Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1377
  • 1378
  • 1379
  • 1380
  • 1381
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#27561 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 16 February 2013 - 12:00 AM

Nu le tineam minte pe ale lui Geany cu crema pusa inainte de coacere. Interesant!

Frumoase fete cucuiete, imi place ideea de mini-me :) Scumpa foc papusica :)
A cat is a friend fur-ever !

#27562 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 February 2013 - 12:09 AM

Vezi postareaaura, la 15 February 2013 - 11:22 PM, a spus:

Ce dragute sunteti amandoua. Si imi plac cu gentile si salopetele. Sa le purtati sanatoase.

Subscriu!

#27563 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 February 2013 - 01:09 AM

Bea si Dani, sunteti niste frumoase, ptiu ptiu!
Iar pozele sunt super, amandoua imbracate la fel, cu genti la fel :) !

#27564 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 February 2013 - 01:19 AM

Aura, Uma, cerra, Any va multumim si pupam. Scuzati frezele din timpul sedintei, eram in timpul zapacelii cu cina ... cand fiecare vrea cate ceva si altceva si trebuie sa ma imapart in 15.
Mini - me ! ce dragut ai zis :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#27565 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 16 February 2013 - 01:49 AM

Wow Dani , super me si mini-me :).
Noi furam in Alfama, la o carciuma de cartier...mancat bacalau, carnatzi , steck , chiftele de bacalau , o branza super...iar eu am luat si o supa superba....
partea amuzanta e ca erau 2 chitaristi si s-au perindat doua domnitze si un nene, care ne-au cantat cate 2-3 fado fiecare.
a fost fain si foarte "culoare locala" , caci nu era o carciuma de turisti, ci tipic locala, cu clientii din cartier.

#27566 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 February 2013 - 01:56 AM

Foarte frumos stella! Ma bucur ca te simti mai bine si v-ati distrat!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#27567 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 16 February 2013 - 02:32 AM

Hello tuturor!
Alpha ce surpriza frumoasa ti-au facut fetitele! :)
Daniella tu te-ai prgatit nu gluma de Valentine's Day ! Frumos totul! Si voi doua in matching outfits :)
Stella - sa-ti fie de bine calatoria! Ce frumos - Portugalia! The Husband ;) si cu mine iubim Portugalia - avem si motiv ca acolo ne-am intalnit face-to-face acum 4 ani! Acolo am cunoscut-o si pe Laura. Avem amintiri cu duiumul legate de Portugalia - fado, carciumile de cartier cu mancare delicioasa, plimbarile luuuungi pe stradutele inguste, multa culoare peste tot, voie buna, castele superbe, Lisboa, Aveiro, Porto, vinul de Porto :) si muuulte altele !
Noi de Valentine's Day ne-am cadorisit cu bilete la Cirque du Soleil si a fost super!

#27568 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 16 February 2013 - 06:54 AM

Neatza fetele...incepe pt fetele harnice ..SFIRSITUL DE SAPTAMINA!!!
Stella de mult vroiam sa te intreb...tu iei zilnic vitaminele???
Ai grija!!! Fado ,circiumioara ,mincare locala...ce frumos trebuia sa fie!
Sa va fie de bine!
Daniella mamica ghidusa!!!
Pupicei Beutzei dragi!!

#27569 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 16 February 2013 - 06:56 AM

Fetelor ce ar mai trebuii sa mai pun intr un plic de ciorba de burta,asa ca sa mai imbunatatzesc situatia??
Zozuuuuuu1e.....
Fetele pup!

#27570 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 16 February 2013 - 08:24 AM

Dany si Beutza :) :)

Verb. poti pune un gogosar/ardei rosu,de la otet taiat marunt(pluteste frumos peacolo ;) ) smantana slaba,usturoi ,otet daca-i mai trebuie(gusti si tu)separat inroseste sa devina portocaliu fro' 2 linguri de ulei calind cu ceva boia sau un strop de bulion sau morcov ras pe randeaua cu ochiuri mici,si poti apoi sa strecori deasupra peste ciorba ca sa faci stele portocalii ca la resteurant' ...vezi aici la ultima parte la dres http://artaculinara....de-burta-geany/

Buna dimineata tuturor! azi mergem cu toti la mama sa aerisesc peacolo sa ud florile sa-i fac un bors bun de pui ca asa mi-a cerut si niste cumparaturi (paine lapte ,oua etc)ca se intorc maine :)

#27571 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 16 February 2013 - 09:04 AM

Vezi postareaGeany, la 16 February 2013 - 08:24 AM, a spus:

Dany si Beutza ;) :)

Verb. poti pune un gogosar/ardei rosu,de la otet taiat marunt(pluteste frumos peacolo :) ) smantana slaba,usturoi ,otet daca-i mai trebuie(gusti si tu)separat inroseste sa devina portocaliu fro' 2 linguri de ulei calind cu ceva boia sau un strop de bulion sau morcov ras pe randeaua cu ochiuri mici,si poti apoi sa strecori deasupra peste ciorba ca sa faci stele portocalii ca la resteurant' ...vezi aici la ultima parte la dres http://artaculinara....de-burta-geany/

Buna dimineata tuturor! azi mergem cu toti la mama sa aerisesc peacolo sa ud florile sa-i fac un bors bun de pui ca asa mi-a cerut si niste cumparaturi (paine lapte ,oua etc)ca se intorc maine :)

Multumesc Geanino...o sa colind pe acolo ;)
Deja se intorc ai tai???
Care e situatia in ITALIA cu criza asta caci am auzit niste catastrofe....
Pup

#27572 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 16 February 2013 - 11:21 AM

Buna dimineata la han. Verb, nu iau vitamine zilnic, ci mananc normal cu de toate...din cand in cand imi da sa iau calciu,
Cristina, asa e cum spui...Lisboa e un oras minunat, plin de locuri faine, cu oameni extrem de dragutzi si serviabili...de cate ori ne pierdem, mereu ne indruma cineva sau ne acompaniaza un pic sa ne arate pe unde s-o luam.
Gianino, deja se intorc ai tai ??? gatit bun, o inteleg pe mamitza ta ca vrea un bors alla Giany.
pup tulemond.

#27573 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 February 2013 - 11:43 AM

Stella, abia asteptam sa-ti zic.Manu merge cu clasa sa vada "Olandezul zburator" adaptare pentru copii.
E un proiect tare interesant se cheama "Opera Kids". :occasion14:

#27574 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 February 2013 - 12:15 PM

Stella, imi pare bine ca ti-ai revenit si ca ai iesit aseara! Esti refacuta sa va preumblati azi? Ce bine zici ca se mananca ! Ma descurc cu engleza acolo?

Verb :occasion14:

geany, crezui ca ori nu citesc limpede, ori te-ai zarghit :notworthy: cand ai zis ca te duci la mama sa ii uzi florile si sa-i faci si ei un bors. De ce au stat atat de putin si nu 1 luna -2?

Manu, sa-ti placa Olandezul sa te mai duci la Opera :occasion14:!

Cristina :occasion14: Voi ce faceti? sa mai pui o pozica cu frumoasa si ghidusa:love7: Annabella

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#27575 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 February 2013 - 12:16 PM

hello, hello, zi de iarna normala, fara zapada la mine.
Stellino, tare oftez dup-o plimbare ca a ta, frumos tre sa mai fie! cand e mai bine decat in vacanta? sa va fie de bine!
Giani, baga cocs, cand vine mamaitza sa fie ciorba aburinda! ca la zmeu, cand o arunca buzduganul, totul sa fie nici prea fierbinte, nici prea rece, nici prea mult, nici prea putin...sau asta era doar in basme?
Dani, tu ai pierdut partida cu Bea, presimt c-o sa fie mai cocheta decat esti tu! Mie mi-au placut mult pozele, va avea niste amintiri de vis Beutza.
Lili, f buna preocuparea asta de-a culturaliza copiii de mici. Cativa sigur vor prinde gustul si pentru manifestari de bun gust. Bravo!
Verb, io we asta nu mai gatesc ca disperata, ca tanarul domn e-n vacanta - s-a stresat destul, manca-lar mama! Asa ca mai usurel, mai facem la fata locului, cand va fi cerinta.
Aura, bafta la gogosi ptr mofturosi, pe mine ma depaseste treaba asta si nici nu ma straduiesc. Io ma chinui sa le abat gandul si-aseara m-am pomenit c-o traista de Ritter sport, semiamaruie, 50% cacao, ca tot era la promotie. Ma lupt cu morile de vant :occasion14:

edit: da' unde-s Foxulina si Zozo? :occasion14:

#27576 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 16 February 2013 - 01:49 PM

Hello..Lilly , super cu opera kids...noa olandezul e totusi Wagner, dar mai zburdalnic ashea :occasion14:...sper sa-i placa. eu parca as fi inceput cu mozart sau rossini...
important e ca fac ceva pentru copii...si cum e o legenda frumoasa, probabil ca va fi ceva super fain si e va place.
Motzulino...G al meu se poate lua de mana cu cei doi O ai tai....ma innebuneste cu promotiile...alea alea.
dar oricum la mine e mereu in casa cioco neagra simpla si chiar cu lapte pentru doritori.
Daniella cu engleza te descurci, dar oricum ceva ceva intelegi si in portugheza. si zau ca merita vazut.
azi o luam spre belem, si musai sa degust pasteisde nata la mama lor, caci se pare ca acolo e templul lor:)
a iesit soarele dragutzul...asa ca bye doamnelor. o zi faina

#27577 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 February 2013 - 02:57 PM

Meii'!! Ascultati la je' ,borsul e mai bun a doua zi ca se ''roade'' ,decat proaspat :occasion14:
Am facut cu carcase de pui,leustean,cimbru, zarzavat,taitei lati facuti de je' proaspeti..

Fisier atasat  SAM_6862.JPG (60.85K)
Number of downloads: 0

Acum framant o paine integrala cu seminte...

Semintele le auresc putin

Fisier atasat  SAM_6863.JPG (72.54K)

Si faina asta de la grania e suuppeerr!!

Fisier atasat  SAM_6864.JPG (81.88K)

Apoi maine ii astept cu o friptura de pui (gratar sau la cuptor vad eu),cartofii mei imbatabili,o salata mare cu de toate si dulce vad eu,gogosi,fro' placinta ceva ,vad io' ma mai gandesc:P

Mamita mea deja luni tre' sa fie la munca maii!! deaia nu poate sa stea mai mult :notworthy: si deaia ii pregatesc eu de toate,ca ea abea vine desface bagaje se culca si pleaca a doua zi la munca de dimineata pana seara :occasion14:
Alte noutati de prin Italia nu stiu va spun maine ca nu am stat inca la palavre!

Hasta' ie' va poopp!! :occasion14:

#27578 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 16 February 2013 - 04:53 PM

Pup si eu gasca, eu mai rarut, dupa cum v-ati obisnuit, ca sunt superextraocupata si workahoolica. Pe deasupra, si ipocrita, ca imi conving clientii ca familia si viata personala sunt mai importante decat munca, in timp ce eu... din ciclul" faceti ce zice popa, nu ce face popa". :occasion14:

Boon, mi-am facut mea culpa, mai mult n-am ce, ca am si eu targeturi si proiecte care trebuiau terminate ieri, daca se poate, scriptologiile ne omoara, asta fiind una dintre marile " bucurii" recent introduse in munca mea, de catre inspectoratul local, probabil la cererea ministerului , raport de activitate SAPTAMANAL, cu detalii, nr. elevi, parinti, profesori consiliati, teme de consiliere colectiva cu raport de activitate detaliat pe cele 50 de minute si poze plus chestionare si interpretare si grafice, toate pe banii mei, ovcorz, ca profii sunt miliardarii Romaniei... Merde!!!! :occasion14:

Bun, mi-am varsat si eu frustrarile, da-le-ncolo, ia sa ma scutur putin si sa merg mai departe, sa va iau eu pe rand:
- Daniela si Bea, sunteti niste spiriduse!!!! Va pup pe amandoua, si pe tati il sfatuiesc sa-si cumpere pusca... :notworthy:
- Geany,esti o frumoasa si o mama perfecta si o fiica de aur, si nu-ti mai zic nica' , ma tem ca ti-o iei in cap . :floare:

-Stella, vacanta frumoasa sa ai cu Valentina ta :occasion14: , mare bucurie va fi amintirea acestei vacante pentru amandoua...
- Pusa, ma bucur ca ati trecut cu bine peste accident, al meu cel mare a avut anul trecut ceva asemanator( in masina fiind, el e inca minor) in timp ce mergea in cantonament, a venit Smurdul si i-a scos, asa ca stiu ce-ai simtit... Bine ca s-a terminat cu bine si ca ati gasit alta masina... asta o sa-i poarte mai mult noroc, stii tu, ca in cantecelul acela pentru copii: " podul de piatra s-a daramat/ a venit apa si l-a luat/ vom face altul, pe rau in jos/ altul mai trainic si mai frumos..."

Eataly- ce fain de Manu, la noi se fac astfel de programe doar in orasele mai mari, unde sunt filarmonici,am o prietena educatoare in Oradea , isi duce copiii din grupa de 2 ori pe luna la spectacole, la sfarsitul grupei mari , marea majoritate recunosc in auditie arii celebre.

Verb, sper ca esti bine, sanatoasa, bucura-te de plimbari si impartaseste , in contnuare, cu noi, surprizele pe care le intalnesti in calatorii.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#27579 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 February 2013 - 06:32 PM

Hi hi hi! Eii lasa,zii si tu inainte,ca nu-i bai :occasion14:

:notworthy: :floare:

Ma bucur sa te revad,si mai fa-ti si tu timp si pt. noi .. :occasion14:

Fisier atasat  24422241_BRPWXZJNN.jpg (64.18K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  c7699006.jpg (23.21K)

Nu te stresa si tu prea mult ,ca nu-ti ridica nimeni statuie in centru :occasion14:

#27580 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 16 February 2013 - 07:13 PM

Ce vorbesti, draga mea? Eu deja mi-am comandat marmura de carara, ovcorz, si mi-am ales locsor in gradina scolilor... :occasion14:

Pe bune, mi-as fi dorit o fetita ca tine, ( cred ca si tu :occasion14: )
dar daca n-am avut norocu', macar nurorile... nu ?
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1377
  • 1378
  • 1379
  • 1380
  • 1381
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul