zoazorel, la 13 April 2013 - 09:55 AM, a spus:
Danny, ce balerina mandra ai!
multumim! atata e de mandra ca isi pune toate clamitele in par, vreo 6-7 de nu mai e loc sa arunci un ac ... Ii to tspunc a nu-i frumos asa impopotonata (+ margele, brataruse, ochelari de soare, gentuta ... accesorizata pana in dinti si data cu strugurel pana la urechi), dar deocamdata vrea fara numar. O las asa, ca ma amuza si probabil ca asta e varsta ... mai incolo are timp sa se stileze... , acu-i prea scumpa sa o fac sa planga ca nu-i dau clestisorii si clamitele de par!
koral, la 14 April 2013 - 02:28 PM, a spus:
Dar sper sa imi iau revansa la vara, dupa ce termina fii'miu al mare cu examenele ( e intr-a VIII-a acum ).
Asa de mare? asa degraba?! Fat Frumosul nostru

! Spor la invatat si tie la verificat si luat decizii intelepte!
hai si sa te vad la vara mai des! ce faci tb sa il verifici la teme, ce se face in clasa a VIII-a, ca parinte?
zoazorel, la 14 April 2013 - 04:14 PM, a spus:
Restul de 26 asteapta alte idei.Intre timp, se racoresc in conge.
d-lui Dani, ii plac in cel mai simplu mod posibil (ca orice mancare de altfel): rupt piciorusul, spalate si umplute cu 1 cub de mozzarella sau cascaval, scrasnit un pic de piper cu verdeturi uscate din rasnita si la cuptor 20-25 min pana se topeste cascavalul si se inmoaie ciumpercuta. Daca el le vrea doar asa, doar asa le fac, se fac rapid, se mananca rapid.
Daca le-ai parcat in congi, nu cred ca le mai poti face fripte, pt ca se inmoaie dupa decongelat si ai variante de tipul:
- tagliatelle cu sos de ciuperci si smantana - f bun (la asta era bine daca le congelai deja feliate la mandolina, dar cred ca mai reusesti sa le tai si dupa decongelare, mai grosut)
- ciulama de ciuperci+ smantana cu mamaliguta - f bun
- coq au vain (poti numai cu niste pulpite de pui, dc nu dispui de cucos)
- sa le parchezi pe pizza rapida (Facuta pe foaie de lipie libaneza sau tortilla cumparata, daca nu ai chef de framantat coca), cu mozza, ciupercute si oleak de sunca, ceapa, masline, porumb, ardei gras/iute ... ce v-o place voua din toate astea, ori altele. (era bine daca congelate gata feliate)
- oparite si le faci salata cu maioneza (sau maioneza falsa din avocado+ulei+lamaie+usturoi sau iaurt grecesc-mustar-usturoi+lamaie)
- tocanita de ciuperci
- o tarta de ciuperci
- pateuri umplute cu ciuperci
- rulada de carne umpluta cu ciuperci
- o friptura cu ciuperci pe langa ea la cuptior
- s.a.m.d
Ioana, la 14 April 2013 - 10:42 PM, a spus:
Daniella, eu nu-s workaholica, da imi place sa fiu activa si face bine la siluata chiar cand mananc si la 12 noaptea

asa si eu...

imi place enorm si peisajul unde ne-ai pus micul dejun

si tricoul
stella, la 15 April 2013 - 07:45 AM, a spus:
Buna dimineata la han...ieri a fost splendid, si dupamasa am fost la un apero la niste prieteni in cantonul vecin, si apoi am cinat o gashca mare ( 15)la o carciuma pe malul laculuiLeman....vedere splendida cu Mont Blanc care arata splendid, apus de soare minunat...a fost tare fain... azi se arata tot o zi superba, dar incep cu repetitii alea alea ; martzanul a dormit afara pe un scaun ( cu perna aferenta ovcors) si nici acum nu vrea sa vina...deh asta-i viata lui de matza amarat=))
ce zi splendida Stellin!
Georgi, succes la noul job si colectiv + sef placuti/de gasca! Deci propui sa luam cu toatele masa pe o terasa? Organizam o excursie in gasca?
bris, felicitari pentru preparate! sa ne mai aduci tratatii
Alpha, Doamne Doamne sa va binecuvanteze pe toti! sa ne povestesti emotiile si "procedurile". D-l Alpha e de acolo?
geany, deci masinuta aia chiar spala de-a devaratelea? vreau si eu pt picea de iepuras! da-mi, te rog frumos, si mie un link dc gasesti de unde se cumpara online.
ce linistea asta azi pe aici? !!! ... chiar si pe tot we ... nu a fost mare miscare ... se vede ca a dat caldura si incepeti sa iesiti din barloage ...
Noi, am fost vineri seara, dupa munci si cina frugala (tagliatelle cu sos de ciuperci si smanatana) in parculetul de langa noi pana la 22. Sambata la un picnic (cu facut de gratar) in parcul special amenajat pt asta de la palatul Mogosoaia si m-a bucurat sa vad ca lumea a fost f civilizata (la sf de zi nu era nici o hartie pe pajistile varzi!!!). Am tras o miutza pe cinste dupa masa si am jucat un Rentz.
Ieri la un suculet si apoi la x-box, la joaca la niste amici, care au un pici de 6 ani si care a declarat ca ar fi dorit ca Bea sa fie surioara lui.
Mancat pe fuga, chestii simple, neavut chef de gateli, nici desert nu am facut, ca am luat 4 casolete de capsuni bine coapte si am tot mancat din ele in fondue de cioco, in fiecare seara.
Cand am timp poate trag tiramisul de porto al Mayei ca tare imi facu cu ochiul. Cu filetatul mai greu ..., dar vedem cum sa grabim procesul.
Am fost la kaufland s caut vopseluri alimentare la borcanel (vazusem la Metro parca) ca sa fac fingerpaint, dar nu am gasit.
O zi si o saptamana minunate tuturor! Aici soare si a ajuns primavara. E ceva vant, dar cat nu mai e gri si ploaie nu am de ce ma plange. Pup toate hangitele si hangii cu darnicie si cu mutle zambete