Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 757
  • 758
  • 759
  • 760
  • 761
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15161 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 March 2012 - 10:12 AM

Buna dimineata si de la mine!

Imi merge netul imi merge forumul deci:'' uurraa!! :occasion14:

Azi am zi de relax,aerisesc aspir in rest sunt doar cu copchii,deci ne facem de cap ,party!!!! :appl: :-*

#15162 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 March 2012 - 10:16 AM

Vezi postareaany_annette, la 03 March 2012 - 07:49 PM, a spus:

Dulceata de soc n-am mancat niciodata.

Vrei?

#15163 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 10:22 AM

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 10:25 PM, a spus:

Am vazut si eu un Bosch mic albastru. O sa ma mai uit la el. :appl:
Cu sacii sunt cam incurcata. Tati nu mai vreasa auda de recipiente care se spala. Eu nu vreau sa aud de scuturat praf si nici El. Ramane varianta saci hartie. Dar astia azi sunt si peste 1-2 ani nu ii mai gasesc. Plus costa. Aveti experienta cu asta?

Eu am luat din nemtia o dihaniuta de 2200 (sau 2500???) wati, fara sac de panza. Are un recipient de plastic unde se aduna mizeriile. Se curata foarte usor, se poate spala / clati fara probleme.
Iote dihania (poza e luata de pe net):

Fisier atasat  11.jpg (8.13K)
Number of downloads: 0

Nu pot sa zic ca-i greu. Daca mi-ar tuna pe chelie, as putea sa aspir toata casa cu el in mana, da' nu prea are rost... :occasion14:

#15164 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 06 March 2012 - 10:22 AM

Vezi postareaizuk, la 06 March 2012 - 09:45 AM, a spus:

Te astept , soare am , cafea am , mai fac si altceva daca doresti , am si veverite pe sub geam care se dau in spectacol.

:occasion14: :-* :appl: :-*
GEORGIA

#15165 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 10:25 AM

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 10:31 PM, a spus:

Sa le marit, ca bine zici.

:-* Ma pot abona?? Pooooooooot? :-*

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 10:31 PM, a spus:

Azi am scos pe langadulceturile de la Ik (Am zis sa le mai dau o sansa, poate a uitat ... oricum a sarit de fund in sus ca lui ii plac clatitele numai cu dulceata de visine si cum? nu avem?!!!); dulceata de soc de la Foxyy :appl: (cred ca si ea a crezut ca nu am mancat niciodata, dar intamplarea a fost ca la un moment data am aflat de ea si am tot facut cu mama, cativa ani... ). E buna. Tati nu a ales-o, ca lui "nu ii plac dulceturile cu samburei :-*" V-am spus ca trebuie sa fie un spin in orice trandafir ... . Asa ca a ales dulceata de capsuni facuta de mama-sa.

Ce dulceturi n-ai halit matale niciodata? De trandafir ai incercat??? :occasion14:

#15166 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 06 March 2012 - 10:25 AM

Vezi postareaFoxyy, la 06 March 2012 - 10:22 AM, a spus:

Eu am luat din nemtia o dihaniuta de 2200 (sau 2500???) wati, fara sac de panza. Are un recipient de plastic unde se aduna mizeriile. Se curata foarte usor, se poate spala / clati fara probleme.
Nu pot sa zic ca-i greu. Daca mi-ar tuna pe chelie, as putea sa aspir toata casa cu el in mana, da' nu prea are rost... :occasion14:

Si noi am luat la oferta de Craciun tot asa de 2200 wati, cu recipient de plastic care se spala usor si se curata mai usor. Eu sunt foarte multumita de el, fata de celalalt.
GEORGIA

#15167 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 10:28 AM

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 10:37 PM, a spus:

Unde gasesc eu Roomba? :occasion14:

Daca te uiti nitel pe gogu', ai sa gasesti aspiratoare Roomba si la noi. Tre' sa alegi de care anume vrei. Iote aici un exemplu de lista de dihanii...

#15168 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 10:29 AM

Vezi postareaGeany, la 03 March 2012 - 10:51 PM, a spus:

Hi hi! Scuze... :occasion14: inafara de usa de la intrare ca dupaia face curat si prin vecini :-* :-*

Ai un pretext sa ceri nota de plata mai mica la intretinere, ca faci tu treaba femeii de servici pe scara ta... :appl:

#15169 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 10:32 AM

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 11:04 PM, a spus:

alea sunt pt masa/firmituri, se alimenteaza cu acumulatori si au putere mica ...

Seriossssssss?????? :occasion14:
Pe de alta parte, tu nu vrei dracie de asta mica, sa iei rapid somoiogu' in curs de formare? La ce-ti trebe 2000 w pentru 2 paie??? :appl:

#15170 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 10:35 AM

Vezi postareaany_annette, la 03 March 2012 - 11:25 PM, a spus:

Intrebam pentru ca anul trecut cand am facut sfinti, lui dl.Any i-au placut foarte mult si s-a laudat la o prietena de-a noastra de la Constanta ca eu i-am facut sfinti si ce buni erau.
Tipa a intrebat cum se fac, etc, etc, nu stia ce sunt, nu auzise de asa ceva.

Io n-am stiut ce-s aia muntenesti pan' la doj' d-anisori, cand am halit acasa la jupan. Mi-au picat falcile cand am vazut-o pe maica-sa venind cu mine cu cana, am crezut ca a scapat sfintisorii pe jos, ca i-a sfaramat si n-a avut strachina la indemana (io tot aluat visam). Cand am vazut zeama din cana, am bulbucat niste ochi, de erau invidioase pe mine si borastele ce se uitau la balena si calcan.... :appl: :occasion14:

#15171 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 10:45 AM

Vezi postareaDaniella, la 04 March 2012 - 12:02 AM, a spus:

Ioana, Any, asta cu ce e facut de mana omului e cel mai bun, va intreb: mai spalati rufe la mana? dar vase? Stiti ca acum 35 ani si mamele noastre au privit cu neincredere masina de rufe. Cea de vase continua sa fie privita si azi cu neincredere de multe gospodine. Totusi ele isi fac treaba foarte bine, daca le inveti tipicul ...

Ce spui Franz? :-* Despre ce neincredere vorbesti?
Mamitanu' meu a avut masina de spalat inca de pe vremuri imemoriale (pentru mine), adicatelea undeva inainte de cei 35 de ani de care zici mataluta. Vreo 4 (parca) de alea ne-automate (da' intotdeauna a avut si cu storcator) si de vreo 10 (sau mai bine???) ani, de asta automata (cedase definitiv aia semi-automata).
Cand am intrebat-o daca vrea sa-i iau masina de paine, mi-a replicat instant: cand mi-o aduci? :occasion14:
Cred ca si-ar fi luat si masina de vase, daca ii dadeam ideea (desi.... nu stiu unde ar fi proptit-o). Da' acu' e prea tarziu, n-are decat strachina ei de spalat. :appl:
I-a adus sora-mea robot de bucatarie acu' vreo 15 ani, acu' vreo 7-8 io i-am luat storcator de legume si fructe... si nu, n-a carcotit niciodata. Ba chiar le-a folosit, inca de la inceput! :-*

#15172 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 06 March 2012 - 11:08 AM

Buna dimineata! Nu stiu la altii cum e, dar la mine e soare si senin de baba mea (cam frig, dar foarte frumos).
Am tot poftit cat am citit din uram, incepand cu langosii Ioanei (eu sunt moarta dupa langosi, placinte si alte chestii de-aste, ingrasacioase), cornurile Cerrei si nici nu mai stiu ce bunatati am mai vazut pe aici.
Daniella, multumesc mult pentru reteta de paste cu ciuperci, le-am facut aseara alor mei...succes deplin.
Geany, inca o data m-am gandit aseara la tine cand am facut checul tau, imi place mult de tot reteta asta. Iaca:

Fisier atasat  poza.JPG (148.3K)
Number of downloads: 0

#15173 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 11:08 AM

Vezi postareaAdriana, la 04 March 2012 - 01:36 AM, a spus:

La mine au iesit astea galbene si altele mov, da am pus citeva zeci bune de bulbi asta-toamna

Frumoase branduse ai! :occasion14:

#15174 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 06 March 2012 - 11:11 AM

Vezi postarea2ut, la 06 March 2012 - 11:08 AM, a spus:

Buna dimineata! Nu stiu la altii cum e, dar la mine e soare si senin de baba mea (cam frig, dar foarte frumos).
Am tot poftit cat am citit din uram, incepand cu langosii Ioanei (eu sunt moarta dupa langosi, placinte si alte chestii de-aste, ingrasacioase), cornurile Cerrei si nici nu mai stiu ce bunatati am mai vazut pe aici.
Daniella, multumesc mult pentru reteta de paste cu ciuperci, le-am facut aseara alor mei...succes deplin.
Geany, inca o data m-am gandit aseara la tine cand am facut checul tau, imi place mult de tot reteta asta. Iaca:

Si la mine a iesit soarele, am fost baba urata doar dimineata. :appl:
Ti-a iesit foarte bine checul! :occasion14:
GEORGIA

#15175 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 March 2012 - 11:11 AM

Vezi postarea2ut, la 06 March 2012 - 11:08 AM, a spus:

Geany, inca o data m-am gandit aseara la tine cand am facut checul tau, imi place mult de tot reteta asta.

Vai!!! Nici nu stii cat ma bucur! :occasion14: :appl:

#15176 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 11:13 AM

Vezi postareaizuk, la 04 March 2012 - 12:17 PM, a spus:

Ziua buna tuturor .
La mine e "pe gata" pranzul , asa ca iau o pauza mica aici la han si mai beau o cafea .
Azi am in plan o raita prin oras , in cautare de costum de baie :-* , pe 28 martie plec in tari mai calde . Costumul de anul trecut a intrat la apa :-* ... da , nu m-am ingrasat eu , nu , nu

Noi suntem doar divine, nu di vina. :appl: Costumul e vinovat ca nu mai sade bine pe matale, s-a micsorat de atata nepurtat! :occasion14:

#15177 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 11:17 AM

Vezi postareamoatza, la 04 March 2012 - 05:00 PM, a spus:

unul de-ala de patiserie cu aluat de cozonac as manca, dar nu am de unde

Daca vrei, iti trimit io! :occasion14:

#15178 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 11:21 AM

Vezi postareastella, la 04 March 2012 - 07:37 PM, a spus:

Hello, Anutza, iti admirai privirea pe la artisti :-*.
Izuk, eu am fost acum nshpe ani in gran canaria la sfarsit de decembrie , si a fost superb...cred ca acum e timp minunat...in principiu acolo au peste 23 grade tot anul. deci nu risti sa te arzi..si hotelurile sunt faine.
Vacanta placuta. Anutza te invidiez ca fusesi la mare. Si la noi azi la soare era placut de stat, am mai gradinarit oleac...aka smuls ierburi uscate , alea alea....
Uitasem sa va dau de baut, ca fu ziua socrellei, dar ea era la Bucale azi...asa ca , virtual un pahar in cinstea si sanatatea ei.

Harnicuta Stella noastra! :appl:
La multi ani soacrei! :occasion14:

#15179 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 11:31 AM

Vezi postareaizuk, la 05 March 2012 - 01:34 PM, a spus:

Geaninooooo :appl: Ii da ban careva ?!Deseara trimit barbatul sa-mi ia carne tocata , vreau chiftele :occasion14: , dar varza murata nu am de unde lua :-*

N-ai nici un magazin de turcaleti in oras? Ei vand varza murata, la pungi. Sau ceva magazine "balcanice"? Si la sarbi mai gaseam (bine, asta se intampla in nemtia). Si la rusi...

#15180 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 March 2012 - 11:38 AM

Vezi postareaOana S, la 05 March 2012 - 09:27 PM, a spus:

multumesc mult, am sa incerc si cu ce mi-ai dat tu. Eu in general caut pe Expedia sau direct la companiile de zbor..

Te pup!!

In afara de swoodoo, ar mai fi si amadeus (da' asta da pretul in lire, tre' sa faci conversia). Site-urile astea cauta in bazele de date a mai multor companii si site-uri. Noi cautam biletele pe swoodoo, ne alegeam cel mai ieftin / convenabil si apoi il cumparam (ca ne redirectiona pe expedia sau site-ul companiei, e alta mancare de peste).

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 757
  • 758
  • 759
  • 760
  • 761
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul