melc nu alta! B)
Azi pe la pranz am sunat la dr la urgenta si mi-a spus sa pun ser fiziologic, diclofenac gel pe pleoapa si sa iau paracetamol. Am reusit sa dorm la repezeala vreo ora dupa amiaza si de atunci parca incep sa fiu mai bine. Dimineata am programare la oftalmolog, sper sa nu se fi defectat nimic ...

In rest, Bea NU mananca B) , a refuzat sucul si piureul de mar/morcov, lapte suge TARE PUTIN ... nu stiu din ce traieste ... :) De marti pana azi, cantarul arata -30-60 grame!

#1507 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2011 - 10:07 PM

Heii iubita!!! Nu te speria sunt sigura ca nu-i nimik,serios,totusi fii atenta...

Copii au perioade scurte cand refuza mancarea...Te pup si sa ma tii la curent. :)

#1508 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2011 - 10:09 PM

Pai la ea e prima oara cand incearca marul si morcovul si ma ingrijoreaza faptul ca nu primeste :)

Tu ce ai facut ieri-azi? Bubuletzul? Bunicii? Tu chiar nu mai povestesti nimic? sau nu a facut nici o sotie tot we?

#1509 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 06 February 2011 - 10:11 PM

Daniela, eu zic sa mergi la un oftalmolog. ca ochii sunt prea pretiosi.
cat despre aia mica, asa e cum zice geany, cateodata fac mofturi , din moment ce suge lapte e bine.

#1510 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2011 - 10:12 PM

Saptamana asta a supt putiiiin :)
Moamaaa Stella ce avatar ti*ai pus! Expresso ma termina pe mine...si numai sa-l vad/miros ... ca momentan nu beau, ca dau sa suga bebelusei. Vreau si eu!

#1511 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2011 - 10:22 PM

Vezi postareaDaniella, la 06 February 2011 - 10:09 PM, a spus:

Pai la ea e prima oara cand incearca marul si morcovul si ma ingrijoreaza faptul ca nu primeste :P

Tu ce ai facut ieri-azi? Bubuletzul? Bunicii? Tu chiar nu mai povestesti nimic? sau nu a facut nici o sotie tot we?

Eii shotii nimk grav,mici mititele,in rest a fost la bunici,super alintat,maine incepe gradi(a fost vacanta) si e super bucuros..Deshtia... :)

#1512 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2011 - 10:24 PM

Vezi postareaGeany, la 06 February 2011 - 10:22 PM, a spus:

Pai la ea e prima oara cand incearca marul si morcovul si ma ingrijoreaza faptul ca nu primeste :P

Eii shotii nimk grav,mici mititele,in rest a fost la bunici,super alintat,maine incepe gradi(a fost vacanta) si e super bucuros..Deshtia... :)

Grav Doamne fereste! dar nici amuzant?
In final esti multumita de gradinita, de educatoare? Bubuletzul a progresat? Nepota-miu al mic (3ani) l-au dat acum in ianuarie si imediat a invatat sa manance singur cu lingurita, e f bine ingrijit, se culca singur fara biberon, deci a evoluat foarte mult in bine si foarte repede (primele 3 sapt).

Sa stii ca nici eu nu as rezista la pastele alea olio, aglio, pepperoncino. Pui un peperoncino de persoana? Si bubuletzul are voie picant la 4 ani? Ziceai tu ca ii dai si ceapa si picanterii ... Sper sa manance si bebelusha ca si mie imi plac toate picanteriile ...si sa nu semene la mofturi si conservatorism retrograd cu tati ca ma arunc in spatele tramvaiului!

#1513 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2011 - 10:29 PM

Vezi postareaDaniella, la 06 February 2011 - 10:24 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 06 February 2011 - 10:22 PM, a spus:

Pai la ea e prima oara cand incearca marul si morcovul si ma ingrijoreaza faptul ca nu primeste :lol:

Eii shotii nimk grav,mici mititele,in rest a fost la bunici,super alintat,maine incepe gradi(a fost vacanta) si e super bucuros..Deshtia... :icon_fessee:

Grav Doamne fereste! dar nici amuzant?
In final esti multumita de gradinita, de educatoare? Bubuletzul a progresat? Nepota-miu al mic (3ani) l-au dat acum in ianuarie si imediat a invatat sa manance singur cu lingurita, e f bine ingrijit, se culca singur fara biberon, deci a evoluat foarte mult in bine si foarte repede (primele 3 sapt).

A avut vacanta,el e la 4 ore de la 8-12,si nu le da sa manance,ii pun eu pachetel merendina,(altceva nu vrea),cand se intorce la 12 mananca acasa,si apoi facem nani(musai amandoi,ma simte daca ma ridic...) :thumleft:

#1514 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2011 - 11:36 PM

ei de cand va amenint ca postez captura din Italia. Cu tot dragul, va invit la masa mea:

Fisiere atasate

#1515 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2011 - 08:25 AM

Buna dimineata! E luni :lol: (mda! multumim de info' o sa spuneti... :icon_fessee: )si e o zi frumoasa la noi ca de primavara,asa ca abea astept sa ajunga sotul sa fug la cumparaturi,ca zau nu stiu ce sa mai gatesc azi :lol: doo' lucruri sunt certe am iar salata de varza murata de la mama,o nebunie,asa ca garnitura e asigurata,si desertul,eclerele sunt deja facute numa' sa le umplu,restul ma omoara,dar vad eu ce achizitionez...

Tii ce cald si bine e si la bar,cafeluta ma servesc derect' de la Steluta din avatar (hmm vad ca tobleroanele mi le-a luat de sub nas...Bine a facut :thumleft: ),Danello ce egoism am pe tineee ;) (vb. sefului)asa ca avem si mic dejun copios,italienos'...

Bubuletul s-a trezit cu noaptea-n cap sa se pregateasca de gradi,s-a pupat cu duamna' si nu mai contenea sa se dea maretz cu mandretea lui de cucui,cucuios,azi e sarbatoare si la ei ca s-au revazut dupa vacanta asa ca le-a dat voie doamna cu toate jucariile (de obicei numa' una de fiecare si dupa ce fac lectiile) asa ca ce era de ei,bubuletul nici nu s-a uitat in urma cand am plecat(de obicei i se scurgea ochii dupa mine) acum socializa de numa cu ceilalti prichindei ...

O zi minunata va doresc si voua. ;)

#1516 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 07 February 2011 - 09:04 AM

Buna dimineata, geanino, m-am gandit ca o cafea e mai bine ca cioco...:icon_fessee:
ehhhhhhhhhh , ce bucurie pe bubuletz, te cred, prima zi dupa vacanta, decorat cu un cucui...cine mai e ca el ?!
ce mi-as baga si eu "botul" in salata aia de curechi...asa cu niscai barabule alaturi :thumleft:
Danielo, vazui ca esti fan salame calabrez si napoli, poti sa te iei de mana cu fiimea :lol:.
Ia , o cafea cu ciucalata la gianina, si salam la daniela...

Fisiere atasate

#1517 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2011 - 09:10 AM

Sar-na Steluto :lol: :thumleft: Bine ca tre' sa plec,ca iar se lasa cu dezmat in toata legea,de luni asa si de dimineata.

O sa pozez salata cu ce-oi mai face langa ea...Hmm cartoafe zici tu?!.. :icon_fessee:

#1518 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2011 - 04:29 PM

Vezi postareastella, la 07 February 2011 - 09:04 AM, a spus:

Buna dimineata, geanino, m-am gandit ca o cafea e mai bine ca cioco...:)
ehhhhhhhhhh , ce bucurie pe bubuletz, te cred, prima zi dupa vacanta, decorat cu un cucui...cine mai e ca el ?!
ce mi-as baga si eu "botul" in salata aia de curechi...asa cu niscai barabule alaturi :)
Danielo, vazui ca esti fan salame calabrez si napoli, poti sa te iei de mana cu fiimea :).
Ia , o cafea cu ciucalata la gianina, si salam la daniela...

Salamul ala gros, pe care scrie doar salame, nu stiu de ce parte a Italiei e facut, dar imi place de mor.

Insa tu mie daca imi platoul ala de salamuri si prosciutenii in fata io mananc precum catelul meu (de l-am avut si nu-l mai am), un caniche imperial ce era asa de gurmand ca si stapana: manca oricat ii dadeam, orcand si orice!
Asta de il am acu in curte, un maidanez, mananca precum stapanul (doar e al lui): cu mofturi :notworthy: pe alese. Daca ii pun o ciorbita, un pilaf, un rest de mancare, mamaliga, paine muiata cu sos de friptura nici nu se atinge de ele, chiar de var un os iesit in afara, il culege ca pisica si zeama ori legume fierte cu carne nu mananca neam! El vrea tot mezeluri, branzeturi, carne sau oase- atat!

Deci fugi tare cu platoul de prosciuto si salami ca ma fac de 180 kg!

#1519 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2011 - 04:30 PM

Vezi postareaGeany, la 07 February 2011 - 09:10 AM, a spus:

Sar-na Steluto :) :) Bine ca tre' sa plec,ca iar se lasa cu dezmat in toata legea,de luni asa si de dimineata.

O sa pozez salata cu ce-oi mai face langa ea...Hmm cartoafe zici tu?!.. :)

Geanino, vezi ca Bea tine locul Bubuletzului: cand nu face el pozne, face ea: am fost la oftalmolog si sunt cu ochiul imobilizat precum piratii :notworthy: !
...asa mica si a inceput cu poznele ... ce ne-o astepta mai incolo :) ???

Io facui o cratita de fasole verde de-a fina, cu pulpa de porc. Am calit in ulei de masline aromat de la branza aia ... legumele (ca pt ciorba: 2 morcovi, 3 cepsoare, 1 pastarnac, 1 patrunjel radacina, 1 telina, patrunjel frunze maruntite bine-bine toate aproape ca o pasta ... sa nu se vada la domnul ... si sa nu trebuiasca sa ingros sosul cu faina) am adaugat cam 1 kg de carnita fara fir de grasime, bucatica cat de-o9 imbucatura si am lasat sa fiarba oleak, am aruncat apoi degraba 1 pahar de vin alb sex (Sec, pardon), le-am lasat de au fiert, am pus 1 kg de fasole verde congelata, cand a fiert jumate am bagat si o conserva de rosii despielitate, sare, piper si cotomili + 1 rasnitura de verdeturi italiene). Acum stau sa se odhihneasca sa se impreiteneasca toate aromele.
Acu e si SuperNany la noi si mi-i rusine deocamdata sa mai pozez mancarea :)

#1520 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 07 February 2011 - 06:17 PM

Daniella , cum e cu Super-Nanny?

Elena iar are dureri de dintzi!!!!! Se trezeste noaptea si urla , saraca!!!!

Si parca inainte vedeam ceva la ea in gura , acum nu vad nimic umflat sau ceva de genul asta!!! Bine ca stie sa roada pe una-alta...

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul