Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1487
  • 1488
  • 1489
  • 1490
  • 1491
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29761 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 29 April 2013 - 08:55 AM

Yupiiiiiii!!!! Am capatat cadou de Pasti de la firma... Un cosulet cu nubataturi: un ou de ciucalata si-un iepuras, tot de ciocolata, da' alba! Un pahar (dragut), da' bautura nu-i!!!!!!! :) Mai vad un mic panettone si-o cutie cu millefoglie.... :) Am luat si pachetul jupanului, ca el n-are chef sa treaca diseara pe aici, asa ca ma jertfesc eu si-o sa bananai prin oras cu 2 cosulete..... :lol:

#29762 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 April 2013 - 09:52 AM

hello la han!
am revenit la prasitul zilnic, mda!
si-am tot dreptul sa ma vait de caldura: cum, bre, 32C? pai in birou e deja sauna, sa bag ACu' de pe-acum? am venit la munca fara ciorapi si nu-i nici 1 mai :) sunt depresata total.

in rest, operatiunea MOV e rezolvata la mine. stiti care...miel(eu ied)-oua-vin. de miercuri sunt acasa, tot intr-o piosenie-am s-o tin. ar tb sa prestez ceva salubrizare prin vastele apartamente, dar nu ma ostenesc excesiv.

in rest, vesti bune vreau s-aud, va pup, pa-pa!

#29763 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 April 2013 - 11:29 AM

Eu am operatiunea vdcm- vai de capul meu! Mai putin chef ca de sarbatori ca acum n-am avut decat cand mi-a plecat iubitul in Anglia pe 22 decembrie si plangeam in sarmale si daca vedeam reclame de alea cu iubire si fericire... :) !
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29764 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 April 2013 - 12:27 PM

Buna ziua,

moatza te invit la mine ca-s vreo 9 grade :) .Aseara am facut focul :) , dupa ce in cursul saptamanii am avut si 26 de grade.

Eu azi libera si fara chef,asa ca lunea.Nici nu-mi vine sa cred ca deja suntem in saptamana Mare si eu n-am nicio idee despre pregatirile Pascale.

Miercuri eu sarbatoresc 1Mai prin munca, ca asa-i sta bine omului muncitor sa sarbatoreasca :) .
Duminica de Pasti inca de acum 2 saptamani am anuntat ca vreau liber ca noi sarbatorim Pastele, seful a zis ca ok, ieri mi-o tranteste:"Ioana imi pare rau, dar crede-ma ca nu am pe cine pune" :)
Si noi ne planificasem sa mergem de Pasti la niste amici(fosti vecini de palier in Bucuresti) care stau pe langa Nürnberg.
Cred ca las totul pregatit acasa si dupa munca vin imi inhat soatza si o tulim ca acasa n-am chef a sta sa sarbatorim singurei.

Ma gandesc cu groaza ca daca nu mai aduce pe cineva la vara cand vreau co nu stiu cum o sa fac.Mai ales ca se organizeaza nunti.Acum in perioada asta avem Konfirmation-uri si Kommunion-uri si de fel duminica pe langa practicant-ul pe care il avem mai mi-a adus inca un ajutor,dar nu cred ca o sa-l mai aduca ca ieri a fost un mic incident in urma caruia am aflat ca tipului nu-i place sa lucreze sub coordonarea femeilor :lol: .

Sper sa iasa putin si soarele la noi ca n-am chef de nimic, nici mancare n-am si nici chef sa fac ceva :)

Voie buna-mi dau doar floricelele :lol: .Mi-au iesit micsunelele
Fisier atasat  micsunele.jpg (131.21K)
Number of downloads: 0

lalelele puse in toamna mi-au inflorit
Fisier atasat  lalele pestrite.jpg (43.54K)

Fisier atasat  lalele galbene.jpg (58.36K)

bujorii de la mama au boboci

Fisier atasat  bujori.jpg (99.98K)

au inflorit merii
Fisier atasat  flori de mar.jpg (119.88K)

si prunii

Fisier atasat  flori de prun.jpg (68.04K)

daca ar fi tot timpul primavara as fi cea mai fericita
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#29765 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 April 2013 - 12:35 PM

Acum la noi sunt undeva peste 25 de gr. ,dar la soare zau ca te topesti,eu una sunt fleashca,moale ca o carpa,ca lui domnu' Geany i-a mirosit de ieri a mici ,asa ca vrea mici(el care nu e chiar mare amator,de obicei nu prea bate'),am gasit la billutza' mici proaspeti aratau bine,am luat paine impletita proaspta si mustar ,bere rece ca sa nu le cada greu le fac si vreo 2 cartofi,dar sincer abea m-am mai tarat pana acasa,deabea astept sa le dau sa manance si sa spal vasele ca-s rupta! :lol:
Am o stare ,nu fac nici cat o ceapa digerata'! :)

#29766 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2013 - 12:55 PM

:)

Fisier atasat  SAM_7346.JPG (70.13K)

Nu va fac in ciuda,zau ca va invit macar virtual la mine pe balcon :lol:

#29767 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 29 April 2013 - 01:18 PM

Buna ziua! :)
Sper ca ati avut un weekend superb.
Eu am avut un weekend plin...de surprize. Desi aveam trei persoane de sarbatorit de Florii si carora le cumparasem cadouri si flori, in final am ramas doar cu una. Doua dintre ele s-au gandit sa nu fie deranjate si asa ca au facut tot posibilul sa nu le vizitam. Una a plecat din localitate si se intoarce azi iar alta ne-a mintit ca pleaca nestiind ca vom afla ca a ramas bine mersi acasa. Asa ca am avut un weekend insorit si linistit, doar pentru noi, dar care ne-a lasat un gust tare amar!
Azi am mai luat o palma cu piciorul dar macar sunt imunizata pentru ca vine din partea cuiva care de catva timp imi imparte din astea periodic... :)
Well, dar sa fim iertatori si sa nu punem la suflet ca doar e Saptamana Patimilor! De Pasti m-am hotarat sa inchid ambasadele si sa le dau tuturor cu flit. In fond eu si mandrul meu suntem suficienti! :lol:
Spor la treaba tuturor :lol:

PS: Uitai sa zic "LA multi ani!" floricelelor, cu intarziere :)

Fisiere atasate

#29768 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 April 2013 - 01:40 PM

ce noroc ca sunt satura de carnuri numai mirosindu-le.
Al meu ar manca zilnic si daca ar vedea i s-ar pune pata pe mici, asa ca nu--i arat.

Acu vreo 2 sapt cand am avut seara de grill si am ajuns la 4 dimineata,daca-mi spunea ca vrea cartofi prajiti si fripturi aruncam cu ceva dupa el.Eram satula pana peste urechi dupa ce prajisem cred ca 50 de kile de cartofi si pregatisem peste 300 de chifle cu salate :lol:

Gata fug sa pregatesc ceva de papa, fara carne :)

Bobitza, lasa mama, ca mai bine ca asti stat linistit.In viata ai sa mai primesti"lovituri" din astea. :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#29769 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2013 - 01:43 PM

Asa bobita ,sarbatoreste cu mandrutzul tau daca ceilalti nu merita! :)

#29770 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 April 2013 - 02:05 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 29 April 2013 - 01:18 PM, a spus:

De Pasti m-am hotarat sa inchid ambasadele si sa le dau tuturor cu flit. In fond eu si mandrul meu suntem suficienti!

Cu timpul ai sa te convingi din ce in ce mai mult de asta. iar daca vine si-un bb, ai sa-ti schimbi total prioritatile.

#29771 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 29 April 2013 - 02:07 PM

Vezi postareaIoana, la 29 April 2013 - 01:40 PM, a spus:

ce noroc ca sunt satura de carnuri numai mirosindu-le.
Al meu ar manca zilnic si daca ar vedea i s-ar pune pata pe mici, asa ca nu--i arat.

Acu vreo 2 sapt cand am avut seara de grill si am ajuns la 4 dimineata,daca-mi spunea ca vrea cartofi prajiti si fripturi aruncam cu ceva dupa el.Eram satula pana peste urechi dupa ce prajisem cred ca 50 de kile de cartofi si pregatisem peste 300 de chifle cu salate :angryfire:

Gata fug sa pregatesc ceva de papa, fara carne :tongue3:

Bobitza, lasa mama, ca mai bine ca asti stat linistit.In viata ai sa mai primesti"lovituri" din astea. :pupic:

Ioana, acum cand ma gandesc imi vine sa rad! Ieri am fost cam intoarsa pentru ca pe noi nu ne prea sare nimeni cand e vorba de aniversari =))

Vezi postareaGeany, la 29 April 2013 - 01:43 PM, a spus:

Asa bobita ,sarbatoreste cu mandrutzul tau daca ceilalti nu merita! :occasion14:

Geany, ne gasim noi ce sa facem! Oricum bunica-mea si mama abia asteapta sa sar in schema pt ca se pregatesc inca de azi :71:

#29772 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 29 April 2013 - 02:11 PM

Vezi postareamoatza, la 29 April 2013 - 02:05 PM, a spus:

Vezi postareaboabe de cafea, la 29 April 2013 - 01:18 PM, a spus:

De Pasti m-am hotarat sa inchid ambasadele si sa le dau tuturor cu flit. In fond eu si mandrul meu suntem suficienti!

Cu timpul ai sa te convingi din ce in ce mai mult de asta. iar daca vine si-un bb, ai sa-ti schimbi total prioritatile.

:occasion14: Pusa, vad ca incep sa apreciez mult mai mult chestiile astea desi am fost uimita ca mi s-a intamplat chestia de ieri. Si da, cred si eu ca atunci cand va veni un copil o sa vad cu totul altfel lucrurile.

#29773 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 April 2013 - 02:15 PM

este minunat sa ai prieteni, dar prea multi ...mie-mi pare ca n-as avea niciunul, de fapt.
cele mai reusite concedii le-am facut doar in doi, nici nu concep sa merg cu gasca, de exemplu.

iar cateodata nici n-am timp sa vorbesc cate ar tb cu omul sau cu kinderul, am ajuns sa pretuiesc altfel relatile de familie.

#29774 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 29 April 2013 - 02:23 PM

Vezi postareamoatza, la 29 April 2013 - 02:15 PM, a spus:

este minunat sa ai prieteni, dar prea multi ...mie-mi pare ca n-as avea niciunul, de fapt.
cele mai reusite concedii le-am facut doar in doi, nici nu concep sa merg cu gasca, de exemplu.

iar cateodata nici n-am timp sa vorbesc cate ar tb cu omul sau cu kinderul, am ajuns sa pretuiesc altfel relatile de familie.

Probabil ca lumea gandeste despre mine ca-s ursuza dar eu nu prea gust concediile impreuna cu prietenii si nici macar cu surorile. Fiecare dintre ei au cate o chestie care mie nu-mi convine. Sotul meu e mult mai tolerant dar sunt momente cand si el inghite cu greu anumite situatii. Asa ca pt mine e regula-in concediu se merge in doi. Nu suport sa umblu "in haita", nu suport programul si nici mieuneala unora sau altora care au chef sa faca nu stiu ce in timp ce eu vreau sa cutreier pana pic lata!
Si vb ta-eu niciodata nu am timp sa vorbesc tot ce am de vorbit cu al meu. D-apoi sa ma mai intrerupa cine stie cine? Stiu, sunt un soi de grumpy cat! :angryfire:
In restul timpului sunt super sociabila, mereu prezenta. Asa ca atunci cand imi iau concediu imi iau cu totul! :occasion14:

#29775 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 April 2013 - 02:30 PM

Vezi postareamoatza, la 29 April 2013 - 02:15 PM, a spus:

Mie mi-a zis cineva cati prieteni am si eu am raspuns sincer vreo 2 spre 3. S-au uitat la mine ca la o ciudata!Si pe urma am gasit un citat al unui mare scriitor care a spus ca un matur care spune ca are mai mult de 3 prieteni buni, minte!
Prin prieten eu ma refer la cineva care vine la un spital cand mi-e rau, ma ajuta cand sunt cu spatele la perete, sau daca am un accident noaptea vine si ma remorcheaza la 3 noaptea.

Cunostinte am destule, nu sunt mizantroapa, doar ca nu numesc prieteni decat pe cei care au facut proba timpului si a unor imprejurari dificile. Si ce e cel mai ciudat e ca putem sa nu ne vedem 3 ani, cand ne vedem e ca si cum ieri nu ne-am vazut, o luam de la capat instant!

Si pentru cine nu s-a prins Zozo este pe lista restransa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29776 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 29 April 2013 - 03:03 PM

vaai Bobita, imi pare rau. Pe mine, desi imi doresc sa nu, ma afecteaza chestiile astea, mai ales daca vine de la prieteni. Si ma enerveaza minciuna, mai ales cea gratuita.

Mie imi place sa petrec sarbatorile cu familia largita, adica surori, frati, parinti, veri, etc. Poate pentru ca asa am fost crescuta. La inceputurile noastre departe de tara, de sarbatori noi ne simteam tare singuri. Abia dupa ce a aparut si Teo am inceput sa simt ca ne suntem de ajuns.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#29777 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 April 2013 - 03:18 PM

Ma enerveaza minciuna, diplomatia in exces care dupa mine nu-i semn bun si zic eu e doar falsitate mascata.
Si ma mai enerveaza multe si marunte :occasion14: , dar incerc sa nu fac caz si in plus nici nu-i topicul potrivit.

Buna ziua, scuzati, n-am salutat.

#29778 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 April 2013 - 03:35 PM

Any, de ce sa nu fie? Varsa-ti naduful aici, daca asa iti vine!

Hm...à-propos de prieteni...aveam in liceu ceea ce s-ar numi cea mai buna prietena. Locuind in parti separate ale orasului, normal ca aveam si cercuri separate de prieteni. Eu insa am incercat sa o integrez peste tot, o chemam la petrecerile noastre, o aduceam, baietii de la mine de la bloc, cu care ma aveam de bine (un singur om mi-a fost cel mai bun prieten, si acum ii spun fratello :pupic: ) o duceau acasa, ce sa mai, era tratata ca o printesa. In schimb, cand se intamplau evenimente de genul in gasca ei, eu eram frumos stearsa de pe lista. Si asa, intr-un weekend m-a mintit ca nu e acasa ca sa nu imi dea explicatii vis-à-vis de o petrecere la care fusese. Am tinut foarte mult sa intram amandoua la aceeasi universitate, dar soarta a facut ca ea sa ramana in Iasi iar eu sa merg in Bucuresti. Si soarta cred ca a hotarat bine :71: Acum este bine, fericita, ceea ce ii doresc din inima, si cu doi copii superbi. Cu toate astea...a facut ceva care m-a amarat foarte tare: in vara, cand ne-am hotarat sa facem nunta religioasa in tara, acasa, mi-am zis asa: tot ce imi doresc este sa fie langa mine cei care mi-au fost dragi si pe care i-am simtit aproape in anumite secvente ale vietii mele. Fratello meu, care e in Italia, si cu familie cu copii, nu a putut veni, mai ales ca avusese si un eveniment nefericit in familie si trebuise sa vina si sa stea foarte putin in tara. Mi-am dorit foarte mult sa o am si pe ea alaturi de mine si am sunat-o de nu stiu cate ori sa o rog sa vina cu sotul ca asta era dorinta mea cea mai mare. A spus ca nu se poate ca nu au bani. Iar da-i telefon si explica-i ca eu nu am venit sa fac nunta din aia, ca cel mai frumos cadou ar fi sa fie ei acolo, cu mine, langa mine. A venit doar la biserica, fara sot, ca sa ma vada, si sa ne ureze toate cele bune si sa se scuze ca sotul a hotarat ca nu e in stare sa vina la nunta, daca nu are bani. Sincer, nu am cuvinte sa va spun cat de dezamagita am fost...In schimb au venit alti prieteni, pe care i-am castigat de-a lungul anilor virtual si pe care am avut placerea sa ii cunosc personal, chiar la nunta mea =)) :occasion14: :angryfire: :tongue3:
Si daca ar fi sa raspund la intrebarea cati prieteni am, adica prieteni in sensul de suflet pereche, ei bine, unul singur: sora mea cea mai mica, la care tin enorm si pe care uneori o privesc ca pe copilul meu, ca intre noi este o diferenta de 11 ani.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#29779 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 April 2013 - 03:47 PM

Pentru cele care au chef sa isi verse naduful, poftiti, poftiti, la un ceai, la o cafea, o atentie, o maslina!

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#29780 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 29 April 2013 - 04:57 PM

Vezi postareazerda, la 29 April 2013 - 02:30 PM, a spus:

Si pe urma am gasit un citat al unui mare scriitor care a spus ca un matur care spune ca are mai mult de 3 prieteni buni, minte!

Eu am, si nu mint, serios :occasion14:! Si am doua prietene foarte bune din clasa a 3a - prietene care imi sunt ca familie! Eu mi-s foarte loiala in relatii si apreciez fiecare om cu ale bune si ale rele, ca doar perfect nu e niciunul.

Dar, sunt prietenii cu termen de expirare din pacate... Bine e cand putem sa ne dam seama de diferenta..si doare mereu, mai ales ca investesti parte din suflet cu fiecare prietenie, dar, tii in suflet ce fu bun si mergi mai departe...
Asa ca Bobita...na' o fi venit termenul de expirare...

Geany, pot sa poftesc si eu la micii tai :angryfire:?
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1487
  • 1488
  • 1489
  • 1490
  • 1491
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic