Buna dimineata, am iesit si eu la raport!
18 grade, mergand spre 29.... Vara in toata regula! Azi-dimineata m-a nevrozat un tantar, trebuie sa scot spiralele de la naftalina, ca altfel n-o sa am viata buna. Sunt plase la geamuri, dar indivizii gasesc o cale de intrare (uneori, nu mereu).
Ieri n-am facut nimic deosebit - piata (dimineata) si apoi mancare. Am cumparat din piata spanac, varza, sfecla rosie si hrean, apoi am trecut la prelucrare.
Am mai vazut un Top Gear, un film, un meci.. asa ca la 1 s-un sfert am tras pe dreapta. Nema gratare, mici, friptane sau alte nebunii.
Azi dimineata normal ca ne-am trezit cu o ora intarziere - jupanu' n-a mai activat alarma aseara!

Dar n-a fost bai, orasul e liber si se circula ca-n branza. Am plecat de acasa cu 45 de minute intarziere fata de ora noastra obisnuita, dar parca am ajuns mai repede la birou!

Au plecat toti omuletii prin alte zari.
Acum astept sa treaca timpul. Sunt la servici, dar n-am de lucru. Sper eu ca s-o da liber maine.. desi jupanul n-are. Da' macar eu sa am!

Intre timp, va cinstesc cu ceva fructe la micul dejun. Cine doreste, are parte si de cafeluta.
1.gif (42.55K)
Number of downloads: 0
2.jpg (91K)
3.jpg (85.01K)
4.jpg (266.12K)
5.jpg (143.52K)
6.jpg (16.34K)
7.jpg (45.22K)
8.jpg (25.4K)
9.jpg (84.96K)
10.jpg (95.33K)
Ieri n-am mai apucat sa colorez nici un ou, dar incerc diseara, cand ajung acasa. Si-asa e Joia Mare!

Spor la munci va doresc, distractie placuta celor ce colinda prin lume si sa se incalzeasca si alte meleaguri, nu doar ale noastre!