Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1477
  • 1478
  • 1479
  • 1480
  • 1481
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29561 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 April 2013 - 08:03 AM

Buna dimi'!
Alpf' f. frumoasa petrecerea,felicitari! :hug:
La noi azi incepuse frumos o zi cu soare si fara pic de nor,acum vad ca se inoreaza si s-a si racorit(cred ca a plouat pe undeva prin imprejurimi) nu am mare lucru in plan pe azi,va urez o zi minunata! :floare:

#29562 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 April 2013 - 08:31 AM

Vezi postareastella, la 24 April 2013 - 06:53 AM, a spus:

Buna dimineata la tot poporul.
Alpha , super fetele, tortul, petrecerea, esti o supermummy ,ce mai.
Caffé , eu cand merg la soacra, gatesc eu si cumpar ce vreau sa mananc :) , si tot boborul multumit.
Daca e musai sa mergi, ia-ti in desaga verzaciuni si una bucata miel;
daca nu e musai, apoi nu-i nici o problema ca faci ce doresti tu.
La svitzari, cuvantul de ordine e *consensul*(CONSÉNS, consensuri, s. n. Înțelegere, acord, identitate de păreri. – Din lat. consensus. )
asa ca incerc si eu mereu sa impac si capra si varza :D, aka mielul si restul.
azi am intentia ( sa vada daca si o duc la realizare :hug: ) sa smulg ceva buruieni, ca sa plantez oleac de patrunjel si marar, ca e tare bun la ciorbele de zarzaveituri. si cel din comert, nu e asa de parfumat.
pup tulemond, si va doresc o zi *glorioasa* ( citat must-ul de Buzau ) :hug: :floare:

Aici in acest caz strict daca m-as duce cu ceva in desaga, s-ar interpreta ca:
nu e buna mancarea NOASTRA
nu i-a ajuns cat e de mancare??!!!
nu mananca din mana MEA

Si anul trecut am trecut prin piata sa-mi iau salata, i-am luat si niste panselute de plantat sa nu zica nimic ca ar fi vreun apropos, dupa ce a mancat toata lumea salata ca inecatii, am ramas iar fara, am mancat de Pasti salata de varza rosie cu hrean de la borcan! Bine ca era si de aia!
@Floricica, unde nu m-as intalni eu cu Moatza, dar stiu ca pleaca la Focsani!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29563 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 April 2013 - 08:32 AM

Am fost vrenica :floare:, am dezburuienat doar un strat, cat sa plantez cele verdetzuri :hug:...astept gradinarul sef ( fratello) care o ajunge dupa Paste pe aici :hug:

#29564 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 24 April 2013 - 08:35 AM

Vezi postareazerda, la 24 April 2013 - 08:31 AM, a spus:

nu mananca din mana MEA

La mine , socrella e cea mai fericita cand trec eu la cratite, si ma élauda ca fac papa bun :floare:.
Deh , pas de chance ma belle. dar parol, ca eu mi-as lua si as zice ceva gen...doctorul mi-a ordonat sa mananc verdeturi cat cuprinde :hug:
eu de obicei cand nu vreau sa mananc ceva, spun ca * religia imi intrezice* si cu asta au amutit toti, ca e tabu :hug:

#29565 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 April 2013 - 08:44 AM

Vezi postareastella, la 24 April 2013 - 08:35 AM, a spus:

Vezi postareazerda, la 24 April 2013 - 08:31 AM, a spus:

nu mananca din mana MEA

La mine , socrella e cea mai fericita cand trec eu la cratite, si ma élauda ca fac papa bun :hug:.
Deh , pas de chance ma belle. dar parol, ca eu mi-as lua si as zice ceva gen...doctorul mi-a ordonat sa mananc verdeturi cat cuprinde :D
eu de obicei cand nu vreau sa mananc ceva, spun ca * religia imi intrezice* si cu asta au amutit toti, ca e tabu :)

:hug: eu in schimb ma scuz ca-s la dieta asa ca imi aleg si mananc doar ce-mi place :floare:

#29566 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 April 2013 - 08:48 AM

Ceva trebuie sa inventez! Asta cu dieta merge!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29567 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 24 April 2013 - 08:52 AM

Vezi postareazerda, la 24 April 2013 - 08:48 AM, a spus:

Ceva trebuie sa inventez! Asta cu dieta merge!

Ioana , crede-ma ca le-am incercat pe toate; cu dieta merge cu prieteni buni si care te sustin; restul au replici de genul * haide draga, odata nu e bai daca mai calci stramb* ...iti zic din experienta...ordin de la facultatea de medicina sau religia sunt imbatabile, si inatacabile :floare:

#29568 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 April 2013 - 09:02 AM

Vezi postareaDaniella, la 19 April 2013 - 01:03 AM, a spus:

Incerc sa o inscriu pe Bea la gradi de stat din toamna, sa vedem daca reusesc. Am fost azi cu dosarul, dar nu primeau inca, nu au primit comunicatul de la Minister.

Noi vineri, saptamana urmatoare, plecam in vacanta 10 zile, e traditie de ziua mea (pe 4) sa fim hai-hui ... ! venim in a doua zi de Paste, in zori timpurii (calatorim o buna parte din noapte), cand suntem invitati la pranz la masa la matusa mea (Sora tatalui), a carei zi de nastere e pe 5, dar ne asteapta si serbeaza pe 6. Deci ne vedem cu tot famelionul si avem pregatiri la gata si noi.
Intre timp sambata - marti plec la ordin de serviciu.
Dupa ce ma intorc, dupa asa lipsa, o sa fiu full ca si acum, ca nu mai am timp nici de citit decat aici, deci va doresc:

Spor la intocmit meniuri si la pregatiri tuturor.
SARBATORI FRUMOASE! PASTE FERICIT, CU LUMINA SI DRAGOSTE IN SUFLET!
IMBRATISARI Imagine postata SI PUP Imagine postata LA TOT HANUL DE LA UN CAP LA CELALALT, inclusiv pers nenominalizate Imagine postata !!!

Calatoreala placuta si spor la inscrieri! :floare:
P.S. Sa ne aduci si noua ceva bun din peregrinarile tale! :hug:

#29569 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 April 2013 - 09:03 AM

Pffuuaaii!! ezact' ce urasc eu mai mult pe lumea asta,persoanele care isista sa mananc la masa daca eu nu vreau :floare: deaceea eu nu sunt asa nu am insistan niciodata,nici cu ai mei ,daca vor mananca daca nu nu,daca le place bine daca nu nu ,asta e,dar sa insisti asa e grosolan:''da' macar gusta,insist '' :hug: Astia merita spus in fatza :BRE NU-MI PLACE! BBLLEEHHH!!'' :hug:

:) :D

#29570 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:06 AM

Vezi postareaMutti, la 19 April 2013 - 11:40 AM, a spus:

Eu fac azi supa de sparanghel , al meu voia il intreg ,Elena-l mananca mai bine supa asa ca m-am hotarat iute :hug:
Mare-i gradina, Ta , Doamne!

Tocmai am lust si eu sparanghel bun-bun de la Lidl. Tre' sa-i fac felul cumva, dar inca nu m-am decis cum... Poate supa...???
Cat despre gradina..... o fi mare, da' multi ii sar gardu'!!!! :floare:

#29571 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:11 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 19 April 2013 - 10:10 PM, a spus:

Ciao fetele! Vă pupacesc pe toate! O dată la câteva zile reușesc să intru să vă citesc, mai greu cu scrisul...
Și acum să vă mai zic câte ceva din viața noastră, cu bune și rele.
Mi-a ieșit leușteanul!!! Și mai bine, s-a înmulțit, am două cuiburi acum.
Lalelutele, superbe! 16 mi-au ieșit. Asta-i partea frumoasă, partea rea e că deja au început să se treacă.
Am avut pătrunjel verde toată iarna. O frumusețe! S-a gândit soata să mi-l scoată. Am negociat și am replantat jumatate din rădăcini în altă parte, iar cealaltă jumătate am împărțit-o între prieteni, neamuri și vecini. Sper să se prindă, că altfel îl mănânc. A, și uite așa, ca neoamenii, am pus la congelator 1 kg de pătrunjel tocat...
Aseară mi-a mai combinat încă o minunăție... tăind iarba s-a gândit că nu-mi mai trebuie trandafirul, așa că a trecut cu mașina peste el. Partea bună e că am salvat murii. Trecerea la amenințări a funcționat.
Apoi am trecut la negocieri și am obținut un colțișor pt alte plante de muri căpătate.
După cum vă spuneam, cu bune și mai puțin bune.... asta-i viața!
Sunt superobosita... dar m-am învățat deja. Asta e normalitatea de zi cu zi. Nu am niciodată timp să fac tot ceea ce-mi propun. Asta-i viața!
Zilele astea am fost și pe la școli la întâlnirea cu profesorii/educatoare. Toate bune și frumoase! Măcar aici am avut parte de vesti plăcute. Trebuie să mai lucrăm la dezordinea Marei și la prepotenza Giuliei, în rest toate bune și frumoase.
Săptămâna aceasta a fost cam neagră pe strada mea. Nu mă întrebați de ce, că nici eu nu știu de ce... Sper să-mi revin cât mai repede că trebuie să mă apuc de schimbatul hainelor în șifoniere. O mare plăcere!
Vă pupacesc dulce!

Tu esti iepurasul Duracell deghizat! Mereu esti in priza, pe drumuri, alergi, rezolvi... nici nu stiu cum de reusesti sa le faci pe toate. Si sa te mai si tii pe picioare..... Jos palaria! :floare:

#29572 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:11 AM

Vezi postareaGeany, la 24 April 2013 - 09:03 AM, a spus:

Pffuuaaii!! ezact' ce urasc eu mai mult pe lumea asta,persoanele care isista sa mananc la masa daca eu nu vreau :floare: deaceea eu nu sunt asa nu am insistan niciodata,nici cu ai mei ,daca vor mananca daca nu nu,daca le place bine daca nu nu ,asta e,dar sa insisti asa e grosolan:''da' macar gusta,insist '' :hug: Astia merita spus in fatza :BRE NU-MI PLACE! BBLLEEHHH!!'' :hug:

:) :D

Si cin' nu te lasa sa zici asa? :D

#29573 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 April 2013 - 09:15 AM

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2013 - 09:11 AM, a spus:

Si cin' nu te lasa sa zici asa? :hug:

Paii,buna crestere si bunul simtz! :floare: dar pe de alta parte daca ei nu-l au de ce l-asi avea eu?! :hug: corect?!

:)

#29574 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:17 AM

Vezi postareazerda, la 23 April 2013 - 11:20 PM, a spus:

Am zis si eu asta acum muuuulte zile! Fiecare cum vrea!
Pentru mine nu e Paste fara miel pur si simplu! Ca eu cumpar miel si cand nu e Paste, am si martori, daca ai ceva impotriva mea, te rog sa te exprimi, eventual pe PM!

Si in continuare nu vreau sa ma duc de Paste la Buzau ca nu e miel si nu vreau ceafa de porc si drob de pui si cartofi prajiti fara un fir de salata verde de trebuie sa mananci totul cu ceapa verde singura chestie vie de la masa! Parerea mea, te invit s-o respecti!

Si-ti mai adresez o rugaminte dupa doua zile obositoare, te rog sa nu mai raspunzi din urma ca este enervant sa vad ca raspunzi la chestiuni deja rezolvate!

Unul a plecat in vacanta, una s-a facut bine, un copil a scapat de vreo boala si tu tot cu acum 2 saptamani!

Daca tu doresti sa iei drept atac personal parerea mea, e problema ta. Eu te-am citat pe tine pentru ca atunci mi-au venit ideile, citind postarea ta. Daca-mi veneau gandurile cu 5 secunde mai devreme / tarziu, citam pe altcineva. N-am de ce sa-ti dau mp.
N-am spus nicaieri ca nu-s de acord cu ce zici tu, ca nu-ti respect ideile / parerile si nici nu cred ca am nevoie de vreo invitatie sa respect ce zice cineva. Pana acum, nu tin minte sa fi incercat sa-i impun cuiva parerea mea sau sa-i dau peste mana cum ca nu-i asa, ca e altfel.
Eu abia acum reusesc sa scriu, dupa 4 saptamani obositoare. Tema cu Pastele eu zic ca-i de actualitate, dar poate ma insel, nu zic nu.

#29575 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:18 AM

Vezi postareaGeany, la 24 April 2013 - 09:15 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2013 - 09:11 AM, a spus:

Si cin' nu te lasa sa zici asa? :)

Paii,buna crestere si bunul simtz! :hug: dar pe de alta parte daca ei nu-l au de ce l-asi avea eu?! :hug: corect?!

:D

Corect! :D
Dar copilul din dotare cum reactioneaza? Nici macar el nu se trezeste sa zica: nu-mi place, nu mai vreau, da-mi altceva? Poate macar din directia aia sa vina un sprijin pentru tine! :floare:

#29576 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:20 AM

Vezi postareaboabe de cafea, la 20 April 2013 - 09:40 AM, a spus:

Am spus cui trebuia sa spun de acest comportament inacceptabil si astept masuri. Sentimentul a fost ciudat pt ca nu am parat pe nimeni niciodata. Faptul ca am fost nevoita sa stau in pat si sa iau pastile ca sa ma calmez m-a determinat sa actionez total necaracteristic mie. Stiti cum zic baietii de cartier, nu? Decat sa planga mama mea mai bine sa planga a lor, si pe buna dreptate.
Va pup pe toate si va multumesc ca mi-ati oferit un umar (chiar daca virtual) pe care sa plang :hug:

Foarte bine ai facut! :floare: Capul sus si nu mai baga la cutiuta toate rautatile, ca altfel o iei razna! :hug:

#29577 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:26 AM

Vezi postareazerda, la 21 April 2013 - 09:57 PM, a spus:

Eu am fost in toata viata mea capabila sa pun piciorul in prag la urmatoarele: eu nu spal geamuri, eu nu dau cu aspiratorul, eu nu spal aragazul si eu nu duc gunoiul!
A mers cu primul om care avea grija sa nu-l pateze pe aragaz, a mers si cu al doilea care ii pune folie, si-o schimba singur cand e ingrozit de ea! La aspirator i-am pus in nas celui de-al doilea analizele de la alergolog, stranut de-mi mut nasul, n-are pretentii! La geamuri am o utilitate care se numeste plase de tzantzari, prin ele nu vezi pete nici in lumina, dar nici sa le vad, nu mi-ar pasa mai mult!Am spalat in copilarie, si acasa, si la scoala munca patriotica, sa-mi ajunga!
La gunoi mai mint, mai duc, acasa la mine il duc ca doar nu-l duce Pisi, dar la om, nici nu ma uit la el, nu exista! Nu m-apropii eu de tomberonul de gunoi decat fortata!

Asa, da! :floare: Iote un omulet care stie sa-si impuna punctul de vedere! :hug:

#29578 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:28 AM

Vezi postareaGeany, la 22 April 2013 - 08:02 AM, a spus:

(Haaaiii,domnu' Geany nu te mai oglindi atata ca iesti' frumos,haidi' bre' ca ne apuca seara :hug: )

Nu asa se zice! Trebuia sa-i zici ca o sa crape oglinda (de ciuda)! :floare:

#29579 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:29 AM

Vezi postareaMutti, la 22 April 2013 - 10:05 AM, a spus:

Buna dimineatza!

Azi e ziua d-lui Mutti !
Ce frumos i-a cantat la papi Multzi ani traiasca! si n-a vrut sa mai spele dintzii cu mine , cu cu papa , ca papa are Geburtstag azi!

La multi ani domnului Mutti! :floare: Si inca muuuulti ani de-acum incolo sa-i cante fetita multi ani traiasca! :hug:

#29580 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:30 AM

Vezi postareaGeany, la 22 April 2013 - 10:13 AM, a spus:

Daa!! maii foxule ce am mai patimit! iiuuhh!! bine ca a trecut..''vis urat'' :)

Bub' se autoserveste doar cu paine cu nutella si ciocolata :hug: ,in rest mancare eu trebuie sa insist sa manance,altfel nici o sansa :D

Pup iu' fata frumoasa! :D

:floare: Smotoceste nitel copilul si din partea mea! :hug:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1477
  • 1478
  • 1479
  • 1480
  • 1481
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou