Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1478
  • 1479
  • 1480
  • 1481
  • 1482
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29581 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 April 2013 - 09:31 AM

Foxi, esti cumva inchisa intr-un beci si nu poti iesi si ne dai semnale subliminale? Cum de ai timp sa raspunzi detaliat la fiecare mesaj postat ? Esti ok?
The more I see, the less I know.

#29582 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 24 April 2013 - 09:31 AM

Vezi postareaGeany, la 22 April 2013 - 10:19 AM, a spus:

:hug: :D Gura aurita ai avut Carmelus! hi hi! ce noroc am avut,am gasit in primul magazin aici langa mine ,in care am intrat la hainute pt. copii la reducere,doar 10 lei bucata,gecuta de blugi simpla,nu voiam nici prea inchisa, neagra dar nici prea spalacita(aia inchisa la soare tine cald,aia spalacita o murdareste repede)Am luat gecuta veche dupa mine ca sa vad masura,si am luat intai una apoi m-am intors si am mai luat una cu marimea mai mare..

Aia de sus e cea veche,celelalte 2 noi (una deja am luat eticheta ca ma duc sa-l iau cu ea)

Ia' reducerea aici :hug:

Mnee!! sunt f. multumita,eu am noroc la cumparaciuni' :)

Frumoase hainute! Sa le poarte cu mare placere! :floare:

#29583 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:37 AM

Vezi postareaCarmen L, la 22 April 2013 - 04:11 PM, a spus:

Cate odata ne scranteam neuronul si eu si sotul si copii :hug:

Ori nu-mi aduc eu aminte, ori n-am avut parte de asemenea probleme in scoala primara??? Si memoria mea pare in buna stare... :hug:
Mi se par cam ciudate problemele astea pentru clasa 1. E vorba mai degraba de logica, nu de matematica. Sunt niste fineturi pe care un copil de clasa 1 nu are de unde sa le stie. Zic si eu... :floare:

#29584 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:39 AM

Vezi postareafloricica, la 24 April 2013 - 09:31 AM, a spus:

Foxi, esti cumva inchisa intr-un beci si nu poti iesi si ne dai semnale subliminale? Cum de ai timp sa raspunzi detaliat la fiecare mesaj postat ? Esti ok?

Acum sunt in regula, multumesc pentru intrebare.
Mi-e mai usor sa raspund la fiecare mesaj, decat sa dau citare multipla. Asa sunt unii, defecti.

#29585 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:40 AM

Vezi postareaGeany, la 23 April 2013 - 07:44 AM, a spus:

Merci mult draga Fox! ia sa-ti mai arat

Multumesc pentru floricele, imi plac tare mult! :floare:

#29586 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:42 AM

Vezi postareazerda, la 23 April 2013 - 12:01 PM, a spus:

Stii cum e sunt organisme si organisme!

Clar!

#29587 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:44 AM

Vezi postareaMutti, la 23 April 2013 - 12:09 PM, a spus:

Buna , fetelor!

A trecut si ziua lui d-l Mutti cu bine!
Elenei i-a placut cel mai mult. De dimineatza a tot bodoganit ca de ce n-are tata coroana , v-am zis ieri , de fapt. Le-a innebunit si pe educatoare la cresa ,asa ca atunci cand eu am sunat sa-mi dea un tipar mi s-a spus ca deja coroana lui Papi e gata , Elena alesese chiar si culoarea ( portocalie :hug: ) !!! Toata dimineatza le-a zis ca e ziua lu' tat'su , ca i-a cantat , dar el n-are coroana , :hug:.....Chiar si cand s-au dus la culcare ea canta La multzi ani prin dormitor. Cand sa o iau i-am zis ca mergem scurt sa luam paine , mama ce suparata a fost , ca ea nu vrea la cumparaturi ( de obicei ma roaga ea sa mergem); CA EA MERGE ACASA ; LA PAPI , ca e ziua lui , ca trebuie sa-i dam prajitura , ca trebuie sa cantam , ca EA trebuie sa despacheteze cadoul.....

Draga de ea..... :floare:

#29588 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:45 AM

Vezi postareazerda, la 22 April 2013 - 12:17 PM, a spus:

Da mai Foxyy a luat ala examenul, singurul arab din an care a invatat ceva din lucrare! =)) Cand i se pune pata lui tata, numai ai ce face!

Conducatorul meu de licenta era profesor, avocat de succes si arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International, cand crezi ca mai avea timp de noi?!? Unii il fugareau prin facultate,le raspundea amabil, dar cred ca v-ati obisnuit deja cu mine, nu-mi place sa alerg, nici sa astept la usi si oricum era foarte interesat de lucrarea mea, tocmai intrucat nu avea idee de plan sa-mi faca. M-am prins pe urma de ce, in toata bibioteca aia mare de la drept am gasit 2 lucrari si doua reviste cu privire la nazbatia de contract pe care mi-l alesesem( a se citi pe ala nu l-a vrut nimeni!).

In fine, lasa ca am luat zece, am primit cel mai mare compliment, daca poate sa citeze in articole din lucrarea mea.... am fost si eu geniala, macar o data este certificat! :71:

Bravo! :thumleft:

#29589 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 April 2013 - 09:48 AM

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2013 - 09:39 AM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 24 April 2013 - 09:31 AM, a spus:

Acum sunt in regula, multumesc pentru intrebare.
Mi-e mai usor sa raspund la fiecare mesaj, decat sa dau citare multipla. Asa sunt unii, defecti.

Tu iti dai seama ca de cateva zile raspunzi la mesaje? Dovada de dragoste, da.:)Sa nu te plangi apoi ca n-ai avut timp de odihna in vacanta si ca esti epuizata...de ce nu te-ai dus tu la bai, la statiune in loc sa stai sa analizezi fiecare mesaj in particular?

#29590 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 09:50 AM

Vezi postareacerra, la 23 April 2013 - 03:15 PM, a spus:

Ptr anul asta va dau si reteta cum sa o faceti daca vreti si voi modelul asta de sunca. Mie, nu imi place sa o las cu osul in ea si trebuie musai sa fie de la porc crescut in cocina. Nu se compara gustul cu cea cumparata cruda de la magazin.

Capatul soncului destul de generos ca bucata, il fierb cu oua albe de Pasti si asteptam rosiile de gradina sa le papam cu sonc :thumleft:

Astept reteta, desi nu prea vad cum as putea s-o fac... Banui ca trebuie atarnata undeva in aer liber, iar la bloc nu-i chiar asa usor de facut astfel de preparate.

#29591 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 April 2013 - 10:03 AM

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2013 - 09:18 AM, a spus:

Corect! :D
Dar copilul din dotare cum reactioneaza? Nici macar el nu se trezeste sa zica: nu-mi place, nu mai vreau, da-mi altceva? Poate macar din directia aia sa vina un sprijin pentru tine! :thumleft:

Ba da! din pacate aici bub' ma cam mosteneste,fitzos la mancare =)) dar ca in orice si aici sunt doua extreme ,la fel cum urasc sa fiu fortzata cu insistente sa mananc ceva ce nu vreau sau nu imi place ,la fel de urat ar fi sa nu servesc absolut nimic de la o masa,deci nu se poate,macar garnitura de la carne sau salata,de la aperitive o maslina o ceva tot gasesc eu de rontait,daca e supa ciorba macar zeama etc,am avut si eu lupte de dus,dar acum toti cunoscutii (ca nu ma invart in cercuri de persoane mai straine mie ca sa spun asa)dupa primele ''mirari'' :o de genul :''cum tu nu mananci aia nu mananci aia,dar tu ce mananci?!'' ca-mi venea sa-mi dau palme :71: acum ma cunosc toti ca pe un cal breaz si nu mai insista ,ba chiar mi se serveste separat ce-mi doresc =)) ,ci sa fac?! sunt mereu iertata pt. ca ma fac placuta in alte moduri,mereu imi place sa ajut gazda daca mi se permite,macar la servit si debarasat,vb. mult si tare rad cu gura pana la urechi si mereu am o gluma in buzunar,asa ca la o masa simandicoasa m-asi face probabil chiar de rasul curcilor =)) ,dar de mancat mananc ce-mi place nu plec eu de la nimeni flamanda nici o grija! =))
Mai am mare baza in sot ca el ma salveaza,in familia lui saracu' la inceput am fost vazuta probabil ca o mare mironositza,asa ca la masa mereu trebuia el sa intervina sa ma scape de insistente,confirmand ca eu chiar asa sunt si acasa si sa nu se insiste ca deaia nu mananc ,slava domnului acum am trecut de faza asta de mult,cum am zis sunt dresati !

#29592 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 10:12 AM

Vezi postareaalpha, la 23 April 2013 - 11:06 PM, a spus:

Am venit sa va arat cateva poze de la petrecere, le pun aici, pentru ca nu am timp sa le impart pe tematici

Vezi postareaalpha, la 23 April 2013 - 11:29 PM, a spus:

Dragele mele =))

Am avut salata de boeuf, de vinete, de ciuperci cu maioneza cu usturoi, de cartofi, de mere cu telina, ham, carne de vita la cuptor, maling -ul Maestrului Paparotti ( a avut un succes nebun), tartine cu somon afumat, mini quiche, tzatziki, crema de branza cu chives, chili, sare, piper, crema de somon, biscutii sarati ai lui Any, reteta cu parmezan si migdale (superbi), cocktail sausages, coleslaw, rosii cherry, crackers si chips, branzeturi (capra, cheddar afumat, camembert, cheddar matur, gorgonzola, cu caise, cu cranberry), cocktail de creveti

Tortul a fost de ciocolata cu doua foi intercalate facute din albus si nuca, am mai avut carrot cake, apple cake, cupcakes, cookies, rice crispie buns, mini tarte cu mere si zmeura

Bushmills si Jameson, vodca Smirnoff, rom Bacardi, Lichior de whisky Baileys, gin Gordon, cognac Courvoisier, vin alb, rosu si rose, Guinness, Carlsberg, Bubdweiser, sucuri, apa minerala, cafea, ceai

Cred ca n-am uitat nimic
Kathy, nasa Andreei m-a ajutat si Carol, alta prietena a fscut cateva cupcakes si rice crispie buns

Fetitele sunt superbe, sa-ti traiasca! :thumleft:
Iar petrecerea se vede ca a fost una reusita si ca toti s-au simtit bine! :71:

#29593 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 10:14 AM

Vezi postareastella, la 24 April 2013 - 08:32 AM, a spus:

Am fost vrenica =)), am dezburuienat doar un strat, cat sa plantez cele verdetzuri :71:...astept gradinarul sef ( fratello) care o ajunge dupa Paste pe aici =))

Cin' se trezeste de dimineata, face curat in livada!! :thumleft:

#29594 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 10:16 AM

Vezi postareaGeany, la 24 April 2013 - 10:03 AM, a spus:

Ba da! din pacate aici bub' ma cam mosteneste,fitzos la mancare :thumleft: dar ca in orice si aici sunt doua extreme ,la fel cum urasc sa fiu fortzata cu insistente sa mananc ceva ce nu vreau sau nu imi place ,la fel de urat ar fi sa nu servesc absolut nimic de la o masa,deci nu se poate,macar garnitura de la carne sau salata,de la aperitive o maslina o ceva tot gasesc eu de rontait,daca e supa ciorba macar zeama etc,am avut si eu lupte de dus,dar acum toti cunoscutii (ca nu ma invart in cercuri de persoane mai straine mie ca sa spun asa)dupa primele ''mirari'' :D de genul :''cum tu nu mananci aia nu mananci aia,dar tu ce mananci?!'' ca-mi venea sa-mi dau palme =)) acum ma cunosc toti ca pe un cal breaz si nu mai insista ,ba chiar mi se serveste separat ce-mi doresc =)) ,ci sa fac?! sunt mereu iertata pt. ca ma fac placuta in alte moduri,mereu imi place sa ajut gazda daca mi se permite,macar la servit si debarasat,vb. mult si tare rad cu gura pana la urechi si mereu am o gluma in buzunar,asa ca la o masa simandicoasa m-asi face probabil chiar de rasul curcilor =)) ,dar de mancat mananc ce-mi place nu plec eu de la nimeni flamanda nici o grija! :71:
Mai am mare baza in sot ca el ma salveaza,in familia lui saracu' la inceput am fost vazuta probabil ca o mare mironositza,asa ca la masa mereu trebuia el sa intervina sa ma scape de insistente,confirmand ca eu chiar asa sunt si acasa si sa nu se insiste ca deaia nu mananc ,slava domnului acum am trecut de faza asta de mult,cum am zis sunt dresati !

Pe tine nimeni nu se poate supara! =))

#29595 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 24 April 2013 - 10:17 AM

Vezi postareaaura, la 24 April 2013 - 01:55 AM, a spus:

Stefania cand a vazut tortul a zis "asta imi place, vreau si eu asa" Imagine postata
Draga de ea! Imagine postata Am furat ideea dintr-o postare de pe facebook....bun si fb-ul la ceva Imagine postata

Multumesc tuturor de aprecieri Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#29596 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 10:18 AM

Vezi postareafloricica, la 24 April 2013 - 09:48 AM, a spus:

Tu iti dai seama ca de cateva zile raspunzi la mesaje? Dovada de dragoste, da.:)Sa nu te plangi apoi ca n-ai avut timp de odihna in vacanta si ca esti epuizata...de ce nu te-ai dus tu la bai, la statiune in loc sa stai sa analizezi fiecare mesaj in particular?

Acum, da, cand am ajuns la zi cu cititul, vad ca am lalait-o nepermis de mult cu raspunsurile. :thumleft:

#29597 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 April 2013 - 10:34 AM

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2013 - 10:18 AM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 24 April 2013 - 09:48 AM, a spus:

Acum, da, cand am ajuns la zi cu cititul, vad ca am lalait-o nepermis de mult cu raspunsurile. :thumleft:

Da' nu-ti dau eu permis, si nimeni, doar ca intr-adevar te-ai lungit si asta din bunatate..Dar apoi sa nu cumva sa te plangi ca esti epuizata urmatoarele luni :)N-ai de ce sa iei foc, imi cer eu scuze ca am intererupt pomelnicul. MEA CULPA.

#29598 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 April 2013 - 10:49 AM

:thumleft: =)) =)) :71: =)) =))
Ok, dudes...am vrut sa raspund si eu la cateva mesaje de din urma taaaare, ca eu apuc sa citesc din ani in Pasti, dar mi-a trecut...ce de-a probleme, ce de-a sensibilitati.
Foaxä, mie personal mi-au folosit citatele date de tine, desi si pe alea le-am citit din 3 in 7, ca asa am prins the gist de la ce s-a scris un zecile de pagini trecute si nu a trebuit sa mai citesc din urma.

@ Geany: Diseara, daca nu uit, iti dau un MP cu o reteta pt par care contine ulei de ricin. In privinta vitaminelor si suplimentelor: acum daca tot ai dat bani pe ele, fa cura cu ele. Aici toti medicii te sfatuiesc sa le eviti si sa iti asiguri necesarul de minerale si vitamine din alimentatie. Atata timp cat iti ajustezi dieta iti primesti necesarul zilnic din alimente. Normal, daca iti lipsesc alimentele benefice, apar carente. In cazul in care nu ti-am scris diseara, da te rog un "ghint" virtual, ok? Sa aveti cu toatele o zi calma! :D
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#29599 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 April 2013 - 10:49 AM

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2013 - 10:16 AM, a spus:

Pe tine nimeni nu se poate supara! :thumleft:

=)) Shapai' daca s-or supara le-a mai treci' (vb. lui bunica-mea),atata suparare sa fie :71:

#29600 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 24 April 2013 - 10:52 AM

Ziua bună la han Imagine postata
La noi e soare şi frumos acum, dar ieri seară a fost o răpăială ca de vară. Prin munţi s-a lăsat şi cu tunete.
Am scos la un moment dat capul pe geam şi tare frumos mirosea. Imagine postata

Alpha, felicitări pentru fete şi pentru petrecerea reuşită. Tulai ce de lume şi ce de mâncare! Imagine postata
Eu tortul îl ţin ascuns de Maia mea, că dacă îl vede îmi cere să-i fac şi ei, şi e bai. Depăşeşte limitele mele de răbdare în ale bibilelii. Imagine postata

Giorgi, multă sănătate lui Alex. Mă bucur că ţie ti-e bine unde eşti acum.

Nu mai ştiu ce şi cui vroiam să spun, că iar m-am tot întrerupt.
Vă pup la grămadă şi vă doresc o zi frumoasă :thumleft:

EDIT: că am văzut-o pe Geany şi mi-am amintit.
Geany, să ştii că eu am perioade când îmi cade părul destul de mult, toamna şi primăvara. E normal să ne schimbăm părul, dar năravul ba. Imagine postata
Şi da, mai cade mai mult în perioade de stress.
La început mă agitam, dar după un timp m-am lămurit că se regenează şi întră totul în normal. Singurul lucru care mă deranjează este că am "antene" când îmi prind părul în coadă Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1478
  • 1479
  • 1480
  • 1481
  • 1482
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul