Stellina, sa-ti fie de bine plimbarea!
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 06 April 2013 - 02:09 AM
Postat 06 April 2013 - 02:14 AM
any_annette, la 06 April 2013 - 02:09 AM, a spus:
Any esti o draguta
Cat despre farfurii...ce pot sa spun, mi-ar trebui o bucatarie intreaga doar pentru ce-mi doresc eu
Postat 06 April 2013 - 07:40 AM
si *tulemond* sa aveti o sambata frumoasa.
eu azi am de umblat ici si colo, ca vin tare rar la zh...si ma duc sa vad pe ce mai spanzur gologanii
Postat 06 April 2013 - 08:22 AM
La noi ca dupa ploaie,soare cucu-bau,si e cam rece ,sa vedem cu o fi vremea,oricum o sterg la mama ,il las pe domnu' Geany sa se joace in liniste
Ca de obicei azi gatesc la mama,inca nu stiu ce ca nu mi-a spus,decat ca a capatat oua de gasca,dar cum au mult colesterol,vrea sa-i fac taitei proaspeti si in rest om mai vedea !
O zi minunata tuturor!
Postat 06 April 2013 - 08:40 AM
Pe tata sa nu-l scoti din rutina lui ca face urat de tot, altfel e pasnic!
Postat 06 April 2013 - 08:53 AM
zerda, la 06 April 2013 - 08:40 AM, a spus:
Pe tata sa nu-l scoti din rutina lui ca face urat de tot, altfel e pasnic!
Al meu in schimb nu ar chema un mester nici sa-l pici cu ceara ,vrea sa faca el ,dar intre noi fie vorba nu se prea pricepe
Postat 06 April 2013 - 09:07 AM
Asa ca foarte bine ca pleaca la plimbare!
Postat 06 April 2013 - 09:14 AM
Ii place mult confortul de la bloc si al vietii de oras,dar uneori il mai prinde nostalgia de a iesi in curte ,de a face treaba,si sa iasa in sat ii mai vine dorul ,mai merge in vizita dar nu se compara spune el ca atunci cand stai acolo
Din cauza serviciului clar socrela nu se poate baza pe el asa ca are oamenii ei de curte !
Postat 06 April 2013 - 09:44 AM
Soare si senin, raportez! Trezita de cu zori de jumatea vietii mele (la 7 a.m.
De gatit...pass.Nu mananc eu, nu mananca nimeni! De rest, we fructuos va urez!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 06 April 2013 - 11:32 AM
Uma, imi plac de mor farfuriile tale si tot aranjamentul
Cerra si eu as scoate servetul de sub farfurii si sincer eu as opta pt scoaterea castroanelor,asta daca nu ai supiera si servesti direct la masa supa.Daca iei castroanele ca apoi sa revii cu ele, mai bine lasi doar cele 2 farfurii si impaturesti altfel servetul si-l pui pe farfurie.
Daca totusi pastrezi castronul si ai inele pt servete, il poti strange si pune deasupra castronului.Mai poti sa-l pui cum a aratat Maya, sau chiar intr-un pahar.
Ca si culori nu-mi dau seama bine de nuanta fetei de masa, dar as merge oricum pe verde.
eu merg de fel pe chestii simple
aranjament.jpg (60.25K)
Number of downloads: 0
aranjament1.jpg (89.87K)
aranjament2.jpg (70.55K)
In alta ordine de idei, Geany ca am tot zic ca-ti spun.Am desfacut un borcan de gogosari cand au fost ai mei aici si i-a laudat mama
Fug, ca poate reusesc si eu azi sa fac ceva de mancare si sa strang pana se intoarce al meu ,ca apoi la munca cu mine .Si sincer n-am nici un chef, e intunericeala afara si aici in zona e un festival si se preconizeaza ca azi stau la munca pe pe la miezul noptii
Un weekend mirific va doresc.
Postat 06 April 2013 - 11:38 AM
F. frumos aranjamentul,mai ales primul,imi place cel mai mult!
Acusi fug si eu la mama sa fac taiteii cu oua de gasca,asa ca deja visez la borsul de fasole,la bors de loboda!
O zi faina in continoare! te pup si pe tine Zoazo
Postat 06 April 2013 - 11:59 AM
Sau fatza aia de masa cu vesela colorata pastel!
Aranjamentele voastre sunt tare frumusele si va foarte
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 06 April 2013 - 12:20 PM
nu vreti sa faceti un topic separat?
Postat 06 April 2013 - 01:42 PM
Uma, la 06 April 2013 - 01:01 AM, a spus:
Parerea mea, pana la urma vezi tu ce folosesti
Edit: Mie imi plac fetele de masa si aici e ce am folosit de Pastele trecut. Doua servetele de diferite culori.
Uma , sunt superbe farfuriile tale!
Postat 06 April 2013 - 02:14 PM
cerra, la 05 April 2013 - 07:52 PM, a spus:
turcoaz
Eu ma gandeam la prima dar nu stiu dc.
Cerra, poate te ajuta paleta de culori folosita in fotografie.
color-wheel.jpg (37.79K)
ca sa dea bine la "ochi" cica.
Dar eu te sfatuiesc sa faci asa cum iti place tie.
Eu asa fac!
Postat 06 April 2013 - 03:06 PM
Zozo, pe roz as fi mers si eu,dar din poze nu-mi pot da seama de nuante, la modul ca turquise-ul pare destul de pal si rozul la fel.
Mie mi-ar place multe vase pastel, fete de mese sau doar suportul de pus farfuriile(din astea folosesc cel mai des) tot felul de culori, da n-am de aceea ma joc de cele mai multe ori cu culorile din servetele si deco.
Geany, ti-am spus de cand i-am facut, ca-mi placea cum mirosea in casa, mi-a adus aminte de vremea cand eram la mama fata.
La fel cum ii pui tut spunea si mama ca ii face o verisoara de-a ei.
Eu anul trecut in septambrie/octobrie am pus 3 borcane de muraturi, 2 de 5 sau 7 l si unul de 3.la sf lui ianuarie nu mai aveam nimic
Postat 06 April 2013 - 03:20 PM
In rest, mie imi place turquoise-ul, ca sunt nonconformista, asadar, rar fata de masa alba
Editez, ca tocmai mi-a venit o idee geniala
Poti face decorul floral cu magnolia, in nuanta servetelului... asta ca sa te gandesti si la mine cand dai cheful
Postat 06 April 2013 - 03:29 PM
Va multumesc frumos la toate!
Va multumesc ca ati impartasit cu mine ideile si multumesc ptr poze.
Mie, nu mi se pare ca trebuie sa iti fie rusine ca intrebi(doar de aia suntem toate aici). Nu stiu inca cum o sa pun masa : farfuriile raman , schimb fata de masa alba si nu stiu ceva pe mijloc(in loc de flori) ca am uitat si acu fac altele in bucatarie si nu mai merg niciunde.
iaca in loc de flori aranjamente mici din organza
IMG_4836 (Small).JPG (98.21K)
Este o masa de Duminica cu prieteni dragi(are dreptate Zoazorel).
Postat 06 April 2013 - 03:46 PM
koral, la 06 April 2013 - 03:20 PM, a spus:
Vai de capul meu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! am talmes balmes in el acum. Zau si fata mea zice ca`s ca vremea cand e asa cand zic altfel uffffffff.
Editez, ca tocmai mi-a venit o idee geniala
Poti face decorul floral cu magnolia, in nuanta servetelului... asta ca sa te gandesti si la mine cand dai cheful
Di unde magnolii??????????
Ma gandesc draga mea si la tine si la toate fetele dar sa fim intelese, fara magnolii ca nu am de unde sa scot.
Citeste mesajul meu si vezi ornamentul ptr fata de masa alba(ca nu o sa ies in veac din tip).
Postat 06 April 2013 - 05:00 PM
fata de masa - alba,
farfurii - verde deschis
ornament - verde prazuliu (asa imi pare mie
e corect? Daca da, eu zic ca e bine, elegant dar vesel.
oricum ar fi, preparatele tale or sa fie in sine un spectacol, deci nu te ingrijora prea tare cu decorul.

Ajutor