any_annette, la 29 April 2013 - 03:18 PM, a spus:
Ma enerveaza minciuna, diplomatia in exces care dupa mine nu-i semn bun si zic eu e doar falsitate mascata.
Si ma mai enerveaza multe si marunte

, dar incerc sa nu fac caz si in plus nici nu-i topicul potrivit.
idem,eu de ex. nu-s diplomata deloc si nici pup..bippp

dar "daia" nu mai poci eu chiar daca si pe aici mi-am atras "preteni" caci adevarul pe multi ii doare
boabe de cafea, la 29 April 2013 - 05:54 PM, a spus:
Si eu sunt crescuta intr-o familie mare. Noi suntem trei surori, acum imprastiate in trei zari.
parca ai vb de mine.si noi tot 3 surori impartite pe ici pe colo.Eu sunt o fire vesela si-mi place sa pregatesc cu drag mese pentru cei dragi si prieteni.
Cand eram in tara am mai spus, organizam mese la noi,sau seri de we la noi ne strangeam , serate de cinema caci eram singurii din gasca care aveam casa noastra, unii mai si ramaneau la noi peste noapte.Cand fiecare s-a mutat care pe la casa lor, sau au devenit parinti,sau gand am plecat noi, legaturile s-au mai racit.
La un moment dat m-am saturat sa tot scriu mesaje sa fiu eu aia ca salut,ca trimit felicitari, daca nu vad interes inseamna ca legaturile dintre noi nu-s puternice.
Eu am invatat sa nu mai pun la suflet, pentru mine familia e importanta, restu, fiecare cu aia masii
Viata e prea scurta ca sa ma intristez pentru cine nu merita,mai rau ma intristez cand vad animaluze amarate sau copii abandonati.