Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#2861 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 May 2011 - 01:26 PM

La mine e de duminica urat tare, nu mai vine vara :headbang: !
Si-apoi vara cand ne topim de cald, ne plangem si vrem sa vina toamna :headbang: !

#2862 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 03 May 2011 - 02:18 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 May 2011 - 01:26 PM, a spus:

La mine e de duminica urat tare, nu mai vine vara :headbang: !
Si-apoi vara cand ne topim de cald, ne plangem si vrem sa vina toamna :headbang: !

Pai tre' sa circule si anotimpurile astea cumva ,nu? :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2863 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 03 May 2011 - 02:43 PM

Ploua , rece de numa' 6 gradute...trecut iar la geaca de iarna :headbang:
A cat is a friend fur-ever !

#2864 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 03 May 2011 - 02:58 PM

Vezi postareaUma, la 03 May 2011 - 02:43 PM, a spus:

ioi, chiar ca s-a facut frig la voi :headbang:
aici s-a mai innorat, ieri a mai plouat, dar nu-i asa de frig... sunt 16 grade acum.

#2865 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 03 May 2011 - 03:30 PM

Vezi postareaboni, la 03 May 2011 - 02:58 PM, a spus:

ioi, chiar ca s-a facut frig la voi :headbang:
aici s-a mai innorat, ieri a mai plouat, dar nu-i asa de frig... sunt 16 grade acum.

Da...in Bucuresti copacii erau toti verzi cand am plecat saptamana trecuta..aici deabea azi am vazut cativa mugurei ca indraznisera sa se deschida..Mi-e dor de primvara!
A cat is a friend fur-ever !

#2866 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 03 May 2011 - 03:53 PM

Ploua , rece de numa' 6 gradute...trecut iar la geaca de iarna :(

Se poate si mai rau, 2 grade si ploaie la mine :violent1: si saptamana trecuta erau intre 15-20 grade :((
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#2867 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,611
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 May 2011 - 05:18 PM

Maya, ce-tz inrosesc io popou'. Ascunde ceasca aia de aici sa n-o mai vad :violent1:

Fete, nu am timp sa va pozez rochitica de le Desigual, is vai de mama mea...de luni am reinceput si stressul e deja cat cäshili cu turnulete de aluminiu ale tiganilor din Gradjuri (cei din Iasi si Vaslui stiu foarte bine despre ce e vorba). Aici se fac note, se trec in jde mii de registre, in calculator, se trimt la parinti avertismente etc. Din cele 150 teze de corectat mai am 50 (yu-hu) si de saptamana viitoare incepem teze iar. Asa-mi trebe daca talent la arte n-am , ioc! sh-apai sport nu am studiat - rusine mie.

Fetelor, azi am primit un soc urat de tot. Perioada formarii profesionale am facut-o intr-un liceu elevat, intr-o zona foarte buna din Essen. Acolo aveam un coleg de 29 ani, baiat frumos, inalt, dadea sport si stiinte politice, un tip atat de vesel, bine-dispus si prietenos...ei bine azi am aflat ca inainte de Pasti s-a aruncat inaintea trenului si ca nu mai e. Nici acum nu imi vine sa cred. Eu si cu colega mea inca tinem legaturi stramse cu scoala respectiva. Azi cand mi-a spus mi s-a facut negru in fata ochilor...nimeni nu stie de ce, se pare insa ca nu ar fi fost la prima tentativa de sinucidere.

De atunci mi se invarte doar asta in cap: de ce?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2868 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2011 - 05:51 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 May 2011 - 05:18 PM, a spus:

Maya, ce-tz inrosesc io popou'. Ascunde ceasca aia de aici sa n-o mai vad :violent1:

Fete, nu am timp sa va pozez rochitica de le Desigual, is vai de mama mea...de luni am reinceput si stressul e deja cat cäshili cu turnulete de aluminiu ale tiganilor din Gradjuri (cei din Iasi si Vaslui stiu foarte bine despre ce e vorba). Aici se fac note, se trec in jde mii de registre, in calculator, se trimt la parinti avertismente etc. Din cele 150 teze de corectat mai am 50 (yu-hu) si de saptamana viitoare incepem teze iar. Asa-mi trebe daca talent la arte n-am , ioc! sh-apai sport nu am studiat - rusine mie.

Fetelor, azi am primit un soc urat de tot. Perioada formarii profesionale am facut-o intr-un liceu elevat, intr-o zona foarte buna din Essen. Acolo aveam un coleg de 29 ani, baiat frumos, inalt, dadea sport si stiinte politice, un tip atat de vesel, bine-dispus si prietenos...ei bine azi am aflat ca inainte de Pasti s-a aruncat inaintea trenului si ca nu mai e. Nici acum nu imi vine sa cred. Eu si cu colega mea inca tinem legaturi stramse cu scoala respectiva. Azi cand mi-a spus mi s-a facut negru in fata ochilor...nimeni nu stie de ce, se pare insa ca nu ar fi fost la prima tentativa de sinucidere.

Foarte foarte trist :(( .

#2869 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 03 May 2011 - 06:29 PM

Lorica , e greu de stiut ce e in capul oamenilor care se sinucid.
Si in special e imposibil sa afli. ne facem noi reprosuri, ca nu am fost aproape etc,
dar nu intotdeauna oamenii astia vor sau cer ajutor. e trist si oribil ca o viata e risipita in felul asta,
dar e si mai greu sa stii "de ce" a facut-o.
DD sa-l ierte , si sa dea forta familiei lui si prietenilor sa poata face doliul acestei morti.

#2870 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 03 May 2011 - 07:12 PM

Any, cu-ntarziere La multi ani!
Izuk, chiar ma-ntrebam daca si cum ai ajuns! Ce bine ca totul e bine! Dar si eu cred ca trebuie sa iei si ceva haine groase!
Lorico...asta-i viata! Daca el asa a vrut...
Stellino, vreau si eu asa: 1 buc.kiwi, 1 buc strugure, 1 buc. nectarina si macar o portocala!Imagine postata
Si-aici ploua tare si va mai ploua pana martea viitoare.15-16*C! Mai? Cam...octombrie!
Si la Grecia a fost frig!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2871 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 May 2011 - 07:45 PM

Ce trist Lori !!! :((

Ce mai faceti mai fetelor,cochetelor?! :violent1:

#2872 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2011 - 07:54 PM

Ia mai luati un rand de bere ca Zoazorel n-a fost ieri pe-aici :violent1: !

Fisier atasat  birra.jpg (14.74K)
Number of downloads: 0

#2873 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2011 - 07:56 PM

Neeaa!! Radeti cat vreti,e oficios'' de ieri sunt la pascut,am luat-o de lunea,asa ca nexam alcoale,prajeli si dulciuri :violent1:

#2874 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2011 - 10:22 PM

Vezi postareaGeany, la 03 May 2011 - 07:56 PM, a spus:

Neeaa!! Radeti cat vreti,e oficios'' de ieri sunt la pascut,am luat-o de lunea,asa ca nexam alcoale,prajeli si dulciuri :)

Hai sa vad cat rezisti :) !
Am fost la piata pentru tine, ia

Fisier atasat  frutta.jpg (57.82K)
Number of downloads: 0

#2875 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2011 - 10:30 PM

He he ! Nu ma cunosti...A fost mai greu sa ma apuc,dar acum ca am legume ,salate si fructe e usor.Iarna nu-s motivata mai ales ca stau in casa,dar acum e usor de tinut.

#2876 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2011 - 10:32 PM

Vezi postareaGeany, la 03 May 2011 - 10:30 PM, a spus:

He he ! Nu ma cunosti...A fost mai greu sa ma apuc,dar acum ca am legume ,salate si fructe e usor.Iarna nu-s motivata mai ales ca stau in casa,dar acum e usor de tinut.

Mult succes :) !

#2877 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2011 - 11:30 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 May 2011 - 10:32 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 03 May 2011 - 10:30 PM, a spus:

Mult succes :) !

Sar-na :) va tin la curent... :)

Maine vreau sa-mi cumpar urda sa mananc cu rosii si castravete,supa si sa vad ce fructe ,vreau sa ma incadrez in 800-850 de kilocalorii aproximativ ,600 e prea drastic ,1000 merge prea greu trebuie mai multa rabdare.Oricum nu vreau rezultate spectaculoase ,zeci de kile :) ,da' vreo doua,trei acolo le dau jos fara doar si poate :)

P.S azinoapte am visat-o pe Fox,oare ce inseamna?! :)

#2878 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2011 - 11:59 PM

Geany eu te sfatuiesc sa nu cobori asa de tare, adica 850 de calorii pe zi, mai bine 1000 - 1200.
La tv zicea o doctorita, pe tvr international ca, combinatia rosii - branza ingrasa.
E bine daca poti evita dulciurile!

#2879 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 May 2011 - 06:27 AM

Merci mult Any,1 rosie urda si castravete doar azi ca mi-e pofta in rest nu o sa mananc in nici o zi la fel,o sa-mi calculez kilocaloriile,1000-1200 e prea mult pt. mine ar insemna sa ma duc la sala si nu am posibilitatea,cu dulciurile e ok! fara probleme... eu oricum sunt cu ''saratele'' ,nu prea bat eu cu dulciurile.
O sa-mi fac si ceva carnita la gratar sau fiarta,cantaresc vad in cate kilocalorii ma incadrez,poate vor fi zile cand reusesc sa tin stacheta asa poate vor fi zile cand voi ajunge si la 1000-1200 de kilocalorii sa vad,momentan ma simt bine,nu am ameletli sau destia,ba chiar cantitaiv ce am mancat ieri e mult mai mult decat ce mancam eu de obicei.

#2880 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 04 May 2011 - 06:51 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 May 2011 - 05:18 PM, a spus:

Maya, ce-tz inrosesc io popou'. Ascunde ceasca aia de aici sa n-o mai vad :)

D-zeu sa il ierte pe baiatul ala.
Asa e cind se mai intimpla cite una de asta incepi sa iti pui foarte multe intrebari si curios referitor la propria existenta...

Sa porti sanatoasa rochitica, numai sora mea isi ia de la Desigual...o vreme nu am stiut nici ce inseamna ca nu nu am vazut magazinul asta decit in Las Vegas:)

Dar Naf-Naf aveti acolo la voi?

Am vazut o rochie superba si nu am avut inspiratia sa o cumpar pe loc, asta in Elevetia. Era cumplit de cald in magazin si mi se facuse cam rau asa ca am iesit rapid afara.
Imagine postata
Imagine postata

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou