Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 770
  • 771
  • 772
  • 773
  • 774
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15421 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 March 2012 - 07:57 PM

O sa-i spun bubului de zana! Da' el nu stie valoare banilor,nu-l incanta ,vrea jucarii asa ca s-ar putea sa ajung la falament :occasion14:

Anuta ce aluat ai folosit de polonezi?! :P arata supeerr!
Si ai lui Ioana :P
Si o sa trebuiasca sa fac si eu fierti ca ai lui Oana,dar intai am pe lista coltunasi cred ca ii comit saptamana viitoare daca gasesc branza buna,am gustat zilele astea dar era acruta nu mi-a placut mai caut... :P

#15422 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 March 2012 - 08:09 PM

Vezi postareaGeany, la 09 March 2012 - 07:57 PM, a spus:

O sa-i spun bubului de zana! Da' el nu stie valoare banilor,nu-l incanta ,vrea jucarii asa ca s-ar putea sa ajung la falament :occasion14:

Anuta ce aluat ai folosit de polonezi?! :P arata supeerr!
Si ai lui Ioana :P
Si o sa trebuiasca sa fac si eu fierti ca ai lui Oana,dar intai am pe lista coltunasi cred ca ii comit saptamana viitoare daca gasesc branza buna,am gustat zilele astea dar era acruta nu mi-a placut mai caut... :P

Aluatul de polonezi a lui Shumaila.

Iti dau pm cu linkul ca nu stiu daca am voie aici

#15423 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 09 March 2012 - 09:07 PM

S-a rezolvat!

Am fost azi la MediaMarkt si am rezolvat problema cu masina. Jura sunt prea scumpe ,ce ne-ar fi placut noua era aproape 2000 !!!! Delonghi ...... le lipsea ba una , ba alta ( in principal vasul ala pt lapte e din plastic si nu se poate baga la masina de spalat....mi-l tot imaginam plin de pete de calc de la spalatul cu mana..ce sa-i faci , fiecare cu piticii lui :occasion14: )

Asa ca am luat un Krups EA9000 , face totul din buton!!!!! Nu furtune pt lapte ,nu vase separate....

Iaca noua noastra jucarie :

Fisiere atasate

#15424 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 09 March 2012 - 09:30 PM

Faina jucarie, Anamaria. S-o folositi cu placere mult si bine.

#15425 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 09 March 2012 - 11:12 PM

Vezi postareaGelutza, la 09 March 2012 - 05:01 PM, a spus:

Buna ziua!
La multi ani pentru ieri! :notworthy:
La multi ani pentru azi! :occasion14:
Sunt bineeeeeeeeeeee!

Bun revenit in garnizoana! Bine ca ai petrecut si ca n-ai avut probleme... Chiar te barfeam azi cu Zoazorel (de-ai sughitat, de la noi ti se trage!) pe unde esti sau ce faci.
Dupa ce te mai linistesti, asteptam poze si impresii! :occasion14:

#15426 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 09 March 2012 - 11:17 PM

Vezi postareaGelutza, la 09 March 2012 - 05:41 PM, a spus:

Sa stii ca mi-a priit, da recunosc faptul ca nu mai rezistam inca o noapte, aveam si pentru seara asta o invitatie, dar mi-ar fi fost imposibil sa o onorez, ma doare spatele rau, deja am facut exces, nu gluma!
Domnul Gelu mi-e ca vrea el masaj cand o veni, e la tara cu treaba...Pastrama nu vreau acum, muraturi goale vreau, daca nu imi aduce il desfiez, mai bine sa-l sun si sa-i amintesc sa-mi aduca din toate cate putin!
Si eu as vrea sa fii pe langa noi si sa palavragim, da sa si cantam, sunt ragusita la maxim, vorbesc prin semne acum, am cantat de enspe mii de ori " Iubesc femeia" si "Femeia, femeia" zilelel astea imi rasuna numai geamparale in urechi...dar a fost super saptamana, nu iti inchipui cat m-am nebunit! :notworthy:

Masaj, pastrame.... voi vorbiti aici de lucruri sfinte!!!!!! :notworthy:
Gela, e clar ca tu ai avut parte de distractie saptamana asta, cat incape! Bravo si acu' treci la partea a doua - recuperarea! Odihna placuta si relaxeaza-te. :occasion14:
Ti-a adus domnul tau muraturi? :occasion14:

#15427 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 09 March 2012 - 11:18 PM

Vezi postareaMutti, la 09 March 2012 - 09:07 PM, a spus:

S-a rezolvat!

Am fost azi la MediaMarkt si am rezolvat problema cu masina. Jura sunt prea scumpe ,ce ne-ar fi placut noua era aproape 2000 !!!! Delonghi ...... le lipsea ba una , ba alta ( in principal vasul ala pt lapte e din plastic si nu se poate baga la masina de spalat....mi-l tot imaginam plin de pete de calc de la spalatul cu mana..ce sa-i faci , fiecare cu piticii lui :occasion14: )

Asa ca am luat un Krups EA9000 , face totul din buton!!!!! Nu furtune pt lapte ,nu vase separate....

Iaca noua noastra jucarie :

Jucaria e eleganta! Si daca zici ca face totul rapid si simplu, bravo voua! (ca ati ales-o) si sa beti cafelute minunate! :occasion14: S-o folositi cu mare placere!

#15428 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 09 March 2012 - 11:37 PM

In sfarsit apuc si eu sa dau pe-aici.Pentru ca 2 zile am fost in priza de numa'.Initial nu ar fi trebuit sa se-ntample nimic ieri,apoi niste prieteni ne-au invitat la ei si pentru ca nu am putut noi au venit ei la noi.Asa ca miercuri am fost in priza maxima,iar ieri,timp petrecut cu folos si mare placere impreuna.De aici si farfuria cu 8,adica am asezat direct pe platouri cate un pic din ce-ati vazut acolo,apoi am facut platouri in cantitati mai mare pentru cine mai doreste un repetir.Efectul a fost pe masura si le-a placut la toti :occasion14: .
Nu mai pun alte banalitati precum sarmale,oua umplute si alte care le-ati mai vazut pe la mine,dar va las un tort din care n-a ramas aproape nimic si va zic ca se merita sa-l incercati,daca va place combinatia de la prajitura Tosca.

Fisier atasat  SDC12524ell.jpg (106.09K)
Number of downloads: 0

#15429 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 09 March 2012 - 11:41 PM

Vezi postareaEllani, la 09 March 2012 - 11:37 PM, a spus:

In sfarsit apuc si eu sa dau pe-aici.Pentru ca 2 zile am fost in priza de numa'.Initial nu ar fi trebuit sa se-ntample nimic ieri,apoi niste prieteni ne-au invitat la ei si pentru ca nu am putut noi au venit ei la noi.Asa ca miercuri am fost in priza maxima,iar ieri,timp petrecut cu folos si mare placere impreuna.De aici si farfuria cu 8,adica am asezat direct pe platouri cate un pic din ce-ati vazut acolo,apoi am facut platouri in cantitati mai mare pentru cine mai doreste un repetir.Efectul a fost pe masura si le-a placut la toti :blush: .
Nu mai pun alte banalitati precum sarmale,oua umplute si alte care le-ati mai vazut pe la mine,dar va las un tort din care n-a ramas aproape nimic si va zic ca se merita sa-l incercati,daca va place combinatia de la prajitura Tosca.

:occasion14: :occasion14: :notworthy: :notworthy: Nu, nu-mi place deloc ce vad in poza!!!!!! :thumleft: :drool: :drool:

#15430 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2012 - 12:02 AM

Pentru fetele doritoare de detalii,le-am scris aici,sa fie adunate intr-un loc.

http://artaculinara....gopid__135371

Pai chiar daca nu mai am aproape nimic ramas, Foxyy,doar sa hotarasti cum ajungi la noi,ca de restul imi bat eu capul si le fac un repetir .
Si daca tot te-am prins,te rog frumos,daca e posibil si atunci cand ai tu timp sa schimbi titlul la topicul de la link.'Revelion si alte sarbatori acasa la Ellani' ar fi cred mai potrivit.Multumesc anticipat. :occasion14:

#15431 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 March 2012 - 12:06 AM

Vezi postareaEllani, la 10 March 2012 - 12:02 AM, a spus:

Pentru fetele doritoare de detalii,le-am scris aici,sa fie adunate intr-un loc.

http://artaculinara....gopid__135371

Pai chiar daca nu mai am aproape nimic ramas, Foxyy,doar sa hotarasti cum ajungi la noi,ca de restul imi bat eu capul si le fac un repetir .
Si daca tot te-am prins,te rog frumos,daca e posibil si atunci cand ai tu timp sa schimbi titlul la topicul de la link.'Revelion si alte sarbatori acasa la Ellani' ar fi cred mai potrivit.Multumesc anticipat. :notworthy:

Multumesc frumos pentru explicatii! :occasion14:
Am facut modificarea ceruta de tine. Cu mare placere! :occasion14:

#15432 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2012 - 12:14 AM

Vezi postareaFoxyy, la 10 March 2012 - 12:06 AM, a spus:

Multumesc frumos pentru explicatii! :occasion14:
Am facut modificarea ceruta de tine. Cu mare placere! :notworthy:

Iar eu am explicat cu mare placere si te si mai tzuc de mii de ori pentru promptitudine si 'colaborare' si pentru orice vrei tu ! :notworthy: :occasion14:

#15433 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2012 - 12:27 AM

Sa-ncep prin a ura sanatate celor mici si mari,apoi sa zic ca aveti niste copii minunati cu toatele.Citesc cat de emotionante gesturi va fac si imi imaginez, sperand ca voi avea parte si eu de asemenea momente in viitor.

Vezi postareaany_annette, la 09 March 2012 - 02:12 AM, a spus:

Ellani imi place mult ce vad pe farfurie :notworthy: !
Primavarateca farfuria ta, colorata, imi place, m-apuca foamea daca ma mai uit :notworthy: .

Multumesc :occasion14: ,pai fa o intelegere cu Foxyy si cum spuneam,se face repetir,fara probleme

Vezi postareaOana S, la 09 March 2012 - 06:39 AM, a spus:

Ziua de 8 Marie a fost o zi normala pt mine, nimic deosebit. Astept ziua mamei care se sarbatoreste aici, parca este in mai...

Am vazut ca si Sorina zicea ca nu e nimic deosebit la ea de 8 Martie,de altfel ca si in multe alte tari.Nici aici nu e nimic deosebit(la fel,sarbatoresc ziua mamelor),dar am facut-o noi deosebita impreuna cu amicii nostri. :thumleft: In schimb voi veti avea parte de surprize in zilele in care am zis mai sus.

Vezi postarea2ut, la 09 March 2012 - 08:24 AM, a spus:

Ellani, foarte fain arata farfuria ta, optul m-a dat gata. Ce e?

Multumesc si tie :occasion14: iar secretele le-am dezvaluit toate,toate ,toate la link-ul care l-am pus.

#15434 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2012 - 12:51 AM

[quote name='boni' date='09 March 2012 - 10:04 AM' timestamp='1331287443' post='135213']

pentru raspuns la mai multi deodata ai butonul din dreapta posturilor "citare multipla". il apesi, el ramane "activ" si cand apesti apoi pe "raspuns nou" te trezesti cu toate "citarile" in mesaj. nu sunt buna la explicatii, da' poate ceva te-a ajutat.
[/quote]
Ce bine c-a intrebat Destiny,caci si eu stateam si ma gandeam ce bine-ar fi sa pot cita si eu,dar numai cu ganditul am ramas.Nu stiu de ce n-am intrebat pana acum,dar mersi de explicatie :thumleft: Caci prinde bine rau!

[quote name='Maya' date='09 March 2012 - 12:53 PM' timestamp='1331297592' post='135251']
Blogul meu serbeaza azi 5 anisori
[/quote]
La cat mai multi ani de blog si retete,una si una, fara numar.Tortul....desi e pe terminate unul acasa,tot as indrazni si la o bucatica din al tau...... :occasion14:

[quote name='Foxyy' date='09 March 2012 - 01:53 PM' timestamp='1331301184' post='135282']
[quote name='Maya' date='09 March 2012 - 01:53 PM' timestamp='1331297592' post='135251']
[center]Blogul meu serbeaza azi 5 anisori, asa ca va se
Din nou, La multi ani! blogului! :occasion14: Tortul pare nemaipomenit de bun. :notworthy:
Tocmai ce-au terminat de devorat ai mei colegi prajiturile aduse azi la munci. Doar cateva: ciocolata, nuci si fursecuri. 3 minute pe ceas au rezistat in farfurii. Si vorbim de cate 40 - 50 de bucati!!!
Macar au fost corecti baietii si au recunoscut: daca aduceai 3 portii, tot un drac era.
Un alt coleg, dupa ce-a aflat cine-a facut ciocolata, a intrebat gingas: nu ma infiaza nimeni si pe mine???????
[/quote]

Da' vad ca nici matale n-ai stat degeaba! :notworthy:

[quote name='sorinadaniela' date='09 March 2012 - 02:07 PM' timestamp='1331302052' post='135294']
[quote name='any_annette' date='09 March 2012 - 03:05 PM' timestamp='1331301928' post='135292']
Am terminat si eu de facut sfintii, aduc si la han ca buni au fost!
[/quote]

Pai, i-ai terminat de facut sau de mancat? Cum sa-ti zic?! Ca arata bine sau au aratat bine?
Doamne, cum pot sa luceasca!
[/quote]
Nu pot sa nu fiu de-acord cu Sorina!Tare frumosi si ai tai,Any si ai Ioanei si ai Oanei,si ai lui Geany si-ai Georgianei.Daca mai sunteti care ati facut,dar am scapat din vedere,iertati caci deja nu mai tine memoria anesteziata de pofta!Bravo ca respectati traditiile,indiferent daca acasa sau prin tari straine. :drool:

[quote name='Gelutza' date='09 March 2012 - 03:41 PM' timestamp='1331307665' post='135318']

Sa stii ca mi-a priit, da recunosc faptul ca nu mai rezistam inca o noapte, aveam si pentru seara asta o invitatie, dar mi-ar fi fost imposibil sa o onorez, ma doare spatele rau, deja am facut exces, nu gluma!
Si eu as vrea sa fii pe langa noi si sa palavragim, da sa si cantam, sunt ragusita la maxim, vorbesc prin semne acum, am cantat de enspe mii de ori " Iubesc femeia" si "Femeia, femeia" zilelel astea imi rasuna numai geamparale in urechi...dar a fost super saptamana, nu iti inchipui cat m-am nebunit.
[/quote]

Gela,esti exemplul care le reuseste pe toate ca la carte(pe langa multe alte fete de-aici)Daca-i munca,munca e,dar si daca e de distrat la maxim,nu pierzi clipa! Rezistenta de fier iti doresc,caci de energie vad ca nu duci lipsa(desi ma minunez mereu de unde-o ai atata).

[quote name='Geany' date='09 March 2012 - 05:57 PM' timestamp='1331315844' post='135338']

Si o sa trebuiasca sa fac si eu fierti ca ai lui Oana,dar intai am pe lista coltunasi cred ca ii comit saptamana viitoare daca gasesc branza buna
[/quote]
Acum ca te-am prins la cuvant....sunt cu ochii pe tine si pe coltunasii tai. :drool:

#15435 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 10 March 2012 - 05:15 AM

Vezi postareaDestiny, la 09 March 2012 - 11:31 AM, a spus:

fetelor,va multumesc la toate(poate voi invata si eu vreodata cum sa raspund la mai multi deodata)
si daca pe Edi l-ati vazut,astazi va arat fata,pe Simona,care tocmai face 18 ani(se mai incadreaza la bubuleti? :occasion14: )

Atasament IMG_5194.JPG

Atasament IMG_5196.JPG

Hey Destiny mai ce fata frumoasa ai...sa ti traiasca si sa aibe noroc.
Ai 2 copii de milioane.
pup si vom vorbi :occasion14:

#15436 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 10 March 2012 - 05:37 AM

nEATA FETE DRAGI,
EU nu am facut mucenici dar am mincat asa o lingura nu mai mult ca nu stiu de ce nu a intrat.
Ieri noapte patul din dormitor sa rupt si pe la 4 dimineata ne am trezit cu saltelele jos,bine ca nu ne am ranit.
O costat prostia asta o caruta de bani era luat de la Practiker feriti va.
Acum eu sunt la Buc si omu se lupta sa l faca.
Ieri am fost iar la dentist dar m am intilnit si cu actorul de la apartament care a primit ieri preavizul de 30 de zile....LA CITE DATORII IMI LASA SA SE DUCA CU Dumnezeu.
mIINE ma intilnesc cu cineva care m a va vedea cu dintii piliti...is frumoasa rau si apoi revin la munte
Pe 15 vrei sa mi imtilnesc locatarul de la garsoniera si pe care tot asa il voi ruga sa plece...sa si ia magazinul si toate mizeriile si sa se duca probabil intr un garaj

Deci lume ,lume dau atenttii daca stiti pe cineva corect iaca uite am 2 oferte la inchiriat...apartament si garsonerie.Toate sunt in Buc ,AMPLASATE IN ZONE VERZI CU TOATE UTILITATILE LA INDEMINA....SCOLI SPITALE MAGAZINE SI MULTE MIJL DE TRANSPORT

VA PUP SI VA UREZ UN SF DE SAPT FF BUN :occasion14: :occasion14: :notworthy:

#15437 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 10 March 2012 - 05:45 AM

Maya scuza ma ca iti urez cu intirziere...LA MULTI ANI PT BLOGUL TAU CEL GUSTOS :occasion14:
===============================================================================================
Gelutza imi pare bine ca ai viata plina...sa ti ajute DD in continuare si sa nu te mai doara coloana.
:notworthy:
Fetelor un pupic si un sf de saptamina frumos si insorit. :occasion14:

#15438 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 10 March 2012 - 07:39 AM

La mulţi ani! blogului Mayei

Felicitări, Angel!!!!!!!! La mulţi ani puiuţului!
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#15439 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 10 March 2012 - 08:08 AM

Neatza la han. Mirela sa-ti traiasca ficiorul...frumos nume , vazui pe FB pozele...doar Mirelutza nu e in poze.
Fetele superincantate. Sa va traiasca si sa fiti fericiti si sanatosi cu totii.cate ceva de mancat si de baut...

Fisiere atasate

#15440 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 10 March 2012 - 08:43 AM

deci, in sfarsit, s-a nascut Printul mostenitor!!! (am zis io ca-i ficior? am zis, de data asta am ghicit :occasion14: )

Sa creasca mare si voinic, sa fie sanatos si cuminte, sa aiba noroc cu caru', viata lunga si fericita

Mirela felicitari!!!

cum il cheama? si unde ati vazut voi vestea?
fiica dacilor

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 770
  • 771
  • 772
  • 773
  • 774
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic