Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1455
  • 1456
  • 1457
  • 1458
  • 1459
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29121 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 10 April 2013 - 01:45 PM

Vezi postareaCarmen L, la 10 April 2013 - 10:55 AM, a spus:

Cerra sa-ti traiasca sportivul si ajutorul in bucatarie, merita dulciuri dulci.

Multumesc si ai vostri!

#29122 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 April 2013 - 01:46 PM

Draga Dany',nici un secret,dar stau acasa am timp si-mi si place sa gatesc,cu siguranta daca asi avea servici ca voi nu asi mai avea atata timp,cu portiile ,de atata timp le cunosc gusturile si cam ce cat mananca fiecare asa ca stiu din ochi sa-mi aproximez exact cam cat sa fac ,si mna' am baiatul cel mare care e un barbat de 22 de ani,sotul care e un gurmand,+ bub' si eu care avem ''mofturi'',asa ca mai fac in asa fel incat sa multumesc pe toata lumea.
La mine nu se arunca niciodata mancarea,din ce fac de multe ori ii trimit mamii,dar nu e ca fac cine stie ce afacere ca si ea imi trimite in schimb deale ei :snorting: restul duce sotul la serviciu la pachet unde mananca ,cu colegii!

Azi de exemplu am pilaf,lor le fac ,cu un carnat bun crud afumat pe care l-am gasit si mi-a facut cu ochiu,pt. mine in schimb care nu vreau carnat,un sos dulce iute acrisor cu ceapa ,ananas,ardei gras rosu,soia balsamic ardei iute.
Acum fierbe sfecla rosie sa fac salata cu hrean,asta pun la borcan si avem mai multe zile! imi place cu cartofi prajiti si branza de oi ,dar nu-mi permit,oricum o sai fac lui bub' si o sa fur deacolo vreo 2 bucatele,si oua ochi sau omleta imi place salata asta!

Salate fac putin ca nici eu nu mananc o cantitate mare si nici ceilalti,sotul ia de vreo 2 ori din ea asa de gura mea,iar eu mananc o cantitate justa,o portie,nu pot sa fac in lighean decat daca asi avea invitati,sambata cand merg la masa la mama atunci da facem super-mega salatoaie' cu de toate ca si ei sunt mari amatori si atunci suntem mai multi!
Cam asta e!

#29123 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2013 - 01:49 PM

Vezi postareacerra, la 10 April 2013 - 01:45 PM, a spus:

Vezi postareaCarmen L, la 10 April 2013 - 10:55 AM, a spus:

Cerra sa-ti traiasca sportivul si ajutorul in bucatarie, merita dulciuri dulci.

Multumesc si ai vostri!

Ma bucur si eu ca l-am cunoscut pe domnul Cerulina :snorting: f. sportiv!

#29124 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2013 - 01:49 PM

Multumesc din suflet, fetelor!

Aici stiam cu siguranta ca gasesc alinare! :snorting:

Din pacate imi este greu sa nu pun la suflet si toate rautatile astea...gratuite, dor si dor al :hungry: de tare!

Si eu sunt genul de om care nu stiu cum sa ajut pe toata lumea, toata lumea sa fie multumita, sa fac sa fie bine, sa nu jignesc pe nimeni, sa nu ma cert cu nimeni si intelegeti voi! Asta este firea mea si se pare ca nu este bine sa fi asa! Lumea iti catalogheaza bunatatea altfel!

Si ma doare maselutza si imi este soooomn si as dormiiiii! :floare:
GEORGIA

#29125 Useril este offline   Radu Cristina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationBacau

Postat 10 April 2013 - 01:50 PM

Giorgiana ,
lumea e din ce in ce mai rea,mai flamanda,mai parsiva ,mai rau ca intr-o jungla...
imi pare rau ca trebuie sa ai oameni de astia in jurul tau la servici ..

iti doresc insanatosire grabnica ,capul sus ...o sa rasara soarele si pe strada ta :snorting:

Geanino ,Bubu e o bombonica de flacau de acum... ce mult a crescut si ce norocos e ca are o mamica care ii face toate poftele .. :floare:

#29126 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2013 - 01:58 PM

Vezi postareaRadu Cristina, la 10 April 2013 - 01:50 PM, a spus:

Giorgiana ,
lumea e din ce in ce mai rea,mai flamanda,mai parsiva ,mai rau ca intr-o jungla...
imi pare rau ca trebuie sa ai oameni de astia in jurul tau la servici ..

iti doresc insanatosire grabnica ,capul sus ...o sa rasara soarele si pe strada ta :snorting:

Geanino ,Bubu e o bombonica de flacau de acum... ce mult a crescut si ce norocos e ca are o mamica care ii face toate poftele .. :floare:

Merci Cristinico! :hungry: si noi suntem norocosi ca avem prieteni virtuali atat de calzi ca si voi! :hungry:

#29127 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 April 2013 - 02:35 PM

Vezi postareacerra, la 10 April 2013 - 01:40 PM, a spus:

Nu face el cap coada la ornat doar asa cum a stiut si el mai bine. Ma ajuta doar atunci cand vede ca la mine low batery in rest,daca este in preajma mea si am multe de facut, curata legume, spala vase etc.

Mda, el este intr`o forma maxima tot timpul de 25 de ani ptr ca tot asa l`am luat fotbalist(chiar daca m`am enervat ani la rand cu meciurile si oficiale si neoficiale ca tot plecat de acasa).Mai, sotul meu nici nu concepe altfel viata fara sport dar la el mi de pare prea mult. In afara de antrenamente, meciuri oficiale si neoficiale in fiecare seara face jogging si cand se intoarce tre sa ii pui umbrela pe podea asa curge apele pe el(ma tot cheama si pe mine dar eu nu pot tine pasul cu el si nici nu am voie eu sa galopez atata).Anul asta implineste 48 de ani.

Multi inainte sanatos! Din partea mea toata admiratia pentru un om sportiv, desi stiu ca nu e acelasi lucru de pe margine, fata de cand stai cu acel om in casa.
Daca spala vase si spala si curata legume este deja super si cred ca si de aia ai atata spor. Al meu nu intra in bucatarie, desi eu mi-as fi dorit sa am un asistent, care sa faca fix ce face si al tau, ca nici mie nu-mi place sa imi umble altul in oale: eu combin, asezonez, condimentez si scamatoresc :floare:

Vezi postareaMutti, la 10 April 2013 - 01:41 PM, a spus:

Daniella , ai culori pt prajituri? Daca da , da-o pe Bea pe manutze cu ele si facetzi amprente.
Noi facem amprente cu Fingerpaint. Am luat la borcanase.

am culori de prajituri, niste creioane. Le-am luat cand cu pistolul de fursecuri am zis ca o sa ma tin de fursecarit, dar ai mei mananca 5 bucati si apoi raman cu ele, deci nu am gramaje pt asa putine, prin urmare nu mai fac
de fingerpaint nu am auzit, dar ma uit acum pe link. Ii dai voie sa faca in casa? nu-ti mazgaleste toata camera? de aia nu esti tu asa prezenta, ca sunteti toata ziua la mozoleala. Acum am descoperit si eu ca-mi place, dar nu prea sunt buna de lucrul in echipa trebuie sa ma mai educ, ca eu ori fac eu singura tot, ori dau doar instructiuni si am pretentia ca instruitul sa faca perfect ce-i spun, ceea ce nu e cazul la 2,5 ani.
merci mult de idei!
sunteti super fetelor!

Vezi postareaGeany, la 10 April 2013 - 01:46 PM, a spus:

Draga Dany',nici un secret,...
Cam asta e!

Foarte mult te admir si-mi plac preocuparile tale pentru cei dragi! Felicitari si spor la indeplinit dorintele bubuloilor mici si mari! :snorting:
Dar chiar asa, Bub creste ca din apa si e un copil extraordinar! Mai acusi il vedem ca pe Alex ... tare repede fuge timpul si prea repede cresc!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#29128 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 10 April 2013 - 03:33 PM

Vezi postareaDaniella, la 10 April 2013 - 02:35 PM, a spus:

Multi inainte sanatos! Din partea mea toata admiratia pentru un om sportiv, desi stiu ca nu e acelasi lucru de pe margine, fata de cand stai cu acel om in casa.
Daca spala vase si spala si curata legume este deja super si cred ca si de aia ai atata spor. Al meu nu intra in bucatarie, desi eu mi-as fi dorit sa am un asistent, care sa faca fix ce face si al tau, ca nici mie nu-mi place sa imi umble altul in oale: eu combin, asezonez, condimentez si scamatoresc :P

Multumesc asemenea si voua!

Poi ti`am zis doar ca atunci cand este acsa face astea. Cand ma apuc de ceva si stie ca tre sa plece fugutza, atunci face ce face si o taie in treaba lui.

Mai Dani,

Parca am mai discutat asta ca omu cand il iei de la mamuca lui cu tot cu obiceiurile de acolo, trebuie sa ii zici ca de azi in colo tu esti mamuca si obligatoriu facut instructajul unde vezi ca nu`i pe placul tau. Nu vrea azi, nu vrea maine, pina la urma daca faci pe suparata o sa vrea sigur si treptat ajungi la intelegerea ca amindoi trebuie sa facem cate ceva nu unu cu mapa si altu cu sapa.. In general de sarbatori ma ajuta la ce ii zic sa faca (asta daca nu are cumva vreun meci)atunci zice lasa ca spal eu alea cand ma intorc. Doar nu o sa las vasele asa nu? ei vezi mai capat si eu tzapa. Multumesc la D`zeu ca mi`a dat un barbat bun si cu scaun la cap ca atatea vad si aud ca ma ingrozesc si atunci de fiecare data imi zic mie in minte ca poate sunt prea rea eu cu el si sa ma multumesc asa ca nu face altele: nu bea decat rar cate o rachie de pruna curata,cate o bere, nu fumeaza, nu pleaca hai hui prin baruri si este bine(la femei nu cred ca nu are vreme si oricum(hotul neprins este negustor cinstit)iar eu cat ma impac cu ideea asta dorm noaptea linistita si nu am treaba ca si Hatice :-* .

#29129 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2013 - 04:12 PM

Al meu face in gradina, in garaj si se ocupa de masini, de chestii mari (doar comenzi si coordonare muncitori) gen acoperis/obloane/scara interioara/mobila/lucrari cand fost cu casa/autorizatii, umbla si plateste toate facturile casei, el ia si duce picea la gradi etc
In bucatarie nu intra si nici de masina de rufe nu se apropie. De curatenie nu e cazul ca ne ajuta o doamna 1 data pe saptamana si cand mai e cate ceva mai dam fiecare (Care cum e deranjat de aspect) cate o matura, ca la 2 zile se vede imediat praful ca nu am covoare sa absoarba. Acu eu sterg toata ziua si le pun la loc in bucatarie atata cat se poate cu copil mic care imprastie tot timpul tot si peste tot, nu-mi plac vase in chiuveta, haine spal ca la hala de spalatorie ... ce sa zic, ca si eu nu am astampar!

Si eu, la fel ca si tine, nu vreau sa insist, ca si eu ma gandesc ca-s prea rea de gura si oricum nu e obisnuit sa faca atunci cand ii cer eu si doar eu nu pot lasa sa fac biberonul fetii cand e pauza la meci, ca adoarme fata pana atunci, vasele sa le spal maine etc ... Si la fel si al meu e barbat f bun ca nu bea, nu fumeaza, nu umbla brambura nici cu prieteni, nici cu femei, munceste, produce banul, iubeste copilul, ne plimba. E de casa/familie intr-un cuvant. Ca in casa sta la meci/comentarii sportive si la calculator ... asta e ...are o munca obositoare ... si parerea mea ca asta e educatia de acasa si ca oamenii nu se schimba! Daca asa il iei asa ramane, schimbarile sunt minore (nu a mancat la mama-sa salata de vinete, calamari, caracatita, ciuperci si altele atatea, acu le mananca ... ca eu daca imi vine bine la socoteala fac si apoi mananci bine, nu inseamna ca ti-e dor de mamica. Bine ca-mi face curtea ca daca trebuia sa matur si toata curtea de 2-3 ori pe sapt si sa strang de la caine era mai bine? Multumesc lui Doamne Doamne nu am de ce ma plange in viata, ca cineva acolo sus ma iubeste, ma alint si eu asa ca as vrea sa am asistent in bucatarie si la rufe si la curatenie. Nu am, asta e ...mergem inainte.
Cu instructajul nu tine, am facut in primii ani cu nervii, dar degeaba, Dl Dani moare de foame mai bine, dar nu mananca dovlecei, gulii, broccoli, conopida, marar, etc etc etc Stevie, leurda, urzici, spanac, loboda??? dovleac, sfecla? sosuri la mancare??!!! nu! glumesti!? Degeaba instructajul si na ... ma cam enervez ca sunt posibilitatile de a gati limitate. El nu e mancacios si oricand alege o prajitura sau un dulce decat mancare.
daca ar sti el ca dumnica a mancat briose din sfecla si din morcovi :P A zis ca astea sunt mult mai bune decat celelalte clasice pe care le-am facut pana acum :-* Dar si pe astea tre sa fac fix 3 ca a doua zi nu mai mananca, sau 2 bucati de prajitura. Nici retete nu cred ca exista sa faci o portie la prajitura..., basca ingredientele ... imi ajung cu anii ...

#29130 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2013 - 04:40 PM

Mutti, merci mult de link, super ideea cu prepararea finger paint. Sa inteleg ca se pune colorantul alimentar dupa ce s-au racit?
o sa le porestez si eu cu picea, dar sa cumpar coloranti la borcanel,c a nua re rost sa pun din alea 3 carioci micute.
multam fain!
ce face Enena?

#29131 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2013 - 04:45 PM

nu-sh ce se intampla, dar la serviciu nu mai pot atasa foto, vroiam sa pun o foto de ieri cu Bea, dar nu-mi afiseaza butonul de atasamente

#29132 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2013 - 05:30 PM

Eu va inteleg pe toate, dar sincer prin prisma experientei proprii de viata si a celei profesionale, un barbat care fumeaza si bea este ok. Sunt cei tacuti si violenti, cei nesimtiti, lenesi si umilitori, sunt cei abuzivi cu copiii sau rudele mai in varsta, ale tale sau ale lor, sau fustangii( asta e experienta mea cu ex-ul),care sunt mult mai periculosi si distructivi. Lumea ii crede super de treaba si ei acasa sunt niste tirani sau prefacuti. Violenta in familie nu tine de diploma, asta ti-o spune orice criminalist.
Prefer sa fumeze si sa bea cu amicii pe unde stiu eu,cu amicii pe care-i stiu eu si pe care pot sa-i imbat pana imi spun totul,pentru ca sunt o gazda buna si umplu mereu paharul, decat sa dispara in galaxia X unde nu e singur, ca doar n-o sa fondeze o civilizatie de unul singur!
Altfel, treaba in casa face orice minus mancare " ca tu o faci mai bine" si nu ar curata laditele la pisici nici daca i-ar puti de-ti vine sa iesi prin geam cu cioburile infipte in tine!Curata aragazul, duce gunoiul,spala vasele cand nu sunt eu in zona, da cu aspiratorul, face si cara cumparaturi daca ii dau lista si stau de call center,( raftul 2 la dreapta, in sus peste sosul de rosii etc.),uda florile daca-i aduc aminte, strange si impacheteaza rufele.

Stiu sunt cinica, dar mi-e bine asa! Nu ma refer la alcoolici cronici, doar barbati care beau!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29133 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 10 April 2013 - 08:18 PM

Vezi postareazerda, la 10 April 2013 - 05:30 PM, a spus:

Eu va inteleg pe toate, dar sincer prin prisma experientei proprii de viata si a celei profesionale, un barbat care fumeaza si bea este ok. Sunt cei tacuti si violenti, cei nesimtiti, lenesi si umilitori, sunt cei abuzivi cu copiii sau rudele mai in varsta, ale tale sau ale lor, sau fustangii( asta e experienta mea cu ex-ul),care sunt mult mai periculosi si distructivi. Lumea ii crede super de treaba si ei acasa sunt niste tirani sau prefacuti. Violenta in familie nu tine de diploma, asta ti-o spune orice criminalist.
Prefer sa fumeze si sa bea cu amicii pe unde stiu eu,cu amicii pe care-i stiu eu si pe care pot sa-i imbat pana imi spun totul,pentru ca sunt o gazda buna si umplu mereu paharul, decat sa dispara in galaxia X unde nu e singur, ca doar n-o sa fondeze o civilizatie de unul singur!
Altfel, treaba in casa face orice minus mancare " ca tu o faci mai bine" si nu ar curata laditele la pisici nici daca i-ar puti de-ti vine sa iesi prin geam cu cioburile infipte in tine!Curata aragazul, duce gunoiul,spala vasele cand nu sunt eu in zona, da cu aspiratorul, face si cara cumparaturi daca ii dau lista si stau de call center,( raftul 2 la dreapta, in sus peste sosul de rosii etc.),uda florile daca-i aduc aminte, strange si impacheteaza rufele.

Stiu sunt cinica, dar mi-e bine asa! Nu ma refer la alcoolici cronici, doar barbati care beau!

Nici eu nu am inteles niciodata chestia cu "nu fumeaza"...Nici cu bautura (nu vorbim de alcoolici), dar macar asta sa zicm ca mi se pare mai razonabila... Dar asta cu "am un barbat bun, nu fumeaza" nu o inteleg...Daca ar fuma cum ar fi??
Nu va suparati pe mine, intreb si eu... :)
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#29134 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 10 April 2013 - 08:32 PM

Daniella , nush cum se pune ca eu n-am facut ,am cumparat. Dar creioanele alea sunt de zahar , au foarte putzin colorant in ele , nu o sa razbeasca.....

Eu am niste tuburi mici ca pasta de dintzi , acolo-o colorant pasta. Este si lichid si este si praf...dar sigur gasesti la orice raion de dulciuri.

Elena si-a pierdut interesul in pictura ;) ,acum e la curatzenie ( cred ca am mai zis ca o sa iasa femeie de servici , nu? :) ) si la taiat cu foarfeca. Toata ziua taie la hartii ......

Nu prea sunt prezenta ca n-am timp...luni si martzi ajung acasa pe la 13.30 ( daca n-am sedintze), intru in priza , curat , gatit.....la 4 o iau pe madame.....apoi gata , pana la 8 e foc continuu!Dupa 8 imi fac lectziile. Miercuri si joi vin direct cu ea....iar vineri am program de masaj dimineatza apoi de smotru ! :)

In WE............plimbari , musafiri........
Duminica tzrecuta am fost cu ea la cules de leurda.......a fascinat-o!

#29135 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2013 - 09:28 PM

Sa fim bine intelesi, provin dintr-o familie de fumatori, mama,tata, fratele, eu detest fumul de tigara. Nu am fumat nici macar un fum de curiozitate toata viata mea. Am insa o gramada de prieteni fumatori si toti partenerii mei cu acte sau fara au fost fumatori!
Din toate pacatele din lume asta e ultimul pe care l-as invoca impotriva lor!

Iar cu bautul exista limite si la asta poate fi de distractie, sau de dezastru, dar intre, sunt multe nuante. Barbatul meu e bun pentru ca ma place asa cum sunt chiar cand ma simt o matura obosita, chiar si cand hormonii imi umfla fata, chiar si cand familia mea il enerveaza! Si ca ma ajuta cand dau de greu, asta mi se pare mai important.

#29136 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 10 April 2013 - 09:44 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 10 April 2013 - 08:18 PM, a spus:

Nici eu nu am inteles niciodata chestia cu "nu fumeaza"...Nici cu bautura (nu vorbim de alcoolici), dar macar asta sa zicm ca mi se pare mai razonabila... Dar asta cu "am un barbat bun, nu fumeaza" nu o inteleg...Daca ar fuma cum ar fi??

Titi, ptr o femeie nefumatoare, provenita dintr-o familie de nefumatori si, eventual, maniaca de curatenie, poate fi de nesuportat un barbat fumator. E-adevarat ca-i un viciu mai ales autodistructiv, dar sunt neplaceri si ptr cei din jur daca nu suporta fumul. De ex halena unui fumator convins e dezagreabila. Este mai expus la boli si prin asta sufera si cei din jurul lui. Ca sa nu mai vorbim de costuri, ca-i 13 lei un pachet cu tigari si cca 700lei salariul minim, brut.
Eu imi dau seama de aceste neajunsuri, dar la mine-i cazul invers :)
Adica eu fumez 2-3 tigari/zi, iar omul s-a lasat de 11 ani si ma mai boscorodeste cateodata.
Dac-ar fi de-ales, rezumandu-ne doar la asta, e mai bun unu' nefumator.

#29137 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 10 April 2013 - 09:48 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 10 April 2013 - 08:18 PM, a spus:

nu fumeaza" nu o inteleg...Daca ar fuma cum ar fi??

Nu stiu nu m`ar deranja daca ar fuma (fumez eu si ptr el).

Vezi postareazerda, la 10 April 2013 - 05:30 PM, a spus:

un barbat care fumeaza si bea este ok. Sunt cei tacuti si violenti, cei nesimtiti, lenesi si umilitori, sunt cei abuzivi cu copiii sau rudele mai in varsta, ale tale sau ale lor, sau fustangii( asta e experienta mea cu ex-ul),care sunt mult mai periculosi si distructivi. Lumea ii crede super de treaba si ei acasa sunt niste tirani sau prefacuti. Violenta in familie nu tine de diploma, asta ti-o spune orice criminalist.

Sa ma exprim mai intelept: In prima faza, bea rar,
ptr nu este obisnuit cu cantitati mari si nu fumeaza ca toate astea nu se potrivesc cu sportul care il practica(joaca fotbal de la 14 ani).Nu umbla prin baruri(care femeie ar fi multumita sa stea acasa si barbatul ei sa fie in cine stie ce birturi si sa mai si tremure la gandul ca ii vine omu acasa si oare cum o venii?) nu ma refer ca nu intra intr`un bar sa bea cu vreun prieten o bere sau dupa meci ca nu are voie sau nu merge la o bere.

A doua: barbat cu scaunul la cap si ca am ''barbat bun'' ma refer ca nu face ce zice zerda, ptr ca de cele mai multe ori bautura in exces, prietenii nepotriviti te duc la cele zise de Zerda.

Ca poate sunt eu prea rea: bombanesc ca pleaca la fotbal si de multe ori fac cu nervii ca daca stabilesc ceva, tre sa slabilesc in functie de meciuri.

#29138 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2013 - 10:01 PM

Ma bag si eu in seaman'' ;) ca fara mine nu sa puoate! :)

Si aici ca in multe altele,nu stiu cum dar noi 2 ne-am potrivit,desi provenim dintr-o familie de fumatori ambii,nu am fumat niciodata nici unul,deci nu stiu cum ar fi fost daca el ar fi fumat! :) in sensul ca poate ma apucam si eu,poate nu habar nu am !

De baut ambii daca e sa alegem o bere,dar nu zilnic,si mai iese si el cu baietii la o bere dar rar,chiar in ultima vreme f. rar!
S-a intamplat de exemplu azi ca au fost la program nu in tura ca de obicei,asa ca apoi au mai stat la palavre la o bere aici langa casa,a venit s-a spalat ,a mancat ,am pregatit pe maine pachetul impreuna ca merge in tura (24 de ore) s-a jucat cu bub' si s-a culcat!
Ce sa-i reprosez?! ca nu am ce!
Evident ne mai certam si noi,de cele mai multe ori de la coptii',bub' mai tzipa sau izbeste cand el vrea sa se odhneasca ,sau vrea la calculator prea mult,cel mare mai face boacane de adolescent,eu le tin partea,se mai baga parintii etc-uri mici.Dar in mare am avut norocul sa-mi gasesc jumatatea cu care ma potrivesc,avem aceleasi idei,aceleasi gusturi,tragem amandoi in aceeasi directie ca sa zic asa,nu unul haisa,unul cea,suntem f. calculati cu banii amandoi,ne si cunoastem de copchii'(suntem impreuna de la 18 ani de acum 20 de ani) si inca ne iubim si ne alintam,eu am gura cam mare,daca ma calca ceva pe bataturi ii beshtelesc de la a la z,bine ca io' spun io' aud asta e partea 2 ;)
Imi place ca ma protejeaza si ma alinta mereu si ma asculta,si eu de el,stiu ce nu-i place si ce nu i-ar place si nu suporta sau nu ar suporta,asa ca evit si eu si el si ne comportam ca atare ca sa avem o viata de cuplu linistita! Cam asta e la noi!

#29139 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2013 - 10:03 PM

Eu am dat exempluri de oameni rai fara exces de alcool. Cred ca asta n-ai observat. Cei cu exces de alcool nu sunt tacuti, sunt foarte vocali, sunt violenti la culme, dispretuitori cu oricine, agresivi cu oricine, lenesi ca nu se pot trezi din betie etc.

Eu am spus ca omul poate sa fumeze si sa bea fara sa deranjeze pe nimeni, asta nu-l face un barbat mai putin bun!
N-am zis ca trebuie sa se faca manga, dar nu-l punem si pe el la nushce regim!

#29140 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 10 April 2013 - 10:17 PM

Vezi postareazerda, la 10 April 2013 - 10:03 PM, a spus:

Eu am dat exempluri de oameni rai fara exces de alcool. Cred ca asta n-ai observat. Cei cu exces de alcool nu sunt tacuti, sunt foarte vocali, sunt violenti la culme, dispretuitori cu oricine, agresivi cu oricine, lenesi ca nu se pot trezi din betie etc.

Eu am spus ca omul poate sa fumeze si sa bea fara sa deranjeze pe nimeni, asta nu-l face un barbat mai putin bun!
N-am zis ca trebuie sa se faca manga, dar nu-l punem si pe el la nushce regim!

Din ambele categorii muti sau alcolici fac la fel nici o deosebire.

Nu am pus eu omul meu la nici un regim(maninca cu placere ce gatesc eu si pe linga isi mai ia el din frigider sau paina in rest cu beuturile si tagarile nu il pune nimeni la respect. Este alegerea lui dar, sa fi tu sigura ca daca era unu de ala sa imi vina toata ziua acasa baut/obicei sa vina la miezul noptii, sa duhneasca a beutura si cu ce stiu eu ce prieteni suchiati de ai lui de paharel ii faceam valiza de mult la mamuca lui sau unde ar fi vrut el sa mearga, PTIU sa imi schip in san ca ma ferit D`zeu de asa om, ca statea ala cu mine doar 3 nopti in stilul lui si pa,pa.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1455
  • 1456
  • 1457
  • 1458
  • 1459
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul