Hello, hello...bre de la dr fusei la o mare sedinta, apoi ajunsa acasa am halit o supa ( rest din aia de linte

ca n-am avut timp de bucatareala) si m-am pus la o mare siesta. nea dr mi-a zis ca genunchiul nu e grav, doar tumefiat , si ca e mai intelept sa sed acasa pe c..
dar na, eu ma credeam capabila sa merg diseara pana la lausanne si sa fac concertul...e be non ...am dormit 2h jumate, dar ma simt total ko, asa ca am decis sa stau acasa linistita.
am avertizat ca nu merg, si sa vedem maine cum ma simt.
Bre nu am alunecat ( nu era nici ghiata , nici macar un strop de zapada) nu alergam, eram pe loc , pe uscat asteptand tramvaiul si dintr-odata bâlbâdac , m-am trezit co rotile-n sus, dupa ce initial plonjasem pe genunchiul stang cu toata greutatea...chiar daca am lasat pe drum niscai kile, tot a primit un shoc cert saracul jenunchi.)
singura chestie care ma nelinisteste un pic, e ca nu-mi explic de ce am cazut, sper sa nu fie din nou chestia cu cristalele din urechea interna, ( nataraii aia care regleaza echilibrul

)...ca daca iar ma ia cu ameteli alea alea ....in fine om vedea. o sa ma duc mai incolo din nou la un conttrol ORL.
Lili draga, eu cred ca e mai bine sa si scrii, ca de aia suntem aici sa-ti oferim un umar pe care sa te sprijini cand sinti nevoia.
Cel mai bine e sa exprimi ce simti; cat timp mai stai acolo ? macar sa prinzi si stagiunea frumoasa, ca iarna nu e prea amuzanta in sud.
pup tulemond si va doresc numai bine.
Gianino, genul ala de pateuri il fac si eu, dar cu sos ( passata) facuta de je, si parmezan plus origano.
Dani, din cate stiu eu , Gela face ea foetajul , dupa o reteta a Laurei Laurentiu...a si explicat cred pe undeva exact ce si cum .