La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 03 May 2013 - 11:23 AM
Ulei, sare, piper si mananci de spargi. De juma' de ora caut o poza pe forum, din pacate cautarea functioneaza tare rau asa ca nu am gasit-o. Am pus poze in anii din urma.
Postat 03 May 2013 - 11:30 AM
Postat 03 May 2013 - 12:14 PM
Postat 03 May 2013 - 12:24 PM
any_annette, la 03 May 2013 - 11:23 AM, a spus:
Ulei, sare, piper si mananci de spargi. De juma' de ora caut o poza pe forum, din pacate cautarea functioneaza tare rau asa ca nu am gasit-o. Am pus poze in anii din urma.
Aha, acu' mi-am adus aminte ca ne-ai povestit de ea.
Saru'mana.
Imi fac un nod la batista sa nu uit sa o fac la vara.
Postat 03 May 2013 - 12:51 PM
Voi o cunoasteti? Cum e? Deocamdata asa cum o vad eu in borcan imi place foarte mult culoarea. Am citit ingredientele, petale de trandafiri, zahar, acid citric. Macar bine ca n-are pectina, n-o suport.
Asta e (poza de pe net)
500 ImgP Raureni-dulceata-trandafiri.jpg (19.75K)
Number of downloads: 2
Postat 03 May 2013 - 01:04 PM
any_annette, la 03 May 2013 - 12:51 PM, a spus:
Voi o cunoasteti? Cum e? Deocamdata asa cum o vad eu in borcan imi place foarte mult culoarea. Am citit ingredientele, petale de trandafiri, zahar, acid citric. Macar bine ca n-are pectina, n-o suport.
Asta e (poza de pe net)
Bonjurel si de la mine!Da, eu o cunosc.Locuiesc in "patria" Râureni, Vel Pitar,7 Spice si Boromir.E foarte buna
Postat 03 May 2013 - 01:07 PM
boabe de cafea, la 03 May 2013 - 01:04 PM, a spus:
any_annette, la 03 May 2013 - 12:51 PM, a spus:
Asta e (poza de pe net)
Bonjurel si de la mine!Da, eu o cunosc.Locuiesc in "patria" Râureni, Vel Pitar,7 Spice si Boromir.E foarte buna
Aseara am avut foie gras
Si pretul a fost bun, 2.99 euro.
Multumesc Bobita.
Postat 03 May 2013 - 01:15 PM
Acum cand vine la pranz abia astept sa-i spun, are ce se bucura, "ai vazut c-am avut dreptate, ce ti-am zis eu?"
Postat 03 May 2013 - 01:23 PM
Eu sunt încă la serviciu...Scriu de pe mobil, iar nu mai avem acces la forum
Abia astept sa ajung la posta sa aduc iepurasul acasă!Yay!????
Postat 03 May 2013 - 01:54 PM
Asa ca, asta e... n-am mai putut utiliza tehnica dantaelei, asa ca am folosit tehnica patrunjelului... de pe ouale galbene n-am avut noroc sa-l dau jos, asta e...
Fisiere atasate
-
oua de paste.JPG (133.61K)
Number of downloads: 0
Postat 03 May 2013 - 03:22 PM
Any, mie mi-a adus fratello ( inca n-a ajuns la mine, ca pleaca cu dl G in sud, asa ca abia dupa 14 mai o sa apara pe aici) dulceata de trandafiri facuta de ...julix
am mai avut si e super extra.
Postat 03 May 2013 - 03:29 PM
Dulceata de trandafiri am mai mancat o data luata de la Savona, dar avea o culoare tare naspa, nu era nicidecum ca asta.
Facuta acasa sunt sigura ca e altceva. Oare ce mai face Julix? O multime de fete nu mai scriu pe aici, pacat.
Postat 03 May 2013 - 06:02 PM

Postat 03 May 2013 - 08:24 PM
Merci Alph' de urare!
Eu am realizat azi tot ce mi-am propus
Am facut cozonacii,am sucit sarmalutele(maine le dau la cuptor),am facut drobul de pui(dar tot maine il coc) am facut si ciorbita de legume cu verdeata pt. je' si friptura de pui pt. huni,maine coc toate celea si-mi fac pasca,dar printre fug si la mama sa o ajut,la ea o sa facem ardei umpluti,pashti cu branza dulce (a mea e cu iute) si oua vopsite,si..nu mai stiu
Bub' a fost de mare ajutor,a dat nucile prin masina (
Toate pe fundalul Disney preferat a lui bub' (se crede si el magician mai nou)
http://www.youtube.c...h?v=VNKuARjkWEg
Ar fi buna o vargutza' de ceia magica nu?!
Postat 03 May 2013 - 08:57 PM
Toate ouale, dar cand zic toate, se va citi 40 de oua, au crapat la fiert.Si au niste culoooriii...Nici nu-mi vine sa le pozez.Fursecurile alea ale mele, n-au vrut sa se faca deloc, paleurile Giorgianei, saraca mamica ei doar nu mi le-a pus in cuptor, asa amanuntit mi-a explicat, au iesit...bune la gust.Cosuletele de ciocolata s-au crapat... M-am fript la mana la gratarul de la cuptor, mielul, pe care-l platisem, nu mai ajungea, asa ca aseara, pe la 21: 30 eu zburdam dupa miel...PUNCT!Ooofff, sper sa se fi terminat, ca maine fac pastile cu branza dulce, fara blat.La un cuptor, ca la celalalt va facea mama drobul si ciorba.Sarmalele sunt gata, friptura o bagam maine seara la cuptor.Dl Zoazorel nu paste (nici fericit, nici nefericit, asa ca pas spanac!Cat mi-am dorit...Dar nu vin eu fara el? Ma scot!)
Tineti-mi pumnii sa-mi iasa pasca maine, ca fursecuri am cumparat, dar Pasca din comert nu-mi place.
Spor la treburi.
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Ajutor