Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 790
  • 791
  • 792
  • 793
  • 794
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15821 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 15 March 2012 - 03:38 PM

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 03:12 PM, a spus:

Carmaw, la multi ani!!
Nu ai pt ce, cand mai ai nevoie de traduceri sa-mi scrii, tot timpul cu acesi placere :angryfire:

Pupici!

Iti multumesc din suflet si sa dea DD sa depasesti cu bine problemele de sanatate!!
pupicei la zeite!!

#15822 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 15 March 2012 - 04:06 PM

Stella, la voi trebuie sa fie mai cald de au inflorit deja narcisele, la noi prin gradini acum s-au inaltat si li se vede bobocul din varf.
Sunt tare frumoase, mie imi plac tare florile de primavara, unde sunt nascuta primavara!?
GEORGIA

#15823 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 March 2012 - 04:16 PM

Vezi postareastella, la 15 March 2012 - 03:17 PM, a spus:

Anutza cu dintii e relativ ok, ma mai sacaie oleac.
maine sa-mi tineti tare pumnii, ca am o mare sedinta importanta...da si noi lautarii avem sedinte :floare:
Anutza , la mine acasa ( tot la modoveni) aia frecata sau facaluita e fasolea crema cu ceapa prajita, iahnie e termenul din regat pentru ceea ce la noi era mancarica de fasole, sau fasole prajita.
in rest si eu rarissim fac fasole, pen'ca eu nu ma dau in vant dupa mancarea de fasole,...o prefer fiarta simpla in salata, eventual facaluita ( frecata) aia cu zos de rosii, cu sau fara ciolan...nu m-a dat veci pe spate .
prefer fasolea verde sau mazare :)

Deci exact invers!

Si eu fac rar fasole dar zic drept mai mult din aia la cutie gata fiarta, mie imi plac borlotti si cannellini.
Si-acum sa va povestec aventura cu fasolea mea.
Dupa ce am aruncat aproape 2 kg de fasole boabe varsata, zic hai sa fac totusi fasole ca mai aveam 2 pungi sigilate cumparate, tot proaspata.
Am facut eu un oloi bun, cand vine dl. Any acasa imi zice ca are fotbal (eu uitasem :rolleyes: ) si ca el nu mananca, vrea ceva mai usor.
Asa ca i-am facut o salata cu mozzarella si rosii.
Dupa ce a mancat il suna prietenul lui si-l anunta ca nu se mai joaca :angryfire: , ca nu era echipa completa. Buuuuuuuuuuuuunnn!
Asa ca eu mi-am pus o farfurie de fasole, ardei iuti alaturi, am inceput sa mananc c-o pofta frateee !
Abia puteam respira de la ardeiul ala, am nimerit unul iute de m-a terminat, plus fasolea fierbinte, nici nu i-am mai simtit gustul.
M-a luat imediat durerea de cap si mi-a cazut atat de greu! Of viata mea!

Mi-a facut dl.Any un ceai de stomac (din ierburi, din ala natural, tot din Ro e) si mi-am revenit.

MORALA Fasolea asta nu vroia facuta si pace!

#15824 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 04:26 PM

maine sa-mi tineti tare pumnii, ca am o mare sedinta importanta...da si noi lautarii avem sedinte :rolleyes:
Anutza , la mine acasa ( tot la modoveni) aia frecata sau facaluita e fasolea crema cu ceapa prajita, iahnie e termenul din regat pentru ceea ce la noi era mancarica de fasole, sau fasole prajita.
in rest si eu rarissim fac fasole, pen'ca eu nu ma dau in vant dupa mancarea de fasole,...o prefer fiarta simpla in salata, eventual facaluita ( frecata) aia cu zos de rosii, cu sau fara ciolan...nu m-a dat veci pe spate .
prefer fasolea verde sau mazare :floare:

+ 1, si eu prefer fasolea verde si mazarea..

bafta ! iti tin pumni!! :angryfire:
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#15825 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 04:28 PM

Vezi postareacarmaw, la 15 March 2012 - 03:38 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 03:12 PM, a spus:

Carmaw, la multi ani!!
Nu ai pt ce, cand mai ai nevoie de traduceri sa-mi scrii, tot timpul cu acesi placere :rolleyes:

Pupici!

Iti multumesc din suflet si sa dea DD sa depasesti cu bine problemele de sanatate!!
pupicei la zeite!!

multumesc :angryfire:
Pupici!
ReteteFamilie.com

#15826 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 04:31 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 March 2012 - 04:16 PM, a spus:

maine sa-mi tineti tare pumnii, ca am o mare sedinta importanta...da si noi lautarii avem sedinte :floare:
prefer fasolea verde sau mazare :)

Deci exact invers!

Si eu fac rar fasole dar zic drept mai mult din aia la cutie gata fiarta, mie imi plac borlotti si cannellini.
Si-acum sa va povestec aventura cu fasolea mea.
Dupa ce am aruncat aproape 2 kg de fasole boabe varsata, zic hai sa fac totusi fasole ca mai aveam 2 pungi sigilate cumparate, tot proaspata.
Am facut eu un oloi bun, cand vine dl. Any acasa imi zice ca are fotbal (eu uitasem :rolleyes: ) si ca el nu mananca, vrea ceva mai usor.
Asa ca i-am facut o salata cu mozzarella si rosii.
Dupa ce a mancat il suna prietenul lui si-l anunta ca nu se mai joaca :angryfire: , ca nu era echipa completa. Buuuuuuuuuuuuunnn!
Asa ca eu mi-am pus o farfurie de fasole, ardei iuti alaturi, am inceput sa mananc c-o pofta frateee !
Abia puteam respira de la ardeiul ala, am nimerit unul iute de m-a terminat, plus fasolea fierbinte, nici nu i-am mai simtit gustul.
M-a luat imediat durerea de cap si mi-a cazut atat de greu! Of viata mea!

Mi-a facut dl.Any un ceai de stomac (din ierburi, din ala natural, tot din Ro e) si mi-am revenit.

MORALA Fasolea asta nu vroia facuta si pace!

si mie imi pica greu la stomac fasolea, nu prea mananc. Doar o iahnie sau cum se mai zice in alte parti.. eu o stiu ca fasole pasata si facuta cu ulei, ote/mustar/suc lamaie si ceapa sau usturoi proaspata
ReteteFamilie.com

#15827 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 04:38 PM

Steluto, mi-ai adus aminte de buni al meu, scump si drag, ea are narcise si infloresc in fiecare primavara. Are si galbene si albe. Ce frumos miros, parca le simt mirosul! O vreau pe buni al meu !! :rolleyes:

Fetelor , vin iarasi cu intrebari...
Mi-am luat pana la urma bilet Miami - Bucuresti nu am mai luat pana in Iasi ca era mai scump si trebuia sa pierd multe ore cu asteptatul intre avioane...nebununeala!
Ok...acum ,vreau sa stiu cam cati km sunt Bucuresti - Iasi pe net scria ca sunt 400km, cate ore se fac- pe net scriau ca 5 ore si ceva..., ok, si credeti ca se consuma 90 l benzina dus intors ? Oare daca merg cu o masina , trebuie sa dau mai mult de 5 milioane? :angryfire:

Intreb si eu, poate voi stiti
ReteteFamilie.com

#15828 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,059
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 15 March 2012 - 05:39 PM

La mulţi ani Geany, îţi doresc o zi minunată alături de cei dragi

#15829 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 15 March 2012 - 05:49 PM

Eu nu mai stiu ce sa mai fac cu Mara... a adormit pe canapea saraca. A venit KO de la scoala. Are temperatura 39°C si se plange ca o doare urechea dreapta.
Am sunat la doctorita si am rugat-o sa o primeasca... azi e zi cu programare. Si cum are toate programarile ocupate, trebuie sa mergem undeva in jur de ora 19.
Bine ca a adormit!
Daca ati vedea-o cum doarme-n fund, cu picioarele atarnand in jos... ma duc sa o descalt si sa o ridic in pat.
Sorina

#15830 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 March 2012 - 05:50 PM

LA multi ani si aici, Geany, iubita :angryfire: meaaaaaa si numai a meaaaa, nu te impart cu nimeniaaaaaa :rolleyes:
Fisier atasat  imagesdsa.jpg (9.11K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  imagesCA9V3RV1.jpg (9.24K)
Number of downloads: 0

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#15831 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 15 March 2012 - 06:54 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 15 March 2012 - 05:49 PM, a spus:

Eu nu mai stiu ce sa mai fac cu Mara... a adormit pe canapea saraca. A venit KO de la scoala. Are temperatura 39°C si se plange ca o doare urechea dreapta.
Am sunat la doctorita si am rugat-o sa o primeasca... azi e zi cu programare. Si cum are toate programarile ocupate, trebuie sa mergem undeva in jur de ora 19.
Bine ca a adormit!
Daca ati vedea-o cum doarme-n fund, cu picioarele atarnand in jos... ma duc sa o descalt si sa o ridic in pat.

Of, ce rau imi pare! Numai probleme aveti in ultimul timp.
Sanatate multa si sa dea DD sa fie totul bine! :notworthy: :pupic:
GEORGIA

#15832 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 15 March 2012 - 07:23 PM

of, draga de Mara. multa sanatate Imagine postata

#15833 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 07:27 PM

Sorina, multa sanatate Marei :notworthy: !

#15834 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 15 March 2012 - 07:34 PM

Buna seara si incep sa cant...La multi ani cu sanatate/Sa va dea viata tot ce doriti/Zile senine si fericite/La multi ani sa traiti!/
Va fie viata plina de cantec/Si in lumina sa dainuiti/Pentru credinta si biruinta/
La multi ani sa traiti! :notworthy:
Bunnnn si-acum treceti la pupat, sarbatoritelor!
Carmen,Geany tzoc, tzoc, tzoc :pupic: si muah muah, muah! :71:

Stella, mi-e dor de primavara, de soare, de ciripituri si de verde crud cand ma uit la floricelelel tale, ale mele abia au 8 cm inaltime, cred ca de Paste vor inflori!

Oana, nu are cum sa te coste atat benzina, cu bataie lunga, sa zic 4 milioane de lei vechi.

#15835 Guest_Gelutza_*

Postat 15 March 2012 - 07:36 PM

Any,
Sa-ti traiasca blogul si sa-ti dea DD. sanatate sa ne incanti cu preparatele tale multi, multi ani!

#15836 Guest_Gelutza_*

Postat 15 March 2012 - 07:44 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 15 March 2012 - 05:49 PM, a spus:

Bine ca a adormit!

Sanatate multa, multa,Marei si tie putere sa treci peste toate aceste probleme legate de sanatatea copiilor!

#15837 Guest_Gelutza_*

Postat 15 March 2012 - 07:50 PM

Vezi postarea2ut, la 15 March 2012 - 03:05 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 03:01 PM, a spus:

tine-o tot asa! cu aerobicul , nu cu febra musculara :notworthy:

Ma straduiesc, ca-i fain, imi place.

M-am bucurat citind ce ai scris vis-a-vis de aerobic;la fel eram eu aseara cand m-am intors de la repetitie de la dansuri, nici sa piul nu puteam, am facut un dusuletz si direct la patuc, dar am dormit fericita ca am ars, nu pe rug! :pupic: caloriileeeee! :71:

#15838 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 07:52 PM

Vezi postareaGelutza, la 15 March 2012 - 07:36 PM, a spus:

Any,
Sa-ti traiasca blogul si sa-ti dea DD. sanatate sa ne incanti cu preparatele tale multi, multi ani!

Multumesc mult de tot, Gela :notworthy: !

#15839 Guest_Gelutza_*

Postat 15 March 2012 - 07:52 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 15 March 2012 - 12:47 PM, a spus:

Vezi postarea2ut, la 15 March 2012 - 11:25 AM, a spus:

Pai, Georgi, vineri merg iar, e zi de zumba, asa ca te astept. E numai bine ca instructoarea noastra era suparata ca nu are pe nimeni sa-i tina locul cand e bolnava sau ceva, asa ca vezi ce bine se potrivesc lucrurile!
Edit: ma omorati cu ochiurile alea, eu iubesc ouale, la orice ora si sub orice forma , asa ca nu mai pot de pofta...

Da, si zumba nu stiu cum este, bine, ca m-as prinde eu pana la urma, dar daca ai sta ma aproape de mine, asa pana ajung eu cu trenul se termina ora de aerobic! :notworthy:

Si daca tot iti plac asa mult ouale, serveste-te!

Moamaaa, ce mi-ai facut cu ouale alea....

#15840 Guest_Gelutza_*

Postat 15 March 2012 - 07:55 PM

Vezi postareaGeany, la 15 March 2012 - 07:34 AM, a spus:

Va las si un bub' shmecheros sa-l smotociti... :notworthy:

Eu am dat iama prin toate, dar ce mai mult m-am ocupat de Bub....multe furouri o sa mai faca la viata lui cu privirea aia smecheroasa, woww!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 790
  • 791
  • 792
  • 793
  • 794
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul