La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 29 April 2013 - 08:55 AM
Postat 29 April 2013 - 09:52 AM
am revenit la prasitul zilnic, mda!
si-am tot dreptul sa ma vait de caldura: cum, bre, 32C? pai in birou e deja sauna, sa bag ACu' de pe-acum? am venit la munca fara ciorapi si nu-i nici 1 mai
in rest, operatiunea MOV e rezolvata la mine. stiti care...miel(eu ied)-oua-vin. de miercuri sunt acasa, tot intr-o piosenie-am s-o tin. ar tb sa prestez ceva salubrizare prin vastele apartamente, dar nu ma ostenesc excesiv.
in rest, vesti bune vreau s-aud, va pup, pa-pa!
Postat 29 April 2013 - 11:29 AM
Postat 29 April 2013 - 12:27 PM
moatza te invit la mine ca-s vreo 9 grade
Eu azi libera si fara chef,asa ca lunea.Nici nu-mi vine sa cred ca deja suntem in saptamana Mare si eu n-am nicio idee despre pregatirile Pascale.
Miercuri eu sarbatoresc 1Mai prin munca, ca asa-i sta bine omului muncitor sa sarbatoreasca
Duminica de Pasti inca de acum 2 saptamani am anuntat ca vreau liber ca noi sarbatorim Pastele, seful a zis ca ok, ieri mi-o tranteste:"Ioana imi pare rau, dar crede-ma ca nu am pe cine pune"
Si noi ne planificasem sa mergem de Pasti la niste amici(fosti vecini de palier in Bucuresti) care stau pe langa Nürnberg.
Cred ca las totul pregatit acasa si dupa munca vin imi inhat soatza si o tulim ca acasa n-am chef a sta sa sarbatorim singurei.
Ma gandesc cu groaza ca daca nu mai aduce pe cineva la vara cand vreau co nu stiu cum o sa fac.Mai ales ca se organizeaza nunti.Acum in perioada asta avem Konfirmation-uri si Kommunion-uri si de fel duminica pe langa practicant-ul pe care il avem mai mi-a adus inca un ajutor,dar nu cred ca o sa-l mai aduca ca ieri a fost un mic incident in urma caruia am aflat ca tipului nu-i place sa lucreze sub coordonarea femeilor
Sper sa iasa putin si soarele la noi ca n-am chef de nimic, nici mancare n-am si nici chef sa fac ceva
Voie buna-mi dau doar floricelele
micsunele.jpg (131.21K)
Number of downloads: 0
lalelele puse in toamna mi-au inflorit
lalele pestrite.jpg (43.54K)
lalele galbene.jpg (58.36K)
bujorii de la mama au boboci
bujori.jpg (99.98K)
au inflorit merii
flori de mar.jpg (119.88K)
si prunii
flori de prun.jpg (68.04K)
daca ar fi tot timpul primavara as fi cea mai fericita
Postat 29 April 2013 - 12:35 PM
Am o stare ,nu fac nici cat o ceapa digerata'!
Postat 29 April 2013 - 12:55 PM
SAM_7346.JPG (70.13K)
Nu va fac in ciuda,zau ca va invit macar virtual la mine pe balcon
Postat 29 April 2013 - 01:18 PM
Sper ca ati avut un weekend superb.
Eu am avut un weekend plin...de surprize. Desi aveam trei persoane de sarbatorit de Florii si carora le cumparasem cadouri si flori, in final am ramas doar cu una. Doua dintre ele s-au gandit sa nu fie deranjate si asa ca au facut tot posibilul sa nu le vizitam. Una a plecat din localitate si se intoarce azi iar alta ne-a mintit ca pleaca nestiind ca vom afla ca a ramas bine mersi acasa. Asa ca am avut un weekend insorit si linistit, doar pentru noi, dar care ne-a lasat un gust tare amar!
Azi am mai luat o palma cu piciorul dar macar sunt imunizata pentru ca vine din partea cuiva care de catva timp imi imparte din astea periodic...
Well, dar sa fim iertatori si sa nu punem la suflet ca doar e Saptamana Patimilor! De Pasti m-am hotarat sa inchid ambasadele si sa le dau tuturor cu flit. In fond eu si mandrul meu suntem suficienti!
Spor la treaba tuturor
PS: Uitai sa zic "LA multi ani!" floricelelor, cu intarziere
Fisiere atasate
-
bt-jpgcarnation-jpgFlower-jpgred-rose-flow-flowers-32600648-1024-768.jpg (464.69K)
Postat 29 April 2013 - 01:40 PM
Al meu ar manca zilnic si daca ar vedea i s-ar pune pata pe mici, asa ca nu--i arat.
Acu vreo 2 sapt cand am avut seara de grill si am ajuns la 4 dimineata,daca-mi spunea ca vrea cartofi prajiti si fripturi aruncam cu ceva dupa el.Eram satula pana peste urechi dupa ce prajisem cred ca 50 de kile de cartofi si pregatisem peste 300 de chifle cu salate
Gata fug sa pregatesc ceva de papa, fara carne
Bobitza, lasa mama, ca mai bine ca asti stat linistit.In viata ai sa mai primesti"lovituri" din astea.
Postat 29 April 2013 - 01:43 PM
Postat 29 April 2013 - 02:07 PM
Ioana, la 29 April 2013 - 01:40 PM, a spus:
Al meu ar manca zilnic si daca ar vedea i s-ar pune pata pe mici, asa ca nu--i arat.
Acu vreo 2 sapt cand am avut seara de grill si am ajuns la 4 dimineata,daca-mi spunea ca vrea cartofi prajiti si fripturi aruncam cu ceva dupa el.Eram satula pana peste urechi dupa ce prajisem cred ca 50 de kile de cartofi si pregatisem peste 300 de chifle cu salate
Gata fug sa pregatesc ceva de papa, fara carne
Bobitza, lasa mama, ca mai bine ca asti stat linistit.In viata ai sa mai primesti"lovituri" din astea.
Ioana, acum cand ma gandesc imi vine sa rad! Ieri am fost cam intoarsa pentru ca pe noi nu ne prea sare nimeni cand e vorba de aniversari
Geany, la 29 April 2013 - 01:43 PM, a spus:
Geany, ne gasim noi ce sa facem! Oricum bunica-mea si mama abia asteapta sa sar in schema pt ca se pregatesc inca de azi
Postat 29 April 2013 - 02:11 PM
Postat 29 April 2013 - 02:15 PM
cele mai reusite concedii le-am facut doar in doi, nici nu concep sa merg cu gasca, de exemplu.
iar cateodata nici n-am timp sa vorbesc cate ar tb cu omul sau cu kinderul, am ajuns sa pretuiesc altfel relatile de familie.
Postat 29 April 2013 - 02:23 PM
moatza, la 29 April 2013 - 02:15 PM, a spus:
cele mai reusite concedii le-am facut doar in doi, nici nu concep sa merg cu gasca, de exemplu.
iar cateodata nici n-am timp sa vorbesc cate ar tb cu omul sau cu kinderul, am ajuns sa pretuiesc altfel relatile de familie.
Probabil ca lumea gandeste despre mine ca-s ursuza dar eu nu prea gust concediile impreuna cu prietenii si nici macar cu surorile. Fiecare dintre ei au cate o chestie care mie nu-mi convine. Sotul meu e mult mai tolerant dar sunt momente cand si el inghite cu greu anumite situatii. Asa ca pt mine e regula-in concediu se merge in doi. Nu suport sa umblu "in haita", nu suport programul si nici mieuneala unora sau altora care au chef sa faca nu stiu ce in timp ce eu vreau sa cutreier pana pic lata!
Si vb ta-eu niciodata nu am timp sa vorbesc tot ce am de vorbit cu al meu. D-apoi sa ma mai intrerupa cine stie cine? Stiu, sunt un soi de grumpy cat!
In restul timpului sunt super sociabila, mereu prezenta. Asa ca atunci cand imi iau concediu imi iau cu totul!
Postat 29 April 2013 - 02:30 PM
moatza, la 29 April 2013 - 02:15 PM, a spus:
Mie mi-a zis cineva cati prieteni am si eu am raspuns sincer vreo 2 spre 3. S-au uitat la mine ca la o ciudata!Si pe urma am gasit un citat al unui mare scriitor care a spus ca un matur care spune ca are mai mult de 3 prieteni buni, minte!
Prin prieten eu ma refer la cineva care vine la un spital cand mi-e rau, ma ajuta cand sunt cu spatele la perete, sau daca am un accident noaptea vine si ma remorcheaza la 3 noaptea.
Cunostinte am destule, nu sunt mizantroapa, doar ca nu numesc prieteni decat pe cei care au facut proba timpului si a unor imprejurari dificile. Si ce e cel mai ciudat e ca putem sa nu ne vedem 3 ani, cand ne vedem e ca si cum ieri nu ne-am vazut, o luam de la capat instant!
Si pentru cine nu s-a prins Zozo este pe lista restransa!
Postat 29 April 2013 - 03:03 PM
Mie imi place sa petrec sarbatorile cu familia largita, adica surori, frati, parinti, veri, etc. Poate pentru ca asa am fost crescuta. La inceputurile noastre departe de tara, de sarbatori noi ne simteam tare singuri. Abia dupa ce a aparut si Teo am inceput sa simt ca ne suntem de ajuns.
Postat 29 April 2013 - 03:18 PM
Si ma mai enerveaza multe si marunte
Buna ziua, scuzati, n-am salutat.
Postat 29 April 2013 - 03:35 PM
Hm...à-propos de prieteni...aveam in liceu ceea ce s-ar numi cea mai buna prietena. Locuind in parti separate ale orasului, normal ca aveam si cercuri separate de prieteni. Eu insa am incercat sa o integrez peste tot, o chemam la petrecerile noastre, o aduceam, baietii de la mine de la bloc, cu care ma aveam de bine (un singur om mi-a fost cel mai bun prieten, si acum ii spun fratello
Si daca ar fi sa raspund la intrebarea cati prieteni am, adica prieteni in sensul de suflet pereche, ei bine, unul singur: sora mea cea mai mica, la care tin enorm si pe care uneori o privesc ca pe copilul meu, ca intre noi este o diferenta de 11 ani.
Postat 29 April 2013 - 03:47 PM
Postat 29 April 2013 - 04:57 PM
zerda, la 29 April 2013 - 02:30 PM, a spus:
Eu am, si nu mint, serios
Dar, sunt prietenii cu termen de expirare din pacate... Bine e cand putem sa ne dam seama de diferenta..si doare mereu, mai ales ca investesti parte din suflet cu fiecare prietenie, dar, tii in suflet ce fu bun si mergi mai departe...
Asa ca Bobita...na' o fi venit termenul de expirare...
Geany, pot sa poftesc si eu la micii tai

Ajutor