Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 791
  • 792
  • 793
  • 794
  • 795
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15841 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 March 2012 - 07:56 PM

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 04:38 PM, a spus:

Ok...acum ,vreau sa stiu cam cati km sunt Bucuresti - Iasi pe net scria ca sunt 400km, cate ore se fac- pe net scriau ca 5 ore si ceva..., ok, si credeti ca se consuma 90 l benzina dus intors ? Oare daca merg cu o masina , trebuie sa dau mai mult de 5 milioane? :notworthy:

Intreb si eu, poate voi stiti

Sunt 400 km. Cu masina, se fac aproape 6 ore. Daca ai "noroc" treci de 6.... depinde mult de trafic. Referitor la consum: depinde mult de masina, de motorizare si de stilul vostru de condus. In principiu, trebuiesc mai putin de 2 rezervoare (vorbim de drumul dus-intors). Oricum, se duce mai bine de-un rezervor jumate la traseul asta. Daca se foloseste aerul conditionat, creste consumul..... depinde de conditii.
Cat despre bani.... pune si tu un 5 milioane. De siguranta.

#15842 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 15 March 2012 - 08:06 PM

Am observat ca atunci cand ajung si eu pe aici, voi deja nu mai sunteti... aseara am avut repetitie si aniversare la ansamblu, am ajuns la miezul noptii.
Ieri am facut un tort pentru aniversarea de acolo,prima crema de sampanie si a doua crema de alune mi-au ramas creme si azi am pus de-o praji, la inceput nici eu nu stiam ce sa fie...a iesit o ciocolatoasa super, dar acumulatorii s-au descarcat inca de ieri si nu i-am pus la incarcat nici acum....pana o termin sper sa fac si o poza.
Mi-e dor de carnati d'aia afumati de ii pastram in soba dar uita legitimu sa-mi aduca de la tara;si de sarmale mi-e dor, cu umplutura de nuci, o sa fac in postul asta, de luni incolo!

#15843 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 08:36 PM

Vezi postareaFoxyy, la 15 March 2012 - 07:56 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 04:38 PM, a spus:

Ok...acum ,vreau sa stiu cam cati km sunt Bucuresti - Iasi pe net scria ca sunt 400km, cate ore se fac- pe net scriau ca 5 ore si ceva..., ok, si credeti ca se consuma 90 l benzina dus intors ? Oare daca merg cu o masina , trebuie sa dau mai mult de 5 milioane? :notworthy:

Intreb si eu, poate voi stiti

Sunt 400 km. Cu masina, se fac aproape 6 ore. Daca ai "noroc" treci de 6.... depinde mult de trafic. Referitor la consum: depinde mult de masina, de motorizare si de stilul vostru de condus. In principiu, trebuiesc mai putin de 2 rezervoare (vorbim de drumul dus-intors). Oricum, se duce mai bine de-un rezervor jumate la traseul asta. Daca se foloseste aerul conditionat, creste consumul..... depinde de conditii.
Cat despre bani.... pune si tu un 5 milioane. De siguranta.

Multumesc de raspuns :71: Tot timpu iti faci timp pt a da raspunsuri noua, apreciez f mult asta la tine.

Trebuie sa platesc pe cineva sa vina sa ma i a de la aeroport si sa ma duca in Iasi sau Botosani, vedem noi...si de asta vroiam sa stiu cat ar costa, ca sa stiu cat sa-i dau si pt benzita si pt deranj... Ce scumpa-i Romania asta!! :pupic:
Cu autobuzul nu pot sa ma duc ca fac si mai multe ore si Bebe nu cred ca o sa aibe rabdare. E mai complicat cu copii la drumuri lungi. In masina e alceva...

Te pup!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#15844 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 08:40 PM

Vezi postareaGelutza, la 15 March 2012 - 08:06 PM, a spus:

Am observat ca atunci cand ajung si eu pe aici, voi deja nu mai sunteti... aseara am avut repetitie si aniversare la ansamblu, am ajuns la miezul noptii.
Ieri am facut un tort pentru aniversarea de acolo,prima crema de sampanie si a doua crema de alune mi-au ramas creme si azi am pus de-o praji, la inceput nici eu nu stiam ce sa fie...a iesit o ciocolatoasa super, dar acumulatorii s-au descarcat inca de ieri si nu i-am pus la incarcat nici acum....pana o termin sper sa fac si o poza.
Mi-e dor de carnati d'aia afumati de ii pastram in soba dar uita legitimu sa-mi aduca de la tara;si de sarmale mi-e dor, cu umplutura de nuci, o sa fac in postul asta, de luni incolo!

Vai, vai, Geluto ma omori cu zile,fata! Cate dulciuri faci, wow! Eu am ramas cu gandul la profiterolul lui Any si acum mai recent ma mai gandesc si la Covrigi turcesti - Simit a lui Izuk si...nu mai zic...ca deja mi se face pofta :notworthy:
ReteteFamilie.com

#15845 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 15 March 2012 - 08:48 PM

Hello, hello!

Dani, nu te vad bine cu oloiul ala de fasole. Ti l-as trimite pe-al meu, rezolva asta oricat cand e vorba de fasole cu ceva carne.
Da' lu' picea-mica de ce nu i-ai dat carnita?

Gela, nu mai vorbi de lucruri sfinte! auzi la ea, carnati afumati pastrati in soba!

Stella, si ce vorbiti voi la sedinte? il criticati pe al de falseaza? :notworthy:

Sorina, ce-are Mara ta, mititica? sanatate multa!

Oana, e-un pret rezonabil, vine cineva sa va ia?

#15846 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 08:53 PM

Vezi postareamoatza, la 15 March 2012 - 08:48 PM, a spus:

Hello, hello!

sa vorbim cu nemurile, daca pot ele sa vina, bine, daca nu, vorbim cu alte persoane, sper sa se gaseasca, noi ajungem Luni la Bucuresti, mai toti lucreaza...nu m-am gandit la asta :notworthy:
Complicat..

De data asta merg numai eu si Bebe, Jasu ramane acasa cu tati. Tati nu vrea sa se duca in RO ca nu are la ce, pe parinti lui ia vazut, si orcum vin si anul asta la noi ,tot de sarbatorile ierni... Asa ca tati o sa lucreze si o sa aibe grija si de Jasu, ca sa-mi tihneasca mie in RO. Am un tati bun care se gandeste mult la mine :pupic:
ReteteFamilie.com

#15847 Guest_Gelutza_*

Postat 15 March 2012 - 09:20 PM

Hello, hello!

Dani, nu te vad bine cu oloiul ala de fasole. Ti l-as trimite pe-al meu, rezolva asta oricat cand e vorba de fasole cu ceva carne.
Da' lu' picea-mica de ce nu i-ai dat carnita?

Gela, nu mai vorbi de lucruri sfinte! auzi la ea, carnati afumati pastrati in soba!

Stella, si ce vorbiti voi la sedinte? il criticati pe al de falseaza? :pupic:

Sorina, ce-are Mara ta, mititica? sanatate multa!

Numa la lucruri d'astea mi-e gandul si la vinul din butoiul ala, de zice legitimul ca-l desface de Paste!Ce sa fac, asa scrie la zodia mea sa ma gandesc intruna la mancare!Dar unde mai pui, ca ma gandesc asa cu o placere si o pofta.... :notworthy:

Si eu ma gandesc la sedintele stellei...

#15848 Guest_Gelutza_*

Postat 15 March 2012 - 09:27 PM

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 08:40 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 15 March 2012 - 08:06 PM, a spus:

Vai, vai, Geluto ma omori cu zile,fata! Cate dulciuri faci, wow! Eu am ramas cu gandul la profiterolul lui Any si acum mai recent ma mai gandesc si la Covrigi turcesti - Simit a lui Izuk si...nu mai zic...ca deja mi se face pofta :pupic:

Zic mereu sa nu mai fac, dar a doua zi se intampla ceva si numa ce trebuie iarasi sa ma apuc de treaba...din tortul de aseara nu am gustat, a luat lumea si la pachet, fiindca baietii au vrut sa bea cate ceva si nu toti au vrut sa pape dulce;ei bine azi muream de pofta si mi-era asa o ciuda ca nu am gustat...cum am venit acasa drept la ceva dulce m-am inhamat!Am facut o tava mare, mare, lasa ca pozez maine o prajiturica;mi s-a pus pata pe crema de sampanie!

Si eu vreau profiterol...dar sa-l faca any! :notworthy:

#15849 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 15 March 2012 - 09:28 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 March 2012 - 10:44 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 14 March 2012 - 10:35 PM, a spus:

Treiiishashap' Imagine postata

Nu te plange, 27 e o varsta zuber ! o sa vezi ce an minunat o sa ai! io atunci am ramas gera ... si a fost poate cel mai fericit an al vietii mele! ai de vezi cum ne mai aduci o principessa Imagine postata Daca o faci iti pastrez si trimit toate lucrusoarele si accesoriile Imagine postata
Nu ai retinut? de acum se spune doujshapte Imagine postata

Cum ai ramas tu, Danutzo? Si ce zici tu acolo:Geanny e burticoasa si io nu stiu?Imagine postata

Vezi postarea2ut, la 15 March 2012 - 03:05 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 03:01 PM, a spus:

tine-o tot asa! cu aerobicul , nu cu febra musculara Imagine postata

Ma straduiesc, ca-i fain, imi place.

Ia in fiecare seara, inainte de culcare, o aspirina! Stiu de la antrenoarea noastra de aerobic, fiindca da, si eu am facut.Doi ani, fara rezultat fizic!Doar mental!

Am smotocit Bubu, pe care il "ubec!"
La multi ani Gianny! Sa nu care cumva sa te schimbi!Asa sa ramai:tanara, vesela si frumoasa!Imagine postata

La multi ani, Carmaw,sa ne revedem sanatoase la vara!Poate ne-om vedea sa-ti admir "chietrishelili"Imagine postata

Oana, si tu ma omori cu zile!Pai biata de mine, pe cine sa smotocesc mai intai:bebe blond si dulce ca o raza de soare prin miere, sau Bub smecher, cu ochi de codana si cu gropite si dulce si asta ca o caramea? Grea dilema pa viata mea!Asa c-am sa-i smotocesc pe-amandoi, sa nu regret mai tarziu!

Gellutzo, frumoaso, io mai vreau poze cu tine, ca ai niste ochi...Ooof! Fascinanti! Pe bune! Dar poze statice, nu miscate!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#15850 Guest_Gelutza_*

Postat 15 March 2012 - 09:29 PM

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 08:53 PM, a spus:

Hello, hello!

sa vorbim cu nemurile, daca pot ele sa vina, bine, daca nu, vorbim cu alte persoane, sper sa se gaseasca, noi ajungem Luni la Bucuresti, mai toti lucreaza...nu m-am gandit la asta :notworthy:
Complicat..

De data asta merg numai eu si Bebe, Jasu ramane acasa cu tati. Tati nu vrea sa se duca in RO ca nu are la ce, pe parinti lui ia vazut, si orcum vin si anul asta la noi ,tot de sarbatorile ierni... Asa ca tati o sa lucreze si o sa aibe grija si de Jasu, ca sa-mi tihneasca mie in RO. Am un tati bun care se gandeste mult la mine :pupic:

Sa traisca tati tau si sa ramana asa pan' la adanci batraneti,iar tu sa ai grija pe drum cu picea!

#15851 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 09:34 PM

Vezi postareaGelutza, la 15 March 2012 - 09:29 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 08:53 PM, a spus:

Hello, hello!

sa vorbim cu nemurile, daca pot ele sa vina, bine, daca nu, vorbim cu alte persoane, sper sa se gaseasca, noi ajungem Luni la Bucuresti, mai toti lucreaza...nu m-am gandit la asta :rolleyes:
Complicat..

De data asta merg numai eu si Bebe, Jasu ramane acasa cu tati. Tati nu vrea sa se duca in RO ca nu are la ce, pe parinti lui ia vazut, si orcum vin si anul asta la noi ,tot de sarbatorile ierni... Asa ca tati o sa lucreze si o sa aibe grija si de Jasu, ca sa-mi tihneasca mie in RO. Am un tati bun care se gandeste mult la mine :D

Sa traisca tati tau si sa ramana asa pan' la adanci batraneti,iar tu sa ai grija pe drum cu picea!

da bine zici! de multe ori ma gandesc ca sunt super norocoasa ca am asa ceva langa mine :P De asta il iubim mult, noi fetele :P
ReteteFamilie.com

#15852 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 15 March 2012 - 09:35 PM

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 08:36 PM, a spus:

Multumesc de raspuns :P Tot timpu iti faci timp pt a da raspunsuri noua, apreciez f mult asta la tine.

Trebuie sa platesc pe cineva sa vina sa ma i a de la aeroport si sa ma duca in Iasi sau Botosani, vedem noi...si de asta vroiam sa stiu cat ar costa, ca sa stiu cat sa-i dau si pt benzita si pt deranj... Ce scumpa-i Romania asta!! :D
Cu autobuzul nu pot sa ma duc ca fac si mai multe ore si Bebe nu cred ca o sa aibe rabdare. E mai complicat cu copii la drumuri lungi. In masina e alceva...

Te pup!

Da' tu cand anume vii? Daca-s prin zona, am masina la-ndemana si-s disponibila, te pot duce io. Si numa' bine fac un drum pan' acas'. :rolleyes:

#15853 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 09:36 PM

Vezi postareazoazorel, la 15 March 2012 - 09:28 PM, a spus:

Oana, si tu ma omori cu zile!Pai biata de mine, pe cine sa smotocesc mai intai:bebe blond si dulce ca o raza de soare prin miere, sau Bub smecher, cu ochi de codana si cu gropite si dulce si asta ca o caramea? Grea dilema pa viata mea!Asa c-am sa-i smotocesc pe-amandoi, sa nu regret mai tarziu!

Imi era dor de tine :rolleyes: Nu mai aduci nimic dulce la Han?

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#15854 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 09:39 PM

Vezi postareaFoxyy, la 15 March 2012 - 09:35 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 08:36 PM, a spus:

Multumesc de raspuns :P Tot timpu iti faci timp pt a da raspunsuri noua, apreciez f mult asta la tine.

Trebuie sa platesc pe cineva sa vina sa ma i a de la aeroport si sa ma duca in Iasi sau Botosani, vedem noi...si de asta vroiam sa stiu cat ar costa, ca sa stiu cat sa-i dau si pt benzita si pt deranj... Ce scumpa-i Romania asta!! :P

Te pup!

Da' tu cand anume vii? Daca-s prin zona, am masina la-ndemana si-s disponibila, te pot duce io. Si numa' bine fac un drum pan' acas'. :P

Ajung la aeroportul din Bucuresti pe 4 iunie la ora 4:15.
Esti prea dulce!! de mii de ori prea dulce! :rolleyes: :D :P Sa te gandesti tu la asa ceva...
ReteteFamilie.com

#15855 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 15 March 2012 - 09:39 PM

Any, ca era sa sar: sa-ti traiasca blogul, sa ai trafic si sa-l stapanesti sanatoasa!

Fetelor cu bloguri, daca vi se-ntampla(ca fac rar, ce-i drept!) sa va placa vreo reteta facuta de mine, eu va dau voie, public, s-o postati!Poate asa nu se va mai pierde!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#15856 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 15 March 2012 - 09:42 PM

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 09:39 PM, a spus:

Esti prea dulce!! de mii de ori prea dulce! :rolleyes: :P :D Sa te gandesti tu la asa ceva...

Mai e oleac' de vreme pana atunci. Daca vrei, discutam prin mai, sa vedem ce si cum. N-are rost sa ne batem capu' de pe-acu'. In principiu, as putea chiuli o zi de la munci, nu-i mare tragedie.

#15857 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 15 March 2012 - 09:42 PM

Sarut mina si mii de multumiri fetelor care m au sunat si mi au scuzat confuzia...caci nu ma asteptam dar si celei care m a inteles caci calatoream si sa intrerupt sec....mii de scuze. :rolleyes:

#15858 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 March 2012 - 09:51 PM

Vezi postareaFoxyy, la 15 March 2012 - 09:42 PM, a spus:

Esti prea dulce!! de mii de ori prea dulce! :rolleyes: :D :P Sa te gandesti tu la asa ceva...

Mai e oleac' de vreme pana atunci. Daca vrei, discutam prin mai, sa vedem ce si cum. N-are rost sa ne batem capu' de pe-acu'. In principiu, as putea chiuli o zi de la munci, nu-i mare tragedie.

Da, da, ai dreptate, ramane de discutat si bineinteles mi-ar place compania ta, wow! alaturi de Foxulina, hey!!
Mai vorbim prin mai, ca multe se intampla pana atunci.
Iti multumesc :P :P
ReteteFamilie.com

#15859 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 March 2012 - 09:52 PM

Carmencitaaaaa, LA MULTI ANI SANATOSI SI CU NOROACE! Sa fi trasa prin inel si omul sa nu-ti faca vreun repros in nici o zi :rolleyes: ! Simte-te bine in pielea ta si fi fericita!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#15860 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 15 March 2012 - 09:53 PM

Vezi postareaOana S, la 15 March 2012 - 09:51 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 15 March 2012 - 09:42 PM, a spus:

Esti prea dulce!! de mii de ori prea dulce! :rolleyes: :P :P Sa te gandesti tu la asa ceva...

Da, da, ai dreptate, ramane de discutat si bineinteles mi-ar place compania ta, wow! alaturi de Foxulina, hey!!
Mai vorbim prin mai, ca multe se intampla pana atunci.
Iti multumesc :P :D

No, atunci ramane cum am stabilit! Mai vedem de detlii peste cateva luni! :P

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 791
  • 792
  • 793
  • 794
  • 795
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou