moatza, la 16 February 2013 - 12:16 PM, a spus:
hello, hello, zi de iarna normala, fara zapada la mine.
Stellino, tare oftez dup-o plimbare ca a ta, frumos tre sa mai fie! cand e mai bine decat in vacanta? sa va fie de bine!
Giani, baga cocs, cand vine mamaitza sa fie ciorba aburinda! ca la zmeu, cand o arunca buzduganul, totul sa fie nici prea fierbinte, nici prea rece, nici prea mult, nici prea putin...sau asta era doar in basme?
Dani, tu ai pierdut partida cu Bea, presimt c-o sa fie mai cocheta decat esti tu! Mie mi-au placut mult pozele, va avea niste amintiri de vis Beutza.
Lili, f buna preocuparea asta de-a culturaliza copiii de mici. Cativa sigur vor prinde gustul si pentru manifestari de bun gust. Bravo!
Verb, io we asta nu mai gatesc ca disperata, ca tanarul domn e-n vacanta - s-a stresat destul, manca-lar mama! Asa ca mai usurel, mai facem la fata locului, cand va fi cerinta.
Aura, bafta la gogosi ptr mofturosi, pe mine ma depaseste treaba asta si nici nu ma straduiesc. Io ma chinui sa le abat gandul si-aseara m-am pomenit c-o traista de Ritter sport, semiamaruie, 50% cacao, ca tot era la promotie. Ma lupt cu morile de vant
edit: da' unde-s Foxulina si Zozo?

Acia-s! Am avut si mai am niste saptamani de "vijelie", in care am fost si voi fi pe fuga tare de tot!Tururi de forta.
Abia pot tine pasul cu voi la citit, dara sa va mai si raspund.De la birou nu mai pot intra, si de-acasa ma straduiesc sa citesc!
Am fost cu voi mai tot timpul, doar ca n-am apucat sa va mai si scriu.Nu va suparati ca nu va raspund la fiecare-n parte, mi-oi reveni eu!
Sper ca toata lumea e bine, v-ati mai revenit din sinuzite si alte de-alea!Dac-as sti ca va vindeca, v-as pupa pe toate !Oricum va pup!
Azi am venit de la Braila si-am pus sa dezghet frigiderul. Martea si joia, de la 18 la 20 am dentist, si mai am de mers...
Motzulin, sa stapaniti sanatosi masina!Si fara incidente.Ce marca e?
Stellin, sa va fie de bine plimbarea.
Gianny, tare fericiti trebuie ca sunteti!V-ati reunit iarasi, dup-atatea peripetii....
Fug sa "mobilez"frigiderul(sa-l spal si sa-l incarc cu ce-am carat de la Braila!)
Chiar daca nu mai apuc sa scriu, sa stiti ca-s aici, cu voi, langa sufletele voastre!