Buna ziua, buna ziua la hangitele frumoase!
Am reusit sa ajung la zi cu cititul... cred ca aveam vreo 2 saptamani de cand nu am mai dat pe aici...
Stiu, urat din partea mea...
Raportez o Giulietta nebuna. Nebuna, da' sanatoasa.
Eu m-am tuns ieri. Ma chinui de vreo luna sa ajung la tanti tunsareatza si nu reuseam de nici o culoare. Ieri am profitat de faptul ca Giulia era plecata in excursie (cu scoala, insotita de cumnatica mea, ca eu eram la munca) la o ferma didactica si am dat o fuga. Am reusit sa ma tund. Culoarea cand oi mai avea ceva timp, om trai si om vedea.
Giulia a facut ieri painica si a mancat bine... altceva nu am scos de la ea. Sper sa aflu mai multe de la cumnatica mea maine.
Soata, pt bun timp de acum incolo si-a mai luat o munca (serala) asa ca toate incrucisarile noastre cu orarele copiilor au sarit in aer. Trebuie sa ma dau si mai tare peste cap sa pot descurca itele. Sper sa nu dureze mai mult de vreo luna doua, ca nu mai pot nici eu... si nici el, bietul!
Dar, sa fim optimisti!
Cel putin nu ne-am inundat ca biata, Geany! Pupam o fata frumoasa! Zic si eu ca fetele, daca nu s-a umflat pana acum, sa speram ca nu innebuneste tocmai acum.
Sau nu m-am enervat ca biata Boni! Pupam sa treaca!
Lili, e singurica prin straini... asa ca o imbratisam strans de tot ca sa-i mai alinam din dor.
Sau ca Alina... lasa ca acum e bine si-l are pe Dariutzu langa ea. Pupam o fata frumoasa si un blond dulce!
Sau ca Stella, condoleantze cara mia!
... si tot asa, lista poate continua la infinit...
Concluzie: viata e frumoasa, tocmai pt ca e diversa si plina de neprevazut.
Din ce-mi mai aduc eu aminte stiu ca trebuie sa le felicit pe Danny si pe Giorgiana. Asa ca, Felicitari maxime! Si urari de sanatate!
Si gata, ca nu-mi mai aduc aminte nimic. Va pup pe toate in grup compact, ca sa nu va suparati si va aduc in dar si o

.