La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 26 February 2013 - 04:30 PM
Postat 26 February 2013 - 04:30 PM
Nu-mi fac eu griji de chiftele si snitele! mai rau e cand esti in fata oalei pline de ciorba si zice: mie nu-mi place asta ca ai pus nu'sh ce! sau cratitei/tavii plina de mancare.... Si fiica-sa il copiaza: mie nu-mi pace asta! nici unul, nici altul nu gusta inainte de replica asta si trebuie sa ai rabdare si diplomatie. Cu fiica-mea fac instructie, ii spun ca ma supar si ii dau ciocolatica (cavit) doar dupa ce papa tot. Cu musiu il bomban, dar nu am ce face, ala daca i s-a pus NU in gura, nu gusta si pace buna
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 26 February 2013 - 04:34 PM
Mutti, la 26 February 2013 - 04:28 PM, a spus:
Care cum vine la noi primeste un tur al baii: Enena are Badezimmer , acolo sus , vezi? Komm mit , ich zeige Dir , ok?
scumpa de ea! chiar eram curioasa daca o foloseste singurica ...
Postat 26 February 2013 - 04:41 PM
Ciudat este ca nici pisicile mele nu le mananca, se joaca, le rostogolesc prin casa sa-mi murdareasca mie pe jos, si cu asta basta!
Lasa o data pe trimestru si nu murdaresc asa de tare ca le fac cu geamul deschis!
Postat 26 February 2013 - 06:13 PM
Postat 26 February 2013 - 08:32 PM
Maya, la 26 February 2013 - 02:45 AM, a spus:
Am terminat si jelocrema de zmeurici, am batut ganache-ul, ca n-a fost cuminte
Sa traiasca Denisa! Multi ani sanatosi, fericiti si plini de noroc!
Dar..de ce bausi ganache-ul?
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 26 February 2013 - 08:43 PM
Geany macar iti spune puiul ce vrea sa gatesti, mie imi raspund"ce vrei tu"
Postat 26 February 2013 - 08:56 PM
Carmen L, la 26 February 2013 - 08:43 PM, a spus:
Geany macar iti spune puiul ce vrea sa gatesti, mie imi raspund"ce vrei tu"
Si la mine,e raspunsul care ma enerveaza cel mai mult,ca eu trebuie sa stiu ce sa cumpar ce sa fac,
Si pofta lui bub' de asta seara
SAM_6939.JPG (43.66K)
Number of downloads: 0
SAM_6942.JPG (54.31K)
Number of downloads: 0
Postat 26 February 2013 - 09:23 PM
Mutti, sa le folositi sanatosi, cu placere si bucurie.Lamureste-ma si pe mine: cum e cu radioul ala incorporat? Baie Shefei imi place tare.E asa veselaaaa!
Eu ma simt un pic mai bine.Aflaram si de unde-i durerea: fistula gingivala, de la o plomba pusa de foarte multa vreme (cred ca din Cretaicul inferior) de-un nene doctor cam aiurea, desi prieten bun cu mama. D-aia nu se vedea infectia la radiografie. Acum ma doare, logic!Dar sper sa treaca repede.Poate trec si eu la galbenus de ou, la branzica proaspata! Doar am o varsta, nu? Nu tot cu biberonul! Inca sunt la hrana lichida si-am slabit, fara gluma, cam 2-3 kg in astea doua saptamani.Azi am dezbracat fusta fara s-o deschei.
Da nu ma fac eu bine? Jur ca-n prima zi cand voi putea mesteca ceva, sa-mi iau un kil de mere si sa le rod pe toate, ca tare pofta mi-e! Si de paine prajita mi-e dor...
Danny, pot s-o caut eu pe Beutza? Buna ascunzatoare a gasit! Ingenuoasa!
Gianny, tie macar iti zic: ce vrei tu! La mine, invariabil: NU STIU!
Verb, ma iei si pe mine la pomi infloriti?
Stellin, care mai e starea in "clubul de la Geneva"?
Nici me nu-mi palce vremea asta uda si rece.
Va pup mult, pe toti si toate
Lili?
Dac-am sarit pe cineva, scuze!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 26 February 2013 - 09:28 PM
Postat 26 February 2013 - 09:50 PM
In fine daca va scriu maine am nimerit punctul zero! Faza amuzanta este ca urla tata la mine in telefon ce sa fac cu atat foc, ca mi-am adus aminte cat ma iubeste si cat il iubesc!
Postat 26 February 2013 - 10:04 PM
Geany, la 26 February 2013 - 06:13 PM, a spus:
cred ca a auzit personajele din desene de pileu cu carnati! nici nu stii cum copiaza tot! sau o fi mancat la gradi. Ce sunt eu curioasa e daca a mancat?!
zoazorel, la 26 February 2013 - 09:23 PM, a spus:
Da nu ma fac eu bine? Jur ca-n prima zi cand voi putea mesteca ceva, sa-mi iau un kil de mere si sa le rod pe toate, ca tare pofta mi-e! Si de paine prajita mi-e dor...
Danny, pot s-o caut eu pe Beutza? Buna ascunzatoare a gasit! Ingenuoasa!
Gianny, tie macar iti zic: ce vrei tu! La mine, invariabil: NU STIU!
Zozo, ma bucur ca au descoperit! Acum iti sparge plomba si trece ca prin farmec! apoi vei reveni cu mancarea la normal! auzi la ea: biberon - rasu'-plansu! sa-ti treaca degraba, si sa ramana totul doar o amintire!
cu Bea poti sa te joci cand oi avea tu chef sa smotocesti un pitic, doar ca e timida rau la inceput, sa vedem daca reusesti sa ii intri in gratii, sa iasa poznasa din ea, sa se desfasoare ea in voie ...
La mine e combinatie intre voi doua, dar inclina talerul mai mult catre mofturile domnului zozo. Raspuns invariabil: NU STIU, CE VREI TU! Ce vreau eu sa fie! apoi imi zice: pai ce nu stii ca asta nu imi place? daca nu faci sa mananc si eu, nu mai face! nu-mi vin acum in cap exemplele, dar de ex: fasole pestrita in loc de fasole alba, faceam prima oara fasole in de cand eram cu el, din care stele sa fi banuit ca nu-i place pestrita???, sau rosia, la mine e tot fasole, ba aia colorata e mai gustoasa!? cum sa ma mulez eu pe incalceala asta de minte, ca ce nu a vazut la mami, sau fix asa la restaurant, nu se iegzista sa fie gustat!
Postat 26 February 2013 - 10:16 PM
[/quote]
Vezi Geany inseamna ca in sfarsit ai un sfatuitor de nadejde, dragul de el
Da e tare greu sa faci "ce vrei", mai ales cand esti la dieta
manca orice, ori nu ai cgef de nimic, cel mult o salata.
Postat 26 February 2013 - 10:37 PM
Zoazo' deabea astept sa aud ca te simti mai bine!
Dany ,bub' mananca deastea,doar ca nu mi-a mai cerut pana acum niciodata
Si da Carmen a mancat tot! Eu seala'
Postat 26 February 2013 - 11:02 PM
Ma rog, cred ca este corect sa vorbesc deschis cu tine pentru ca-mi pari o fiinta normala: amandoi am fost casatoriti inainte, amandoi am divortat in acelasi an, suntem impreuna de aproape 7 ani, am stat aproape 2 ani impreuna in aceeasi casa. Dar el are o mama, iesita din cele mai rele povesti, unele fete mai stiu, eu am 4 pisici care sunt foarte nazbataioase ca orice animal sanatos si jucaus. Asa ca m-am mutat eu inapoi la mine, sa nu mai am tangente cu duamna mama lui care le uraste pe pisici si nu mai putea trai de par si miros. In ultimii 4 ani, el vine sa le viziteze pe pisici cand ii e dor si sta la mine si in we stam impreuna la el. Stiu ca multe s-or fi scarpinand acum in cap, dar noua ne convine. Cand vreau sa ma duc la el marti sa stau pana joi, asa fac , dar atunci ma-ntorc acasa joi si stau pana duminica! Nu pot lasa pisicile singure mai mult.
Asa ca eu am doua seturi de congelatoare, doua seturi de aragaze, fiecare cu problemele lui de interpretare, doua frigidere de uit ce-am pus undeva si nu in partea cealalta! Dar asa e viata mai palpitanta!
Postat 26 February 2013 - 11:07 PM
Te intreb,pt. ca si eu il am pe asta nou si ma temeam sa nu am probleme de genul.
Momentan nu am, dar cand dau cuptorul pe grill ii pun protectia si tin usa intredeschisa.
Cu greu s-a dus mirosul ala de cuptor nou,mereu ma temeam sa nu miroase a topit de la butoane sau ceva de genul ,dar se pare ca nu
Postat 26 February 2013 - 11:19 PM
Zoazo, te-as lamuri cu radio daca as sti
EU cred ca-i un radio mic, ce se fixeaza direct pe perete si are cablu de curent acolo sub el. Ca sa nu fie matze prin baie.
Am vazut o data unul , daca stau sa ma gandesc , de marimea unei prize....

Ajutor