Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1425
  • 1426
  • 1427
  • 1428
  • 1429
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28521 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 March 2013 - 11:28 AM

Vezi postareastella, la 22 March 2013 - 11:12 AM, a spus:

ps. merci Foxulino de tratariseala.

Cu mare placere! :thumleft:

#28522 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 March 2013 - 11:29 AM

La noi se pare ca se cam modifica planurile.... :thumleft: Vorbisem cu sora-mea sa facem un drum, dar vremea rea s-ar putea sa ne incurce. Si nu stiu daca saptamana viitoare ea mai poate pleca din Bucuresti... Sa vedem ce facem, pana la urma.... :thumleft:

#28523 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 March 2013 - 11:38 AM

Baarrr,barr barrr!!!...baarrr (asta fu un rest :thumleft: )ce multi is' afara bre!,acum venii de la cumparaturi,e jale,o ploaie inghetata si un vant taios de te trece prin toate celea ,nu mai ies pt. nimic in lume,doar sa-l mai iau pe bub' de la gradi si gata,''inchid poarta si dau drumu' la cani' '' :thumleft:

Deja am pus niste carnita de pui la cuptor,ca or veni hunii flamanzi,si am luat salata proaspata ,ceapa verde si ridichi pt. mine,pe seara le pun de o mamaliguta calda ca pe vremea asta merge la fix..sau poate o fac eu chiar pt. acum la amiaza?! nu stiu ,sa-i intreb ce vor!
Asi mai fi luat si ciuperci dar 10 lei kg.,scump,domne' scump,dincolo era mai ieftin :scratch: asa ca nu am mai umblat sa caut prin alte parti imi pun pofta-n cui..

#28524 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 March 2013 - 11:40 AM

hello girls!

Va rog sa primiti si de la mine imbratisari in grup si pe rand cu toatele si totii, sa nu ramana nimeni neimbratisat! :drool:

Intre timp iau loc pe bancuta la soare, in gradina cu flori si trag cosul cu fructe mai aproape de mine. Cine se incumeta sa le curete si taie pe toate, sa punem de-o mare salata proaspata? :D eu ma ofer sa le amestec si servesc la castronele dupa ce le las juma de ora cu capac, ca atunci cand il iau sa ne incante simturile aroma minunata ce va iesi din castron.:scratch:

pare-mi-se Koralinda era cu placerea de a calca ... dar ea e wonder women anyway!:D

Any, pune o pozulitza cu soarele caldut si marea, please :thumleft:

Noi duminica la pranz, masa mare la Buni, serbam pe mami meu 74 ani impliniti pe 8 martie (Cand noi nu am fost acasa) si pe tati meu 83 ani, pe care ii va implini luni, de Buna Vestire :thumleft: . Tine-mi-i Doamne sanatosi la minte, la trup si la suflet!

Cerra, am vazut aseara cand sa fac dusuletul, ca protuberanta montului era si usor rosioara :o

Giorgi, sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte doar de bine la noul job! Felicitari inca o data!

Va doresc si eu un weekend minunat!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#28525 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 March 2013 - 11:53 AM

Dani, sa-ti traiasca parintii, sa fie sanatosi amandoi multi ani de-aici inainte si sa petreceti bine!

#28526 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 22 March 2013 - 11:54 AM

Buna dimineata!

Stella, te-ai intalnit cu "Corkwoman"? (pacat ca nu se poate scrie accentul, ca tare-i fain) Imagine postata Sper ca ati avut o zi frumoasa
La mine ploua si vantuie si am o stare....Deja-i prea mult. Macar o saptamana de caldura si ne-ar mai scoate din starea asta de rahat. Cand a fost uscat a fost un frig de ne-a capiat

Saptamana viitoare o sa fie ziua jumatatii mele mai bune Imagine postata si l-am cadorisit cu o partida de paintball cu baietii pt maine. O sa se simta ca-n al doilea razboi mondial!

Daniella, la multi ani parintilor! Sa fie sanatosi!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#28527 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 22 March 2013 - 11:56 AM

Vezi postareaDaniella, la 22 March 2013 - 11:40 AM, a spus:

Cerra, am vazut aseara cand sa fac dusuletul, ca protuberanta montului era si usor rosioara :thumleft:

La multi ani parintilor si multa sanatate!

Sa te duci la un dr pina nu este prea tarziu.Daca este usor rosioara, inseamna ca se retrage inflamatia.Ai grija in ce te incalti sa nu lezezi iarasi ca acolo este foarte sensibil.

#28528 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2013 - 11:58 AM

Ce rau imi pare alpha ca nu-l pot trimite si pe-al meu pachet sa simta in al doilea razboi mondial ca e pasionat de asta!

Aici ploua ca in Minulescu, cu orasul in care ploua de 3 ori pe saptamana si cum pe mine inca ma tine genunchiul, raportez doar ca forsitia vecinilor se chinuieste sa scoata floricele galbene!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28529 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 March 2013 - 12:04 PM

Vezi postareaDaniella, la 22 March 2013 - 11:40 AM, a spus:

Noi duminica la pranz, masa mare la Buni, serbam pe mami meu 74 ani impliniti pe 8 martie (Cand noi nu am fost acasa) si pe tati meu 83 ani, pe care ii va implini luni, de Buna Vestire :occasion15: . Tine-mi-i Doamne sanatosi la minte, la trup si la suflet!

La multi ani parintilor, sa ai parte de ei inca muuuulti ani de acum inainte! Sa fie sanatosi! :occasion15: Petrecere frumoasa! :headbang:

#28530 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 March 2013 - 12:06 PM

Vezi postareaalpha, la 22 March 2013 - 11:54 AM, a spus:

Saptamana viitoare o sa fie ziua jumatatii mele mai bune Imagine postata si l-am cadorisit cu o partida de paintball cu baietii pt maine. O sa se simta ca-n al doilea razboi mondial!

La multi ani jumatatii tale! :occasion15: Frumos cadou! Parca jupanu' a fost la o partida de asta........ nu mai tin minte, o sa-l intreb. Da' eu n-am fost sigur, desi parca mi-ar surade ideea..... :occasion15:

#28531 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 22 March 2013 - 12:09 PM

Multumesc!
Si mie mi-ar place, ohooo! Imagine postata Dar de data asta am zis ca-l las pe el cu gasca, eu m-oi duce cand va fi mai cald.
Imagine postata

#28532 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2013 - 12:11 PM

Dany, sa-ti traiasca parintii sanatosi si sa te bucuri de ei cat mai mult de aici incolo! Si multumesc pt.urarile de bine!

Stella, esti o mamitza fericita ca iti vine cupila acasa! Se va bucura si matzosul! :occasion15:
GEORGIA

#28533 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2013 - 12:12 PM

Sa-ti traiasca jumatatea "mai buna" si sa fiti fericiti si sanatosi impreuna!
GEORGIA

#28534 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 22 March 2013 - 12:14 PM

Dani, să-ţi trăiască părinţii, şi, vorba ta, să-i ţină Doamne-Doamne sănătoşi :occasion15:

Giorgi, am uitat să te felicit pentru mutare, da' o fac acum. Să-ţi fie bine Imagine postata

Alpha, să fiţi sănătoşi şi fericiţi Imagine postata

La noi plouă s-a transformat în ninge, de fapt e lapoviţă. Toată lumea-i stressată în jurul meu, se agită, eu sunt ca în transă Imagine postata
Am constatat că nu am cum să termin tot ce am de făcut azi (din cauză de telefoane şi întreruperi permanente) aşa că ... mestec lemongrass şi are un efect ciudat :occasion15: Vorbesc serios. L-am cumpărat şi nu ştiu în ce mâncare să îl folosesc. L-am pus acum peste pateul de la munca şi am ajuns să-l prizez Imagine postata

DAR, deşi plouă, e o păsărică ciripitoare pe undeva pe la geam. Nu o văd, doar o aud. Doamne, ce frumos cântă, draga de ea. Imagine postata

#28535 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 March 2013 - 12:16 PM

Vezi postareaboni, la 22 March 2013 - 12:14 PM, a spus:

La noi plouă s-a transformat în ninge, de fapt e lapoviţă. Toată lumea-i stressată în jurul meu, se agită, eu sunt ca în transă Imagine postata
Am constatat că nu am cum să termin tot ce am de făcut azi (din cauză de telefoane şi întreruperi permanente) aşa că ... mestec lemongrass şi are un efect ciudat :headbang: Vorbesc serios. L-am cumpărat şi nu ştiu în ce mâncare să îl folosesc. L-am pus acum peste pateul de la munca şi am ajuns să-l prizez Imagine postata

DAR, deşi plouă, e o păsărică ciripitoare pe undeva pe la geam. Nu o văd, doar o aud. Doamne, ce frumos cântă, draga de ea. Imagine postata

Si pe aici sliboviteaza... Am iesit nitel afara si-am cam inghetat. Brrrrrr....
Lemon grass-ul il pui la mancarurile asiatice. Vezi ca sunt o multime postate. Ziceai ca Maia mananca orez cu ananas? Pune si putin leomn grass, vezi ce gust ii da, daca-i place. Daca nu, sunt o multime de idei pe forum, pe care le poti aplica la tine-n bucatarie! :occasion15:
Apropo de pasarici.... aproape in fiecare dimineata avem parte de concert. Nu trilu-lilu ci cioc-cioc-cioc (sau boc-boc-boc). Se pare ca una bucata ciocanitoare n-are ce face si s-a gasit sa-si verifice clontu' pe tabla de pe bloc... Si cum aerisirea din baie functioneaza foarte bine, o tot auzim dimineata! :D Acum vreo 2 saptamani isi face de lucru cu copacii din parcare, am si vazut-o. Acum s-a mutat la table... Oare are lipsa de fier?? :occasion15:

#28536 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2013 - 12:17 PM

Vezi postareaboni, la 22 March 2013 - 12:14 PM, a spus:

Giorgi, am uitat să te felicit pentru mutare, da' o fac acum. Să-ţi fie bine Imagine postata

:occasion15: :occasion15: :headbang: :D :D
GEORGIA

#28537 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 March 2013 - 12:18 PM

Buna dimineata!

Stella, te-ai intalnit cu "Corkwoman"? (pacat ca nu se poate scrie accentul, ca tare-i fain) Imagine postata Sper ca ati avut o zi frumoasa
La mine ploua si vantuie si am o stare....Deja-i prea mult. Macar o saptamana de caldura si ne-ar mai scoate din starea asta de rahat. Cand a fost uscat a fost un frig de ne-a capiat

Daniella, la multi ani parintilor! Sa fie sanatosi!

Sa-ti traiasca jumatatea, fain cadou i-ai gasit (mi se pare ca te reprezinta).

#28538 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 22 March 2013 - 01:32 PM

Multumesc de urari!

Da, Bia, ai dreptate Imagine postata m-ai simtit bine. De mica a fost joaca mea preferata si am avut toate conditiile sa trag cu orice arma care era in dotarea poligonului de tragere pt soldati. Am vrut sa merg in armata da' mi-a stat frate-meu in cale. Imagine postata Si-acum cand vad reclamele de recrutare pentru Royal Air Force mi se pune un nod in gat. Da' nu mai am 20 de ani Imagine postata
Imagine postata

#28539 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2013 - 01:46 PM

Daniella sa-ti traiasca sanatosi si voiosi multi ani parintii :occasion15:

Alpha, razboinico, sa-ti traiasca sotul sanatos, sa fiti fericiti :occasion15:

2ut :headbang: sper sa nu mai vina vremea de iarna la tine.

Vreau calduraaaa.
Faceti-mi loc colo langa Dani pe canapea, curat si tai eu fructele pentru salata, numai loc la soare sa am sa-mi incalzesc oasele.

Fug la piata, apoi gatesc ceva, apoi, "pasiunea mea, a lui Any si a altora, calcatul rufelor", e cu
ghilimele toata fraza, ce inmagazineaza pasiunea :D
Imagine postata

#28540 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 March 2013 - 01:48 PM

La multi ani parintilor tai Dani si multa sanatate :occasion15: !
N-am uitat de poza, ai putintica rabdare.

Carmecita, eu am calcat ieri, cica am ajuns la zi, dar azi am intins 2 masini de rufe :occasion15: .

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1425
  • 1426
  • 1427
  • 1428
  • 1429
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul