Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1437
  • 1438
  • 1439
  • 1440
  • 1441
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28761 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 28 March 2013 - 08:41 PM

Giorgi, e-adevarat ca el e-n crestere, poate sufera niste schimbari hormonale mai zgomotoase, dar parca nu-i normal sa aiba asa de des durerile astea de cap. Insista sa-ti dea trimitere ptr niste investigatii mai clare si, fiindca nu-i ceva de urgenta, poti suporta niste programari mai tarzii, nu tb neaparat maine. Dar obtine trimiterile si fa programari. Eu as cere electroencefalograma, un RMN...chiar daca zice ca nu-s fonduri, tu ai rabdare cu programarile.
Alex e-un adolescent, nu o femeie la menopauza.
Sanatate ii doresc!

#28762 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 28 March 2013 - 09:19 PM

Of Giorgi, are dreptate Moatza. Insista pt trimiterile astea. Nu ai nimic de pierdut.

Gianny, si eu am avut perioade de genul asta (toate mi se intampla numai mie). E greu al naibii, da' lasa ca va iesi soarele si pe strada noastra. Curaj!

Alpha, mi-a placut ideea fetelor tale. Bravo lor!
Si la noi se practica chestia asta, dar la scoala tip camin, de la 3 la 6 ani. Sunt invatati copiii (si parintii) sa renunte la cate ceva si banii respectivi sa fie pusi intr-o pusculita pe care au facut-o chiar ei la scoala. Anul asta am avut un porcusor roz, anul trecut un clovn. Nu intereseaza pe nimeni cati bani sunt inauntru (nu se face o lista cu cat a adus fiecare copil, nuuuu). Fiecare copil (luni, chiar saptamana asta) a dus porcusorul la scoala si a pus singurel banii in cutia comuna. La sfarsit se numara banii pe toata scoala si se instiinteaza parintii de suma stransa, se multumeste si apoi ne detalieaza ce vor face cu respectiva suma.
Mi se pare o chestie tare faina! Pacat ca mergand mai departe cu scoala nu mai tin cont de ideea asta frumoasa.

Sper sa nu fi uitat pe nimeni... Va pup dulce pe obrajori!
Mor de somn, dar cum fetele mele sunt in vacanta, nu cred ca voi reusi sa ajung in pat asa curand.
Sorina

#28763 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2013 - 10:07 PM

Mai vorbim atunci!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28764 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 28 March 2013 - 11:44 PM

Vezi postareaGeany, la 28 March 2013 - 01:30 PM, a spus:

Dany cu casul e asa cum ti-a zis Zerda ,eu am si congelat fara nici o problema,sau taiat felii lasat bine la scurs si zvantat ,apoi framantata cu sare dupa gust si indesat la borcane ...merge si cu mamaliguta si la placinte etc,ca orice branza de burduf.

dar casul asa framantat la borcan trebuie sa fie de oi da?! sau macar amestec,in nici un caz casul ala proaspat dulce de vaci..da?!

sa va fac oleaca pofta da?????????

Fisier atasat  DSC00481 (Small).JPG (161.31K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  DSC00482 (Small).JPG (154.86K)
Number of downloads: 0

Io as minca un pane dar nu mai am cas de asta este treaba nashpa:((

#28765 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 29 March 2013 - 08:16 AM

Neata,
Acum iar sunt in hotel caci in casa mobila vine doar azi...apoi montat chestii
Ieri am umblat pe la decoratiuni...in baie fac turcoaz pal si mai stiu ca in salon vor fi alb rosu negru bej...ieri am luat un tablou cu un mac...ceva draperii rosii si crem...tapete in dungi,vopsele chestii
Deci nu am idei.....oricum eu nu stiu unde e casa mea...la romanica,acilea la franta sau la capre
Masa lui de destin...oricum am o veste buna de la spital...am fractia de ejectie a ventricolului sting intre 41 si 34
Oricum e buna....decit 20....
Va la s caci trebuie sa cobor la micul dejun si la alergaturi....in seara asta plecam spre BRUGGE belgia...ouff
Va pup :love7:
Am citit ce a ti scris...georgi de ce are alex mereu migrene?
Alpha...ouff..marturisesc ca tinjesc dupa stilul tau de viata
Gata ...trebuie sa intru in viteza..puuuuuup

#28766 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 29 March 2013 - 08:59 AM

Buna dimineata! Sorinuta :) Cerule',daca vede sotosenia mea casul ala .ai pus-o de mamaliga :) arata :71:

La noi e inorat ,gri cenusiu si frig,cu toate astea imi iau sotosenia de toarta si plecam la cumparaturi (ca se tine de mine :love7: )

O zi faina tuturor! :love7:

#28767 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 March 2013 - 09:38 AM

Buna dimineata. Verb spor la decoratii si amenajamente casnice.
Gianino, si aici e gri si posomorat, ba chiar au zis ca wendul de Paste ( catolic&protestant) exista riscul de lapovita, ninsoare, alea alea...oricum va fi frig..
nu-mi pasa, ca la cat sunt de obosita, nu tind decat sa zac si sa ma hodinesc...maine mancam in targ la o carciuma, si duminica am invitati.
am luat deja un gigot de miel, restul voi vedea :love7: ce si cum
Pup tulemond.azi aici e totul inchis ( la protestanti vinerea mare e sarbatoare mare ) magazine, scoli alea alea....oricum copiii de scoala au intrat de marti seara in vacanta ( miercuri e liber) iar astia mai mari ( cl 7a-liceu) de ieri...asa ca azi orasul darme lin

#28768 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 March 2013 - 09:47 AM

Sa pui poze Stella la gigot-ul tau sa ma inspir! La noi Pastele poate sa mai astepte, nici macar nu stiu unde-l fac, daca Moatza n-ar pleca din Buzau poate ne-am vedea, dar cum stiu ca in general pleaca, cred ca ma duc la mama si fac pe copilul cuminte!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28769 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 29 March 2013 - 09:49 AM

Neata! La noi s-a incalzit, nu ploua, nu ninge, in schimb sufla vantul de numa-numa. Nu vrea nicicum sa vina vremea buna...
Georgi, tare-mi pare rau ca Alex nu se simte bine, esti complet neputincios cand ti-e copilul bolnav si nu stii exact de e. ZIc si eu sa mai faceti investigatii, daca sunt migrene sau ceva de genul asta, atunci macar sa stiti exact.
Stella, hodina placuta si apoi spor la treburi!
Zi faina sa aveti!

#28770 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 29 March 2013 - 10:09 AM

Buna dimineata!!!!

Si la noi este o zi gri, dar oricum s-a mai incalzit.

Alex s-a linistit aseara, l-am gasit dormind ca un ingeras cu Cody in brate. Numai ca azi noapte am avut eu o migrena si am dormit nasol.

La electroencefalograma m-am gandit si eu, o sa-i spun neurologului cand ma duc la control. Si o sa-l intreb daca nu sunt si niste tulburari hormonale specifice varstei.

Duminica o sa serbam intr-un fel si noi pastele, de dragul mamei, care este evanghelica, o sa vopsesc cateva oua, cozonac nu stiu daca stau sa fac, daca am timp, daca nu cumpar macar unul.

Sambata Alex are spectacol cu dansurile lui. S-a terminat cursul si este spectacolul de gala, sa ne arate noua parintilor ce au invatat si de ce sunt in stare. Baietii se imbraca cu pantaloni negri, pantofi sport negri si maiou sport alb si mulat, sa fie sexi. Si fetele, nu stiu, surpriza.

Geany, pupici si sa te ocoleasca necazurile de aici incolo! Copiii de luni in vacanta. :love7:

O zi frumoasa va doresc si un week-end si mai frumos si un PASTE FERICIT!
GEORGIA

#28771 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 29 March 2013 - 10:24 AM

Vezi postareaGeany, la 29 March 2013 - 08:59 AM, a spus:

Buna dimineata! Sorinuta :71: Cerule',daca vede sotosenia mea casul ala .ai pus-o de mamaliga :love7: arata :love7:

Poi si mie imi este pofta, dar acu pofta in cui.Asta cas il poti pune in conge invelit prima data in hartie apoi pus in punga, poti cas pane, lasat cu 1 sapt mai putin la zvantat de cum este acum, se taie felii cam de 2 deste si se dau prin sare mare, alta cantitate de cas se macina si se framanta cu sare, si atunci se pun in barbantza (un butoias din lemn mai ingust la capeti si mai burhanos spre mijloc) straturi: cas macinat si framantat batut ghinishor cu punmutzul, felii de cas dat prin sare, iarasi framantata si tot asa, iar deasupra framantata. Se bate capacul, cercul si la pastrare si....... papi din el cand prinzi barbatul sa bata la cerc sa deschida barbantza :) . Asa am pus ptr ca asa se pune la socrela mea in bucovina.

Casul, tre sa fie cel de prin august cand laptele este mai putin dar foarte gras si stors foarte bine sa nu mai aibe pik de zar in el.

#28772 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 29 March 2013 - 12:11 PM

Buna dimineata si vai! cum arata de bine casul ala!!! M-a destabilizat total Imagine postata

Multumesc de vorbe bune la adresa fetelor mele. Le mai laud si eu, ca daca nu eu, atunci cine?!

Sorina, aici se practica stransul de bani in post in clasele primare. Trocaire este cea mai mare organizatie caritabile irlandeza. Este de fapt cuvant irlandez care inseamna "mila" cu sensul de compasiune, ajutor pentru cei aflati in suferinta. Cand incepe scoala, dupa vacanta, copiii duc cutiile la scoala si le dau la secretariat. Nu stie nimeni care cutie a cui este, ca si la voi. Si daca sunt 50 de centi in cutie e ok

Verber draga si eu ma bucur ca ne-am facut o viata buna si am fost norocosi. Nu este la fel peste tot, noi am avut noroc si-am dat peste oameni buni, care la randul lor ne-au prezentat altor oameni buni si asa ne-am facut un cerc destul de larg de cunostinte cu care ne intelegem bine si ne fac viata frumoasa
Iti doresc sanatate, oriunde te-ai afla si ai grija de tine Imagine postata

La noi e "Good Friday" - Vinerea Mare, dimineata in drum spre servici parca eram intr-un oras fantoma. Nu stiu de ce m-a chemat la servici de fapt, ca nici telefonul nu suna. Doar supermarketurile sunt deschise, in rest tot e inchis. Chiar si pub-urile. Pentru Pasti nu o sa fac mare pregateala, cu toate ca noi tinem Pastele catolic pt ca dl si fetele sunt catolici. Dar maine seara mergem la ziua cuiva si duminica suntem invitati la masa la o vecina, care va fi si sponsorul Andreei pt Confirmare. Sotul mi-a zis sa-i fac ciocolata de casa, am o pulpa de miel in frigi si o sa o fac probabil luni, cand suntem acasa, poate fac ceva praji, vopsesc niste oua si mai vad pe parcurs. N-are rost sa fac prea multe de maine si sa sfarsesc prin a arunca jumatate din ce-am facut
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#28773 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 March 2013 - 01:19 PM

Mda' am fost la cumparaturi mai zic o data! atentie mare la Billa :) nu stiu in alte parti da' asta micutza ' de la mine ie' jale' tre' sa fii cu uochii' cat cepili' :( pi' bon,ca una scrie la pret dicount si alta mancari' di' peshti' ii la casa :love7:

Am mai patit-o cu pret scris mare mare rosu pe eticheta galbena si dedesupt scris mic-mic ca e de la 2-3 produse cumparate,asa ca aia m-am invatat,dar azi sotul om econom
vazu pe buna dreptate eticheta galbena cu reducere 4 lei perie cu tot cu soclu,pt.curatat tualeta,eu zic:'' da a noastra ce are?!'' :love7: el:''paii sa fie ,ca e la reducere'' :71: ajung la casa verific bonul ca de obicei ,ca-s patita,pret 8,99 :( ,ii zic lu' tanti' de la casa,vine cu mine sa vaza de unde si cum am luat,si zice :'' ori va dau banii inapoi ,ori platiti 8,99'' deci i-am dat-o inapoi, rezultat sotz' nu mai vrea sa auda de Billa :)

#28774 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 29 March 2013 - 02:03 PM

Aici la supermarketuri, daca pretul de la raft nu corespunde cu pretul de la casa, primesti banii inapoi si produsul gratis. Puteau magarii sa-ti faca macar reducerea care era trecuta la raft!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#28775 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 30 March 2013 - 10:56 AM

Buna dimineata asa mai spre amiaza.
Gianino, da tare cusurgii sunt...si aici daca au gresit ei, platesti pretul indicat nene.
Deci e bine ca verifici, ca eu care-s mai *hartista* nu verific niciodata...o sa iau aminte de acuma incolo.
Ploua mocaneste si e frig al naibii, asa cum au prevazut la meteo..asa ca Pastele catolic va fi sub ploaie.
Nu-inimic , te impinge la hodina asa un timp...aseara am fost a naibii de vrenica, am calcat un cos de rufe...
din pacate pe azi mai am inca pe atat si ceva bonus, si multe camasi de-ale lui domnu stella , si alte chestii.
plus pantaloni , blugi alea alea, pentru miss care e pe plecare.
o zi faina. noi léa pranz serbam la carciuma, asa ca macar nu gatesc nica...da diseara tot tre ' sa creez kelkesoz, si maine la fel :floare:
pup tulemond

Fisiere atasate

#28776 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 March 2013 - 11:40 AM

Asa Stelin' :floare: pe mine m-a invatat o doamna f. in varsta in Italia,sa verific mereu bonul si data de expiraciune',atunci imi era ciuda ca ma punea ca ma-nerva si nu aveam rabdare cu ea,dar acum mi-a intrat in reflex si-mi prinde atat de bine!
Duoamne' cate am mai invatat de la doamna aia :D chiar sa o mai sun ca mi-e dor de ea...

acum fug sa fac o praji' rapida alla je' pe post de tort ca maine sarbatorim ziua tatii,desi e abea luni :D

Va pup.si o zi faina tuturor! la noi inorat si vant dar termin tortaciunea' si fug la mama :D

Aaaa!!ziua buna!! scuzati :D is' cam zapacita azi :D

#28777 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 30 March 2013 - 02:53 PM

Buna ziua.
As dori sa urez tuturor acelora care serbeaza maine Sfintele Pasti, sarbatori fericite :floare: ! Numai bine.
Aici se pare ca va fi frumos, azi sunt 25 de grade.

#28778 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 March 2013 - 03:28 PM

Any, la noi 6 grade si pana acum 10 minute ploua cu galeata.
Nu-i nimic ca aprind cuptorul si fac ceva dulce. :floare:

#28779 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 30 March 2013 - 03:33 PM

Si la noi ploua de rupe si e frig! Ma duc sa aprind soba pe lemne... tare o mai iubesc eu pe ea si ea pe noi!
Sorina

#28780 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 30 March 2013 - 04:06 PM

Vezi postareaEataly, la 30 March 2013 - 03:28 PM, a spus:

Any, la noi 6 grade si pana acum 10 minute ploua cu galeata.
Nu-i nimic ca aprind cuptorul si fac ceva dulce. :floare:

Vezi postareasorinadaniela, la 30 March 2013 - 03:33 PM, a spus:

Si la noi ploua de rupe si e frig! Ma duc sa aprind soba pe lemne... tare o mai iubesc eu pe ea si ea pe noi!

Cand am intrat in masina erau 36 de grade, masina inchisa binenteles, s-a incalzit la soare.
Sa speram ca tine ca ne-am saturat si noi de atatea ploi si vreme urata.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1437
  • 1438
  • 1439
  • 1440
  • 1441
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul