Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1470
  • 1471
  • 1472
  • 1473
  • 1474
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29421 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 April 2013 - 12:41 PM

Vezi postareaGeany, la 27 March 2013 - 10:32 PM, a spus:

Maii! am mai patit o nepatzita :( se vede ca iar sunt in perioada toate mi se-ntampla numai mie =)) (stiti ca abea am terminat cu inundatie,instalator si toata cheltuiala) ,al meu isi manca linistit spaghetele lui preferate cand mesaj de la orange ca s-a efectuat de pe nr. lui o incarcare catre o cartela prepay in valoare de 22,5 euro( la abonamentul pe care-l are el e maximum ),la care sotul a sunat imediat sa spuna ca el nu a facut nici un fel de incarcare de nici un tip de nici un fel...
Restul e limbi straine ca eu nu ma pricep stiti cat de atehnica sunt =)) http://www.adspedia....e/#.UVNVhhcXHfYse pare ca a fost spart nush' ce cont :71: ca avea dishteptu' in calculator Webcare,aia de la orange se spala pe maini a spus ca sa faca plangere la politie,oricum sunt buna de plata de 1 milion :o

Iote ca de-asta inca n-am auzit......
Clar ca se face plangere la politie. Eu, in locul tau, n-as plati nici factura! Platesc doar cheltuielile mele, dar fara cei 22.5 euro. =))

#29422 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 12:42 PM

Vezi postareacerra, la 27 March 2013 - 10:42 PM, a spus:

Ce ghinion Geany!

Se practica amu si daca nu ai nici un cont. Pur si simplu se incarca sau iti vine la plata si te intrebi ce si cum ca nu ai vorbit tu. Eu cred ca, totusi este implicat cineva si din retelele de telefonie, ptr ca nu doar in orange se intampla.

Ma repet - chestii de astea chiar n-am intalnit. Nimeni din cercul meu nu mi-a zis de-asa ceva, pana acum. Nasol daca se fac si astfel de practici!

#29423 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 12:44 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 March 2013 - 11:32 PM, a spus:

Sa ti se ceara/propuna 700 lei pentru "saptamana alba" sau cum s-o numi, mi se pare aberant! Parerea mea sincera e, Giorgi, pt ca Alex e doar in anul intai de liceu, sa mergi pana la scoala si sa ai o discutie cu diriginta, in care sa ii spui ca exista foarte multi parinti carora nu le ajung banii de la un salariu la altul pentru cheltuielile normale de trai, iar copiii sunt sensibili si ar fi bine si corect sa ia asta in calcul inainte de a face astfel de propuneri si mai onest ar fi sa se limiteze la vizite la muzee, planetariu si pe unde mai au copiii intrari gratuite si este EDUCATIV! Daca venea propunerea din partea parintilor "cu fitze" ... poate mai "intelegeam" ..., dar din partea unui profesor care traieste dintr-o leafa din invatamantul romanesc si ar trebui sa cunoasca valoarea banului mi se pare extrem de deplasat.

Oare din cei 700 de lei nu-si tragea si toa'rsa diriga dreptu'? :71:

#29424 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 22 April 2013 - 01:15 PM

[/quote]

:71: =)) Gura aurita ai avut Carmelus! hi hi! ce noroc am avut,am gasit in primul magazin aici langa mine ,in care am intrat la hainute pt. copii la reducere,doar 10 lei bucata,gecuta de blugi simpla,nu voiam nici prea inchisa, neagra dar nici prea spalacita(aia inchisa la soare tine cald,aia spalacita o murdareste repede)Am luat gecuta veche dupa mine ca sa vad masura,si am luat intai una apoi m-am intors si am mai luat una cu marimea mai mare..

Aia de sus e cea veche,celelalte 2 noi (una deja am luat eticheta ca ma duc sa-l iau cu ea)

Mnee!! sunt f. multumita,eu am noroc la cumparaciuni' =))
[/quote]

Frumoase. Sa le poarte sanatos. Cresc puii astia mici tare repede de la un sezon la altul, dupa haine vedem.
Imagine postata

#29425 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 01:28 PM

Vezi postareaalpha, la 28 March 2013 - 12:25 PM, a spus:

La inceputul Postului copiii primesc de la scoala un fel de pusculita, o cutie de carton cu o taietura pe unde sa bagi monezi. Ideea este ca in aceste 6 saptamani sa stranga maruntis pentru Trocaire
Eu pun cutia pe masa din bucatarie si care cum vine si vrea isi goleste buzunarele de centi de cupru de obicei, maruntis in general. Anul trecut, acum doi ani, etc. am umplut cutia

Ieri dimineata imi beam cafeaua inainte de a pleca la servici si o vad pe Andreea ca deschide cutia si se uita ca milogu-n straita. " ce-i baiu'" zic. "Pai mai sunt cateva zile din post si cutia e numai pe jumatate plina" "Copile asta e. Cat s-a adunat atata este, mai bine mai putin decat deloc"

Cand vin de la servici aveau gurile pana la urechi. " Mami ridica Charity box". Dau s-o ridic, imi aluneca din mana de grea ce era. Plina ochi. Copiii mei si prietenul lor Paul s-au dus si-au aspirat/curatat masina mamei lui Paul, au plimbat cainele altei vecine si au umplut 3 pungute de-alea de la banca pt monezi , cu maruntis. De bucurie mi-au curatat si mie masina, gratis Imagine postata

Oooooooooo, da! Super idee! Bravo lor ca s-au gandit, dar si ca au pus in aplicare totul! :71:

#29426 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 01:39 PM

Vezi postareaGeany, la 28 March 2013 - 01:03 PM, a spus:

transferul s-a facut pe internet a fost sparta parola /contul webcare ,
Inainte de asta imi era blocat contul facebook,cu mentiunea ca cineva dintr-o alta locatie a intrat abuziv pe contul meu si ca se solicita schimbarea parolei

Mai mult ca sigur ca ai virusi in calcularet! :71:

#29427 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 01:40 PM

Vezi postareaalpha, la 28 March 2013 - 02:09 PM, a spus:

Bia m-am bucurat sa vad ca au cautat o solutie de capul lor.
Am si noroc pentru ca stam intr-un cartier care-mi aduce aminte de copilaria mea. Ne cunoastem bine unii pe altii, toti avem grija de copii, ii certam cand fac magarii si nimeni nu se supara. Cand e vacanta, vecinele care stau acasa stiu ca noi suntem la servici, le spun daca fetele ies afara si au grija de ele. Se uita dupa ele sa vada unde sunt, daca se plictisesc cumva le gasesc diverse activitati, le cheama sa gateasca impreuna, o vecina le-a invatat sa croseteze, fac origami cu prietenul Paul...una peste alta e bine

E super asa! E tare bine cand stii ca te poti baza pe cineva, macar din cand in cand. In ziua de azi, e mare lucru! :71:

#29428 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 02:59 PM

Vezi postareaGeany, la 29 March 2013 - 01:19 PM, a spus:

Mda' am fost la cumparaturi mai zic o data! atentie mare la Billa :( nu stiu in alte parti da' asta micutza ' de la mine ie' jale' tre' sa fii cu uochii' cat cepili' :71: pi' bon,ca una scrie la pret dicount si alta mancari' di' peshti' ii la casa =))

Am mai patit-o cu pret scris mare mare rosu pe eticheta galbena si dedesupt scris mic-mic ca e de la 2-3 produse cumparate,asa ca aia m-am invatat,dar azi sotul om econom
vazu pe buna dreptate eticheta galbena cu reducere 4 lei perie cu tot cu soclu,pt.curatat tualeta,eu zic:'' da a noastra ce are?!'' :o el:''paii sa fie ,ca e la reducere'' =)) ajung la casa verific bonul ca de obicei ,ca-s patita,pret 8,99 :( ,ii zic lu' tanti' de la casa,vine cu mine sa vaza de unde si cum am luat,si zice :'' ori va dau banii inapoi ,ori platiti 8,99'' deci i-am dat-o inapoi, rezultat sotz' nu mai vrea sa auda de Billa :(

Din pacate, se mai intampla. Fie au avut (candva) acea oferta, fie naiba stie care-i starea natiunii. Oricum, bine c-ai vazut! =))

#29429 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 03:08 PM

Vezi postareastella, la 30 March 2013 - 10:56 AM, a spus:

Buna dimineata asa mai spre amiaza.
Gianino, da tare cusurgii sunt...si aici daca au gresit ei, platesti pretul indicat nene.
Deci e bine ca verifici, ca eu care-s mai *hartista* nu verific niciodata...o sa iau aminte de acuma incolo.

Frantujii de la Carrefour (aia din Franta, de la mama lor de-acas') mi-au gresit de mai multe ori, dar inafara de datul banilor inapoi (indivizii obisnuiau sa ma taxeze de 2-3 ori pentru acelasi produs) s-un scuzati apatic, nu capatam nica... :71:

#29430 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 22 April 2013 - 04:02 PM

buna ziua...nu ''dau''eu pe aici des,numai va citesc zilnic,acum vin si eu cu...nu una,ci doua probleme,carora nu prea le dau de cap...probabil oboseala :occasion15: :biggrin: deci:

cum poti scoate 10 din 10 si sa ramana tot 10? si mai zice sa ne folosim de degete la calcul :pupic:

urmatoarea:
Jucandu-se cu cifrele,Teofil imparte 18 in doua parti egale,dar in fiecare parte nu obtine 9,ci 10.
Cum este posibil?

Ajutor!!!!!!
Prietenii advarati sunt rari

#29431 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 22 April 2013 - 04:11 PM

Se taie numarul 18 in doua cu o linie orizontala, astfel ca din cifra unu (vazuta ca o linie verticala) se obtin doua cifre de unu langa care, din cifra 8 taiat in doua se obtine doi de zero.

Googalita de pe net. :occasion15:

#29432 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 April 2013 - 04:11 PM

Destiny din fuga calului la a doua problemuta eu zic asa: scrii I8 si tai cifra pe orizontala, la jumatate cu o linie.

Prima, folosind mainile, scoti cele 10 degete din manusi, cu 10 degete.

No ca am scris odata cu Eataly, mi-ai amintit cum lucram asemenea probleme cu baietii mei cand erau in clasele mici.

Cate odata ne scranteam neuronul si eu si sotul si copii :occasion15:
Imagine postata

#29433 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa munte

Postat 22 April 2013 - 04:43 PM

Fetele,multumesc mult pentru raspunsuri.Vad eu cum ii explic pe intelesul lui,e doar in clasa intai

#29434 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 April 2013 - 04:46 PM

Vezi postareaDestiny, la 22 April 2013 - 04:43 PM, a spus:

Fetele,multumesc mult pentru raspunsuri.Vad eu cum ii explic pe intelesul lui,e doar in clasa intai

Scumpul de el, succes la scoala puiului :occasion15:
Imagine postata

#29435 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 April 2013 - 05:50 PM

La multi ani lui Dl Mutti :occasion15: , gerburstag fericit cu Enena si coronitza de rigoare :pupic:
si o bere pentru voi si Zoaza ( ovcors cea neagra e a ei :D :biggrin:

Fisiere atasate

#29436 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 April 2013 - 05:51 PM

Gianino, sa poarte sanatos baietu' cea geaca noua.
Fiimea mereu ii ramaneau scurte in maneci , ca are mainile luuuunji...

#29437 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 April 2013 - 06:38 PM

Multumesc fetelor,sar-na' Steluto! :occasion15:
Mdaa! e f. mandru' mnealui! :biggrin:

#29438 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa munte

Postat 22 April 2013 - 08:31 PM

Vezi postareaCarmen L, la 22 April 2013 - 04:46 PM, a spus:

Vezi postareaDestiny, la 22 April 2013 - 04:43 PM, a spus:

Scumpul de el, succes la scoala puiului :occasion15:

Multumesc,Carmen :occasion15:

#29439 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 April 2013 - 07:19 AM

Vezi postareamoatza, la 31 March 2013 - 06:37 PM, a spus:

Pai da! saptamana asta m-a tapat bine. fiindca-i marti ziua lui, aseara s-a sarbatorit la un club cu prietenii loco, iar portbagajul e ptr petrecerea din camin. sa fie sanatosi!

La multi ani (cu intarziere :occasion15:) copilului! :occasion15:

#29440 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 April 2013 - 07:24 AM

Vezi postareaGeany, la 31 March 2013 - 08:13 PM, a spus:

Seara buna! am sarbatorit ziua tatii

Mama vrea sa se dea mareata cu crinii ei superbi :) (mi-a zis sa vii arat musai si ca va pupeaza' )
Am vb. cate in luna si in stele si am sunat si pe doamna cea in varsta din Italia cu care am vb. vreo 45 de min. :) i-am spus cat ii multumesc pt. tot ce am invatat de la ea si ca mi-e dor de ea si ca eram un copil prost si ca acum vad totul cu ,cu totul alti ochi ,si a fost superb!! :) si voi ati fost toate cu noi ca tare v-am mai pomenit! :occasion15:

Cu maaaaare intarziere :headbang: La multi ani tatalui tau! :occasion15: Sa va traiasca inca pe-atat de-acu' incolo si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti pe langa el! :)
Amaryllis-ul maimei tale e superb! La mine a inflorit abia ieri.. Da' are 2 tije de flori!!!! :) Abia astept sa se deschida si celelalte floriceleeeeeee!!!! :pupic:
Cat despre meniu.... superb, ca de obicei! Parca am simtit gusturile si mirosurile, doar uitandu-ma la poze! Se vede ca va place sa petreceti! :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1470
  • 1471
  • 1472
  • 1473
  • 1474
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul