Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#2361 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 27 March 2011 - 11:46 AM

Fetelor , intreb aici , pentru ca e mai citit...ati trimis careva colete din Romania spre alte tari prin Posta Romana?Ma intereseaza daca sunt seriosi , daca au ajuns in stare buna coletele si in timpul precizat de ei.Vreau sa-mi trimit prin posta pentru ca alta varianta spre Finlanda nu am..cateva lucruri pe care nu le pot lua pe avion.

#2362 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,611
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 March 2011 - 12:43 PM

Buna la fete cucuiete! Fete, nu am timp sa va scriu, dar sa stiti ca ma gandesc la voi.

Izuk, tocmai ce am primit de la sora mea un set de pahare de cristal scumpe si grele...si au ajuns in 5 zile, tefere si nevatamate.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2363 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 27 March 2011 - 12:43 PM

Am trimis eu in America! Da, au ajuns bine si cam in 14 zile.Dar nu era cine stie ce!
Vad ca-n tara merge:5 zile lucratoare a facut cantarul lui Geany din Bolintin la Bacau si, daca l-a si folosit, a ajuns intreg!
Depinde ce vrei sa trimiti!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2364 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2011 - 02:47 PM

Multumesc fetelor .Oricum nu am de ales , prin posta trebuie sa trimit.Nu e nimic deosebit , doar cateva chestii mai voluminoase , care in troller ar ocupa prea mult loc degeaba.Prefer sa iau lucruri multe si marunte in bagaje pe avion , iar cele mai mari , gen incaltaminte , cateva jucarii pe care fata le vrea mereu cu ea ,2-3 lucruri pt casa / bucatarie pe care nu are rost sa mai dau banii acolo, sa le fac pachet.Nu ca as fi zgarcita , cum m-au catalogat altii , dar e pacat sa bag banii in anumite chestii pt ca apoi sa am cate doua din fiecare si sa nu am ce face cu ele.Initial , era vorba ca vor merge socrii mei cu masina , in vizita ,ianinte de Paste , si-mi vor duce si o parte din bagaje , sa fim mai lejer pe avion , dar s-au razgandit.Deh , prea mare deranjul pentru a-si ajuta fiul si nora.Drum prea lung si obositor pentru ei , nu meritam noi sacrificiul asta.

#2365 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2011 - 03:23 PM

Izuk, nu prea am mai citit pe aici si nu prea stiu de unde incotro te muti si cat de lunga e calatoria cu avionul. Exista insa cargo-firme si ai putea sa inregistrezi un bagaj mare si sa il trimiti iar voi va calatoriti cu minimul necesar, respectiv bagaj de mana. Ala mare il trimiteti de dinainte si cand aterizati voi vi-l luati doar si voilà.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2366 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2011 - 03:32 PM

Lapo , plecam de la Timisoara la Helsinki , cu escala la Duesseldorf.Iar de la Helsinki mai avem ceva de mers , nu mult , dar oricum trebuie taxi.Asa ca...Ne descurcam noi , suntem mari si vaccinati :floare: Vroiam sa stiu doar daca-s seriosi Posta Romana, ca nu am trimis niciodata prin ei inafara tarii.

#2367 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2011 - 03:39 PM

Izuk, daca va mutati pentru o perioada mai indelungata, sfatul meu este sa iei cat mai multe lucruri ce iti sunt indispensabile si sa renunti pentru o perioada la cumparat altele. Cei care te acuza de zgarcita is in general ignoranti care, probabil, cel mult in viata lor s-au mutat de la un oras la altu'...si habar nu au ce inseamna sa incepi o viata noua intr-o tara, cultura si alaturi de un popor complet necunoscute. Si cel mai neinsemnat lucru de acasa capata subit o cu totul alta semnificatie. Eu sunt o persoana care se adapteaza rapid (de la natura si apoi datorita experientelor facute) si aceset "nimicuri" care nu costa mult, m-au ajutat enorm.
Un alt aspect este ca pana te gospodaresti tu cu toate acolo nu inseamna doar efort finainciar ci necestita si timp, pe care, e mai bine sa il folositi in a va imprieteni cu oamenii, locurile, situatiile noi.
Bafta mare mare!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2368 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2011 - 03:40 PM

Cred ca trebuie sa va salut!Imagine postata
Izuk, sa ne povestest daca si cum ti-au ajuns bagajele, ce mai face pitica, sa fiti cumintele(dar sa nu exagerati!)
Sa ne revedem sanatoase!Imagine postata Imagine postata

#2369 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 March 2011 - 04:46 PM

Fetele cocchetele si harnicutele! dragele :floare:

Abia astept sa se incheie saptamana, ca a mea a fost horror! Sunt franta si fizic si psihic ...mai ca fac o depresie :floare:

Sa dea Doamne Doamne o saptamana frumoasa la toata lumea!

Izuk gandeste-te pe indelete si alege cu calm ce sa iei in "bagajel".

Va pupez si relaxare maxima, distractie placuta dupa caz, sau spor la treaba cine are!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2370 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 March 2011 - 06:10 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 March 2011 - 04:46 PM, a spus:

Fetele cocchetele si harnicutele! dragele :floare:

Abia astept sa se incheie saptamana, ca a mea a fost horror! Sunt franta si fizic si psihic ...mai ca fac o depresie :floare:

Sa dea Doamne Doamne o saptamana frumoasa la toata lumea!

Izuk gandeste-te pe indelete si alege cu calm ce sa iei in "bagajel".

Va pupez si relaxare maxima, distractie placuta dupa caz, sau spor la treaba cine are!

Lasa Dani poate saptamana care vine va fi una mai lejera si mai linistita :floare: :)

#2371 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2011 - 10:35 PM

te pup Geany :P , din pacate ma asteapta o perioada tare grea :P

O seara relaxanta fetele frumoasele

Fisiere atasate

#2372 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2011 - 07:29 PM

Bafta, Daniella! Si pe mine ma asteapta o saptamana de cosmar! UUuufff!
Izuk, eu fac naveta din 1984.Bine, doar in tara, dar e similar!
Sunt total de acord cu Laponica: ia cu tine tot ce poti lua!

#2373 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2011 - 07:41 PM

Seara buna.
Sunt acasa , la Timisoara.Am lasat puiul bolnavior la bunica , a trebuit sa vin acasa sa dau o raita pe la furnizorii nostrii de gaz , curent , tv , internet ,telefon , sa anunt ca nu vom mai avea consum , sa reziliez contracte acolo unde pot.Fata mea azi dimineata , dupa ce ieri nu a mai avut nici un fel de simptome , nu am reusit sa o pun pe picioare.S-a trezit , a vegetat in pat , total contrar obiceiurilor ei .Nu a vrut nici ciocolata ...deci era clar ...nu se simtea bine deloc.Pana spre pranz si-a mai revenit din letargie , asa ca mi-am luat inima in dinti si am plecat.Sper sa nu fie mai rau maine .Acum , poanta , ma doare si pe mine gatul si am nasul bocna.Am cules si eu de la ea.

#2374 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2011 - 09:54 PM

Ooofff, Izukule!
Fa-ti un ceai cu miere si lamaie si bea-l caldut! Nu fierbinte, caldut!
Niste spirt la gat...
O baie calda...
Fa-te bine repede!Imagine postata Imagine postata

#2375 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 March 2011 - 07:34 AM

Buna dimineata.Ma simt ca lovita de tren , ma dor toate , nu am chef de nimic si trebuie sa incep alergatura. :notworthy:

#2376 Userul este online   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 29 March 2011 - 08:38 AM

'neata tuturor. la noi e o vreme.... Imagine postata
izuk, multa sanatate! multa vitamina C, cat mai adevarata. si lichide multe. cel mai bine ar fi sa stai in pat si sa dormi cat poti de mult...

#2377 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 29 March 2011 - 08:41 AM

Ia, sa-ti revii:
Fisier atasat  alint-cu-aroma-de-cafea.jpg (8.02K)
Number of downloads: 0

#2378 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 March 2011 - 11:43 AM

Multumesc fetelor.Din pacate nu pot sta in pat ,am treburi de rezolvat.La furnizorul de gaz am reusit , dupa ce am stat o ora si un sfert la coada...ca la noi la nimenea.La cablu tv+internet+telefonie fixa m-am dus degeaba , contractul e pe sotul meu ( ca toate celelelate de fapt )si nu poate rezilia contractul decat el.M-am crizat o tura pe acolo , adica daca el ar fi plecat in SUA ar trebui sa dea 2000 $ pe avion sa vina casa sa renunte la contractul cu idiotii astia?Mai ca-mi vine sa nu mai platesc si vin ei sa-l taie oricum.Acum plec din nou , la furnizorul de curent electric , parca vad si acolo mutre si figuri , mai ales ca doamnele de acolo sunt de obicei foarte antipatice.

#2379 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 March 2011 - 12:19 PM

Si bubuletul meu ,s-a trezit azi cu nasucul care curgea ca la robinet,tusea si ochisorii mici si lacrimosi,zicea ca-l doare ''gacu'' =)) asa ca l-am tinut acasa.Norocul meu ca mi-a fost sanatos si medicamente nu a luat deloc asa ca i-am dat nurofen si plantusin,o data dimineata la 7 si o data la 12 si acum deja e bine,nu-i mai curge nasucul asa si nu mai tuseste deloc,e f. vioi =))

Nici nu v-am salutat.Scuze... sa-mi fie rusine :tongue3:

Acum gatesc in draci:bors de fasole cu ceapa,pilaf cu parjoale si salata de varza murata.

V-am pupat si fug la treaba =)) =))

#2380 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 March 2011 - 08:49 PM

Vezi postareaizuk, la 29 March 2011 - 11:43 AM, a spus:

Multumesc fetelor.Din pacate nu pot sta in pat ,am treburi de rezolvat.La furnizorul de gaz am reusit , dupa ce am stat o ora si un sfert la coada...ca la noi la nimenea. La cablu tv+internet+telefonie fixa m-am dus degeaba , contractul e pe sotul meu ( ca toate celelelate de fapt )si nu poate rezilia contractul decat el.M-am crizat o tura pe acolo, adica daca el ar fi plecat in SUA ar trebui sa dea 2000 $ pe avion sa vina casa sa renunte la contractul cu idiotii astia?Mai ca-mi vine sa nu mai platesc si vin ei sa-l taie oricum. Acum plec din nou, la furnizorul de curent electric , parca vad si acolo mutre si figuri, mai ales ca doamnele de acolo sunt de obicei foarte antipatice.

Buna fetele, cochetele! Nu mai am timp, am inceput serviciul in forta, dupa perioada de acomodare mai usoara. ...oricum era de ajuns cat v-am plictisit in ultimele luni in care am stat acasa si aveam prea mult timp la dispozitie ... :hungry:

Izuk, daca ai cartea lui de identitate, roaga un vecin/prieten/coleg sa se duca el cu cererea si sa nu spuna ca e vecinul. Trebuie sa te descurci cu astia cum poti.

Geany pt gat, garantat: tinctura de propolis luata cu putina miere (sau pe paine/zahar) + osciloccocinum.

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic