La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 15 February 2013 - 01:43 AM
Postat 15 February 2013 - 07:22 AM
Carmella, la 14 February 2013 - 11:50 PM, a spus:
Sper sa nu te deochi, dar ai un par superb
Bub e o figura mare, are niste expresii...
Sar-na! Parul meu nu-i chiar asa de grozav
Nu ma vad tunsa altfel ,si de vopsit l-am vopsit negru de data asta dar uneori ma mai joc dar doar pt. ai da niste reflexe ,ca nu-mi place prea colorat .Dar nici ne vopsit nu se mai poate, nu e un moft ca am fire de par alb prin breton .
Am noroc,ca nu se arde(paste),sa o pun pe mama cand vine sa-l mai taie /indrepte.
Postat 15 February 2013 - 07:25 AM
Pup Beuta!
De slabit nu cine stie ce,desi imi dau toata silinta(cel putin atata cat pot eu),dar nici nu ma complexez prea mult,asta e !
Postat 15 February 2013 - 08:40 AM
Dani, foarte faina surpriza ta, mie mi se pare ca bucuria de a face ceva frumos pentru cei dragi e la fel de mare ca cea cand primesti tu ceva. Bea e mortala cu gentuta ei..
Geany, mama ce par frumos ai, Seherezado!
Stella, ce va invidiez....si pentru ca sunteti voi doua, fetele si pentru tot ce vedeti pe-acolo. Sa va tihneasca de toata excursia! Cand va intoarceti?
Apropos de par, fetele mele se duc azi cu mama la tuns ca le-a crescut mult de tot parul, dar doar pana mai jos de umeri se tund, deci nu ceva drastic.
Zi faina, faina!
Postat 15 February 2013 - 09:19 AM
Dany, ma bucur nespus de tare ca am putut sa te inspir si sa faci asa o surpriza frumoasa alor tai! Bea se vede clar din poze cat a fost de surprinsa si incantata! Si mdaaa, este eleganta d'soara!
Stella, chiar LA MULTI ANI!!!! lui Vale!!!! Ma bucur ca va simtiti bine si ca va distrati!
Eu cand plecam cu mama pe undeva in vacanta, doar noi doua, si ne opream la vreo cofetarie, ziceam ca mergem sa ne "destrabalam".
Geany, chiar ca ai par frumos, asa cum era al meu cand eram copil, ptiu sa nu-ti fie de deochi!
Si un pup lui 'Bub ochiosul sa nu mai fie supalat!
1DEJUN.jpg (40.52K)
Number of downloads: 0
811d1166297e27b2edd16b638ea7191f.jpg (26.17K)
adfbc0acfbbf2a9c6edb2dfc612fd3d6_1_large.jpg (20.43K)
dejun300.jpg (29.44K)
french_breacfast.jpg (31.4K)
IMG_0039 (6)_thumb.jpg (28.93K)
mic-dejun-suedez.jpg (134.1K)
reggeli.jpg (68.08K)
Postat 15 February 2013 - 09:28 AM
Eu n-am fost niciunde cu mama in vacanta numai noi doua!Adica a fost mama cu noi in vacanta singura dar cu amandoi, sau cu un var/verisoara.
Postat 15 February 2013 - 09:48 AM
Geany , ai un par superb , asa lung l-am avut si acum vreo 14 ani , apoi treptat l-am tot scurtat , pana am ajuns aproape ca un baietoi. Si asta numai din comoditate , pentru ca nu aveam timp si chef sa stau sa-l aranjez toata ziua. Cand am avut proasta inspiratie sa mi-l strand doar intr-o coada "de cal" , mi-am auzit vorbe in spate pe la lucru "cum pot unele sa poate parul ca niste copii?chiar nu se pot aranja putin ?" - colege binevoitoare
Dani , ce pregatiri frumoase
Stella , sa va fie de bine plimbarea , mi-ar placea si mie Lisabona.
Noi intentionam o scurta vacanta la Sibiu week-end-ul acesta , dar s-a amanat din cauza vremii
Postat 15 February 2013 - 10:23 AM
In general G ca inginer pragmatic, "optimizeaza" si face un program bine stabilit
ne nici convine, nici incanta...asa ca preferam sa mergem noi doua, si in functie de timp, de chef facem asta sau aialalta
ceea ce ne "coafeaza" perfect.
Asa am vizitat Parisul de 2x , Milano, sudul Frantei ; bucuresti si anumite zone din Ro...etc.
Ea s-a indragostit literalmente de Lisboa; are si de ce, e splendid ca oras.
Azi meergem sa haladuim in Belem , si o sa vizitam mai bine si Alfama ( unde stam acum)...si diseara intr-o carciuma de cartier care are si fado autentic .
Dani mancam mai mult pe baza de peste..eu prima zi sardele la gril, ieri frigarui de calamar&creveti, cu o leguma verde ( gen cime di rapa) absolut wow, aseara prietena mea a facut un peste la cuptor..vale, thon, pesce spada la gratar...azi om vedea ce ne inspira, dar in general mergem mai mult pe de-ale marii
azi in Belem, musai sa mergem la faimasa cofetarie ce face cele mai bune ...pasteins de nata ( parca asa le zice )...mici tartute umplute cu crema vanilie si coapte, absolut delicioase...dar azi le vreau pe alea adevarate
Giani, fain parul matale, pupam Bub-ul supalat si "chishat la ochisori "
O zi faina tuturor.
Postat 15 February 2013 - 10:34 AM
Daniella, la 15 February 2013 - 12:08 AM, a spus:
...
Bea a zis ca sa mai facem asa cu lumanarelele.
Mare-i mulţumirea când dăruieşti şi vezi bucuria celor care primesc.
izuk, la 15 February 2013 - 09:48 AM, a spus:
Cred că tot vremea e de vină, n-am vlagă şi nici un chef de muncă.
Ce bine mi-ar prinde şi mie o vacanţă cu stella.
Vă doresc tuturor o zi frumoasă şi mai bună ca a mea
Postat 15 February 2013 - 10:49 AM
aura, la 15 February 2013 - 01:43 AM, a spus:
se poate face doar cu 12 lumanarele mici si niste prostioare de cadouri, gen prajituri/ciucalati sau orice preferati.
Geany, la 15 February 2013 - 07:25 AM, a spus:
Multumim
2ut, la 15 February 2013 - 08:40 AM, a spus:
Dani, foarte faina surpriza ta, mie mi se pare ca bucuria de a face ceva frumos pentru cei dragi e la fel de mare ca cea cand primesti tu ceva. Bea e mortala cu gentuta ei..
asa e, bucuria de a darui e cea mai grozava si de a-i vedea pe cei care primesc incantati si mai mare!
Giorgiana, la 15 February 2013 - 09:19 AM, a spus:
am fost la fix sa aprind ultima lumanarica si sa ma scund dupa bar, inainte sa intre ei, sa le surprind uimirea!
izuk, la 15 February 2013 - 09:48 AM, a spus:
Multumesc. De aplicat, copiii astia mai mititei (dar vad ca si cel mare) vor aprecia. E ca la petrecerile surpriza. Iarna e cel mai simplu ca e noapte cand ajung ei acasa de la gradi, scoala etc
stella, la 15 February 2013 - 10:23 AM, a spus:
In general G ca inginer pragmatic, "optimizeaza" si face un program bine stabilit , ceea ce noua nu
ne nici convine, nici incanta...asa ca preferam sa mergem noi doua, si in functie de timp, de chef facem asta sau aialalta
ceea ce ne "coafeaza" perfect.
Asa am vizitat Parisul de 2x , Milano, sudul Frantei ; bucuresti si anumite zone din Ro...etc.
Ea s-a indragostit literalmente de Lisboa; are si de ce, e splendid ca oras.
Azi meergem sa haladuim in Belem , si o sa vizitam mai bine si Alfama ( unde stam acum)...si diseara intr-o carciuma de cartier care are si fado autentic .
Dani mancam mai mult pe baza de peste..eu prima zi sardele la gril, ieri frigarui de calamar&creveti, cu o leguma verde ( gen cime di rapa) absolut wow, aseara prietena mea a facut un peste la cuptor..vale, thon, pesce spada la gratar...azi om vedea ce ne inspira, dar in general mergem mai mult pe de-ale marii
azi in Belem, musai sa mergem la faimasa cofetarie ce face cele mai bune ...pasteins de nata ( parca asa le zice )...mici tartute umplute cu crema vanilie si coapte, absolut delicioase...dar azi le vreau pe alea adevarate
brava Stella! sa va fie de bine marinele si azi sa aveti iar o zi cum v-o doriti!
Mai stiu si alte mamici care au acest tabiet cu copilul, chiar si baiat, tabiet format de mititel.
Asa am sa fac si eu de cand va deveni o domnisoara mai putin sturlubatica + sa poata merge pe jos mult si bine, ca sa nu ma oboseasca vacanta mai mult decat destinda si sa si putem vizita ceva. Probabil dupa vreo 10 ani, poate mai devreme.
Daca zici asa de frumos, poate imi fac si eu de drum la Lisboa. Nu am fost.
Mie imi place sa ma documentez bine inainte de a pleca in vacanta despre ce se poate vizita, obiectivele de neratat, recomandari culinare. Dupa care as umbla din zori si pana in seara sa vad cat mai multe. Domnul meu face asta o zi, apoi zice ca-l dor picioarele si vrea sa sedem locului
Nici eu nu am fost in vacanta cu mama. Dar tin minte, cand ma duceam la ea la serviciu, Palatul CEC -C. Victoriei, mergeam si luam covrigi calzi cu mac din pasajul de vis a vis. Dupa cate retin eu, era singura covrigarie din drumurile mele, in vremea raposatului. Se cheama ca faceam shopping? Sau ca luam masa in oras?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 15 February 2013 - 10:51 AM
boni, la 15 February 2013 - 10:34 AM, a spus:
Mare-i mulţumirea când dăruieşti şi vezi bucuria celor care primesc.
Vă doresc tuturor o zi frumoasă şi mai bună ca a mea
Multumim. Cu intuneric in casa, cand vin copiii de undeva cu tati, va recomand sa o pregatiti. Le produce o mare surpriza.
de ce spui mai buna ca a ta? esti in regula ?
Postat 15 February 2013 - 11:28 AM
Mi-a placut ce-am vazut la Dani! Cred ca cel mai mare impact a avut asupra Beutzei si daca o cresteti asa, probabil ca si ea va continua stilul asta si mai tarziu.
Noi suntem mai pragmatici, basca omul nu ageaza niciun imprumut de-asta comercial din occident. Chiar vorbea aseara cu o prietena de-a noastra la telefon si zicea ca el se desfasoara de Dragobete. Mira-m-as, iar daca-mi vine cu ciocolatele, sa ma scuteasca, ca ma iau nervii instant. Vreau flori si-atat! Restu-mi iau eu! Ce urat suna, da' cel mai tare ma enerveaza cadourile nepotrivite. Imposibila mai sunt!
Totusi, nu stiu cum s-a potrivit, ieri a luat alta masina. Au plecat la Bucuresti fara sa-mi spuna si-au venit cu masina. Fi-miu e-n al noulea cer! Si masina distrusa era luata tot pe 14februarie, ce coincidenta! Acuma mai e tevatura cu actele si poate s-or mai linisti!
Giani, n-as fi zis ca ai parul asa de lung! Si tare esti sensibila, io ma spal pe cap in fiecare seara la sala si-apoi plec pe-afara! Am facut raceala de sezon, m-am imunizat si gata!
Iote ca vorbii prostii! Un cadou care n-ar da gres la mine niciodata ar fi plimbarile, dar nu iarna la munte sau vara la turci/greci. Parca visez si eu la plimbarile Stellei, n-am niciodata doar cu mama. Nu-i bine, poti sa ai serchele mai tarziu! Stellino, desfatari maxime s-aveti!
O zi cum va doriti!
Postat 15 February 2013 - 11:31 AM
Stella, sa va fie de bine excursia!
Cami sa folosesti cadoul cu placere!
Daniella si eu am fost primita frumos ieri, cand am ajuns de la servici. Pe usa de la bucatarie era lipit We love you!, au pus pe masa lumanari aprinse, carduri facute de ele, o orhidee din sufragerie
Fetele au avut liber de la scoala ieri si azi, asa ca au avut timp de organizare

Postat 15 February 2013 - 11:44 AM
moatza, la 15 February 2013 - 11:28 AM, a spus:
Oooo, veste buna! Sa o stapaneasca baiatul sanatos si fara incidente!!!!
Dar trebuie udata, altfel o sa scartaie!
Postat 15 February 2013 - 11:46 AM
alpha, la 15 February 2013 - 11:31 AM, a spus:
Ce frumos din partea lor, dragele de ele!
Si noi ne-am spus unul altuia, de la mic la mare, de la tanar la batran: TE IUBESC! Simplu si frumos!
Postat 15 February 2013 - 12:12 PM
si eu sunt ca tine .
nu e deloc romantic, dar e mai practic, prefer sa-mi iau eu ce doresc, asa ca dl G ma cadoriseste cu bani la evenimente, ca stie ca-mi aleg ce doresc.
Postat 15 February 2013 - 12:19 PM
boni, la 15 February 2013 - 11:07 AM, a spus:
o fi vreme gri si la tine de o luna- doua! lasa ca vine weekendul... si te refaci! apar verziturile si in plus mai acusi te sui bi bicla si cine o sa te mai opreasca
Postat 15 February 2013 - 12:22 PM
20130214_131121.jpg (220.18K)
set-up de Valentine's Day
Multumesc Stella
Moatza, sa stapaneasca sanatos masina! fara evenimente
Mie-mi place sa fac cadouri, nu sunt un bun primitor

Ajutor