Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 774
  • 775
  • 776
  • 777
  • 778
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15501 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 March 2012 - 10:32 PM

Lili, arata super ciocolatosii tai...ii facui si eu mai deunazi :rolleyes:
uite a postat Anutza reteta de profiteroale...pare sa fie simplu...dar la ea mereu pare simplu,
si atunci cand nu este :wub:

http://artaculinara....653-profiterol/

#15502 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 11 March 2012 - 10:53 PM

Vezi postareastella, la 11 March 2012 - 10:32 PM, a spus:

Lili, arata super ciocolatosii tai...ii facui si eu mai deunazi :)
uite a postat Anutza reteta de profiteroale...pare sa fie simplu...dar la ea mereu pare simplu,
si atunci cand nu este :)

http://artaculinara....653-profiterol/

Multumesc mult Stella :rolleyes:
Am citit reteta si intr-adevar pare simplu dar in practica e mai greu
O sa imi fac curaj intr-o zi cand oi avea mai mult timp si o sa ii fac , pana atunci sper sa nu ii vada fii-mea pe aici ca atunci am sfeclit-o , nu mai am scapare
Any e o bucatareasa desavarsita :wub:

#15503 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 11 March 2012 - 11:56 PM

Mai gagici, nu e greu deloc, serios, cojile se pot face cu o zi inainte, tinute in punga de hartie.
Se poate incerca jumatate de portie, n-au cum sa nu iasa.
Crema e super usor de facut si odata ce-o gustati n-o mai puteti lasa, atat de buna e.

Stellutzo, nu te gandi ca e tot chiar asa simplu la mine, uite de exemplu eu nu invart sarmale.
Si am multe pe care nu le-am facut niciodata.

Lili, sa va fie de bine ciocolatosii!

#15504 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 12 March 2012 - 08:37 AM

Buna dimineata. La noi e recisor afara, dar se pare ca va fi o zi faina..azi pe baricade pana diseara, repetitii, alea alea..sedinte blabla...in fine...
Ia sa va las o cafelutza ceva , sa incepem bine saptamana.Tineti-mi pumnii ca e o saptamana grea la mine :floare:

Fisiere atasate

#15505 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 March 2012 - 08:45 AM

'Neata tuturor! Si-o saptamana frumoasa sa aveti! :floare:
Pun rapid masa, dau ceva de baut, ca avem un nou "membru" (felicitari si aici, Angel!) si ma duc sa mai citesc:

Fisier atasat  1.jpg (48.61K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (22.04K)

Fisier atasat  3.jpg (235.78K)

Fisier atasat  4.jpg (105.83K)

Fisier atasat  5.jpg (122.87K)

#15506 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 March 2012 - 08:54 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2012 - 10:17 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 04 March 2012 - 10:49 PM, a spus:

Dani ce faci, te lupti cu bucatele pe care ti le-a trimis soacra :) ? Iesi la suprafata!

Tocmai vroiam sa postez bucatele facute de mamaie pt noi, duminica trecta, cand asta mica mi-a apasat rapid consecutiv butonul on/off de pe prelungitor si ...adio taste o saptamana.

Am tuns picea chilug luni.
Am dus-o la gradi ncepand de joi.
A inceput sa scrie cu pixul pe lenjerii (peste tot pe unde apuca, de altfel).din ce in ce mai abitir
Se urca pe scaunel si ia orice are chef, chiar daca ridic. Dulapurile le deschide fara probl, blocajele de bebe nu i-au facut niciodata fata ...
Stam bine ... :)

Daca e de dulciuri, ceea ce eu nu ii dau, e innebunita ... ca tati'su ...

In rest mi-a busit calcularetul de acasa, l-am dus in service iar mi l-a busit si tot asa. Acum, intors a doua oara din service, ma enerveaza la max :pupic: nu stiu ce are ca internet explorerul :) nu-mi deschide nimic, zice ca el nu recunoaste "The requested lookup key was not found in any activation content." Cine oare ma ajuta sa-i dau de cap?

Ieri am fost la party la mami meu, am serbat-o ca e nascuta pe 8 martie. Am papat pizza facuta de ea, aperitive diverse, friptura de curcan si carnati de curcan cu salata asortata de primavara si cu salata de sfecla rosie
Tort tiramissù.

La multi ani maicutei tale! :floare:
Si pe piciulina tre' s-o dezveti de butoane. Daca afli cum, da-mi si mie reteta minune, ca si al meu nepot mai butoneste..... si are 3 ani jumate. (iti place ce te incurajez??? :D)

#15507 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 March 2012 - 08:54 AM

Oho! Ce festin! :) iau si eu un croissant...

Si sa nu spuneti ca nu sunt destule mai aduc un cosulet :floare:

Fisier atasat  croissant_a.jpg (49.2K)

O saptamana minunata va urez! :)

La noi timpul e incert e soare dar inorat intr-o parte sa vedem ce aduce :pupic:

#15508 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 March 2012 - 08:55 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2012 - 03:42 PM, a spus:

Ziua buna la han? Vad ca toata lumea e la soare, la mare, nu se poposeste azi pe aici ... Ia sa facem noi putina atmosfera. Bea inainte si dupa tuns :floare:

E superba!!! :pupic: :) :)

#15509 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 March 2012 - 08:56 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2012 - 03:50 PM, a spus:

Si va servesc cu ce am gatit azi, eu cu Bea (...in brate ... :pupic: ): lasagna si clatite cu dulceata si inghetata

Cu dulceata aia de fetita in brate.... normal ca faci numai bunataturi! Zic si eu, precum Koral: tine tu toata haleala, dar da-o-ncoa' pe Bea! :floare:

#15510 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 March 2012 - 08:57 AM

Vezi postareakoral, la 11 March 2012 - 03:51 PM, a spus:

Izuk, dacă visezi un părinte care a murit, înseamnă că te aşteaptă o întâmplare fericită. Dacă în vis vorbeşti cu el, ţi se întâmplă ţie, dacă doar îl vezi, se întâmplă familiei tale.
Deşi nu prea credeam în interpretarea viselor, am constatat că de câte ori îl visez pe tatăl meu, mi se întâmplă în următoarea zi sau zile ceva foarte bun.Am ajuns să mă bucur când îl visez.

Asta n-am bagat de seama pana acum.... Sper sa ai "gura" (aka tastatura) aurita!

#15511 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 March 2012 - 09:00 AM

Vezi postareastella, la 12 March 2012 - 08:37 AM, a spus:

Buna dimineata. La noi e recisor afara, dar se pare ca va fi o zi faina..azi pe baricade pana diseara, repetitii, alea alea..sedinte blabla...in fine...
Ia sa va las o cafelutza ceva , sa incepem bine saptamana.Tineti-mi pumnii ca e o saptamana grea la mine :floare:

Spor la munci! Tinem si pumnii, daca e musai:

Fisier atasat  1.jpg (12.46K)

#15512 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 12 March 2012 - 09:03 AM

Neata la han!
Am revenit si eu pe-acasa, am fost de sambata pana ieri la Cavnic, la schi, a fost foarte fain (numai ca acum sunt rupta, ma dor toti muschii). Ieri cand am venit catre casa s-a pus pe un nins, cu fulgi mari si desi, zici ca venea Craciunul. Am si tras o spaima cand din fata noastra venea o masina si-i juca spatele in toate partile, mi-a fost frica ca o sa intre in noi, sotul meu a tras dreapta cat a putut iar masina cealalta a derapat si s-a dus in sant. Noroc ca n-a patit nimeni nimic, doar sperietura a fost mare.
Am salivat pe aici la o gramada de sfinti si mucenici, sa va fie de bine tuturor!
Va pup si ma duc sa vad ce s-a mai scris cat am fost plecata.

Editez ca sa-i zic Stellei ca-i tin si eu pumnii, sa treaca cu bine zilele astea.

#15513 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 12 March 2012 - 09:08 AM

buna dimineata la han!
la noi a venit iarna :) ieri a inceput sa ninga pe seara/dupa masa si a tinut-o tot asa... azi dimineata nu era multa zapada pe jos, pe semne a fost uda nu pufoasa, dar era un patinoaaaaar.... uf!

ciocnesc si eu in sanatatea Angelinei si a familiei ei Imagine postata
iau si din mancaruri, ca sunt imbietoare. multumesc fetelor harnice care pun masa pe aici :pupic:

Vezi postareaizuk, la 11 March 2012 - 09:52 AM, a spus:

Eu am avut o noapte tare aiurea . L-am visat pe tata ...
izuk Imagine postata
si eu o mai visez pe buni mea, si ma trezesc cu un mare dor. dar ziua se arata frumoasa mai apoi.

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2012 - 03:42 PM, a spus:

Ziua buna la han? Vad ca toata lumea e la soare, la mare, nu se poposeste azi pe aici ... Ia sa facem noi putina atmosfera. Bea inainte si dupa tuns :floare:
ce cap frumos are! Imagine postata
referitor la par, nu stiu cat ajuta chelitul. cred ca tine mai mult de tipul de par pe care il are. a mea era tot asa, mai cheliuta, la inceput. nu am tuns-o decat dupa ce avea par lung, si doar din varfuri. si uite acum ce par are.

Vezi postareaany_annette, la 11 March 2012 - 09:22 PM, a spus:

Buna seara la doamne!
Va servesc si eu cu profiterol, facut azi dimineata.
mai any, ziceai ca data trecuta a fost pretext ca ti-a ramas frisca. de data asta ce pretext mai ai? Imagine postata

Vezi postareaany_annette, la 11 March 2012 - 11:56 PM, a spus:

Mai gagici, nu e greu deloc, serios, cojile se pot face cu o zi inainte, tinute in punga de hartie.
Se poate incerca jumatate de portie, n-au cum sa nu iasa.
crede-ma ca au cum sa nu iasa :) daca nu ai cuptor la care sa tii foarte bine sub control temperatura cojile pot fie sa ramana crude, fie sa nu creasca, sa nu se umlfe...

#15514 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 12 March 2012 - 10:22 AM

'mneatza , fetelor!

azi il opereaza pe socru'miu , asa ca stam totzi cu sufletu' la gura......
Bypass.

Ieri am fost la targ , am facut 50 de € , am un carton de boarfe mai putzin :floare:

Va pup !

#15515 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 12 March 2012 - 10:27 AM

Buna dimineata
Iau o cafea si un croasant si fug la treaba
O saptamana buna tuturor
Stella tin pumnii sa treci cu bine de saptamana asta mai grea ca si pe mine ma asteapta la fel :floare:
Of,of
La noi e innorat ,nu mai ninge si parca nu e nici asa de frig

#15516 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 12 March 2012 - 10:29 AM

Vezi postareaMutti, la 12 March 2012 - 10:22 AM, a spus:

'mneatza , fetelor!

Bypass.

Ieri am fost la targ , am facut 50 de € , am un carton de boarfe mai putzin :headbang:

Va pup !

Mutti , multa sanatate socrului tau. Sa dea DD sa fie bine :floare:

#15517 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 March 2012 - 10:48 AM

'mneatza , fetelor!

Bypass.

Ieri am fost la targ , am facut 50 de € , am un carton de boarfe mai putzin :headbang:

Va pup !

Multa sanatate socrului! :floare:

#15518 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 March 2012 - 11:11 AM

Vezi postareaEataly, la 10 March 2012 - 07:40 PM, a spus:

Sori, eu cand l-am facut n-am gasit ceolofan.Si-am cumparat o bucata de tule.
Bine ca mi-ai adus aminte sa fac si eu unu pentru o bebelina.

Ps: mie imi place pamperosul.E Monti? :toothy9;

Absolut!!! Cum credeai altfel!
Si am gasit si celofan. Am fost norocoasa. Da' imi place mai mult ideea ta cu tule. Ramane ca idee pt viitorul bebel... daca o mai fi vreunul, ca ne-am cam facut toti planul.

Vezi postareaOana S, la 10 March 2012 - 09:48 PM, a spus:

Sorina, frumos tort monti :floare:

Multumim frumos!
M-am mai linistit cand am vazut reactiile 'comesenilor'. Stiti de ce eram in dubiu, pt ca dragutul meu sot, tot facea mistoace de mine pe seama lui... da' dupa aia a recunoscut ca se tinea de cioace. Numai ca intre timp dubiul si-a facut de cap cu mine.
Toarta mea a avut un succes nebun... si m-am bucurat tare mult.

Vezi postareaizuk, la 11 March 2012 - 09:52 AM, a spus:

Eu am avut o noapte tare aiurea . L-am visat pe tata .
... Acum iar sunt intoarsa pe dos .

Imi pare rau, Izuk! Dar ai vazut ce au zis fetele, ca-i de bine! Asa ca da ceva de pomana si ai sa vezi ca te vei linisti un pic. :biggrin:

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2012 - 10:17 AM, a spus:

Tocmai vroiam sa postez bucatele facute de mamaie pt noi, duminica trecta, cand asta mica mi-a apasat rapid consecutiv butonul on/off de pe prelungitor si ...adio taste o saptamana.

Am tuns picea chilug luni.
Am dus-o la gradi ncepand de joi.
A inceput sa scrie cu pixul pe lenjerii (peste tot pe unde apuca, de altfel).din ce in ce mai abitir
Se urca pe scaunel si ia orice are chef, chiar daca ridic. Dulapurile le deschide fara probl, blocajele de bebe nu i-au facut niciodata fata ...
Stam bine ... :floare:

Daca e de dulciuri, ceea ce eu nu ii dau, e innebunita ... ca tati'su ...

In rest mi-a busit calcularetul de acasa, l-am dus in service iar mi l-a busit si tot asa. Acum, intors a doua oara din service, ma enerveaza la max :floare: nu stiu ce are ca internet explorerul :headbang: nu-mi deschide nimic, zice ca el nu recunoaste "The requested lookup key was not found in any activation content." Cine oare ma ajuta sa-i dau de cap?

Ieri am fost la party la mami meu, am serbat-o ca e nascuta pe 8 martie. Am papat pizza facuta de ea, aperitive diverse, friptura de curcan si carnati de curcan cu salata asortata de primavara si cu salata de sfecla rosie
Tort tiramissù.

Mara s-a cantarit pe laptopul meu, asa ca avem deja experiente de acest gen. Calculatorul in sine mergea dar ecranul era spart... l-am aruncat si gata. Nu se mai putea face nimic.
Ai tuns-o degeaba. Genetica e de baza aici nu tunsul. Da' e frumoasa oricum ar fi, cheliuta sau necheliuta.
Cunoastem si noi faza cu scrisul... Giulia inca mai sufera de acesta 'boala'. Inchipuieti ca deabia am varuit peretii, in decembrie. Nu exista perete in casa sa nu fie scris, colorat, murdarit cu vreo mana murdara sau vreun picior incaltat. Ne-am resemnat demult. Asta inseamna sa ai copii mici. Varuim si trece 'buba'.
Blocajele, ma faci sa rad... la Mara am dat o caruta de bani pe ele. La Giulia nici macar nu m-am deranjat.
Cu dulciurile si noi avem o problema cu Giulia. De fapt nu cu dulciurile, ci cu bomboanele. Prefer sa-i fac eu dulce in fiecare zi sau sa-i dau cata ciocolata doreste, da' ma apuca nebuneala cand o vad ca umbla ca zuza dupa acadele, bomboane dure si guma. Eu nu tin in mod normal asa ceva in casa... da' intre Haolin (cum zice o prietena de-a mea), Befana, Paste mereu se gasec binevoitori sa-mi bage asa ceva in casa.

Vezi postareaGeany, la 11 March 2012 - 10:18 AM, a spus:

Ha ha! Cami ce frumos asistent ai, seamana perfect cu avatarul lui CristinaD...

Chiar, Geanny, ce dreptate ai... si ce ochi buni ai!

Vezi postareastella, la 12 March 2012 - 08:37 AM, a spus:

Tineti-mi pumnii ca e o saptamana grea la mine :pupic:

Nici nu se discuta... tinem pumnii!

Bypass.

Ieri am fost la targ , am facut 50 de € , am un carton de boarfe mai putzin :)

Ce-mi place de tine! Tot afacerista ai ramas, unde mai pui ca ai mai castigat si ceva spatiu in casa! Bravo tie!

Multa sanatate! Lasa ca ai sa vezi ca va merge totul ca pe roate! Tinem pumnii!
Sorina

#15519 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 12 March 2012 - 11:51 AM

Ziua buna .
Stella ,tin pumnii .
Mutti , esti o afacerista pe cinste ...ce as vrea sa pot scoate si eu un banut pe toate lucrusoarele adunate de-a lungul celor 3 ani :floare:

Izabela a avut boala scrisului pe pereti acum vreo 2 ani ...ce necajita mai eram , acum stergeam , acum aparea alta pictura . Mi-a scris si mobila in sufragerie , este venghe cu crem , pe crem a scris cu creionul la greu . Am sters , dar daca te uiti atent tot se mai vede putin . Dar i-a trecut ...sper . Perioada a fost destul de scurta , din fericire . Cu calculatorul /laptopul nu a avut treaba .Pe al sotului il mai trazneste cateodata , cu el de fata, pentru a-i face in ciuda , cand e suparata pe el cu ceva . :headbang:

Soare , frumos la noi , dar cam bate vantul . Oricum , dupa pranz , plecam teleleu.

#15520 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 March 2012 - 12:37 PM

Vezi postareaany_annette, la 11 March 2012 - 09:22 PM, a spus:

Buna seara la doamne!
Va servesc si eu cu profiterol, facut azi dimineata.

woaaaw ! Any! eu nu ma dau in vant dupa frisca, dar profiteroalele tale sunt asa de apetisante. Poate incerci si cu 3 guguloaie jos, inghetata doua cupe puse una peste alta, si iar o galusca in varf, frisca si sos de cioco ....cum se serveste la noi profiterolul. Cand faci si umplute cu crema de vanilie, vin la tine :biggrin:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 774
  • 775
  • 776
  • 777
  • 778
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic