Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1488
  • 1489
  • 1490
  • 1491
  • 1492
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29781 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 29 April 2013 - 05:54 PM

Vezi postareaaura, la 29 April 2013 - 03:03 PM, a spus:

vaai Bobita, imi pare rau. Pe mine, desi imi doresc sa nu, ma afecteaza chestiile astea, mai ales daca vine de la prieteni. Si ma enerveaza minciuna, mai ales cea gratuita.

Mie imi place sa petrec sarbatorile cu familia largita, adica surori, frati, parinti, veri, etc. Poate pentru ca asa am fost crescuta. La inceputurile noastre departe de tara, de sarbatori noi ne simteam tare singuri. Abia dupa ce a aparut si Teo am inceput sa simt ca ne suntem de ajuns.

Si eu sunt crescuta intr-o familie mare. Noi suntem trei surori, acum imprastiate in trei zari.
Partea mai aiurea a fost ieri. Am fost dezamagita pentru ca nu ma gandeam ca e o povara sa ne aiba ca invitati. Nu mergeam la mese intinse ci pur si simplu la o cafea si o poveste. Dar asta e...Nu voi mai face nici un plan pana nu sunt anuntata :occasion14:

#29782 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 April 2013 - 06:13 PM

Sigur Uma! :occasion14:
I-am satisfacut aceasta pofta a sotului ,mi-ar place f. mult de 1 mai sa iesim putin daca o tine vremea cu noi,ca si copii sunt liberi,asa ca eu atunci asi fi mancat un mic,acum parca mi-a pierit pofta!dar daca asa a vrut el :angryfire:
Cu prietenii buni,f. buni si apropiati,eu m-am fript rau de tot asa ca acum suflu si in iaurt :71:
Nu-i nimic,am gasit multi prieteni calzi aici =)) :pupic:

Acum vor pizza ,asa ca pun sa fac aluatul ca acusi imi incepe serialul :tongue3:

#29783 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 April 2013 - 06:56 PM

Hello, am ajuns din deplasare ...frig nenica, si cum am oprit aseara caldura...frigutz si in casa.
Noroc ul ca tre sa fac niscai cake-uri sarate si o ciocolatoasa pentru o fata care pleaca de la birou, face un apero de plecare...si na, i-am promis ca-i fac si eu cate ceva :angryfire:...asa ca ma incalzesc mintenasi:)
Eu am multi prieteni, parol ca-s mai mult de 3 :tongue3:.
am prieteni de-o viata, prieteni mai noi, prieteni virtuali, cunostinte, colegi , rude etc :pupic:
o seara faina. Gianino, se cam intrece cu gluma dl Geany...i-auzi la el, mici, pizza ...un morcov, o salata ceva ??? :occasion14:

Ps Anutza mea draga, cine te-a suparat ??

#29784 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2013 - 07:05 PM

Ntzz! copii vor pizza,domnu' Geany a mancat fix 3 mici cu mustar si a spus ca el in seara asta nu mai mananca nimic,dar sigur o sa fure si el un colt de pizza ca un motan care este :occasion14:

#29785 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2013 - 07:09 PM

Sunt asa de bucuroasa ca vad ca apare coltzisor si la cimbru ,dar pun maine poza ca acum nu se vede ,si asa si maine nu stiu cat s-o vedea in poza,ca e mic rau!
Si dupa o saptamana de tratament cu vitamine pt. par si de 2 ori m-am dat cu ulei de ricin,vad ca nu mai cade chiar asa cu pumnul ca ma si speriasem,ci cade normal cateva fire pe zi .

Promisesem sa vin cu amanunte si ma tin de cuvant!va mai tin la curent!

Gata fug ca a inceput serialul!

#29786 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 April 2013 - 08:30 PM

Vezi postareaany_annette, la 29 April 2013 - 03:18 PM, a spus:

Ma enerveaza minciuna, diplomatia in exces care dupa mine nu-i semn bun si zic eu e doar falsitate mascata.
Si ma mai enerveaza multe si marunte :thumleft: , dar incerc sa nu fac caz si in plus nici nu-i topicul potrivit.

idem,eu de ex. nu-s diplomata deloc si nici pup..bippp :) dar "daia" nu mai poci eu chiar daca si pe aici mi-am atras "preteni" caci adevarul pe multi ii doare :)

Vezi postareaboabe de cafea, la 29 April 2013 - 05:54 PM, a spus:

Si eu sunt crescuta intr-o familie mare. Noi suntem trei surori, acum imprastiate in trei zari.

parca ai vb de mine.si noi tot 3 surori impartite pe ici pe colo.Eu sunt o fire vesela si-mi place sa pregatesc cu drag mese pentru cei dragi si prieteni.

Cand eram in tara am mai spus, organizam mese la noi,sau seri de we la noi ne strangeam , serate de cinema caci eram singurii din gasca care aveam casa noastra, unii mai si ramaneau la noi peste noapte.Cand fiecare s-a mutat care pe la casa lor, sau au devenit parinti,sau gand am plecat noi, legaturile s-au mai racit.
La un moment dat m-am saturat sa tot scriu mesaje sa fiu eu aia ca salut,ca trimit felicitari, daca nu vad interes inseamna ca legaturile dintre noi nu-s puternice.

Eu am invatat sa nu mai pun la suflet, pentru mine familia e importanta, restu, fiecare cu aia masii =))
Viata e prea scurta ca sa ma intristez pentru cine nu merita,mai rau ma intristez cand vad animaluze amarate sau copii abandonati.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#29787 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2013 - 09:34 PM

:) Eu si incercarurile' mele! :thumleft:

pizza cu o branza moosbacher (poza de pe net)

Fisier atasat  611537_t607.jpg (24.17K)
Number of downloads: 0

Cica e cu culturi de mucegai,miroase cam ciudat :)

Nu am pus chiar multa si am pus si mozzarella ca ma tem de reactii adverse huni =))

Fisier atasat  SAM_7347.JPG (48.6K)

#29788 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 29 April 2013 - 09:38 PM

Sper ca nu v-am intristat prea tare cu ale mele. Cred ca asa sunt eu in ultima vreme-mai sensibila la chestiile astea.
Azi a fost o zi ciudata si cred ca mi s-au strans diverse.
Mi s-a intamplat in ultima vreme sa fiu dezamagita de persoane apropiate si chiar din familie, ceea ce mi se pare tare aiurea. In prieteni am atata incredere cata au si ei in mine dar familia trebuie sa fie acolo unde ii e locul, mereu.
Am primit si o veste buna dar astept momentul potrivit ca sa va spun despre ce e vorba (are legatura cu o pasiune de-a mea, ceea ce ma face foarte happy :thumleft:).

#29789 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2013 - 09:43 PM

Dimpotriva,nici nu stii cat de bine te inteleg! :) :) ''am trecut si eu pe-acolo'',ca sa spun asa =))
Ma bucur sa aud ca ai si o veste buna,deabea astept sa o aud! :thumleft:

Noua mea pasiune e ''cultivatul'',par ,plante aromatice,tot ce se poate cultiva :) sper sa ma tina si sa nu-mi treaca prea repede :)

#29790 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 29 April 2013 - 09:47 PM

Bobitza, asteptam vestea buna...pe astea mai asa, lasa-le la spate si nu te mai amarâ. :thumleft:

#29791 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 April 2013 - 10:31 PM

Eu reiau ce am precizat, cand am dat de greu s-a sortat imediat graul de neghina! Si cu familia nu mai zic nimic, ca pe aia ti-a dat-o Dumnezeu, nu mai ai ce face! Sunt cateva persoane cu care ma inteleg in orice conditii, mi-e de-ajuns!
Cum eu sunt foarte directa in opinii nu sunt in topul popularitatii de cand am inceput sa vorbesc, asa ca m-am obisnuit in atatia ani!

Asa ca mai sunt persoane cu care imi place sa ma vad, sa vorbesc, sa comentam pe cate o tema, numai cu respectiva persoana de exemplu... asta nu e prietenie, in viziunea mea! Daca nu sunteti in stare sa sariti in foc unul pentru celalalt, sunteti cunostinte! Foarte agreabile, de multe ori iti ridica moralul, dar sa nu le ceri prea mult cumva!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29792 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 April 2013 - 07:03 AM

Buna dimineata!
Avem 16 grade ce merg spre 31..... Cald, dupa cum s-ar zice.
Las cate ceva de haleala si trec la munca, am de rezolvat cateva piese si apoi sper sa stau calma in a 2-a parte a zilei. Si..... de-oi avea noroc, sa primesc si ceva vesti bune referitor la joi si / sau vineri.

Fisier atasat  1.jpg (25.58K)

Fisier atasat  2.jpg (127.66K)

Fisier atasat  3.jpg (90.54K)

Fisier atasat  4.jpg (19.46K)

Fisier atasat  5.jpg (170.77K)

Fisier atasat  6.jpg (204.49K)

Fisier atasat  7.jpg (78.96K)

Fisier atasat  8.jpg (66.07K)

Si maine-i libeeeeeer!!!!!! :) Mai dormim si noi....
O zi superba va doresc! :)

#29793 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 April 2013 - 07:03 AM

Buna dimineata la han. O zi faina la tulemond, si sper sa iasa oleaca soarele si pe aici, dar cica-s slabe sperante.

Fisiere atasate

#29794 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 30 April 2013 - 07:09 AM

Neatza!!
Stella, lasa ca vine moatza acum iti impacheteaza un cadou imens cu toata caldura de la Buzau :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29795 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 April 2013 - 07:11 AM

Vezi postareazerda, la 30 April 2013 - 07:09 AM, a spus:

Neatza!!
Stella, lasa ca vine moatza acum iti impacheteaza un cadou imens cu toata caldura de la Buzau :)

Pai cu maaaaaaaare placere, ca zau ca m-am saturat sa mearga centrala in casa, eu cu geaca invernala si bocanci .
deja e o ameliorare , sunt 9° :)

#29796 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 30 April 2013 - 07:17 AM

Vezi postareastella, la 30 April 2013 - 07:11 AM, a spus:

Vezi postareazerda, la 30 April 2013 - 07:09 AM, a spus:

Neatza!!

Pai cu maaaaaaaare placere, ca zau ca m-am saturat sa mearga centrala in casa, eu cu geaca invernala si bocanci .
deja e o ameliorare , sunt 9° :)

Pe aici nici noaptea nu mai sunt 9° de ceva timp.... :) Azi o sa mai aranjez din plantele de pe pervaz, ca sa putem deschide in permanenta cate un geam in fiecare camera. Pana acum doar le rabatam, dar deja parca nu-i suficient.

#29797 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2013 - 07:28 AM

Buna dimineata!
La noi caldura exact cum zice Fox,azinoapte am dormit cu geamul deschis ca nu mai puteam de cald.

La cimbru am deja 5 coltisori si vad unul mic mic si firav si la patrunjelul cret,busuioc am o gramada iesit :) (deci insamntat de pe data de 25)ardeiul iute nik nu misca dar am citit ca ii trebuie mai mult timp sa incolteasca,eu trag nadejde :)

In rest azi zi de leneveala,nu am mare lucru in plan,oleaca de curatenie aspirat sters praful dat cu mocu'si cosmeticareala :)

O zi glorioasa tuturor! :)

#29798 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 April 2013 - 07:30 AM

am veniiiit! hello!
la mine-s 18C, frate, fac cu nervii cand ma gandesc cat de cald s-o face in birou mai incolo. in rest, acasa sau pe drum, e bine, nu-i inca excesiv de cald. pe mine ma enerveaza caldura din cauza amplasamentului biroului, expus tot pe soare, mic, aglomerat si la ultimul etaj, fara acoperis cu pod. nu vreti sa stiti cum se infierbanta betonul ala de tine loc de-acoperis!
si am nervi ca tb curatat ACu' de la birou, administratia nu da niciun ban, colegele sunt scartare rau daca tre sa scoata un ban, asa ca voi plati eu igienizarea. pur si simplu nu pot concepe sa-i dau drumul cand ma gandesc catzi acarieni imputiti zac in filtrele alea. mda!
o veste buna ar fi totusi: zic astia ca dupa Paste vin ceva ploi. de cand m-am intors am udat de doua ori salciile din fata balconului. pe drum, mai ales ca sunt niste lucrari de canalizare cu sapaturi, e-un praf! asta-mi miroase a arsita de buzau.

Stellina, io as schimba cu vremea de la tine, cred ca la voi nu s-a inventat ACu'.
Aaa, si mai astept cu nerabdare vesti despre vara nemteasca! acolo unde ploua mereu :) Ce le mai place nemtoaicelor noastre!

#29799 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 30 April 2013 - 07:42 AM

Vezi postareaIoana, la 29 April 2013 - 12:27 PM, a spus:

Voie buna-mi dau doar floricelele :)
daca ar fi tot timpul primavara as fi cea mai fericita

Superbe floricele! :)
Abia astept sa mai bananai si eu prin livada, sa vad ce flori au mai iesit. Si cum se pare ca se lasa cu ceva plimbari de Pasti, cred ca o sa am ocazia sa-mi clatesc ochisorii cu destule peisaje. :)

#29800 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 30 April 2013 - 07:42 AM

Vezi postareaboabe de cafea, la 29 April 2013 - 01:18 PM, a spus:

Buna ziua! :)
Sper ca ati avut un weekend superb.
Eu am avut un weekend plin...de surprize. Desi aveam trei persoane de sarbatorit de Florii si carora le cumparasem cadouri si flori, in final am ramas doar cu una. Doua dintre ele s-au gandit sa nu fie deranjate si asa ca au facut tot posibilul sa nu le vizitam. Una a plecat din localitate si se intoarce azi iar alta ne-a mintit ca pleaca nestiind ca vom afla ca a ramas bine mersi acasa. Asa ca am avut un weekend insorit si linistit, doar pentru noi, dar care ne-a lasat un gust tare amar!
Azi am mai luat o palma cu piciorul dar macar sunt imunizata pentru ca vine din partea cuiva care de catva timp imi imparte din astea periodic... :)
Well, dar sa fim iertatori si sa nu punem la suflet ca doar e Saptamana Patimilor! De Pasti m-am hotarat sa inchid ambasadele si sa le dau tuturor cu flit. In fond eu si mandrul meu suntem suficienti! :-*
Spor la treaba tuturor :)

PS: Uitai sa zic "LA multi ani!" floricelelor, cu intarziere :-*

Capul sus, ca iese soarele si pe straduta ta! :) Persoanele de soiul asta se gasesc pe toate drumurile si, vrei - nu vrei, te tot ciocnesti de astfel de specimene. :)
Macar de-ai sti ca a fost ultima oara cand ai luat-o pe cocoasa.... din pacate, n-ai nici o garantie ca n-o vei pati din nou, cine stie de la cine. :) Mereu se intampla asa, te trozneste cineva la care nici nu te gandeai! :) Capul sus si lasa-i deoparte pe cei ce nu merita nici sa-ti zica buna ziua! :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1488
  • 1489
  • 1490
  • 1491
  • 1492
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul