Dragele mele
DSC_0167.jpg (60.21K)
Number of downloads: 0
Cateva de la petrecere si ziua de dupa. Nu am prins pe toata lumea o data si nu am avut timp sa stau cu aparatul in mana. Mai erau cativa in garaj, dezbateau probleme foarte importante pentru tara si economie, cativa erau in bucatarie produceau hot whiskey, copiii peste tot, a fost foarte animat:D
DSC_0208.jpg (65.67K)
DSC_0213.jpg (58.96K)
Am avut salata de boeuf, de vinete, de ciuperci cu maioneza cu usturoi, de cartofi, de mere cu telina, ham, carne de vita la cuptor, maling -ul Maestrului Paparotti ( a avut un succes nebun), tartine cu somon afumat, mini quiche, tzatziki, crema de branza cu chives, chili, sare, piper, crema de somon, biscutii sarati ai lui Any, reteta cu parmezan si migdale (superbi), cocktail sausages, coleslaw, rosii cherry, crackers si chips, branzeturi (capra, cheddar afumat, camembert, cheddar matur, gorgonzola, cu caise, cu cranberry), cocktail de creveti
Tortul a fost de ciocolata cu doua foi intercalate facute din albus si nuca, am mai avut carrot cake, apple cake, cupcakes, cookies, rice crispie buns, mini tarte cu mere si zmeura
Bushmills si Jameson, vodca Smirnoff, rom Bacardi, Lichior de whisky Baileys, gin Gordon, cognac Courvoisier, vin alb, rosu si rose, Guinness, Carlsberg, Bubdweiser, sucuri, apa minerala, cafea, ceai
Cred ca n-am uitat nimic
Kathy, nasa Andreei m-a ajutat si Carol, alta prietena a fscut cateva cupcakes si rice crispie buns
DSC_0214.jpg (55.43K)
DSC_0229.jpg (62.89K)
DSC_0237.jpg (65.24K)
DSC_0231.jpg (50.72K)
DSC_0241.jpg (74.19K)