Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#2581 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 April 2011 - 02:29 AM

Geany :-* si eu sunt fericita ca te-am cunoscut! hai ca dam in lacrimogene pe aici!

zoazo drum bun =)) si Paste fericit! Sarbatoare luminata! =))

Mai Geany mie trebe sa.mi pui la pachet: parjoale de astea de ghebe, pizze si foccaccia de toate felurile si nici nu mai stiu cate nu ai vrut sa-mi mai arunci cand am pohtit! Eu nu pot sa fac prajeli (am bucatarie deschisa si imi miroase apoi in toata casa 1 zi pana scot fum si miros de prajeala, asa ca mai bine ma lipsesc ..., dar pohta nu mi-o pot pune in cui!!!)

am niste ciuperci la borcan de la o matusa de la tara, oare ce pot face cu ele ? :-* habar nu am in ce sunt: otet, saramura? si nici nu stiu a spune ce sortiment sunt! :-*

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2582 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 April 2011 - 07:20 AM

Buna dimineata la doamne. Zoazo drum bun si Sarbatori fericite.
Daniella, eu fac chiftelele/parjoalele la cuptor, si daca pui hota, nu miroase chiar asa a prajeala in casa.
Borcanul cu ciumperci, deschide-l de Paste. daca sunt in otet le servesti ca salata, daca sunt in saramura le faci o garnitura ceva.
Eu si azi sunt prinsa de dimineata pana diseara, si tot asa pana vineri...
ia un mic dejun, o cafea, un ceai ceva la doamne.

Fisiere atasate

#2583 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 19 April 2011 - 08:52 AM

Daniella , si eu am bucataria deschisa dar am hota d-aia mare si cu horn afara , nu numai ci filtru ca alea-s kk. Si daca e sa se arda uleiul , dau drumul la geamul de sus de pe galerie ( de pe scari) si in 5 min e aerul curat. La bucarie nici nu mi se deschide geamul , e fix , e d-ala pana in podea si ingust.

Au venit turcii sa ne faca terasa !!!!!!!! Trebuia sa vina maine dar s-au gandit ca poate nu termina...si au venit de azi.

( Cand spun turcii....nu va ganditzi ca facem la negru ca ne-am lecuit. Facuram ceva la garaj cu un turc si numa ne enervam si acum . Am invatzat lectzia. Cat dai , atat face). Un vecin ( acu' isi face casa p-aci ) are o firma de gradinarie. Si e turc d-ala ortodox , lucreaza azi si maine , si apoi pauza =))

Geany , ce festin ai pregatit!

La multzi ani , tatalui tau.

( Hicrele si beshtele potzi sa le arunci incoace =)) )

Oulae alea umplute is ornate asa de fain!!!!!!!!!!!!!

#2584 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 April 2011 - 09:27 AM

Multumesc frumos! Fetelor eu sunt inca la capitolul curatenie,incep dintr-o parte,apoi las balta si ma apuc de altceva,apoi iar ma intorc la ce faceam initial =)) Hi hi hi! Oi scoate-o eu la capat cumva pana la urma. :-*
Acuma-s in pauza. =))

Multumesc Steluto' de cafea si mic dejun,ca tare bine-mi prinde...

Gata fug inapoi ,ma apuc sa frec baia,da' mai eu iau eu o pauza sa vad ce mai faceti ca doar nu-s platita cu ora :-* :-*

#2585 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,611
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 April 2011 - 11:28 AM

Geaninescu, sa iti traiasca tata mai copile! Sa il tina Al de Sus sanatos si voios!

Ma omori cu ceapa aia verde, cu cascavalul ala!! Ce imi vine sa ma infig in platourile alea da' nu am voie dom'ne ca Duminica is invitata si tre sa arat onorabil. Sa va arat pozele tipei de am fost la nunta? Uitati aici site-tul, in pozele unde e ea cu fetele is si eu pe acolo. http://www.ninaundto...mer.com/#/home/ Darti click pe Die Hochzeit zum Durchcklicken.

Fete, mi-am pus un colt de gradinita, am pus seminte de leustean, marari, pitrinjäl, usturoi shî nishtri frägutzî. Doamne-ajuta sa iasa! Am sapat la palma aia de pamant de mi-or sarit ochii din cap, ca nu ma mai puteam dezdoi de sale.
Ia ziceti voi, ca mi-a facut pofta Geanina, oare daca pun arpagic acum, pentru vreo doo fire de ceapa, iese? Ori e prea tarziu?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2586 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 April 2011 - 11:53 AM

Lori , iese cand vrei tu. Noi l-am pus acum 2 saptamani ca pana atunci n-am putut. Si cand e gata mancat :appl: , pun altul. Asa fac in fiecare an. Ceapa iese iute , usturoiul mai incet.... Daca vrei sa iasa iute cumpara arpagic d-ala mare , e mai putzin dar iese mai iute.

#2587 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2011 - 12:19 PM

Laponel ce rau imi pare ca ti-am facut pofta si nu te pot servi.
Dar la voi nu se gaseste de cumparat ceapa verde?! :appl:

#2588 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,611
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 April 2011 - 12:22 PM

Se gaseste, la orice ora din an. Nu are dulceata aleia de o stiu eu. Ca sa nu mai zic de rosii!

Si cand am pofta, cumpar un manunchi din ala, folosesc trei fire si restul se strica in frigider. Vreau sa am putin, sa rup cand imi e mie pofta.

Simona, uite, o sa pun de curiozitate. Sa vedem ce o iesi, pun si eu 3- 4 arpagici acolo
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2589 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 April 2011 - 12:31 PM

Fato , pune ca lumea, nu te zgarci :appl:.

Dar daca tu cumperi arpagicu' d-aci , tot nu iese dulce. E vb de soi. Arpagicul dulce e cel de Arad sau de Turda. Nici io n-am anul asta , ai mei au venit in iarna asta e 3 ori si de fiecare datá au uitat :D sa-mi aduca arpagic , si lipici de soareci ( vb serios , aci nu se gaseste , astia cu protectzia animalelor nu te lasa sa chinui nici sobolanii :D ). Tata ia cate un sac de la Arad in fiecare an , il ia pe miere cand e in pastoral cu stupii. Pt la anul te tzin minte , daca vrei. Ca aducem noi la toamna.

Un Tip: ca sa iasa cat de cat mai dulce , da-i multa apa.

#2590 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2011 - 10:22 PM

Maii scartiam din toate balamalele (bratranetzili' maica :angryfire: ),asa ca am culcat frumusete de bubulet(dupa indelungi negocieri) ,si am facut o baie lunga si fierbinte :pupic: eii alta viata :pupic: Voi ce ati mai facut?! :pupic:

#2591 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2011 - 10:36 PM

io nu am apucat sa fac baie de 10 zile pe cap, vai mie, fac paduchi mai acusi.
cand reusesc sa culc fata saunt absolut epuizata sa ma apuc de spalat par (imi ia mult ca e lung, sper sa fac dimi
baie in cada nu mai fac pana dupa paste, ca am spalat cada si am curatenia de paste gata!

io nu stiu negocia cu cea mica. Ea urla, eu o iau in brate, ea rade satisfacuta ca un mic dracusor si gata negocierea! :angryfire:

aaa ce am mai facut: de maine vine soacra.mea sa stea cu fetita! aha ... sper sa fie ok :pupic:
si am anulat masa de Paste ca soacra-mea, cu fi-sa&family pleaca la tara, frati.miu e plecat la Buzau la parintii cumnata-mii, asa ca famelionul se dete dus ... Mai bine, ma obosesc si ma deranjez mai putin. Deci de Paste la pranz merg la mama si acasa fac doar o friptura de miel cu rozmarin, cu salati verzi/asortate.
aaa si mi-am refacut efectivele la birou, am reusit sa angajez 2 in locul celor plecati si incet, incet (cateva luni) sper sa intram in normal ....

#2592 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2011 - 10:41 PM

Ha ha ha ! Paii si eu deaia-s rupta ca am frecat baia de mi-or sarit capacele da dupaia or facut toti baie,asa ca :pupic: macar mi-am facut datoria.
Eu pe par ,tot lung, ma spal in momentul unu ,da' ci ma inerveaza pe mine e ca dureaza mult pana se usuca(nu pun feonul ca se paste,parul mai nu feonul :pupic: ) si vreo 2 zile sta apoi in toate directiile :angryfire:

#2593 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2011 - 10:44 PM

Vezi postareaGeany, la 19 April 2011 - 10:41 PM, a spus:

Ha ha ha ! Paii si eu deaia-s rupta ca am frecat baia de mi-or sarit capacele da dupaia or facut toti baie,asa ca :pupic: macar mi-am facut datoria.
Eu pe par ,tot lung, ma spal in momentul unu ,da' ci ma inerveaza pe mine e ca dureaza mult pana se usuca(nu pun feonul ca se paste,parul mai nu feonul =)) ) si vreo 2 zile sta apoi in toate directiile :angryfire:

nici eu nu pun feon, la mine e baiul mare cu descurcatul si cu spalatul, masca, si daca fac baie in cada ...1,5 h imi ia toata tevatura... pana reusesc sa-l piaptan :pupic: Daca nu pun masca adio descurcat. Insa parul meu e acum crescut pana la talie... si e si tocit la varfuri ca nu am ajuns la tuns de aproape un an :pupic: Il duc la tuns si vopsit, dupa ce vin de la mare. B)

#2594 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2011 - 10:48 PM

Eu nu pun masca si nu ma spal niciodata in cada pe par,deaia imi ia mai putin,eu doar in chiuveta ma samponez,clatesc in 2 ape la urma apa cu otet si la revedere ,joc de glezna,dupaia e baiul :angryfire:

#2595 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 April 2011 - 07:25 AM

Buna dimineata. Iaca de ce am eu parul scurt :angryfire: . iarasi calare pe matura pana hat tarziu.
serviti un mic dejun va rog.

Fisiere atasate

#2596 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2011 - 07:49 AM

Te salut si eu Steluto' o zi cat mai faina iti urez! :angryfire:

#2597 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 20 April 2011 - 08:54 AM

Vezi postareastella, la 20 April 2011 - 07:25 AM, a spus:

Buna dimineata. Iaca de ce am eu parul scurt :angryfire: . iarasi calare pe matura pana hat tarziu.
serviti un mic dejun va rog.

'neata tuturor si merci pentru micul dejun stella.
si eu am parul scurt de vre-o 2 luni, dar mi se pare mai greu decat inainte :pupic:
- dimineata sunt ciufulita rau, mai ales in varful capului, si imi ia mai mult timp aranjatul decat inainte, cand doar ma pieptanam
- creste mai repede ca inainte si se vad imediat firele albe
- iar motivul cel mai cel e faptul ca Maia mea e inca suparata pe mine. am pregatit-o "verbal" o saptamana intreaga inainte sa imi tund parul, i-am explicat si ras-explicat si parea ca a inteles. dar cand m-a vazut tot urat a facut, of :pupic: azi dimineata, cand imi spalam parul (ca iar eram cu gauri in cap) m-a rugat "din suflet" sa nu ma mai tund, si mi-a trasat dunga pe spate pana unde trebuie sa am parul Imagine postata

asa ca sfat de la mine pentru mamici: cand faceti schimbari radicale sa va asteptati la reactii de orice fel din partea picilor.

#2598 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 20 April 2011 - 11:46 AM

Buna doamnele mele dragi.Eu rar pe aici , nu stiu ce fac , dar trece ziua prea repede .Deseara am ultima intalnire cu dentistul , maine plec acasa la mine , ca tare mi-e dor de ea.Dar stau mai mult de-o gramada ...pana sambata dimineata , cand ma intorc la mama , facem Pastele impreuna , ca la Pastele mic decolam si nu ne mai vedem ceva timp.Am tot mai multi "fluturasi" in stomac , se apropie galopant ziua cand ne luam catrafusele , ne pupam si ne despartim.Tare greu o sa-mi fie , dar ... cu Dumnezeu inainte , nu?

#2599 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2011 - 09:58 PM

Beutza e micuta si tot se uita ciudat cand am ochelari de soare, gluga, sau parul prijns in prosop.

Izuk spor la treburi si despartire usoara. Hai ca e doar temporar!

Geany eu nu ma pot descurca, mi se incurca, in special pe la ceafa pe dedesupt. Dar zic eu ca il am mai lung bine decat tine, dupa cat am putut vedea din pozele tale.

Stelluta si la ora asta micul tau dejun mi.a facut pofta. Toate fructele alea ti le-as manca. :floare:

Cum stati cu pregatirile de paste? Curatenia e gata?

#2600 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 April 2011 - 07:21 AM

Buna dimineata ...azi mai e greu si de maine 4 zile libere...doar bucatareala si basta.
o cafea la doamne?? si un mic dejun.

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou