Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1403
  • 1404
  • 1405
  • 1406
  • 1407
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28081 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 March 2013 - 11:20 AM

Hello; sanatate la toata lumea, mare , mica si babe frumoase pana in 9 martie.
Aici azi e mohorat si frig al naibii ( era minus 3 dim cand am iesit) ...

#28082 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 12:21 PM

Vezi postarea2ut, la 05 March 2013 - 11:08 AM, a spus:

Georgi, am uitat sa-ti zic ca noi am fost saptamana trecuta cu Ioana la oftalmolog, ca se plange des ca o dor ochii, dar doctorita (care e una foarte-foarte buna), dupa ce i-a facut controlul ne-a zis ca nu are nimic la ochi si ca foarte des durerile oculare sunt de fapt migrene provocate frecvent de colecist (bine, la Ioana nu stiu daca e cazul, ca n-am avut probleme de genul asta, dar la Alex al tau ar fi posibil).
Boni, ma bucur ca ai o baba frumoasa, uite, si la noi e frumos de baba ta.

Foarte interesant, o sa vorbesc cu doctorita lui neaparat si de asta. El mi-a zis ca citeste foarte bine, ca nu are probleme cu vederea, nu i se incetoseaza privirea, nu vede tulbure. In schimb il inteapa tare ochii. Poate o fi si de la colecist, la ecografie i-a iesit ultima oara ficatul marit.
Bine ca mi-ai zis!
GEORGIA

#28083 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 12:54 PM

E enervant cand nu primesti un raspuns clar de la doctori! Eu am trecut prin cateva reprize, e cea mai deprimanta chestie cand stii ca nu te simti bine si ei ridica din umeri!E drept ca fiecare organism reactioneaza diferit, trebuie spus in apararea lor!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28084 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 05 March 2013 - 01:05 PM

Raspuns clar de la dr? Cand nu-l au te rezolva c-o trimitere la psihiatrie si te linisteste ala c-un sindrom neurovegetativ, xanax si-nca niste adormitoare de_astea. La mine-n fam toti au avut macar o experienta de-asta. Si n-om fi nebuni chiar toti!

#28085 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 01:57 PM

Vezi postareamoatza, la 05 March 2013 - 01:05 PM, a spus:

Raspuns clar de la dr? Cand nu-l au te rezolva c-o trimitere la psihiatrie si te linisteste ala c-un sindrom neurovegetativ, xanax si-nca niste adormitoare de_astea. La mine-n fam toti au avut macar o experienta de-asta. Si n-om fi nebuni chiar toti!

Eu am zis de multe ori ca medicina asta este pe "bajbaite". Hai s-o incercam si pe asta, n-a mers, dar stai ca ar mai fi ceva sau o fi de la asta si o merge cealalta! :)
GEORGIA

#28086 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 02:40 PM

Asta imi aduce aminte cand am avut o criza de bila rea, dar rea!! Dupa 3 zile de varsat in continuu, am sunat-o pe mama sa vina la mine ca mi-era prea rau, ea a venit si a chemat salvarea. Booon! Vine salvarea cu o cetateana doctor care ma vede ca respiram cu greu, ca daca respiram adanc, din miscarea diafragmei mi se facea din nou rau si reflexul de varsat!
Si-mi zice ca-mi face trimitere la Obregia la psihiatrie ca gafaiam asa spasmodic! a facut mama cu nervii, a sarit in capul ei si i-a zis sa-mi faca un antispastic si ma duce ea la psihiatrie daca i se pare cazul!
Pe urma am aflat ca aproape intrasem in soc respirator! Tampita aia nu stia ce am! Nu va zic ce au zis doctorii cand au aflat,doctorita mea de familie chiar facea si ea crize de bila din astea,tot asa se tinea ea tare ca lasa ca-i trece,pana ajungea s-o ia cu Salvarea iar tata i-a luat si notat numele de pe reteta si i l-a dat matusii doctor psihiatru ca aia a zis c-o reclama!Banuiesc c-o fi reclamat-o ca avem o familie de reclamagii!
In fine, dupa jumate de zi de dormit dupa injectiile cu antispastice nu am mai avut probleme cu respiratia, deci mama nu m-a dus la Obregia :)
Ghinionul vostru!

#28087 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 March 2013 - 03:00 PM

Gata,am fost la dr.,bub' se simte deja mult mai bine ,are rosu in gat(amigdalita),i-a dat 2 siropele eurespal (20 de lei),ibalgin (10 lei),si o suspensie,aka' praf care se dizolva cu apa fiarta keflex (10 lei),reteta compensata,dar s-a incadrat in plafon asa ca atrebuit sa mai dau doar 0,3 lei ,m-au indrumat la o farmacie alaturata ''sf. spiridon''se numeste mi-au spus ca e diferenta de pret fata de alte farmacii la toate medicamentele,aceste farmacii sunt peste tot in oras,eu nu am stiut nu stiu daca asa o fi sau nu ,dar eu acolo am fost am luat si 20 de comprimate de paracetamol pt. noi sa fie in casa 3 lei :)
Zic toate astea ca poate mai sunt copii cu loshu' in gat :)
Siropelele sunt bune ii plac lui bub' tre' sa-i dau de 3 ori pe zi.

Cu ocazia asta mi-am facut si piata,am luat salata verde frumoasa si zarzavat,am facut o supa buna de pui cu legume,si paine prajita,au mancat toti cate un castron (am pus si catel de usturoi la final tocat marunt ,ca e sanatos),sunt multumita ca bub' e iar vesel si ca a papat tot! :)

#28088 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 07 March 2013 - 08:16 AM

Adica acuma merge?
Helloooooo!

#28089 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 07 March 2013 - 08:23 AM

Vezi postareamoatza, la 07 March 2013 - 08:16 AM, a spus:

Adica acuma merge?
Helloooooo!

Helooo !Imagine postata

Mereeee !

[url="http://www.youtube.com/watch?v=UBYnT8JY7sE"]http://www.youtube.c...h?v=UBYnT8JY7sE[/url]

Buna dimineata la han! Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#28090 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 07 March 2013 - 08:28 AM

Neata si de la mine! Uf, ce nasol a fost ieri, cred ca incercam din juma in juma de ora sa vad daca nu s-a reparat...
Ieri a fost frumusel de baba mea, azi e noros si picura si am inteles ca tot asa va fi zilele urmatoare. In rest, toate bune, nu stiu de ce am senzatia ca-i vineri azi.
Sa avem o zi frumoasa!

#28091 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 07 March 2013 - 08:28 AM

iuhuuuuuuuuuuu! neaţaaaaaaa!
La noi e întunecat, da' nu-i bai, că merge forumul Imagine postata

#28092 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2013 - 08:30 AM

Iuuhhuu!! :) merge forumul!!! Yuuppii!! :)

Buna dimineata! ce mai faceti doamnelor?! nu v-a fost dor de mine?! :)

(Giorgi' chiar inainte sa cada'' forumul apucasem sa-ti trimit un p.m cu rezumatul urmatoarelor doua episoade (47 si 48)din serial ,sa-mi spui daca ai apucat sa primesti si daca se vede linkul daca nu iti trimit din nou ;) )

#28093 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2013 - 08:31 AM

Vezi postarea2ut, la 07 March 2013 - 08:28 AM, a spus:

Neata si de la mine! Uf, ce nasol a fost ieri, cred ca incercam din juma in juma de ora sa vad daca nu s-a reparat...
Ieri a fost frumusel de baba mea, azi e noros si picura si am inteles ca tot asa va fi zilele urmatoare. In rest, toate bune, nu stiu de ce am senzatia ca-i vineri azi.
Sa avem o zi frumoasa!

Chiar nici nu m-am gandit ca ieri era si baba mea ,uitasem,la noi a fost cam racorica :) dar macar nu a plouat :)

#28094 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 March 2013 - 08:35 AM

Bineeeeeeeeeee, bravo lui ca merje..
Salutam hanul...ieri am avut o baba gri si mohorata, dar am fost si am invitat fata la restaurant la ea la fac.
Beleaua, e ca martzanul s-a fofilat afara pe la 8h dim , eu plecam la 9h...l-am strigat alea alea...nika...
m-am intors pw la 15h30 ( ca statui oleac cu miss la taclale) vin , il strig, nika, ma preumblu prin mahala ...fiocco fiocco...nika...intr-un tarziu pe la 17h30 a aparut lihnit si mnealui...deci pe final a fost o baba cu de toate ...si griji si bucurii, si fara soare, dar na asta e :)....ieri avem relache...azi deja e alta traba :)...asa ca va salut si va urez 1: sa aveti o zi faina, 2: sa mearga forumul 3, sa va bucurati ca maine incepe wendul ( nu la moa, ca noi atunci cantam mai abitir, cand are lumea mai liber :) )
va las o cacao(cioco) cu lapte...ca prea multa cafea dauneaza cica ;)

Fisiere atasate

#28095 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 07 March 2013 - 08:55 AM

Io ma bag la cioco si la corn, bun-bun mic dejun. Am impresia ca azi e urat in toata tara, cel putin pana acum asa se pare.
Ieri le-am facut fetelor cozonac cu mac, tare bun a iesit (bun, da urat, ca intotdeauna mi se crapa partea de sus si se vede macul pe ici pe colo, dar nu-i bai, ca de mancat se mananca). Io am baut ceai si am inghitit in sec...

#28096 Useril este offline   Miti 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 10-March 10

Postat 07 March 2013 - 09:06 AM

Buna Dimineata!
Si la noi este innorat astazi! Va urez o zi buna!

#28097 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 March 2013 - 09:17 AM

'Neata!!!!

In sfarsit merge forumul!!!! :)

Si baba mea de ieri a fost cam mohorata, doar dis-de-dimineata a fost soare, E, asta e, noi sa fim sanatoase!
Si astazi este cam mohorata ziua!

Geany, am vazut p.m., am apucat, asa ca am vazut rezumatele. :)

O zi frumoasa va doresc!!!!
GEORGIA

#28098 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2013 - 09:22 AM

Asa bravo,bravo ,ma bucur :)

Vad ca v-ati mai si rasfatat,o doamne !cozonac cu mac am vazut si chec ciocolatos :) eu am facut doar clatite cu dulceata de capsuni si crema de ciocolata,dar de ciuda ca nu mergea forumul nici nu le-am mai pozat! :)

#28099 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 March 2013 - 10:11 AM

Neatza,
Azi cica ar fi baba mea, radioasa ca si mine. Acum daca primul lucru care mi-a trecut prin cap cand m-am trezit nu a fost ca e baba mea ci Slava Domnului ca nu e soare, se cheama ca e de bine sau e de rau? De plouat nu ploua!

#28100 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 March 2013 - 10:56 AM

Vezi postareazerda, la 07 March 2013 - 10:11 AM, a spus:

Neatza,
Azi cica ar fi baba mea, radioasa ca si mine. Acum daca primul lucru care mi-a trecut prin cap cand m-am trezit nu a fost ca e baba mea ci Slava Domnului ca nu e soare, se cheama ca e de bine sau e de rau? De plouat nu ploua!

Si ieri cica a fost baba mea si nu a fost soare, decat un pic dimineata si se cheama ca e de bine sau e de rau?!?! :biggrin: Si a mai fost si a altor fete! :tongue3:
Noi sa fim sanatoase, iubite, rasfatate, norocoase, implinite!!!! :floare:
GEORGIA

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1403
  • 1404
  • 1405
  • 1406
  • 1407
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou