Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1460
  • 1461
  • 1462
  • 1463
  • 1464
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29221 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 April 2013 - 06:53 PM

Vezi postareaMaya, la 14 April 2013 - 06:17 PM, a spus:

Tre' sa fug, da' citeste mataluta pe aici:

Multumesc frumos! :toothy6:

#29222 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 14 April 2013 - 07:56 PM

Fetili, n-am timp sa citesc si aspund in graba, multumesc celor ce s-au oferit sa ma ajute cu, cartile , m-a descurcat Zoazorel si cartilor vor ajunge la mine si atunci le voi si plati, caci distiapta cum sunt nu am cautat si varianta online! Va pup.
Imagine postata

#29223 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 April 2013 - 09:56 PM

Astazi patrimoniul meu s-a imbogatit cu un carucior de piata.
Eu nu l-am vrut, nu l-am cerut, dar acum, daca il am, trebuie sa ne imprietenim: cum ar fi sa nu mai dea peste gleznele mele, sa nu dea sa se rastoarne daca-l trag cu mana stanga, avem sesiune de dresaj intensa! I-am gasit insa un loc perfect de parcare langa curier, deja imi e mai simpatic! Omul a zis: asta e ca s-o plimbi pe Veve??!!

Si am mai primit si scormonitor prin cartofi, de-acum pot face cartofi umpluti, dar alaturi de el mai era o scula care n-am idee la ce foloseste, scrie in limba rusa, deci m-a lamurit bustean! E,ii gasesc eu un uz ca sunt inventiva!!

Azi mi-am luat o floare in ghiveci, rosie si sunt tare mandra de ea!Ranunculus asiaticus.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29224 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 April 2013 - 10:42 PM

Buna seara la toata lumea, sau noapte buna?

Bris, super bunatatile tale, da reteta la bombonici ne dai si noua?

Alina, sanatate multa ca asta conteaza in primul rand si usor usor o sa re indrepte si restul.Pupam blondicii.

Any, putere am mereu, plus ca acum sunt chiar lejer, fata de de februarie si martie cand am fost full, in februarie avand 2 joburi.

Daniella, eu nu-s workaholica, da imi place sa fiu activa si face bine la siluata chiar cand mananc si la 12 noaptea :floare:

Azi mi-a marit zambetul pe buze un copilandru de face practica la noi cand mi-a zis: " cum poti sa mai zambesti cand e atata stres?".Am avut si azi mult de munca, da pe mine nici Chef-ul nu ma intimideaza desi cand e stres uneori cam urla(da nu la mine)

Azi a fost asa frumos la noi, 20 de grade, deja incep usor sa ma ocup de gradinitele mele :floare:

Si cu astea fiind spuse ma urez o noapte linistita ca am impresia ca mult dorm la ora asta :pupic:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#29225 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 April 2013 - 07:45 AM

Buna dimineata la han...ieri a fost splendid, si dupamasa am fost la un apero la niste prieteni in cantonul vecin, si apoi am cinat o gashca mare ( 15)la o carciuma pe malul laculuiLeman....vedere splendida cu Mont Blanc care arata splendid, apus de soare minunat...a fost tare fain... azi se arata tot o zi superba, dar incep cu repetitii alea alea ; martzanul a dormit afara pe un scaun ( cu perna aferenta ovcors) si nici acum nu vrea sa vina...deh asta-i viata lui de matza amarat=))
Va doresc tuturor o zi si o saptamana faina

Fisiere atasate

#29226 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 15 April 2013 - 08:00 AM

Buna dimineata din nord-vest! Azi frumos, senin, soare, ce mai - e primavara (nu-s decat vreo 5 grade, da ce conteaza).
Bris, arata minunat bunatatile tale, dar cu bombonelele m-ai dat gata!
Stella, ce duminica frumoasa ati petrecut! Deci vine si la tine primavara, pana la urma...
Io mi-s adormita tare, n-am nici un chef de lucru si la 12 trebuie sa ma duc la o sedinta (mi-s tare urate sedintele astea), apoi cumparaturi, papica, un pic de ordine, din astea.
Pupici tuturor!

#29227 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 April 2013 - 08:31 AM

Neata! Aici soare si frumos daaaaaar, bate un vant de nici vrabiile nu se vad!
O saptamana frumoasa!

#29228 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 April 2013 - 09:09 AM

Buna dimineata! la noi e intunericios,parca e seara tarziu in casa,bleehh!! asa ca nu-mi arde de nimic,hunii sunt care incotro(gradi' scoala, serviciu)am de facut cumparaturi si un pic de ordine si curatenie,desi nu ma da harnicia afara din casa azi,(vremea asta o fi de vina)hai sa ma urnesc :floare:

O zi si o saptamana frumoasa tuturor! :floare:

#29229 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 15 April 2013 - 09:59 AM

'Hello!!!!

Am intrat sa va salut, nu prea am timp de vorba, imi fac bagajele si imi astept ordinul de mutare, greu cu actele astea!
Asta dupa ce vineri, fostul meu sef, de acum, m-a amenintat ca imi da mustrare si imi taie din salariu. Normal ca m-am suparat tare, am fost sa ma plang la sindicat, la noua sefa unde o sa lucrez si m-au linistit ca nu poate sa-mi dea nici o mustrare, ca face valuri, tocmai pentru ca plec si cum el, seful, este un :floare: , nu putea sa reactioneze altfel. Ii pleaca un om de care de fapt are nevoie, dar...asta e, nu a stiut sa fie om si eu numai pot lucra cu el.

Alpha, DD sa va binecuvanteze pe toti! Ce frumos si emotionant trebuie sa fie cand te confirmi!
Mama mea fiind evanghelica s-a confirmat in tineretea ei si pastreaza pozele, sunt asa frumoase!

O saptamana usoara va doresc!
GEORGIA

#29230 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 April 2013 - 10:21 AM

Draga Giorgi' sa fie intr-un ceas bun mutarea,poate asa o sa-ti gasesti si tu linistea :floare: :floare:

#29231 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 15 April 2013 - 10:57 AM

Buna dimieata si de la mine.Trezit tarziu asa ca imi permit sa iau micul dejun la 11,dar asta nu ma retine sa va servesc si pe voi :floare:

Fisier atasat  Fruehstueck.jpg (196.3K)
Number of downloads: 0

La noi senin si se anunta iarasi cald, sa tot fie 21 de grade.Putin cam brusc ca de la cisme si geci trecem direct la tricouri si sandale.

Apropo de tricouri, mi-am luat unul tare fain de care-s indragostita

Fisier atasat  2013-04-13 17.21.00.jpg (108.19K)
Cum azi e frumos si sunt libera vreau sa spal macar geamurile de la bucatarie si sa fac ordine si sa termin de plantat florile in gradina.

Georgi sa fie intr-un ceas bun mutatul in noul departament.

O zi minunata si o saptamana excelenta va doresc. :floare:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#29232 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 April 2013 - 11:40 AM

Giorgi, bafta in nou departament; lasa-l in plata lui pe fostul sef...o sa te regrete.
aici e o zi splendida.
Ioana, superb Tshirt-ul. spor la munci si gradinarit.

#29233 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 April 2013 - 12:00 PM

Sa dea DD sa fie mai bine in noul departament! Imi doresc linisteeeee!

Ioana, imi place enorm tricoul!!!! :floare:

Si daca ati sti ce mult mi-ar place sa luam masa, toate, dar toate fetele de aici acolo pe terasa aceea si sa sporovaim vrute si nevrute admirand in acelasi timp marea! Vise! Sau nu! :floare:
GEORGIA

#29234 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 April 2013 - 02:33 PM

Vezi postareazoazorel, la 13 April 2013 - 09:55 AM, a spus:

Danny, ce balerina mandra ai!

multumim! atata e de mandra ca isi pune toate clamitele in par, vreo 6-7 de nu mai e loc sa arunci un ac ... Ii to tspunc a nu-i frumos asa impopotonata (+ margele, brataruse, ochelari de soare, gentuta ... accesorizata pana in dinti si data cu strugurel pana la urechi), dar deocamdata vrea fara numar. O las asa, ca ma amuza si probabil ca asta e varsta ... mai incolo are timp sa se stileze... , acu-i prea scumpa sa o fac sa planga ca nu-i dau clestisorii si clamitele de par!

Vezi postareakoral, la 14 April 2013 - 02:28 PM, a spus:

Dar sper sa imi iau revansa la vara, dupa ce termina fii'miu al mare cu examenele ( e intr-a VIII-a acum ).

Asa de mare? asa degraba?! Fat Frumosul nostru :hug:! Spor la invatat si tie la verificat si luat decizii intelepte!
hai si sa te vad la vara mai des! ce faci tb sa il verifici la teme, ce se face in clasa a VIII-a, ca parinte? :floare:

Vezi postareazoazorel, la 14 April 2013 - 04:14 PM, a spus:

Restul de 26 asteapta alte idei.Intre timp, se racoresc in conge.

d-lui Dani, ii plac in cel mai simplu mod posibil (ca orice mancare de altfel): rupt piciorusul, spalate si umplute cu 1 cub de mozzarella sau cascaval, scrasnit un pic de piper cu verdeturi uscate din rasnita si la cuptor 20-25 min pana se topeste cascavalul si se inmoaie ciumpercuta. Daca el le vrea doar asa, doar asa le fac, se fac rapid, se mananca rapid.
Daca le-ai parcat in congi, nu cred ca le mai poti face fripte, pt ca se inmoaie dupa decongelat si ai variante de tipul:
- tagliatelle cu sos de ciuperci si smantana - f bun (la asta era bine daca le congelai deja feliate la mandolina, dar cred ca mai reusesti sa le tai si dupa decongelare, mai grosut)
- ciulama de ciuperci+ smantana cu mamaliguta - f bun
- coq au vain (poti numai cu niste pulpite de pui, dc nu dispui de cucos)
- sa le parchezi pe pizza rapida (Facuta pe foaie de lipie libaneza sau tortilla cumparata, daca nu ai chef de framantat coca), cu mozza, ciupercute si oleak de sunca, ceapa, masline, porumb, ardei gras/iute ... ce v-o place voua din toate astea, ori altele. (era bine daca congelate gata feliate)
- oparite si le faci salata cu maioneza (sau maioneza falsa din avocado+ulei+lamaie+usturoi sau iaurt grecesc-mustar-usturoi+lamaie)
- tocanita de ciuperci
- o tarta de ciuperci
- pateuri umplute cu ciuperci
- rulada de carne umpluta cu ciuperci
- o friptura cu ciuperci pe langa ea la cuptior
- s.a.m.d :D

Vezi postareaIoana, la 14 April 2013 - 10:42 PM, a spus:

Daniella, eu nu-s workaholica, da imi place sa fiu activa si face bine la siluata chiar cand mananc si la 12 noaptea :floare:

asa si eu... B)
imi place enorm si peisajul unde ne-ai pus micul dejun :P si tricoul ;)

Vezi postareastella, la 15 April 2013 - 07:45 AM, a spus:

Buna dimineata la han...ieri a fost splendid, si dupamasa am fost la un apero la niste prieteni in cantonul vecin, si apoi am cinat o gashca mare ( 15)la o carciuma pe malul laculuiLeman....vedere splendida cu Mont Blanc care arata splendid, apus de soare minunat...a fost tare fain... azi se arata tot o zi superba, dar incep cu repetitii alea alea ; martzanul a dormit afara pe un scaun ( cu perna aferenta ovcors) si nici acum nu vrea sa vina...deh asta-i viata lui de matza amarat=))

ce zi splendida Stellin!

Georgi, succes la noul job si colectiv + sef placuti/de gasca! Deci propui sa luam cu toatele masa pe o terasa? Organizam o excursie in gasca?

bris, felicitari pentru preparate! sa ne mai aduci tratatii :pupic:

Alpha, Doamne Doamne sa va binecuvanteze pe toti! sa ne povestesti emotiile si "procedurile". D-l Alpha e de acolo?

geany, deci masinuta aia chiar spala de-a devaratelea? vreau si eu pt picea de iepuras! da-mi, te rog frumos, si mie un link dc gasesti de unde se cumpara online.

ce linistea asta azi pe aici? !!! ... chiar si pe tot we ... nu a fost mare miscare ... se vede ca a dat caldura si incepeti sa iesiti din barloage ... :71:

Noi, am fost vineri seara, dupa munci si cina frugala (tagliatelle cu sos de ciuperci si smanatana) in parculetul de langa noi pana la 22. Sambata la un picnic (cu facut de gratar) in parcul special amenajat pt asta de la palatul Mogosoaia si m-a bucurat sa vad ca lumea a fost f civilizata (la sf de zi nu era nici o hartie pe pajistile varzi!!!). Am tras o miutza pe cinste dupa masa si am jucat un Rentz.
Ieri la un suculet si apoi la x-box, la joaca la niste amici, care au un pici de 6 ani si care a declarat ca ar fi dorit ca Bea sa fie surioara lui.
Mancat pe fuga, chestii simple, neavut chef de gateli, nici desert nu am facut, ca am luat 4 casolete de capsuni bine coapte si am tot mancat din ele in fondue de cioco, in fiecare seara.
Cand am timp poate trag tiramisul de porto al Mayei ca tare imi facu cu ochiul. Cu filetatul mai greu ..., dar vedem cum sa grabim procesul.
Am fost la kaufland s caut vopseluri alimentare la borcanel (vazusem la Metro parca) ca sa fac fingerpaint, dar nu am gasit.

O zi si o saptamana minunate tuturor! Aici soare si a ajuns primavara. E ceva vant, dar cat nu mai e gri si ploaie nu am de ce ma plange. Pup toate hangitele si hangii cu darnicie si cu mutle zambete :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#29235 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 April 2013 - 03:08 PM

Vezi postareakoral, la 14 April 2013 - 02:28 PM, a spus:

Dar sper sa imi iau revansa la vara, dupa ce termina fii'miu al mare cu examenele ( e intr-a VIII-a acum ).

Koral, va tin pumnii si va urez succes din tot sufletul!!!! Sa intre la liceul si la clasa pe care si-o doreste!!!!
Eu cu Alex am trecut prin ce treceti voi acum, asa ca stiu cum este. Cate hartii de completat, de verificat si numai in prezenta unui parinte. Plus emotiile cand incep examenele, emotii dupa examene cand incep repartitiile computerizate. Si de abia dupa aceea, cand se vede intrat acolo unde si-a dorit se termina toata tevatura si incepe cu adevarat vacanta binemeritata.
GEORGIA

#29236 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 April 2013 - 03:50 PM

Bea a fost azi, cu grupa ei, Licurici, la Piata. Apoi au facut o salata mare cu legumele cumparate ...curand am asistent de bucatar :drool:
Luni, sapt trecuta au fost in vizita la o farmacie.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#29237 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 April 2013 - 05:17 PM

Helloo fetelor,

Am intrat sa va salut si plec mintenas la treaba.

Nu am vinit cu mana goala v`am adus un kebab cu carnitza de vita in lipie buna, buna (chiar daca ii neagra)

ia luati la mama

Fisier atasat  DSC01136 (Small).JPG (219.4K)
Ayran nu am mai avut vreme sa fac asa ca luati si voi fara.

Va pup

#29238 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 April 2013 - 05:28 PM

Draga Dany' asa se joaca el ca spala batistele ,eventual se duce si le spala la baie si apoi le baga sa le invarta acolo,dar eu apa in ea nu l-am lasat sa puna niciodata,desi acum ca a desfacut-o sotul am vazut ca furtunasul ala al ei nu e doar de forma chiar are racord acolo inauntru :drool: nu stiu, eu cu apa nu-l las!

Sunt de cumparat la magazine ,dar sunt si alte modele mai faine,sigur gasesti si pe la supermaketuri,iai si fa-i o bucurie fetei,dar nu o lasa cu apa,tot asa sa le spele in lighenas si apoi sa le invarta acolo inauntru de forma! :drool:

Asta cred ca e in jur de 30 de lei,exact asa e a lui bub,arata pe cutie ca apa poate sa puna in sertaras,apoi le invarte si cand vrea sa evacueze trebuie sa incline furtunasul...

Fisier atasat  3a0b2463630bac460866fe886eab3e95_1_large.jpg (16.34K)

E clar una din jucariile lui favorite,asta pt. ca intamplator a avut la gradi' si fetetele l-au invatat acolo sa spele sa calce sa faca cafea :drool:

:drool: =))

#29239 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 April 2013 - 05:31 PM

Uite astia sunt mincinosi,nici pe departe nu costa atata masinuta de spalat :drool: http://www.zumzi.ro/...2-culori-d11041 asa ca mai bine ei una care o fi de la magazin

Si nu are nici lumini si muzicuta cum spun mincinosii astia

Vezi si tu pe Aici

#29240 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 April 2013 - 05:42 PM

Hai mai fetelor ca n-am inventat noi roata! Eu aveam una din asta acum 100 de ani! Am si scris la un topic, era cu baterii din alea rotunde groase, cu furtunas si ai mei ma lasau sa ma joc cu ea, in afara de rochii de papusi si batiste nu are ce sa intre acolo!!
Dar eram maxim de fericita ca am spalat eu ceva! De la baterii nu te poti curenta, zice tata inginer electronist de felul lui, adica poate te " pisca" dar atat!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1460
  • 1461
  • 1462
  • 1463
  • 1464
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul