petunie, la 16 February 2011 - 09:51 AM, a spus:
Eu ung aluatul cu sos de rosii,pun cascaval,pun sunca sau ce mai vrem pe ea,apoi la sfarsit pun iarasi cascaval deasupra.
da, da in ordinea asta pun si eu: sos de rosii, mozza rasa, topingurile si iar mozza rasa
daca fac cu blatul cumparat nu se uda, daca am incercat cu coca facuta de mine se uda. Am incercat inclusiv cu coca de paine proaspata, cumparata de la brutarie rezultatul a fost nashpa: pe margine umflata si groasa, in mijloc subtire si uda.
nu am incercat cu cuptorul incalzit la 250 grade in prealabil. mentii temperatura asta si pe timpul coacerii si dai ventilatie si de sus si de jos?
poate trebe si sosul de rosii mai gros ? recunosc sincer ca pun si multa incarcatura (mie imi place numai topingul nu si coca

ca eu nu mananc nici paine ), probabil de aia, trebuie sa mai reduc casntitatile de la topinguri,

less is more!
nu carecumva tu faceai monti si ai si reteta de coca cu faina integrala?
chestia cu intinsul cocii cu mana ma depaseste, o sa incerc cu sucitorul in prima faza ... oare i se intampla ceva cocai de la intinsul cu sucitorul? sau de ce intindeti cu mana?
multumesc mult de sfaturi!
Poate imi dati si o reteta pentru cele mai bune perisoare pt ciorba de perisoare ca nu am facut niciodata si se cere. In principiu cam stiu asa dupa scafarlia mea, dar sa vad si o procedura scrisa de voi