La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 03 April 2013 - 12:04 AM
I-am tras cartofi pai si am terminat balciul. Ma jur ca ar manca cartofi prajiti cu cartofi prajiti!!!
Postat 03 April 2013 - 07:56 AM
La noi e cald dar ploua...
Geany, ce faci, esti "mai prietenoasa" azi? Mi-a placut faza!
Zerda, suna tare bine tigaia ta picanta (eu babic n-am mancat niciodata).
Stella, pe unde esti, ca de obicei tu deschizi hanul?
Sa aveti o zi frumoasa si mai senina, asa!
Postat 03 April 2013 - 08:04 AM
Tare greu m-am trezit azi. Dacă nu-i lumină afară greu mă dau jos din pat. La noi azi vreme moatzoasă de motzoasă: plouă mărunt, nu-i pic de vânt, şi nici frig nu e. Aşa că până la şcoală am luat-o pe Maia mea de mână şi am mers amândouă cu ochii închişi prin ploaie. Nu-i rău! Moatzo, îşi dedic tenul împrospătat de această procedură (nu al meu, ci al Maiei, că al ei chiar e proaspăt).
În altă ordine de idei, totuşi aş vrea şi niţel soare. De 1 aprilie am avut dar chiar a fost vreme păcălicioasă: ba soare, ba rafale de ploaie, ba soare, ba ploaie, şi tot aşa.
Cristina, e aşa de dulce iepuraşul tău!!! Să fie sănătoasă şi să vă aducă multe bucurii.
Multă sănătate tuturor (Dani, Miti şi toată lumea). Vă doresc o zi frumoasă
Postat 03 April 2013 - 08:11 AM
Ploaie slaba, caldut dar vant, bineinteles.
Zerda, cum era babicul in tigaia aia? Feliute rotunde, straifuri...cum? Si erau putin parpolite,nu?
Am 4 babici si ma gandeam c-as putea sa-i gatesc asadar. La noi doar omul consuma, asa, natur. Io-l miros mai mult, rar gust cate-o feliuta. E-al naibii de iute!
Scularea!
Boni, zi drept, nu ti-a placut? Eu simt cum respira altfel tenul dupa un tratament de-asta.
Postat 03 April 2013 - 08:20 AM
La noi intunericeala si cenusiu ,a stropit un pic,dar e cald nu bate vantul momentan,sa vedem ce o mai fi,bub' a vrut totusi la gradi' azi desi i-am spus ca nu mai are cum sa-i scoata afara,vor face activitati in clasa!
O zi minunatat tuturor!
Postat 03 April 2013 - 08:58 AM
moatza, la 03 April 2013 - 08:11 AM, a spus:
Ploaie slaba, caldut dar vant, bineinteles.
Zerda, cum era babicul in tigaia aia? Feliute rotunde, straifuri...cum? Si erau putin parpolite,nu?
Am 4 babici si ma gandeam c-as putea sa-i gatesc asadar. La noi doar omul consuma, asa, natur. Io-l miros mai mult, rar gust cate-o feliuta. E-al naibii de iute!
L-am taiat in feliute subtiri cam de 0.5 cm si apoi l-am taiat in feliute cat 2 bete de chibrit latime, l-am perpelit putin odata cu legumele, care stii ca tigaia picanta se lasa mai al dente, nu ca la tocana. A lasat si o culoare frumoasa rosu, ca la chorizo.
Omul meu ar si musca din el daca n-ar trebui sa curete pielea! Si eu m-am invatat eu am ratie 3 felii cum ziceam subtirele.
Aia era si idea
Postat 03 April 2013 - 09:05 AM
Postat 03 April 2013 - 09:09 AM
In general in tigaia picanta se amesteca mai multe tipuri de carne si era ori babicul ori carnatii de plecoi, asa ca am decis!
Ca de aia se cheama picanta! Sa nu-l arzi ca stii ca el este uscat daca il prajesti prea mult te duci la dentist in fuga!
Eu am facut si omleta cu el, tot asa taiat subtire. Si bunica omului pune nitel si la sarmale cand le fierbe.
incerc sa pun poza dar nu ma lasa photobucket sa ma loghez o pun asa sper sa nu fie imensa
Fisiere atasate
-
IMG_1480.jpg (115.04K)
Number of downloads: 0
Postat 03 April 2013 - 09:18 AM
Si la noi intunericeala si ploua, ploua....ca in poeziile lui Bacovia!
Si da, Geany, te rog, de aici incolo sa fi cat mai...prietenoasa, altfel nu se mai poate!
Eu am o nedumerire, dupa "Saptamana altfel", copiii astia cat au vacanta, o saptamana sau doua saptamani?!?!
Postat 03 April 2013 - 09:22 AM
Giorgiana, la 03 April 2013 - 09:18 AM, a spus:
Si la noi intunericeala si ploua, ploua....ca in poeziile lui Bacovia!
Si da, Geany, te rog, de aici incolo sa fi cat mai...prietenoasa, altfel nu se mai poate!
Eu am o nedumerire, dupa "Saptamana altfel", copiii astia cat au vacanta, o saptamana sau doua saptamani?!?!
Ma straduiesc Giorgi,ma straduiesc!
O saptamana mai au apoi vacanta,apoi mai merg 2 saptamani la scoala si iar vine vacanta de paste nu?!
Cine sa-i mai inteleaga pe astia?!,ca e o brambureala unica
Postat 03 April 2013 - 11:11 AM
Postat 03 April 2013 - 11:14 AM
Postat 03 April 2013 - 11:16 AM
Postat 03 April 2013 - 11:17 AM
Postat 03 April 2013 - 11:18 AM
Postat 03 April 2013 - 11:21 AM
Da de ce mai?sunt prea stresati copii de atata studiu?
Nu mai au vacanta?
Eu n-am inteles nici grupa asta pregatitoare.De exemplu ce face al tau Geany?
Nu-i invata sa scrie?Sa citeasca?
Oi fi eu "ceausista", si-s refractara la nou.De nu inteleg schimbarile astea.
Postat 03 April 2013 - 11:26 AM
Eataly, la 03 April 2013 - 11:21 AM, a spus:
Da de ce mai?sunt prea stresati copii de atata studiu?
Nu mai au vacanta?
Eu n-am inteles nici grupa asta pregatitoare.De exemplu ce face al tau Geany?
Nu-i invata sa scrie?Sa citeasca?
Oi fi eu "ceausista", si-s refractara la nou.De nu inteleg schimbarile astea.
Bub' la grupa pregatitoare(0) face ce faceam noi in clasa I-a,a inceput cu liniute si bastonase apoi trec la litere si cifre,adunari si scaderi primare,multimi destea,in rest mai au engleza ,religia
Acum sunt 2 semestre(noi aveam 3 trimestre pe vremuri) si asta e vacanta inersemestriala,apoi o sa lea dea liber si de paste.
Postat 03 April 2013 - 11:32 AM
Dar dau note?Sau nu conteaza?
Postat 03 April 2013 - 11:35 AM
Geany, la 03 April 2013 - 11:17 AM, a spus:
Oricum prezenta e obligatorie,se pun absente
Asta v-o fi spus voua, ca se pun absente. Diriginta lui Alex a spus clar ca nu se pun absente in "Saptamana altfel", dar ar fi bine sa participe. De exemplu astazi, eu l-am invoit pe Alex, nu se simtea prea bine sa plece intr-o excursie de o zi, care este totusi obositoare.
Insa ieri au vazut o piesa de teatru care i-a placut enorm. Maine se duc la un film. Luni au fost la muzeu. Si cred ca cu asta se incheie activitatile.

Ajutor