Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#2681 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 April 2011 - 08:06 AM

La 11 plecam ,ne vedem cu totii la cimitir ca la 12 vine preotul :violent1:

Tu ce faci Stelina?! :occasion14:

#2682 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 April 2011 - 08:17 AM

Buna dimi si o zi perfecta sa aveti!
Eu intru in priza, dar mai imi trebuie cumparaturi, nu am inca masa de 12 persoane...eheh ...

Stelluta azi nu mai ai musafiri?

Si azi e frumos afara :occasion14:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2683 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 April 2011 - 08:21 AM

Neatza doamnelor. Am bre si azi unii si altii care vin, pleaca stau...dar sunt de'ai casei(prieteni foarte apropiati), asa ca nu ma strofoc :occasion14:.
A fost foarte fain ieri la munte. si iesirea dar in special concertul . impresionant baiatul.
am uitat aparatul acasa, si mi-a facut o prietena vreo doua poze, dar pana mi le trimite :violent1:

#2684 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,611
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 25 April 2011 - 09:46 AM

Vezi postareaGeany, la 24 April 2011 - 08:11 PM, a spus:

Eu am mers pe jos ,dus intors asa ca am ajuns acasa fara sa ma simt greoaie deloc,am ciugulit din toate dar in timp indelungat ca la noi in familion,toti is cu pluta is' cu capu,sa nu va inchipuiti ca se pune masa si fiecare sta cuminte la masa cu cutitul in stanga si furculita in dreapta...EEeeiii asi,daca ii vad vreodata asa chem doctorul ca inseamna ca le e rau :-* ,la noi fiecare vb. cu toata lumea si nimeni nu intelege nimik,taaarree :occasion14: de parca se intrec ,care are decibeli mai multi,nu se mai intelege om cu femeie =)) ,vreo 3 femei sunt mereu in bucatarie la tigari,vreo 3 barbati is pe balcon,ca au de discutat,restul se pun si se ridica de la masa de parca stau pe scaieti,unu nu vrea deaia altul nu vrea deailalta dar fiecare mananca din toate ce se tot aduc pe masa,e o vraiste si vanzolelala unica =))
Cand ies afara imi tiuie urechile ,da' ce sa fac mai is' ai mei si-i iubesc pe toti :violent1: :-*

Zica lumea ce o vrea, dar asta e farmecul la noi. Cum se zice pe la noi, "la gramada" are mancarea gustul cel mai bun. Nu-i asa ca cel mai frumos e cu casa plina? Oh, Doamne, ador asta...si sa te bucuri de fiecare clipa...nu are sa fie mereu asa. Ce-mi place sa te citesc Geany, cand te citesc, imi mai ostoiesti dorul de casa. :lol:

Mai da puneti-mi si mie macar o poza cu ceva miel, friptura, bors ori ce o fi, macar asa sa imi treaca pofta.

Eu ieri am fost invitata, masa a fost traditionala germana: galuste cu carne la cuptor, taitei, salata de varza rosie cu mere, sos de ciuperci. Si apa am baut cat cu prinde.

Azi facem numai un tête-à-tête, un fondue, afara pe terasa. Poate nu uit si fac si niste poze.
Am de corectat o gramada si nu ma trage ata deloc :-*
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2685 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2011 - 09:55 AM

Maaai, aveti grija cu bucatele, sa nu dati in vreo indigestie. Eu am aici Radio Iasi si tot ascult reportaje si tot vorbesc astia despre indigestii, macare, cozonaci de imi vine sa ma urc pe pereti!!! Ca anul asta eu niciodata nu am facut, nu tu o pasca, nu tu un cozonac, oua colorate am luat in ultimul moment cumparate - da stiu, deja is cu capul in nisip. Mai dar nu am stat dijaba, am tot copt trei zile, trei feluri de prajituri migaloase si buuuuuuneeee, de am dus la cei care m-or invitat, am facut pungute si am lasat si la vecini cu urari de Paste Fericit. Numai lucrul manual (ca is decorate de mine pungutele etc) a durat juma de zi.
Ia sa va pui o poza, iaca: nuci, alcazale si macaruane , bune rau frate, toate!!

Fisier atasat  prajituri.jpg (183.02K)
Number of downloads: 4
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2686 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 25 April 2011 - 10:01 AM

Moama, Lorica , fata mea, da muncisi nu gluma.
Geanino, asa e cel mai frumos ; ca daca am sta toti la masa cu furculisionul in stanga, cutitu-n dreapta, si drepti pe scaune, carevasazica , ca suntem invitati simandicosi ,
invitati oficiali la dom' primar, si nu la o masa de oameni gospodari si cucuane gospodine :occasion14:.
Important nu e cine vorbeste si ce intelege, ci ca tata lumea vorgheste cu tata lumea :violent1:, asa-i cel mai frumushàl copchila hài :lol:

#2687 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2011 - 10:18 AM

Vezi postareastella, la 25 April 2011 - 10:01 AM, a spus:

Moama, Lorica , fata mea, da muncisi nu gluma.
Geanino, asa e cel mai frumos ; ca daca am sta toti la masa cu furculisionul in stanga, cutitu-n dreapta, si drepti pe scaune, carevasazica , ca suntem invitati simandicosi ,
invitati oficiali la dom' primar, si nu la o masa de oameni gospodari si cucuane gospodine :occasion14:.
Important nu e cine vorbeste si ce intelege, ci ca tata lumea vorgheste cu tata lumea :violent1:, asa-i cel mai frumushàl copchila hài :lol:

Cî driept ai vorghit!

Dau prajituri pentru o friptura de miel ori sarmale in vita cu vin la foc mic...aolioooooo...am mancat micul dejun, o omleta si tot dijaba, as devora si cu ochii doua trei sarmale si o ciosvarta de miel fraged.

Hai sa va pun ceva de am urmarit acum doua zile, cat am umplut prajiturile. Am plans si am ras, m-a sagetat in piept. Are 5 parti in total, va pun doar prima, restul le vedeti acolo.

http://www.youtube.c...h?v=gaBNQcR-zRM
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2688 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 25 April 2011 - 02:33 PM

Ia geanino fro doua poze de ieri facute de o prietena...peisaj de munte :cheers: svitzeresc

Fisiere atasate

#2689 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2011 - 08:33 PM

Laponel ce frumoase,ai muncit dar a meritat pt. ceva atat de deosebit.La mine a fost imposibil sa pozez mancarea, cum v-am zis parca-s hunii,am avut grija de bubulet,care s-a delectat cu un bors bun facut de matusa de miel,am fost la cimitir am dat de pomana,in rest s-a mancat si s-a baut toata ziua,muzica la maxim,acum imi tiuie urechile si ma doare tartacuta ,dar a fost foarte frumos,am mers mult pe jos .Ma simt f. obosita dar multumita ca a fost o zi frumoasa cu soare si calda si am fost la ''bunici'' :cheers:

Stelina frumoasa ,ce frumos acolo la munte :appl: :)

#2690 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 April 2011 - 10:04 PM

Vezi postareastella, la 25 April 2011 - 02:33 PM, a spus:

Ia geanino fro doua poze de ieri facute de o prietena...peisaj de munte :cheers: svitzeresc

Se vede de la o posta ca peisajul e "svitzeresc" ca la Folticeni n-am vazut asa ceva.

#2691 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 25 April 2011 - 10:23 PM

La Foltisheni nu da pe la obcinile bucovinei :appl: :cheers: .

#2692 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 26 April 2011 - 07:33 AM

Vezi postareastella, la 25 April 2011 - 10:23 PM, a spus:

La Foltisheni nu da pe la obcinile bucovinei :appl: :cheers: .

Adevar grait-ai, sa traiesti.

#2693 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 26 April 2011 - 12:38 PM

Ce faceti fetelor? Nu mai da nimeni o cafea, un fursec, ati trecut deja la cura de slabire :cheers: ?
Eu am mancat de-am spart zilele astea, tre' sa ma calmez un pic de-acum ca nu merge in ritmul asta.
Ieri am fost la tara si mi-am luat un pic de sparanghel cu care o sa fac diseara o omleta si 2 bucati de anghinare ca numa' atata am gasit, pe care ma gandesc in fel si chip cum sa le fac :appl:

Fisier atasat  054.JPG (173.93K)
Number of downloads: 1

O poza cu mielutul dulce de Pasti, din pasta de migdale si fistic.

Fisier atasat  010.JPG (164.05K)
Number of downloads: 1

#2694 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2011 - 01:17 PM

Lori m-am uitat la prima parte a emisiunii, o sa ma uit cu siguranta si la celelalte. Cand o prind pe tvr international ma uit mereu ca tare-mi place prezentatoarea, ma relaxeaza pur si simplu, imi place felul ei de-a fi, felul in care interactioneaza cu invitatii ei.

Stella frumos tare acolo intre munti!

#2695 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2011 - 04:27 PM

woawww Lapona ce frumos ai facut tu si ce dragut ca ai dat si la vecini!

vaaai Stella, ce frumos este acoloooo la munte...

Eu am o groaza de frripturi de ieri pfoooai 3 kg pe putin, de toate natiile + oua colorate si branzeturi. In schimb de mezeluri, icre am scapat: le-am dat la neamuri ca noi nu mancam din alea :P

si eu am mancaaat :P am baut si bere ieri!

#2696 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2011 - 05:15 PM

Imi pare rau Lapona, nici eu nu am reusit sa pozez ciorba si friptura de miel ... la fel e cu popoarele migratoare nu te joci ... plus chestia cu pozatul cand ai musafiri ... poate fi oleak stanjenitoare... :P
insa am pus drobu, de miel cu oua de prepelita acu o pagina sau doua in urma.
nu am reusit nici copilei sa.i fac poze imbracate in straie noi :P de sarbatoare

#2697 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2011 - 05:41 PM

Lori am vazut si celelalte parti ale emisiunii cu Marin Morar, acum ma uit la Dem Radulescu (interviu tot la "Profesionistii") :P !
Oameni mari!

#2698 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2011 - 05:44 PM

Helou!! Va salut ,sincer sunt in dispozitia aia,ca parca asi manca ceva dar nu stiu ce,de baut nici atat ,si frigiderul inca e plin cu detoate :P

#2699 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2011 - 05:47 PM

Vezi postareaGeany, la 26 April 2011 - 05:44 PM, a spus:

Helou!! Va salut ,sincer sunt in dispozitia aia,ca parca asi manca ceva dar nu stiu ce,de baut nici atat ,si frigiderul inca e plin cu detoate :P

Pai baga o sarmaluta, o felie de cozonac ceva :P !

#2700 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2011 - 05:53 PM

Nu mai merge mai,zau asa :P ...Sotul vad ca a vrut doar cas cu ridichi ,un pic de pastrama si lapte batut :P

Da eu nici deastea nu vreau :P Vreau ceva...da' nu stiu ce :P

Voi nu stiti?! Daca aflati sa-mi spuneti si mie :P :P

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou