Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1378
  • 1379
  • 1380
  • 1381
  • 1382
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#27581 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 February 2013 - 07:26 PM

Vezi postareakoral, la 16 February 2013 - 07:13 PM, a spus:

Ce vorbesti, draga mea? Eu deja mi-am comandat marmura de carara, ovcorz, si mi-am ales locsor in gradina scolilor... =))

Pe bune, mi-as fi dorit o fetita ca tine, ( cred ca si tu :) )
dar daca n-am avut norocu', macar nurorile... nu ?

Taci bre' ca nu stii ce-ti doresti! :lol: cand ma lauda mama sotul ii raspunde ca :''sunt rea de gura'',iar mama in timp ce toti ceilalti spun ca seman care cu o indianca,care mai stiu eu cine de pe la tv. ea ramane ferma pe pozitie,cica ''Bahmuteanca'' , :o ,asa ca asta spune multe :hungry: nici macar eu nu mi-asi dori o fiica ,ca mine =)) (prea nebuna =)) )
Te pup,acum pe ''serioaselea'',nu ti dishala' si tu prea mult ca esti om si tu,ma bucur mereu sa te reved,si apropo:''mai sunt lipsa la apppeelll!!! :hungry: pe unde umblati?!!!!

#27582 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 16 February 2013 - 08:09 PM

Am papat peste la prinz...si dupa una ora siesta am plecat in Olanda sa alegem un aranjament floral dragutz pt ca miine mergem 350 km dus si tot asa intors ca sa asistam tocmai la ARLON la o piesa de teatru unde o amica joaca (hobby)
DOrmim la ei sunt o familie superba...
Deci cumparam si cade al meu ,se impiedica cu aranjamentul in bratze...totul pe jos...eu fac spume i au ce mai ramasase din aranjament cu intentia sa il pun nefericitului in cap....dar mi a fost mila caci dobitocul nici nu se putea tine pe picioare de durere
Tiris la parking ,acasa eu spume l am bandijonat pe zevzek(are un hematon imens sub genunchi)mi am pus un pahar imens de vin alb si avum ma regalez cu pastioele de inima cintind bunu i vinu ghiurghiuliu...
Vai de maica aranjamentului noroc ca Martine e fde gasca
In seara asta trebuia sa desfaca stridiile dar imi e frica ca si amputeaza bratzele la cit de stingaci este....
:hungry:

#27583 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 February 2013 - 08:15 PM

Vezi postareastella, la 16 February 2013 - 01:49 PM, a spus:

Hello..Lilly , super cu opera kids...noa olandezul e totusi Wagner, dar mai zburdalnic ashea :hungry:...sper sa-i placa. eu parca as fi inceput cu mozart sau rossini...
important e ca fac ceva pentru copii...si cum e o legenda frumoasa, probabil ca va fi ceva super fain si e va place.

Da, au inceput de la gradi, cu un qvartet.
De la 6 la 8 ani au zis ca povestea piratului i-ar putea interesa.In plus ii duc la Teatro Reggio. :hungry: Eu-s de 14 ani la Torino si n-am fost la Teatro Reggio. =)) Dar ma bucur ca merge Manu. :lol:

"Olandese volante, che segna il punto di rottura con l’opera convenzionale, è stata trasformata ed adattata per il nostro giovanissimo pubblico che potrà così immedesimarsi nella parte della ciurma del vascello incantato e seguire le meravigliose avventure del capitano. L’imponente musica di Wagner, grazie ai suoi leit motive, si trasformerà così in una fiaba per bambini, dove l’amore trionferà e, i bambini, impareranno ad apprezzare chi, come Senta, non bada alle apparenze e crede nei sentimenti che varcano i confini della razionalità e della convenienza."

#27584 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 February 2013 - 09:18 PM

Bello....beata Manu

#27585 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 February 2013 - 09:47 PM

sara buna fetelor,

sa nu vin cu minutza goala iaca vin cu o prajiturica buna buna

Fisier atasat  IMG_3158 (Small).JPG (94.61K)
Number of downloads: 0

Acu merg sa caut ceva asa pap ca simt ca pleaca scaunul cu mine.

#27586 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 February 2013 - 11:50 PM

Vezi postareakoral, la 16 February 2013 - 04:53 PM, a spus:

- Pusa, ma bucur ca ati trecut cu bine peste accident, al meu cel mare a avut anul trecut ceva asemanator( in masina fiind, el e inca minor) in timp ce mergea in cantonament, a venit Smurdul si i-a scos, asa ca stiu ce-ai simtit... Bine ca s-a terminat cu bine si ca ati gasit alta masina... asta o sa-i poarte mai mult noroc, stii tu, ca in cantecelul acela pentru copii: " podul de piatra s-a daramat/ a venit apa si l-a luat/ vom face altul, pe rau in jos/ altul mai trainic si mai frumos..."

dna psi, ne-a priit consultatia, ziceti, va rog, adresa, ca sa stim un'sa trimitem onorariul.

Cerra, ma duc sa studiez oliac' reteta, cred c-am sa fac si io. sa traiesti, ca tare esti harnica si ne dai mura-n gura!

#27587 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 17 February 2013 - 07:58 AM

Neatza,Camelia buna te vad! :floare:

#27588 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 17 February 2013 - 08:09 AM

Vezi postareamoatza, la 16 February 2013 - 11:50 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 16 February 2013 - 04:53 PM, a spus:

- Pusa, ma bucur ca ati trecut cu bine peste accident, al meu cel mare a avut anul trecut ceva asemanator( in masina fiind, el e inca minor) in timp ce mergea in cantonament, a venit Smurdul si i-a scos, asa ca stiu ce-ai simtit... Bine ca s-a terminat cu bine si ca ati gasit alta masina... asta o sa-i poarte mai mult noroc, stii tu, ca in cantecelul acela pentru copii: " podul de piatra s-a daramat/ a venit apa si l-a luat/ vom face altul, pe rau in jos/ altul mai trainic si mai frumos..."

dna psi, ne-a priit consultatia, ziceti, va rog, adresa, ca sa stim un'sa trimitem onorariul.

Cerra, ma duc sa studiez oliac' reteta, cred c-am sa fac si io. sa traiesti, ca tare esti harnica si ne dai mura-n gura!

Adresa este www.artaculinara.com, iar onorariul consta intr-o poza cu masina si ceva de baut la gasca, pai nu? Trebuie udata masina, io asa stiu... :floare:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#27589 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 17 February 2013 - 08:11 AM

Buna dimi la toata lumea, la noi e-un frig... :floare:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#27590 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2013 - 09:52 AM

Buna dimineata! Cerulina f. apetisanta prajiturica ta! :)
Ieri tare frig mi s-a mai parut dimineata ,sper ca azi sa nu mai fie chiar asa de frig :floare: ca ma pregatesc de decolare!
O zi faina tuturor!

#27591 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 17 February 2013 - 10:37 AM

Buna dimineata la han :floare:
La mine e soare, frumos, adie vantul. O vreme absolut superba. Am stiut eu de ce vin aici...... :)

#27592 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 17 February 2013 - 11:21 AM

hello,

Si la mine este frumusel afara. Ne invartim ca si clostile prin casa si asteptam sa vina taticul nostru de LA fotbal, sa facem mamaligi (adik una lui din malai si una noua din naut+tarare videm ce iese va zic pe urma) trebuie mamaligile ptr ca am adus in bucatarie calaiul/garnita cu coaste prajite in untura si carnati. Langa carnet si carnatz o sa facem si cate un ou ochi, branza de oi de aia grasa si ceva varza murata cu legume. IUHAAAAAAA asa sa tot maninci si sa nici nu te ingrasi nu? deja inghit in sec.

EDIT: ptr tot meniul meu de azi, singurica vinovata de aci sper ca stiti cine este da? daca nu stiti, va zic eu: geanny :floare: care toata ziua vine ba cu un ou d etzaran, ba o branza, ba o mamaliga, ba o tochitura etc ca nu imi ajung paginile sa ii aduc aminte de tati. Retina mea inregistreaza.

#27593 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 17 February 2013 - 11:26 AM

[quote name='Geany' date='17 February 2013 - 09:52 AM' timestamp='1361087544' post='186002']
Buna dimineata! Cerulina f. apetisanta prajiturica ta! :floare:

Multumesc!

macar si io cu ceva ca tu toata ziua imi aduci aminte de .... chestii pe care eu tre amu sa imi bat capu cum sa le fac sa iese bine sa pot minca si io.

#27594 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 17 February 2013 - 11:53 AM

Hello, hello. Noi furam aseara cu prietenii pe malul atlanticului ( deci am circulat pe acel pod impresionant ce seamana cu cel din Frisco)ne-am plimbat oleac sa admiram valurile si sa simtim mirosul de ocean care sa ne gadile narile...apoi am intrat intr-o carciuma...unde portiile erau uriase...imposibil de terminat ce era in farfurie.
Azi ploua, si astept cuminte sa se scoale lumea, sa stam la taclale.
pe la 17h30 sa fim la aeroport...si mana birjar ...la noapte acasa...miss ii aduce tatso ordi si geanta la aeroport, si ia trenul, ca maine disdemorgen incep cursurile...asa ca azi profia sa doarma cat vrea :)...si dacatot ploua e mai bine sa stam in casa...ceea ce va fi un bun pretext sa revenim ( probabil ca miss va reveni cu frendul :floare: ) iar eu sa vad cand mai gasesc o mica pauza de integrat Lisboa :).
Gianino, cred ca esti pe baricade cu flori sa-i intampini pe ai tai.
o duminica placuta tuturor.

#27595 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2013 - 07:00 PM

Hi hi! daa Stelin',bub' i-a asteptat cu ghiocei :huh: a primit o gramada mai ales hainute(blugi,bluzite ,gecute,etc,mai important o macina' de pompieli'' ezact cum isi dorea el are si scara si furtun si ...wwaaauuu!! :) :D :D
Tati a primit wiski,je' delicatesuri(proshuto crudo,parmezan,anghinare in ulei,scamortza afumata etc)cafea,tonno,paste,bomboane cu rachiu cum spune bub' :D
coptii dulciuri :)
Ai mei au aterizat bine,nu prea le trebuia mancare dupa drum desi i-am asteptat cu de toate calde,borsul a avut cea mai mare cautare si painea integrala cu seminturi,mama nu mai aude ca i s-au infundat urechile asa ca am avut ce face misto de ea cu tata.."hhaa??!!'' :rolleyes: facea ea,asa ca tata e fericit,poa' sa-i spuna ce vrea el ca nu-l aude :D bineinteles ca acum profita la greu de pe urma acestei stari de fapt,motiv ca si mama sa mai stea fro' 2 zile acasa ca nu poate sa se duca la munca asa.

#27596 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 17 February 2013 - 07:04 PM

Bucurie mare in casa!

Sa va distrati bine :huh: :rolleyes:

#27597 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 17 February 2013 - 07:28 PM

Vezi postareamoatza, la 16 February 2013 - 12:16 PM, a spus:

hello, hello, zi de iarna normala, fara zapada la mine.
Stellino, tare oftez dup-o plimbare ca a ta, frumos tre sa mai fie! cand e mai bine decat in vacanta? sa va fie de bine!
Giani, baga cocs, cand vine mamaitza sa fie ciorba aburinda! ca la zmeu, cand o arunca buzduganul, totul sa fie nici prea fierbinte, nici prea rece, nici prea mult, nici prea putin...sau asta era doar in basme?
Dani, tu ai pierdut partida cu Bea, presimt c-o sa fie mai cocheta decat esti tu! Mie mi-au placut mult pozele, va avea niste amintiri de vis Beutza.
Lili, f buna preocuparea asta de-a culturaliza copiii de mici. Cativa sigur vor prinde gustul si pentru manifestari de bun gust. Bravo!
Verb, io we asta nu mai gatesc ca disperata, ca tanarul domn e-n vacanta - s-a stresat destul, manca-lar mama! Asa ca mai usurel, mai facem la fata locului, cand va fi cerinta.
Aura, bafta la gogosi ptr mofturosi, pe mine ma depaseste treaba asta si nici nu ma straduiesc. Io ma chinui sa le abat gandul si-aseara m-am pomenit c-o traista de Ritter sport, semiamaruie, 50% cacao, ca tot era la promotie. Ma lupt cu morile de vant :lol:

edit: da' unde-s Foxulina si Zozo? :lol:

Acia-s! Am avut si mai am niste saptamani de "vijelie", in care am fost si voi fi pe fuga tare de tot!Tururi de forta.

Abia pot tine pasul cu voi la citit, dara sa va mai si raspund.De la birou nu mai pot intra, si de-acasa ma straduiesc sa citesc!

Am fost cu voi mai tot timpul, doar ca n-am apucat sa va mai si scriu.Nu va suparati ca nu va raspund la fiecare-n parte, mi-oi reveni eu!

Sper ca toata lumea e bine, v-ati mai revenit din sinuzite si alte de-alea!Dac-as sti ca va vindeca, v-as pupa pe toate !Oricum va pup!:-*

Azi am venit de la Braila si-am pus sa dezghet frigiderul. Martea si joia, de la 18 la 20 am dentist, si mai am de mers...

Motzulin, sa stapaniti sanatosi masina!Si fara incidente.Ce marca e?

Stellin, sa va fie de bine plimbarea.

Gianny, tare fericiti trebuie ca sunteti!V-ati reunit iarasi, dup-atatea peripetii....:-*

Fug sa "mobilez"frigiderul(sa-l spal si sa-l incarc cu ce-am carat de la Braila!)

Chiar daca nu mai apuc sa scriu, sa stiti ca-s aici, cu voi, langa sufletele voastre!:lol: :-*
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#27598 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2013 - 07:41 PM

Hi hi! Daa!! :lol:

Fisier atasat  SAM_6873.JPG (65.37K)
Number of downloads: 0

#27599 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 18 February 2013 - 01:39 AM

Hello, si de la mine. Te pup Zoaza harnicutza.Gianino, sa va shii di ghini cadoaiele, si sanatate mamitzei tale.
Eu am luat 2 sticle de Porto...una ptr noi si una ptr fredul fiimei din aeroport.
Din oras am cumparat niste cutiute cu pateu de sardine, care tare i-au placut fiimei.
in rest ea si-a luat cizme super faine, balerine si o minipelerina de lana, mai de primavara asa, si un Tshirt...eu mi-am luat ...magneti de pus pe frigo :blush:
noapte buna la tulemond

#27600 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 18 February 2013 - 08:25 AM

Buna dimineata, vad ca fac inchiderea si deschiderea, asa ca va urez o zi si o saptamana faina.
sunt kiauna, ca am dormit extrem de putin...am adormit haaat dupa doua si .
pup tulemond. am o zi pliiiiiiiiiiina rau

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1378
  • 1379
  • 1380
  • 1381
  • 1382
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic