La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 18 March 2013 - 07:37 AM
ma duc sa mai dorm o juma de ora( daca pot)
Postat 18 March 2013 - 08:40 AM
Bobita, spor la treaba, te asteptam cu poze cand e gata!
Stella, somn usor, daca reusesti sa mai dormi. Si eu m-am trezit in week-end tot la 7 si un pic, nu stiu ce-am avut, ca toata saptamana am asteptat sa pot dormi pe saturate.
Sa aveti zi frumoasa si calda!
Postat 18 March 2013 - 08:58 AM
Aici au anuntat ca de azi se schimba vremea si se incalzeste! sa vedem ...dimi iar era ger si bruma pe masini/coperisuri. Ieri a fost un vant rece si un frrrrig!
Miti, cum e micuta? Ce frumoasa e laleaua mov! multumim de marlene!
Stella, a trecut sedinta de stranuturi?
Bobitza, succes la pavoazare!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 18 March 2013 - 09:10 AM
La noi e soare, dar e tare frigulet.
Diana se simte mai bine (multumesc de intrebare doamna Stella si Dany), e la gradi acum.
Va doresc multa sanatate si un inceput de saptamana cat mai bun!
Postat 18 March 2013 - 09:47 AM
Sorina, sanatate Giuliei si insanatosire grabnica! Dar este bine sa o urmaresti mai ales ca a suferit o lovitura la cap, eu asa am facut cu Alex.
Alina, sanatate si tie si sa dea DD sa fie totul bine!!!! Imi pare rau ca trebuie sa suferi atat!
Miti, sanatate si mandrei tale! Si mie mi-au placut magdalenele tale si am si forme, asa ca o sa le incerc, am vazut ca ai postat reteta.
Bobita, spor la treaba, ca ai nevoie!
Verber, sa o odihneasca DD in pace pe mama ta!
O zi minunata va urez si o saptamana cat mai usoara!
Postat 18 March 2013 - 09:48 AM
Bia, n-am mai dormit...am inceput una alta ( prin a schimba lenjeria la pat, ca mi se parea ca muntele de calcat merita un efort de spor
Postat 18 March 2013 - 09:59 AM
Postat 18 March 2013 - 10:12 AM
Verb, Doamne Doamne sa o odihneasca in pace pe mami tau.
E soare la noi, dar frig de mi-au inghetat turloaiele si mainile! zambilutele de gradina ar trebui sa creasca si pe vremea asta friguroasa nu? le-am pus de 2 saptamani, dar nu prea sporesc ...
e undeva pe forum metoda cum se face cosulet din parmezan retin, dar nu gasesc, poate imi da cineva un link. Merci
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 18 March 2013 - 10:16 AM
Si la mine in gradina a iesit o zambila si niste narcise, de abia astept sa infloreasca!
Postat 18 March 2013 - 10:26 AM
sorinadaniela, la 16 March 2013 - 02:58 PM, a spus:
O durea peste tot și avea și febră. Într-un târziu am scos de la ea ce s-a întâmplat.
Sorina, ai trecut printr-un adevarat cosmar.
Cat am citit postul tau, n-am respirat.Of, of draga de Giulia.
Refacere rapida Giuliei si o imbratisare tie!
Postat 18 March 2013 - 01:04 PM
Totusi n-as mai vrea sa ninga ca la Stella. Altadata erau zarzarii infloriti.
Io-s cam apatica, dupa un we plin cu folos, parc-as vrea sa stau si sa tot stau. Nu se poate!
Giorgi, ti-am mai zis io,copii mici/griji mici, copii mari/griji mari. E-abia inceputul, stai sa vezi de-acuma framantari pe capul lui Alex.
Bobita, ce-a fost mai greu a trecut, spor la amenajari!
Stiti ca v-am zis io de fosta mea colega care-a ramas gravida cand nu mai credea? Ei, a nascut un baietel micut, a stat la incubator, dar acum e bine, sunt acasa si ea-i o sperioasa de numa'! Cum miauna asta mic, cum e pe baricade! Ce bine sa faci copiii la tinerete, parca iei mai relax totul. Alo, e cineva pe receptie?
In rest, trag nadejde la o saptamana mai usoara, nu mai vreau sa trec de patratica mea deloc. Zise Zdreanta-n gandul lui...
Postat 18 March 2013 - 01:13 PM
Bine ca avem o ciorbita calda sa ne incalzim si pe seara le fac piftelute cu sos si piure,da' repede ca apoi am intalnire cu sultanul da?!
Va las cu o salatica ,pe care tare mi-asi dori-o
mancarea-sanatoasa-e-un-stil-de-viata-3-sfaturi-ca-sa-il-poti-urma-mai-usor_size5.jpg (26.01K)
Number of downloads: 0
Si va urez o zi faina si multa sanatate!
Postat 18 March 2013 - 01:25 PM
Si aici soare orbitor, frig afara de nici catelul celor cu magazin la scara nu sta afara sa latre la trecatori!
Postat 18 March 2013 - 01:27 PM
Am tras (iar) chiulul zilele astea, dar motivat - intalneli, iesit in oras, plimbari, chestii, nebunii.....
Sambata ne-am intalnit cu niste prieteni care si-au luat apartament / casa. E vorba de un bloc tip bungalow si ei au un apartament de 4 camere. Frumusica locuinta! Sufrageria e spatioasa, iar sus sunt camerele si balconul. Mai au si pod..... Cand mi-or cadea boarfele afara din dulap, fac pachet si ma duc sa le depozitez la ei!
Ieri m-a scos jupanu' la film - Stand Up Guys (Trei tipi duri) cu Al Pacino, Christopher Walken si Alan Arkin. Trailer - aici.
Soare si pe aici, dar inca nu stiu daca-i cu dinti sau nu. Dimineata erau -3 grade si a trebuit sa razuim gheata de pe geamuri si de pe parbriz....
O saptamana minunata va doresc!
Postat 18 March 2013 - 01:59 PM
moatza, la 18 March 2013 - 01:04 PM, a spus:
In rest, trag nadejde la o saptamana mai usoara, nu mai vreau sa trec de patratica mea deloc. Zise Zdreanta-n gandul lui...
Da, ai perfecta dreptate! Iar eu la randul meu ma ingrijorez, de..!
"Zice Zdreanta-n gandul lui
“S-a facut a dracului!”
Sa traiasca baietelul fostei colege si sa-i aduca numai bucurii!

Ajutor