Merci Stelina!
Paii crema de vanilie a fost suuppeer (eu am facut din 3 galbenuse ca erau f. mari daca erau mai mici puneam 4,...80 de gr. de zahar ca mama-tata nu vor f. dulce,1/2 pastaie de vanilie,400 ml. de lapte si 40 de gr. de amidon cu faina in proportii egale aka 20+20 la sf. cand e doar calduta putin unt bun)dar mama voia si cu frisca,bub si cu crema de ciocolata ,ca altfel daca nu e si cioco el nu papa,la fel mama il vrea super insiropat,mie nu-mi place asa fleasca,in fine + caldura mare si loc la frigider ioc

toti se inghesuiau sa-mi linga din castroane si linguri:''ia' ma laboantza' ca te zbarg'

''...
Apoi cat am mai ras ,ca tata e zgarcit rau,si s-a gandit el ca e cald si nu e loc la frigi',asa ca a cumparat el un tort de inghetata,deci era minuscul cat o cutie de margarina
margarina-delma-sandvis-500-gr-1866252_big.jpg (13.69K)
Number of downloads: 0
A zis ca ce,nu ajunge cate o feliuta de fiecare ?! ,ca ie' criza

i l-a halit bub' in momentu unu ,asa ca l-a potolit!
Ideea cu crema in pahare e super buna,da' bub' vrea Tolt ',apoi se cocorecteaza singur Torrr...RRR..t..am zis corect mami?!
Asta seara le fac spaghete cu sos de rosii cu busuioc,mama a gasit rasad asa ca mi-a dat frunze,ca pana or creste ale mele (asta daca or iesi) mi se lungesc urechile