Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1419
  • 1420
  • 1421
  • 1422
  • 1423
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28401 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 March 2013 - 12:01 AM

Hello...am ajuns acasa ...am reusit si-n seara asta hopul ( hapul :rolleyes: ) lui richard.
Alina, te-as tot citi, ca tare frumis le mai depeni Sheherezado.
Cand era Vale mica tare ma mai 'nerva socrella, ca una doua ii spunea...* daca nu mananci, sau nu faci cutarica chestie, nu te mai iubesc *
eu i-am spus mereu ca orice ar face in viata o voi iubi mereu, ca dragostea nu depinde de fleacurile cotidiene, dar ca sunt lucruri care-mi plac si altele care nu-mi plac din ce va face, si asta independent de marea dragoste ce o am pentru ea.
Cum sa nu iubesti asa un dragalas de omulet de 6 ani, care cugeta ca un om mare , sau mai bine ca un om adult.
Despre copilaria ta si ce-ai incasat la propriu si figurat, nu comentez, ca sa nu spun lucruri care dor.
Cea ce èierde e mama ta ; tu ai castigat forta si putere maxima, si ceea ce e cel mai important ai acumulat multa iubire pe care o reversi cui trebuie.
Ranile fizice se vindeca mai usor decat cele sufletesti, dar cu timpul si alea se vindeca, mai ales ca ai un mare balsam alaturi.
Notte cara e un grande bacio e abbraccio al tuo piccolo grande uomo e a te.

#28402 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 19 March 2013 - 01:29 AM

Zoazo :-* :71: aici sunt
Va citesc zilnic da nu prea am dispozitie de scris

Alinaaaa, am citit, am plans :-* ,si sa va iubiti mereu asa :rolleyes:
Si la noi e la fel chiar daca sunt copiii mei mari, mereu ne spunem ca ne iubim .Si acum ca sunt plecata e si mai si,imi trimit mesaje si imi spun ca ma iubesc .Dar si acasa eram la fel si va spun cu maina pe inima ca sentiment mai deosebit nu exista.Mie cel putin imi da multa putere si ii simt aproape si stiu ca orice ar fi suntem uniti.

Drept ii ca acum si barbate-miu imi spune ca ma iubeste mai des =)) , da asta e alta poveste,ma rog al meu nu obisnuia sa imi spuna prea des ca ma iubeste dar acum ca suntem departe unu de celalalt mereu imi spune.

Sanatate multa bolnaviorilor :71: =))
Pup papusica de Bea ca tare dulce e :-*
Koral :-* =))

#28403 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 March 2013 - 07:23 AM

Bine ca ai mai dat semne de viata Lili ca ne intrebam ce-i cu tine! La voi sper ca vine primavara asa ca poate mai mergi si tu la o plimbare sa-ti mai clatesti ochii!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28404 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 19 March 2013 - 08:08 AM

Stella apropo de episodul cu "daca nu aia .. nu aia nu te mai iubesc", maica-mea i-a spus candva lui Darius cand era bolnav si n-a vrut sa stea in brate la ea ci in brate la mine.. "pleaca de aici, nu meriti nimic, am sa imi gasesc alt copil bla bla".. nu era prima data si atunci m-am suparat si i-am zis ei sa nu isi mai permita sa ii spuna lucruri de genul pentru ca in primul rand nu stie ea ce merita el si ce nu cand il vede o data la saptamana sa zicem si apoi eu nu ii marginesc actiunile pentru tampenii de genul... nu era un moft pentru el sa stea cu mine, era o necesitate.. dar na!
Noi sa fim sanatosi, caci exact cum ai spus eu am capatat forta si afectiunea acum am cui sa o dau.
Toaaata noaptea a fost calare pe mine Darius, sincer, am dormit extrem de prost, dar nu puteam sa nu il las sa se manifeste, in coastele mele cuibarit, cand nu avea mana pe mine avea un picior.. imi dau seama ca in ei asa mici creste o disperare enorma cand le lipseste cineva drag, in cazul lui mai mult decat atat.. eu.Ma intreb acum ce-ar fi fost sa fi durat mai mult asta sau sa nu fi avut posibilitatea sa ne vedem... ohhh mititelul meu....
Una peste alta toate bune, am devenit super extra matinala, ceea ce pentru mine nu e multumitor deloc, somnul de dimineata imi place cel ami mult:)
Lilisor te pup, ma bucur ca experienta ei ii face pe ai tai sa isi reverse asupra ta toata atentia imi inchipui cum o sa fii de alintata cand ajungi acasa:)
S-aveti o zi buna doamnelor... domnilor!
Imagine postata

#28405 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 08:09 AM

Buna dimineata la han. Lili , si eu te iubesc :rolleyes: si-mi esti draga precum muuuuuuuuuuuuuuuuuulte persoane de aici.
Vada mereu ca in zona Taranto sunt ceva mai multe grade decat aici, dar nici la voi nu e inca explozia primaverii; o sa vina curand.
Sa ai o zi frumoasa .
Eu as usual , pe baricade deja.
pup tulemond, beau cafeaua, si o sterg . va las ceva colorat si frumos

Fisiere atasate

#28406 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 08:11 AM

Alina, pentru tine &Darius a big kiss&hug

#28407 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 March 2013 - 08:27 AM

Neata, la noi ploua, ploua, ploua, e noapte afara.
Alina, ma bucur tare ca esti mai bine si implicit si Darius e din nou fericit cu tine langa el, esti o femeie puternica, desteapta si frumoasa si pe dinauntru si pe dinafara si-mi pare bine ca te cunosc.
Lili, te imbratisez si eu, daca e timp frumos mai iesi si tu din casa, ca-ti face bine.
Dani,vreu si eu in paradisul tau, asta imi doresc si eu (culmea e ca azi noapte am visat ca sunt la mare, in Grecia, unde e marea albastra-albastra, iui, ce bine era).
Spor sa aveti si zi frumoasa!

#28408 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 March 2013 - 09:06 AM

Hello, hello!
Bia,la tine ploua-ploua si la mine iar e-un soare de-ala orbitor care va tine toooooooooooaaaaaata vara, chestie care ma deprima de pe-acum.
Cand s-o face-o lista ptr zonele musonice, sa ma treceti si pe mine, in Maldive, sa zac la soare, m-as plictisi teribil.
Alina, pacat c-a tb sa treci prin atatea, si-n trecut si-acum! Iti doresc sa treci cu bine peste toate, sanatate multa si-un pup lui Darius!
Lili, daca treci mai des pe-aici, iti va fi mai aproape departarea. Numai bine!
Stella, tot cu Richard te tzii? Ce pasiune, dom'le! :rolleyes:
Dani, mai ai 20 de ani si-ajungi ca mine. Te trezesti dimineata devreme c-asa te-ai obisnuit, nu din cauza de copil mic. Trece!
Zozo,pai tu stai bine daca dupa atatia dinti scosi, tot mai ai! Sanatate multa!

O zi buna tuturor!

#28409 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 19 March 2013 - 09:35 AM

Neaţa la han Imagine postata
Noi ne-am trezit frumos, cu soare afară şi păsărele ciripind. M-am dat mai uşor jos din pat. Dar acum ploua de ruuuupe, torenţial. Puşa, hai cu găleata până aici Imagine postata

Alina, frumos mai povesteşti. Să ai mereu relaţia asta frumoasă cu puiul tău. :notworthy:

Lili, mă bucur că mai dai un semn de viaţă.

Pupături tuturor şi multă sănătate.
Să aveţi o zi frumoasă.

#28410 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 March 2013 - 09:35 AM

Si aici e un soare extraordinar de vesel, sa vedem daca se si incalzeste!

Edit dupa ce au balbait-o o gramada de vreme ia c-am aflat si cine era cu aflatoxina:

http://ro.stiri.yaho...-142000888.html

#28411 Useril este offline   Miti 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 10-March 10

Postat 19 March 2013 - 09:37 AM

Buna Dimineata,
Am trecut sa va salut si sa va urez multa sanatate.
La noi este caldut azi si e ceva soare.
O zi buna !

#28412 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 19 March 2013 - 09:50 AM

'Neata si de la mine!
Azi e mai cald fata de ieri (dimineata erau 3 grade, deci cu 6 mai multe ca ieri), sa speram ca va ramane la fel de frumos afara. Soare si caldura.
Salutari si pupaturi tuturor si multa sanatate va doresc!
Lili si Alina, va trimit cate-o imbratisare virtuala! :love7: Meritati cu prisosinta! :floare:
O zi frumoasa tuturor! :notworthy:

#28413 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 19 March 2013 - 10:28 AM

Am vazut ca ati discutat despre florile preferate.. Mie-mi plac taaaaare mult Alstroemeria. Sunt superbe floricelele si rezista muuuuuuuult si bine. Unele au rezistat si-o luna. Fara tratament deosebit... De felul meu, cand primesc / cumpar flori, le tai putin codita, apoi le pun in apa. Apa simpla, de la chiuveta. Nu calda, nu inghetata, cam la temperatura camerei. Daca e prea rece, las vaza pe masa vreo 10 minute, sa se mai incalzeasca nitel. Sau pun eu putina apa calda, cat sa se ridice ntiel temperatura apei. Din cand in cand, mai schimb apa, cam o data pe saptamana.

Fisier atasat  1.jpg (51.15K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (255.43K)

Fisier atasat  3.jpg (71.41K)

Fisier atasat  4.jpg (352.39K)

Fisier atasat  5.jpg (63.14K)

Pozele sunt luate de pe net. N-am Alstroemeria in casa acum. :notworthy:

#28414 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 March 2013 - 10:51 AM

Buna dimineata! e soare si la noi asa ca se mai incalzeste vremea putin,bub' se va putea zbengui linistit la topogane azi !

Am achizitionat azi ciuperci frumoase ,sa-mi fac umplute si salata verde mare frumoasa 2 lei ,ceapa verde 50 de bani si ridichiute' :notworthy:

Am luat iar foietaj,o sa fac si vreo 2 pateuri cu umplutura pizza la coptii'!cam asta e..

O zi faina tuturor! :floare:

#28415 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 March 2013 - 10:52 AM

Mie imi plac margaretele, dar nu sunt singurele, acum insa e greu sa gasesti flori de sezon, in afara de alea foarte scumpe... eu n-am gradina!

#28416 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 19 March 2013 - 12:16 PM

Buna dimineata! nu v-am mai "vazut" de mult! Imagine postata

Ce dulce e Bea, Dani! Ce ochi frumosi are

Alina, mi-au umezit ochii povestile tale. Ai un copil minunat si tu esti minunata!

La mine a fost weekend lung din cauza de zi nationala, asa ca va doresc azi o saptamana frumoasa Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#28417 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 March 2013 - 04:10 PM

Multumesc Alpha!

zi frumoasa tuturor!
aici iar s-a intunecat, desi dimi era mai caldut si soare, asa m-am simtit de bine! acum iar m-am posomorat!

Cerra :hug: , vino incoace putin, te rog ma doare rau montul de la un picior, de 3-4 saptamani de cand m-au strans niste pantofi. Nu mai pot incalta nimic ca ma doare, ce ma sfatuiesti sa fac? o fi bun gelul de gheara diavolului? merci, pup

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#28418 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 19 March 2013 - 04:18 PM

Vezi postareaDaniella, la 19 March 2013 - 04:10 PM, a spus:

ce ma sfatuiesti sa fac? o fi bun gelul de gheara diavolului? merci, pup

Nu-s ce te sfatuieste Cerra, da' io ti-as zice sa mergi la un doctor. E posibil sa-ti fi lovit zona cu pricina si n-ai bagat de seama pe moment, sau ai ceva probleme cu circulatia (zici ca durerile apar cand porti ceva stramt), sau ai vreo inflamatie care-si face de cap. :hug:

#28419 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 19 March 2013 - 04:22 PM

Cum zicea si Daniella - s-a intunericit pe-aici. Ba a tras si-o rapaiala. Moatzooooo, unde esti? :hug:
Mai am inca 10 minute, apoi spal putinica. Da' acasa ajung mai la noapte, am de facut niste (multe) drumuri. Ba de voie, ba de nevoie.
La munca mai mult stau, ca indivizii cu care lucrez se pare ca nu-si bat capul sa asculte sugestiile mele, asa ca, momentan, nu se poate lucra, sunt niste probleme. Le-am zis ca exista o cale foarte simpla de rezolvare, dar cum frantuzu' e frantuz si n-asculta de altii.... si nici nu vrea sa schimbe ce-a facut.... E treaba lor. Ei or sa dea socoteala mai departe, nu eu. Eu chiar le-am trimis mail-uri cu sugestii de rezolvare a problemelor, dar cred ca nici nu s-au obosit sa le citeasca.
Iote ca parca ar iesi o juma' de sfert de raza de soare la interval.... Ia sa ma carabanelu' la ale mele treburi.
O seara placuta va doresc! ;)

#28420 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 March 2013 - 05:24 PM

A iesit soarele iar desi spre sud este negru!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1419
  • 1420
  • 1421
  • 1422
  • 1423
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul