Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1400
  • 1401
  • 1402
  • 1403
  • 1404
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28021 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 11:21 AM

Vezi postareazoazorel, la 03 March 2013 - 07:31 PM, a spus:

Ce de "babe"pe 6!:hug: Si-a mea e tot pe 6, ca-s nascuta in data de 6 si-asa mi-a zis mie tantita ca trebuie! Deci, e pe 6 de mii de ani!
Asa ca, cele care o au odata cu mine, va rog mult, nu ma injurati prea tare daca va fi urat, da? Stellina, Verber, Geanny...:love3:

Si eu ma alatur listei, baba mea este tot pe 6, sunt nascuta pe 15, deci 1+5=6.

Astazi este baba lui Dany, dar se prevede o zi frumoasa!
GEORGIA

#28022 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 March 2013 - 11:54 AM

Ooups, uitai, azi e ziua soacrei :hug: LMA :love3:

#28023 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 12:10 PM

Salutari la han!

Si baba mea e tot pe 6, data zilei mele de nastere 24, 2+4=6.
Azi e o zi splendida.
Imagine postata

#28024 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 12:14 PM

Vezi postareastella, la 04 March 2013 - 11:54 AM, a spus:

Ooups, uitai, azi e ziua soacrei :hug: LMA :love3:

Sa-ti traiasca! :hug:
GEORGIA

#28025 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 March 2013 - 12:18 PM

LMA Socrellei, Stella, sa fie sanatoasa!
Am baba frumoasaaaa! iupiii, tot anul o sa fiu solara! :love3: si ai mei la fel au avut frumos, ieri! deci e un an cu mult soare bland la noi in familion de acum si pana la anul ... si la multi ani ! :hug:

Salutari la tot hanul si o saptamana fructoasa in care sa va indepliniti tot ce v-ati propus, indiferent de natura dorintelor! :hug:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#28026 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 March 2013 - 12:19 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 04 March 2013 - 11:21 AM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 03 March 2013 - 07:31 PM, a spus:

Ce de "babe"pe 6!:hug: Si-a mea e tot pe 6, ca-s nascuta in data de 6 si-asa mi-a zis mie tantita ca trebuie! Deci, e pe 6 de mii de ani!
Asa ca, cele care o au odata cu mine, va rog mult, nu ma injurati prea tare daca va fi urat, da? Stellina, Verber, Geanny...:love3:

Si eu ma alatur listei, baba mea este tot pe 6, sunt nascuta pe 15, deci 1+5=6.

Astazi este baba lui Dany, dar se prevede o zi frumoasa!

Hi hi! si eu tot pe 15 ,deci pe 6 raman si eu..Poimaine :hug:

Acum am ajuns,soare dar cu dinti la noi azi,bate un vant rece :71:

Sotosenia vrea fasole cu afumatura,dar nu cum imi place mie fasole deaia colorata si prajita la tigaie(scazuta),vrea maruntica alba si in oala in sos ,cum facea ''mamicuta'' ...bllee :lol: ,eii!! oricum eu o sa mananc ezact' o lingura asa ca ''faca-se voia sa'' =))
Ce am eu bun-bun,o punguta cu gogosari copti de la congi sa-mi fac seala',si daca tot am cotrobait acolo si un pachetel de vinete coapte,tot salata o sa fac .hmm!! ^_^
Le dau si desert tarta cu lamaie si ''a veledere''vb. lui bub' ca deseara sunt ocupata ,cu sultanul =))

#28027 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 04 March 2013 - 12:24 PM

No, si baba mea e pe 6, n-are legatura cu ziua mea, imi place pur si simplu (la un moment dat, prin generala, eram a 6-a in catalog si de-atunci mi-a ramas baba pe 6). Sper sa avem toate o baba insorita.
Si am uitat sa va salut, sa-i urez si eu La multi ani soacrei Stellei si sa va zic ca azi n-am cheeeeef, da deloc n-am....
Ioana s-a trezit dimineata cu durere de gat si tusind ca un magarus, sper sa nu fie mai rau pe cand vine de la scoala.

#28028 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 01:09 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 04 March 2013 - 12:22 PM, a spus:

Si eu am "intalnire" tot cu sultanul diseara! :love3:

:71: daca te prinde microbul'' e jale ^_^
2' multa sanatate fetitei :lol:

Acum in fundal e emisiunea mea favorita ''la prova del cuoco ''si canta felicta :hug:

http://www.youtube.c...h?v=Q0wZQbK938Y

Off!! cat imi placeau!! Asta e!!..viata merge inainte =))

Si la polul opus al stirilor, fasolea mea fierbe pe foc si scoate un miros bbllee!! :hug:

=))

#28029 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 04 March 2013 - 01:44 PM

Hello!
Geaba va bucurati, c-au zis la meteo ca de pe 6 se incalzeste, dar va fi nor, eventual precipitatii. Adica fix cum imi place mie!
Stellino, LMA soacrei! Ce mai face socrul, s-a intremat?
Frumoase lalele aveti, eu am zambile si ghiocei, si-acasa si la birou. Miroase-aicea!
Giani, m-ati omorat cu suleimanu' vostru, martea trecuta am prins si io juma de ora cand m-am intors de la sala. Poate vad si-n seara asta ceva :love3:

#28030 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 01:50 PM

2ut sanatate Ioanei! i-ai dat niste ceva rapid de gat dimineata: miere cu ghimbir, proppolis ... sau ce obisnuiesti tu?

#28031 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 01:51 PM

moatzo, la Buzau sa fie pe 6, vremea de-ti place tie si la fiecare din celelalte fete vremea de le-o placea lor :love3:

#28032 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 01:52 PM

Vezi postarea2ut, la 04 March 2013 - 12:24 PM, a spus:

Ioana s-a trezit dimineata cu durere de gat si tusind ca un magarus, sper sa nu fie mai rau pe cand vine de la scoala.

Sanatate Ioanei!!! Sper sa nu fie ceva serios!

Si Alex a ramas astazi acasa, s-a trezit iar cu durere mare de cap, la frunte si o durere insuportabila de ochi si mamitza imi spunea ca avea chiar ochii rosii, OF! Ce o fi avand si cupilul asta?!?!
GEORGIA

#28033 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 04 March 2013 - 02:05 PM

Vezi postareaDaniella, la 04 March 2013 - 01:50 PM, a spus:

2ut sanatate Ioanei! i-ai dat niste ceva rapid de gat dimineata: miere cu ghimbir, proppolis ... sau ce obisnuiesti tu?

Multumesc Dani, i-am dat si nurofen si sirop de tuse si ceva local pentru gat, sper sa fie ok.

Vezi postareaGiorgiana, la 04 March 2013 - 01:52 PM, a spus:

Vezi postarea2ut, la 04 March 2013 - 12:24 PM, a spus:

Sanatate Ioanei!!! Sper sa nu fie ceva serios!

Si Alex a ramas astazi acasa, s-a trezit iar cu durere mare de cap, la frunte si o durere insuportabila de ochi si mamitza imi spunea ca avea chiar ochii rosii, OF! Ce o fi avand si cupilul asta?!?!

Sa stii ca azi pe drum chiar m-am gandit la Alex al tau, daca ati mers mai departe atunci la ORl si daca ati mai avut probleme....
Sanatate si lui!

#28034 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 02:10 PM

Vezi postareaGeany, la 04 March 2013 - 02:03 PM, a spus:

Hi hi! Aicea' sunt,faceam prajeala pt. fasoli' bre' :D
Vb. cu Giorigi' pe p.m,ca eu sunt curioasa ca o pisica si barfitoare'' rau :lol: si serialul acum ce mai e frumos,apoi din ce am citit,devine greoi,se lugeste pelteaua,etc. fanii sunt dezamagiti :D deci daca nu v-ati legat inca la cap ,sfatul meu e : nici sa nu va legati...da' eu ma uit =))
Paii !! tre' sa ma conving,nu?!!! =))

Pana aici a venit mirosul de ceapa prajita! :D
Eu diseara fac un praz cu masline si ieri am facut un sos cu spanac, loboda alba si stevie de la congelator. Ca acum vine primavara cu toate buruienile si le voi gasi proaspete pe tarabe. Dar a iesit bunul sosul, am pus si putin usturoi, merge!

Da, da, noi ne vorbim pe p.m. si daca am fi fata in fata, ce ar mai fi la gura noastra!
GEORGIA

#28035 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 02:13 PM

Vezi postarea2ut, la 04 March 2013 - 02:05 PM, a spus:

Sa stii ca azi pe drum chiar m-am gandit la Alex al tau, daca ati mers mai departe atunci la ORL si daca ati mai avut probleme....
Sanatate si lui!

La ORL am fost si cica nu ar avea nimic cu sinusurile, eu tind sa cred ca este de la ochi, ma duc maine la medicul de familie sa ne dea o trimitere.
GEORGIA

#28036 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 04 March 2013 - 02:15 PM

Pina la episodul treizeci si ceva nu am vazut nimic din serial, nu i-am dat nicio sansa din cauza ca atita imi facea mama capul mare cind venea la mine, tinea neaparat sa mi-l laude pina cind, aflata la mine, a urmarit un episod si culmea, m-a captivat sa las alte activitati si sa-l umaresc. Eiiiiiii, am vazut citeva zeci de episoade in avans, am ajuns la optzeci si ceva, in fine a reusit Hureem sa isi vada visul cu ochii, a dat ordin sultanul si l-au mierlit pe Ibrahim!

#28037 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 04 March 2013 - 02:18 PM

Giani, io le-aud pe-astea ale mele de la birou, vb de sultan si de-aia m-am uitat si io juma de ora. O stiu doar pe Hurem, pe sultan l-am confundat c-un pasa, asa au concluzionat colegele dupa ce m-am bagat si io'n vorba :lol:

#28038 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 02:44 PM

=)) ''ie' grele'' :D
Parerea mea(pur personala dealtfel) e ca nu se poate intelege filmul decat daca incerci sa te transpui'' daca pot sa spun asa, in acele timpuri .
Alte obiceiuri,alte conceptii ,de multe ori mi se pare revoltator,dar totusi intrigant :lol: raportand la societatea noastra din ziua de azi ,e absolut barbar (inca nu ati vazut nimik din film :D )dar e bazat pe inscrisuri si date istorice,am mai vazut si ceva telenovici coreene,deci in acele vremuri se pierdea'' un cap f. usor,otravurile si conspiratiile politice si nu numai ,mergand pana la atrocitati de neconceput,erau ceva normal .
Inca ma bucur de actori,de costume si de bijuterii,muzica si decoruri,dar daca manerveaza' ma las pagubasa =)) ...aiurea :D !! tot spun ,da' vad ca nu ma las :D

M-a mai intrigat ceva ,acum ceva zile dand inainte si inapoi la tv. am vazut absolut intamplator pe vadim ,spunand ca au fost consemnari si date istorice care spun ca ,Cleopatra ,dupa ce s-a sinucis muscata de sarpe,trupul sau a fost violat de sute de barbati..Barbar..chiar nu stiam asta :D

Hai ca vb. mult! :D mi s-o prinde fasolea...
Stiti bancu' cu fasolea prinsa nu?!

#28039 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 02:50 PM

Nu, chiar nu stiu bancul, eu chiar am reusit o data, am plecat la un termen fara sa inchid aragazul! Cu spaclul am raschetat-o!

Frati-miu zice ca astea sunt drame istorice nu soap opera ca incearca sa redea atmosfera vremurilor, la americani, mi-a dat doua exemple: Nord si Sud si Gettisburg.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28040 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 02:55 PM

Vezi postareazerda, la 04 March 2013 - 02:50 PM, a spus:

Nu, chiar nu stiu bancul, eu chiar am reusit o data, am plecat la un termen fara sa inchid aragazul! Cu spaclul am rachetat-o!

Hi hi ! Ti-l spun eu asa cum il stiu eu! :D
Cica un cuplu tanar (proaspat casatorit),ea gateste,el mananca, mereu spune trist:''nu e ca a lui mama'' :D ,ea disperata mereu incearca retete noi,nimik,acelasi raspuns.. :lol:
Intr-o zi ea prinde'' fasolea (o afuma),el intra pe usa si striga fericit'' A venit mama??!!'' :D

=)) =))

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1400
  • 1401
  • 1402
  • 1403
  • 1404
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic