Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 750
  • 751
  • 752
  • 753
  • 754
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15021 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 04 March 2012 - 09:33 AM

neata
Eu sunt cu a doua runda de cafele in fata
Choupy m a sculat la 3 dim..;tot a cintat...acus doarme eu umblu nauca!
Am vorbit pe mess cu un prieten care m a inspaimintat!
Zicea ca dupa alegeri gigacaloria o sa fie la triplu si o sa se duca naibii tot ...si inchirierile si vinzarile daca sunt costurile astea asa de impozante la intretinere
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Zau fetelor asa e???
Daniella ai citi despre Munteanu cu tabara de invatat cum sa mincam de la Branesti??

#15022 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652

Postat 04 March 2012 - 10:03 AM

Buna dimineata tuturor!

O duminica minunata va urez! :floare:

#15023 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 04 March 2012 - 10:17 AM

Vezi postareaDaniella, la 04 March 2012 - 09:13 AM, a spus:

Dex, Carpatica, imi spuneti ce modele aveti voi? sa ma uit de ele? nu stiu ce ar trebui sa aleg. Nu gasesc pe net suficienta informatie sa fac o comparatie. Iar la magazine vad ca nu-s decat max 1 sau 2 modele, restul pe net.

Al meu e iRobot Roomba 551. E basic si a costat vreo $250 cand l-am luat noi. Vad ca acum costa mai mult chiar si pe Amazon.

#15024 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 04 March 2012 - 11:05 AM

Neata si de la mine.

Iau o cafeluta de la Zozo ca sa ma trezesc.La noi iara e intunecat,ceata, ce ma nervozeaza vremea asta.

Adriana, ce frumoase sunt.Eu n-am, ar trebuii sa planteu si eu din astia.

Daniella, m-am uitat si eu pe net aseara la iRobot-ul asta.Am vazut ca sunt modelele pe mp de curatat, cea mai mare suprafata ar fi 80mp.

Carpatica, din cate am vazut eu la specificatii nici asta nu e f silentios ca are 70db,cam cat are unul normal.Eu ca sa-mi faca unul din asta curatenie ar tb sa plec in reprize de cate 3 ori/zi de acasa :D ,plus ca apoi mi-ar lua inca juma de ora sa aspir scarile, asa ca tot la aspiratul normal ajung :floare:

Ma duc sa-mi fac bagajele sa ma duc la Any ca nu-mi place deloc vremea de afara :D

O duminica placuta va urez
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#15025 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 March 2012 - 11:08 AM

Buna dimineata la doamne...bai la acest mare discurs despre aspiratoare...eu care nu mi-s zana aspiratului si al calcatului....
stiu doar ca am de vreo 4 ani un dyson, care a costat cam vreo 500 fr, asa ca la banii astia tre sa ma tina inca vreo cativa ani.
Zoazo, am fost o delicata si n-am zis ce si cum, ba chiar am si incercat cu mucenicii vostri , dar zau ca nu merg nici cum :floare:.
Aici a venit primavara , si aproape stau sa dea boboci narcisele, si ieri a fost soare si fain cateva ore...
o zi faina la tot hanul.

Fisiere atasate

#15026 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 04 March 2012 - 11:43 AM

Stellina, nu-i, bre, nici o suparareImagine postata ! Zau! Eu, in general, nu mananc cocaturi de gen cozonac, paine, chec.Daca e cocatura, musai sa aiba crema.D-aia m-am profilat pe sfintii muntenesti.Zeama lunga e daca o fac lunga.Eu nu pun multa apa si iese cam ca laptele cu colarezi, doar ca-i cu apa.Asta era ideea.
Va pup, si pe tine si pe Motzulina, sa va treaca daca v-am suparat!Imagine postata Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#15027 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 04 March 2012 - 12:17 PM

Ziua buna tuturor .
La mine e "pe gata" pranzul , asa ca iau o pauza mica aici la han si mai beau o cafea .
Azi am in plan o raita prin oras , in cautare de costum de baie :floare: , pe 28 martie plec in tari mai calde . Costumul de anul trecut a intrat la apa :D ... da , nu m-am ingrasat eu , nu , nu

#15028 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 12:40 PM

Zoazo, tu stii vorba rumânului...cu gustul omului...apoi, nici o suparare, doar ca ...iaca eu o sa impac si capra si varza , si nu fac de niciunul...ca nu am timp, si nici nu vreau sa ma indop eu :floare:, asa ca am sa balesc la monitor, la ce oti pune voi dragelor...si ramane pe alta data . mamutza mea, Dzeu ierte-o facea niste minuni de *sfintisori* unsi cu miere si tavaliti prin nuca...wow ce buni mai erau.
Iar despre alea alea...cu creme , eu prefer in general doar ganache, nu cremele cu unt...asa ca vezi inca odata vorba se adevereste=)) ,
ba mai mult tatal meu zicea ereu, si adevarat este ...* e frumos ce-mi place mie*...

#15029 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 March 2012 - 01:00 PM

Vezi postareazoazorel, la 04 March 2012 - 11:43 AM, a spus:

Stellina, nu-i, bre, nici o suparareImagine postata ! Zau! Eu, in general, nu mananc cocaturi de gen cozonac, paine, chec.Daca e cocatura, musai sa aiba crema.

+1 Nici eu nu mananc coci: chec, cozonac, paine, patiserie. Rar si daca e ceva mai mult cu nuca, crema (FARA UNT! cioco, vanilie, caramel...) cu fructe, ciocolata ... exact cum zici. Dar si aia sfinti tot fainosi, asa ca nici de aia nu mananc.
E frumos ce-mi place si mie! :floare:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#15030 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 01:02 PM

Vezi postareaizuk, la 04 March 2012 - 12:17 PM, a spus:

Ziua buna tuturor .
La mine e "pe gata" pranzul , asa ca iau o pauza mica aici la han si mai beau o cafea .
Azi am in plan o raita prin oras , in cautare de costum de baie :floare: , pe 28 martie plec in tari mai calde . Costumul de anul trecut a intrat la apa :D ... da , nu m-am ingrasat eu , nu , nu

Izuk :D ! Deci pleci in Egipt? Sa ai o vacanta super! Mai sunt 3 saptamani si vine vacanta ... iuuhuuu
Tine dieta pana in 28, in 3 sapt daca iti pui mintea poti sa scapi de vreo 3-4 kg macar ... Nu te incanta Dex-toxul?

#15031 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 01:04 PM

Noi am fost deja in parc 2h, acu picea sta sa adoarma. Plec pana la serviciu sa-mi iau masina, dupa care ma bag la SPA: vreau sa incep o cutie de namol si apoi baie in cada ... sau oare invers ca-s porii deschisi ?

Imi trimite socrella sarmale de curcan si snitele iuhuuuu :D Iar mananc ca nebuna ... :D Anyyyy poti sa ma certi! :floare:

A fost asa caldut (12 grade) si un soare in parc! Superba ziua! Am o baba frumoasaaaaa :D

#15032 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 01:06 PM

Vezi postareaIoana, la 04 March 2012 - 11:05 AM, a spus:

Daniella, m-am uitat si eu pe net aseara la iRobot-ul asta.Am vazut ca sunt modelele pe mp de curatat, cea mai mare suprafata ar fi 80mp.

Carpatica, din cate am vazut eu la specificatii nici asta nu e f silentios ca are 70db,cam cat are unul normal.Eu ca sa-mi faca unul din asta curatenie ar tb sa plec in reprize de cate 3 ori/zi de acasa :D ,plus ca apoi mi-ar lua inca juma de ora sa aspir scarile, asa ca tot la aspiratul normal ajung :floare:

Ma duc sa-mi fac bagajele sa ma duc la Any ca nu-mi place deloc vremea de afara :D

Juma de ora sa aspiri scarile??? Moamaaaa, dar cate scari ai?
pai da, dar nu mai trebuie sa aspiri tu toata casa. Daca stai pe net si iti pui si o muzica, nu auzi decibelii...
Eu nu am mai mult de 80 mp /etaj. Deci e numai bun. Singura treaba, ca va aspira o zi un etaj, o zi un etaj, tot e bine, daca face treaba singur e prea bine!

Stella, spune.mi si mie ce face Dayson? Si asta se plimba singurel? Cat vin 500fr in eur?

#15033 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 01:45 PM

Bate un vant urat si nu mai merg la mama! :floare:

Asa ca o sa prajesc un carnat f. bun cu cartofi prajiti,branza de burduf si salata de ardei copti :D

Fisier atasat  SAM_2658.JPG (64.67K)
Number of downloads: 0

#15034 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 02:15 PM

Vezi postareastella, la 04 March 2012 - 12:40 PM, a spus:

Zoazo, tu stii vorba rumânului...cu gustul omului...apoi, nici o suparare, doar ca ...iaca eu o sa impac si capra si varza , si nu fac de niciunul...ca nu am timp, si nici nu vreau sa ma indop eu Imagine postata, asa ca am sa balesc la monitor, la ce oti pune voi dragelor...si ramane pe alta data . mamutza mea, Dzeu ierte-o facea niste minuni de *sfintisori* unsi cu miere si tavaliti prin nuca...wow ce buni mai erau.
Iar despre alea alea...cu creme , eu prefer in general doar ganache, nu cremele cu unt...asa ca vezi inca odata vorba se adevereste=)) ,
ba mai mult tatal meu zicea ereu, si adevarat este ...* e frumos ce-mi place mie*...

Asa e, Stellino! Gusturile... Eu voi facea putini muntenesti, ca nu-mpart si eu cu aluaturile dospite mai usor, asa!
Cremele, mie-mi plac alea cu lamaie, cu rom, in special cea de la Alba-ca-zapada, adica stil budinca fiarta, in care eu uit constant sa pun unt.Imagine postata
Drept pentru care, acum va servesc cu...Galanii lui Eataly! Buni....Imagine postata

Fisier atasat  Galani.jpg (34.9K)

#15035 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 04 March 2012 - 02:51 PM

Vezi postareaDaniella, la 04 March 2012 - 01:06 PM, a spus:

Stella, spune.mi si mie ce face Dayson? Si asta se plimba singurel? Cat vin 500fr in eur?

E foarte bun Dyson-ul, merita banii :floare: Uite aici mai multe informatii :
http://www.futuresho...ums/rc9065.aspx
A cat is a friend fur-ever !

#15036 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 04 March 2012 - 03:19 PM

eu va las niste gogosi si ma duc sa-mi faca masaj la picioare, doar doar o starni ceva

Fisier atasat  P1190092.JPG (330.11K)

#15037 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 03:43 PM

Pai deja ai starnit pofta mea! Norocul meu e cu Eataly si cu Any, pupa-le-as io pa ele de fete bune, cu Galanii lor!

#15038 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 04:59 PM

Wow, Mirelo, gogosi...arata supercaliflagilistic...
Daniello, 500 franci ch , la ora asta fac cca 410 de iuroi cativa in plus, cativa in minus...dar cred mai degraba in plus...
Face ce face orice aspirator :floare: aka aspira bine, unde-l manui...al meu nu e independent :D, e fara colector de hartie, si praful se strange intr-o ...chestie de plastic, parte integranta din aspirator, si dupa umplere, doar rastorni la gunopi, si eventual stergi cu o carpa uscata, sau usor umezita ...

#15039 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 March 2012 - 05:00 PM

Dani, CFG=Control Financiar de Gestiune -controleaza gestionarii si fac un inventar pe sarite. Avem Audit Intern de 2 ori/an si Audit Extern 1/an. Noi nu suntem bugetari, dar avem raspandire mare in teritoriu, multe unitati si avem serviciu serios de AI. Garda vine in general la Sucursale, noi furnizam informatii, situatii cerute, de-astea.

Zozo, de ce sa ma supar? Zemuri nu bag de niciun fel, unul de-ala de patiserie cu aluat de cozonac as manca, dar nu am de unde asa ca probabil voi cumpara vreo cativa si-i voi unge eu din belsug .
Si de ce zici ca nu bagi cocaturi, galani aia prajiti-s crema de lamaie? :D
chestiile astea crocante sunt moartea mea

Mirela e tot 2 in 1 :floare: nu s-a-mplinit. Stai ca nu mai e mult, vezi tu! :D

Buey Giani, arata bine carnatul ala, si-mi pare ca miroase asa frumos! mie mi-ar placea crud.

#15040 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 05:23 PM

Da' Moatzo tare bun carnatul,miroase super ,picant usturoiat ,afumat exact cat trebuie :floare: am luat de la un stand din piata cu produse traditionale destea bio sau ceva de genu' nu stiu ca nu ma intereseaza pe mine aspectul asta dar mi-a placut cum arata asa ca l-am achizitionat 26 roni kg.,mai era si varianta groasa ,semiafumat,si oltenesc cu carne amestec si cu oaie,dar mi-a placut asta,o sa mai iau si trebuie sa mai studiez standul ala ca mai avea si slaninuta si pastrama si alte produse ce aratau tare bine,sotului i-a placut de numa :D

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 750
  • 751
  • 752
  • 753
  • 754
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul