Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1428
  • 1429
  • 1430
  • 1431
  • 1432
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28581 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 March 2013 - 03:42 PM

Cam asa era de gros

Fisier atasat  parchet-lemn-masiv-stejar-clasic-sibiu-timisoara-medias-sighisoara-bistrita-suceava-hunedoara-petrosani-deva-alba-iulia-cluj--mures-brasov-arad-79339_large.jpg (32.03K)
Number of downloads: 0

Si culoare deschis era ca el s-a mai inchis dupaia la culoare..

Fisier atasat  parchet-masiv-stejar-dusumea-stejar-429811_big.jpg (7.35K)

#28582 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2013 - 03:46 PM

Vezi postareazerda, la 23 March 2013 - 03:42 PM, a spus:

Ce belea!!! :) Asta-mi aduce aminte de patania mea cu vecina de deasupra: Am zugravit din nou si am schimbat TOATA instalatia electrica. A fost horror!

Eu zic ca daca nu s-a umflat poate scapi!

:( :( :) :( sa-ti treaca! Bine ca ai rezolvat repede! Vecina mea era plecata la tara, eu in delegatie, cand am gasit monstruozitatea, vecinii maturasera apa de pe holul de sus cu tona!

Ai grija de Bub ca numai o raceala iti lipseste in mediu umed!

Sar-na! sa d-zeu sa fie bine! :( am inchis iar balconul ca ,cu bub' nu pot deloc..eh! il mai inchid il mai deschid ,stau cu ochii ca pe butelie!! :)

#28583 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 March 2013 - 04:21 PM

Ofof Gianino, macar sa fie ultima belea la voi. si sa treceti rapid peste ea.
Avea dreptate Verb nu trebuie caldura mare , ci temperatura normala.
sper ca nu s-a infiltrat apa dedesubt.

#28584 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 23 March 2013 - 04:22 PM

Vezi postareaGeany, la 23 March 2013 - 03:42 PM, a spus:

Cam asa era de gros

Si culoare deschis era ca el s-a mai inchis dupaia la culoare..

Eu cred c-ai scapat! Daca-i asa gros, se umfla mai greu! Oooff, draga mea...:)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#28585 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 March 2013 - 05:18 PM

Buna ziua, buna ziua la hangitele frumoase!
Am reusit sa ajung la zi cu cititul... cred ca aveam vreo 2 saptamani de cand nu am mai dat pe aici...
Stiu, urat din partea mea...

Raportez o Giulietta nebuna. Nebuna, da' sanatoasa.
Eu m-am tuns ieri. Ma chinui de vreo luna sa ajung la tanti tunsareatza si nu reuseam de nici o culoare. Ieri am profitat de faptul ca Giulia era plecata in excursie (cu scoala, insotita de cumnatica mea, ca eu eram la munca) la o ferma didactica si am dat o fuga. Am reusit sa ma tund. Culoarea cand oi mai avea ceva timp, om trai si om vedea.
Giulia a facut ieri painica si a mancat bine... altceva nu am scos de la ea. Sper sa aflu mai multe de la cumnatica mea maine.
Soata, pt bun timp de acum incolo si-a mai luat o munca (serala) asa ca toate incrucisarile noastre cu orarele copiilor au sarit in aer. Trebuie sa ma dau si mai tare peste cap sa pot descurca itele. Sper sa nu dureze mai mult de vreo luna doua, ca nu mai pot nici eu... si nici el, bietul!
Dar, sa fim optimisti!

Cel putin nu ne-am inundat ca biata, Geany! Pupam o fata frumoasa! Zic si eu ca fetele, daca nu s-a umflat pana acum, sa speram ca nu innebuneste tocmai acum.

Sau nu m-am enervat ca biata Boni! Pupam sa treaca!

Lili, e singurica prin straini... asa ca o imbratisam strans de tot ca sa-i mai alinam din dor.

Sau ca Alina... lasa ca acum e bine si-l are pe Dariutzu langa ea. Pupam o fata frumoasa si un blond dulce!

Sau ca Stella, condoleantze cara mia!

... si tot asa, lista poate continua la infinit...

Concluzie: viata e frumoasa, tocmai pt ca e diversa si plina de neprevazut.

Din ce-mi mai aduc eu aminte stiu ca trebuie sa le felicit pe Danny si pe Giorgiana. Asa ca, Felicitari maxime! Si urari de sanatate!

Si gata, ca nu-mi mai aduc aminte nimic. Va pup pe toate in grup compact, ca sa nu va suparati si va aduc in dar si o :) .
Sorina

#28586 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2013 - 06:08 PM

Merci fetelor ,draga de Giulia :) pup Sorinuto draga :( ,situatia e la fel nu vad nici o schimbare,oricum va ramane patat acolo la imbinaturile alea de e ud acum,dar macar daca nu se umfla oi vedea,daca nu o fi vreo ceva de dat deasupra macar,vreun lac mai colorat sau ceva vreo solutie pt. parchet macar sa mai mascheze,sa vedem :)

:) ...

Fisier atasat  SAM_7121.JPG (34.33K)

Oricum nu va mai fi ce a fost ,dar mna' se putea si mai rau! Pun si eu catai covorul deasupra si gata :(

De dedesupt nu mi-a venit inca nimeni la usa dar,poate ca si la mine asteapta sa se usuce sa vada cum e...o vorbi sotul maine cand o veni sa vedem.
Sta un baietas tanar care stiu ca nu are nimic facut in casa ,nu au inbunatatiri nimic ,ca tot spune ca el nu sta acolo ca el sta cu pretena' lui ,apartamentul e de la maica-sa si ca tot vrea sa-l vanda,dar cred ca vinde gogosi ca nu vrea sa plateasca la intretinere si mna' ca azinoapte la 2 era acasa...norocul meu :( oricum e prieten cu sotul ,e f. de inteles baiatul daca e ceva!

Am dormit o ora ,bub' inca mai doarme si acum,parca nu mi se mai pare :( chiar asa de negru,incep sa fiu mai optimista

#28587 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 March 2013 - 06:22 PM

Eu zic ca ai scapat,cand se usuca ,mai vezi tu!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28588 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2013 - 06:32 PM

Vezi postareazerda, la 23 March 2013 - 06:22 PM, a spus:

Eu zic ca ai scapat,cand se usuca ,mai vezi tu!

Sa dea d-zeu :) asa trag si eu nadejde!

Am strans carpele si prosoapele de pe balcon sunt ''tabla''beton armat'' :) de inghetate,inseamna ca e mare ger afara!Doamne ce vreme :)

#28589 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2013 - 06:48 PM

Macar atata sa fie baiul, Gianny! Ca are alta culoare la imbinari! Asa, si? Cui nu-i place, nu se uita! Doar n-o da nimeni covorul la o parte sa vada colorul! Iaca, na!
Sorinel, sa-ti fie de bine tunsoarea si bine-mi pare pentru Giuliutza! Si eu te pup!

Alinush, cum mai e? Lili, mai vino pe-aici!

Danny!:)

Eu facui si neste fursece cu dulceata.Is horror, stiu, dar la gust is divine! Le-oi pune la dulciuri, aci nu, ca nu vreau lume socata=))

#28590 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2013 - 06:57 PM

:) pe unde-i pe sub covor nu ma deranjeaza,bine ca nu s-a umflat,dar la intrarea in sufragerie se vede ,oi pune frun' carpetel si acolo?! :) ca la iesire in partea cealalta nu e asa,s-a uscat de tot si nu e patat deloc,o fi fost mai putina apa acolo..

Daca stiti vreun lac,baitz solutie ceva,sa-mi spuneti si mie...dar poate s-o putea rascheta,nu stiu ,sa chem pe cineva sa vada dupa ce o trece de tot beleaua si sa-mi revin si eu din shoc (si psihic si finaciar :) )

#28591 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2013 - 07:00 PM

Ar fi un lac, dar mai bine intreaba un mester, cum ti-a zis si Verber. Decat sa strici mai tare... Daca nu, carpetica si gata! :)

Noi nu stim nimic, n-am vazut, n-am auzit....:)

#28592 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2013 - 07:52 PM

Vezi postareazoazorel, la 23 March 2013 - 07:00 PM, a spus:

Ar fi un lac, dar mai bine intreaba un mester, cum ti-a zis si Verber. Decat sa strici mai tare... Daca nu, carpetica si gata! :(

Noi nu stim nimic, n-am vazut, n-am auzit....:)

Daa!! asha,sa nu mai spuneti la nimeni,da?! :(

Bub' acum e f. preocupat,e mare instalator acu',se tot joaca cu filtrul cel vechi,cateva bucatele de pexal si o surubelnita si o cheie de-a lui tacsu,si e pe sub chiuvete,pe sub centrala,deacum m-am scos ,ca a vazut la nenea cum se face ,deacum ma rezolva el :) asa ca daca aveti nevoie de un instalator bun,sa ne contactati :)

#28593 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 23 March 2013 - 09:41 PM

valeu, Giani, asta-i cosmar! am patit si eu, dar noi avem toata gresia pusa in panta lina cu scurgere catre usa de la intrare. deci daca se intampla necazul, toata apa o ia usor la vale, catre usa. dar am sa-i zic si eu omului de filtrele astea magnetice.
daca se usuca bine eu nu cred ca ramane patat. pai de la ce sa se pateze? de la materialul pus ca sapa pe dedesupt? si ce ghinion sa treci singura prin toate astea! sotul tau lucreaza 24/48?
si ia surubelnita aia din mainile lui Bub!
cica necazurile nu vin niciodata singure, ci in serii de cate 3. iar urmatorul nu e al patrulea, ci primul dintr-o alta serie de 3. citire de la Murphy!

Dani, sa-ti traiasca parintii, tu ai frati mai mari?

Sorina, citindu-te m-am gandit si eu la omul meu, si el munceste cam mult. Doamne, macar de-am fi sanatosi sa putem sa le facem pe toate! Bafta la permutarile de programe, sa va iasa bine toate!

Stella, Fiocco s-a reluat peregrinarile? cred ca-i o figura tare pitoreasca prin imprejurimi. asa, cu coada lui personalizata.

Lili, un gand bun si de la mine!

Alina, sanatate, hai c-a trecut!

Zozo, si eu azi am dat-o pe stevie! Gata, mi-am facut datoria primavara asta!

Toate bune!

#28594 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2013 - 09:59 PM

Da Motzulin,24 cu 48 :D

Lemnul e sensibil,asta nu e stejar sau ma rog lemn tare si e deschis la culoare,ca ashea' mi-a trebuit ,cica sa nu intunece ,intunericime-ar... :D eram tineri ,nu-l aveam pe bub',cel mare era mare.asa ca ,aveam figuri in cap ,ooff!! da-i omului mintea cea de pe urma''mare vorba-i...
Ma rog ,nu s-a umflat si se retrage umezeala,doamne ajuta! momentan arata asa :thumleft:

Fisier atasat  SAM_7124.JPG (36.81K)

Uite Motzulin' asta-i bazdagania,magnetica ,mi-a pus-o nenea instalatorul drept' sub centrala,deci nu mai e sub chiuveta,si asta inlocuieste filtrul cu pietricele,(cica ala e filtrare chimica,asta e magnetica )asta nu se mai schimba nu mai ai treaba si costa tot cat un borcan cu pietricela aproape,asta e in jur de 50 de lei,ideal ar fi schimbat si celalalt nr. 2 dar ala e mai scump cam 100 de lei ,acum deocamdata nu imi mai da mana sa fac investitia..

Fisier atasat  SAM_7126.JPG (40.83K)

I-am luat lui bub' surubelnita dar i-am mai dat niste chei ca sa nu urle :D

Va pup! si totusi nu am fost chiar singura ca uite am fost cu voi,mama saraca voia dupa ce venise de la munca sa vina la mine sa ma ajute,la ce sa mai vina ca nu mai aveam nevoie si pe vantoasa asta!

#28595 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 March 2013 - 12:43 AM

Geany,

Imi apre rau ptr inundatie. Nu te mai enerva, ptr ca faptul este consumat deja. Vezi partea buna a lucrurilor sa nu te imbolnavesti de suparare. Daca a intrat apa sub el multa, o sa simti dupa miros si daca a curs apa calda ramane patat daca rece se poate sa fie k. Noi asa am patzit mai de mult in sufragerie si acum vreo 2 luni sa rupt nu stiu ce de la calorifer si noroc ca eram in sufragerie si am oprit repede apa de la teava sa nu mai intre in calorifer. Am cumparat alt calorifer, am adunat fuga apa si gata. Eu dupa patzania de acu ceva ani, cand am tot reparat pe parchet ca atunci sa ridicat dupa o vreme, mi`am pus peste cel vechi de asta de trafic intens. Daca se intampal ceva, schimb doar bucatile belite si gata.

Deci, nu te enerva ca geaba. Asa a fost sa fie.

#28596 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2013 - 07:09 AM

Buna dimi'!,multumesc Cerulina,era apa rece,nu s-a umflat deloc si la intrare unde ma interesa pe mine s-a uscat si nu a ramas patat,unde inca mai sunt pete dar e inca umed va fi sub covor :thumleft:

Va pup,o zi faina si fara evenimente neplacute tuturor! :D

#28597 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 March 2013 - 08:23 AM

Foarte bine, ma bucur pentru tine!

Am schimbat eu toata instalatia electrica dar si vecina si-a schimbat tot parchetul, dar nu ti-am zis ieri sa nu te sperii! :thumleft:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28598 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 March 2013 - 08:31 AM

o zi frumoasa tuturor!

Geany, pare sa fie spre bine. Sper ca ati dormit bine si de acum a venit si sotul sa te mai ajute.

Vezi postareamoatza, la 23 March 2013 - 09:41 PM, a spus:

Dani, sa-ti traiasca parintii, tu ai frati mai mari?

merci mult, la fel! da, 1 frate mai mare cu 6 ani

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#28599 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 March 2013 - 08:32 AM

Vezi postareaany_annette, la 23 March 2013 - 12:21 PM, a spus:

Dani, numai bunatati ai facut!

:-* N-am reusit sa prea pozez ..., juma de zi am fost si plecati. Azi iar in vizita ...
Am facut si un tiramissu ca sa fie un dulce de weekend. Cum eu nu mananc ii ajunge pana we urmator. Mai aels ca ieri clatite in vizita, azi torturi etc...

tu ce ai facut bun ieri? azi planuri de menu? sau plimbari primavaratice ... la malul marii?
WE urm e Pastele la voi, ai planificat meniul?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#28600 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2013 - 08:43 AM

Vaii de mine Zerda!! Fisier atasat  42.gif (2.12K)

Sunt foarte bine dispusa :-* sa va inveselesc si pe voi,pt. cine a pierdut aseara pe Pepe imitand-o pe Thalia (la recunoasteti artistul)http://www.wowbiz.ro...bara_45865.htmlaveti acolo video :-*

Si pe Thalia... :-*

http://www.youtube.c...h?v=55Jg0Tub3qc

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1428
  • 1429
  • 1430
  • 1431
  • 1432
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou